Dag 30 - Vad Justin Bieber betyder för dig


Vart ska jag börja, om jag är helt ärlig kommer någon anonym komma och bara "du känner honom inte, du har aldrig träffat honom irl och han är bara en artist". Men jag ska försöka berätta lite hur mycket han betyder för mig och andra beliebers.

Justin gör mig så fånigt glad, jag kan sitta och deppa framför TVn, sen kommer Justins musik på MTV och jag får ett stort smile över hela ansiktet. Eller om jag ser en bild på honom, han gör mig så glad helt enkelt. Han får oss alla fans att känna oss speciella och visar hur mycket vi betyder för honom. Det är även det som får honom så jävla underbar, han visar hur mycket vi fans betyder för honom. Känns som att många kändisar lätt glömmer sina fans, men han får oss alla att känna oss speciella.
Jag tror att ni som inte gillar justin eller inte är ett fan av någon speciell artist eller person inte riktigt vet hur mycket en person man aldrig träffat kan betyda. För justin betyder väldigt mycket för mig, det går inte riktigt att beskriva, men väldigt mycket betyder han! Once a belieber always a belieber <3
Btw var den här listan slut nu, men tro inte jag slutar blogga om justin för det, haha!

close your eyes and count to ten


old pic på mig och snuttis
tjabba tjena hallå, jag är så jävla trött, haha! Nej men skoldagen gick fort och var slapp och ni vet inte hur jävla varmt det är här i lkpg.. jag dör! Men klaga ska jag inte! Efter skolan åkte jag och maja till stallet och red, red i ca 40 minuter i hagen och spider var pigg, men fin! Hon blir bara väldigt stark i vänster varv och börjar dra i traven, men det får vi träna på. Annars gick det super!
Nu är jag hemma och har ätit och duschat, borde sätta mig och plugga stökimetri, men molmassor och atomer lockar inte särskilt mycket.. Så jag sitter här och chillar istället! Justja cornelia har skaffat blogg, eller jag har tvingat henne, men jag lovade att länka den, så gå in på den! Corneliiaw.blogg.se
Men vi hörs, puss på er

godmorgon

godmorgon nu sitter jag i soffan och dör av trötthet. Men jag tror att det blir en ganska slapp dag idag med spanska, hkk, svenska och h-tid så jag överlever. Efter stallet åker jag och maja ut till stallet, tror att det blir ett dressyrpass för mig och spi. Men vi hörs ikväll, puss

mitt paradis

om en månad är jag där, med underbara människor och hästar. Jag klagar inte alls, ååå vad jag längtar!

Dag 29 - En bild på Justin Bieber som du är besatt av

Hallå, säg en bild jag inte är besatt av? Men jag lägger upp några av de snyggaste bilderna på killen som jag har på den här datorn!
nej nu får det räcka, jag vill ju bara lägga upp alla, haha! Ja han är snygg!

hand and foot, your world is my world

foto: Åsa Murhed, bild från hemsidan, ser ut som jag sitter och sliter i henne, ush.. men fin bild annars.

Heej, min måndag har varit fin, skolan gick väldigt fort och efter skolan följde cornelia med mig in till frisören.. Jag klippte mig och det vart inte allt för kort iallafall, haha tur det! Efter det gick vi och åt på hälsofreak, nyttiga tjejer! Satt där i någon timme, sen rullade vi hemmåt. Jag fixade en blogg till henne och sen kollade vi lite på tv och var väldigt trötta! Haha, hon gick typ nyss och nu kollar jag på Victorias liv på TV4, ush stackars tjej.. Men otroligt stark, aja nu ska jag fortsätta kolla, puss på er!

Dag 28 - Vad gjorde dig till ett Justin Bieber fan

Den här frågan är svår att svara på, för sen emma visade mig och cornelia one time videon 2009 har jag älskat justin, jag har tyckt att han är häftig och söt som socker. Men aldrig varit riktigt besatt, men efter att jag och cornelia såg never say never för ett par månader sen så var det kört. Haha, så jag måste säga att låten One Time och Never say Never gjorde mig till en riktig och äkta belieber!

moviee

här har ni en liten film från maskeradhoppningen idag! :)

tävling

Clearround: Det blev Messalina ändå och det gick super, hon var pigg som attan inne på banan men hoppade som en klocka. Jag red lite halvkasst men annars gick det prima ballerina och vi fick en clearround rosett. Här får ni lite bilder från clearrounden.
Maskeradhoppning i par: Här var jag och Madde prins och prinsessa. Vi båda var dubbelnollor men madde lyckades på något sätt ta en konstig väg så haha! "Det här var inte bra alls", haha! Nej men Messalina var hur duktig som helst och det gick mycket bättre här än clearrounden. Vi blev dock inte placerade men nöjda var vi!
Funderar på att lägga upp filmerna på youtube, så kan jag visa dom här med! :)
PUSS

Dag 27 - En bild på Justin Bieber med en annan kändis

snygg justin, ah.

beslutsångest


hejsan svejsan
, kom hem från gunnorp nyss, blev inte messalina för hon skulle gå privatlektion i eftermiddag trorjag så jag hamnade på bästa Chila. Helt okej lixom. Hon var satans pigg och va på tårna hela tiden i början, men det släppte mot slutet och hon blev riktigt mjuk och fin, fina chila. Nu är frågan vem jag ska hoppa imorgon på clearrounden och maskeradhoppningen? Ska jag ta chila och vara beredd på att hon kan stå och tagga som attan, men jag känner ändå henne, så jag vet mer hur jag ska rida isåfall eller ska jag ta messalina? Messalina har jag bara ridit en gång, men hon kändes lite lugnare fast har hört att hon är pigg på tävling. Alltså jag vet inte. Gisela skulle skriva upp mig på båda så får jag välja imorgon.
Nu ska jag joina maja vid den stora äppel datorn och skriva packlista till gunnorp som det är mindre än en månad kvar till, det var en månad igår. Gud vad jag längtar, för isommar ska jag ha chila, så är det bara! :)
PUSS
det vart inga bilder från idag då mina päron dissa oss totalt och åkte till tornby istället. Men imorgon blir det en massa bilder!

ernie halter ft justin bieber

underbart, killen som sjunger med justin (ernie halter) är han som gjort låten och vet ni en sak? Han följer mig på twitter, score!
Vaknade nyss och ska snart ut och rida på gunnorp, mamma och pappa är med och fotar så det blir lite bilder! Men vi hörs efter ridningen, puss

HEJHEJHEJ

Nu gästbloggar jag i smyg .. haha
Men bara för att syster gjorde samma sak på min blogg ! MOHAH
Min bloggish
www.majjagustafssons.blogg.se
lagom snygg bild på mig dåååårå och min besteven! .. kolla in bloggen föresten! :D
pusssipusss
UPD: ÖHHH DU TOG JU BORT INLÄGGET PÅ DIN BLOGG, FULING.

sweet spider <3

jag älskar dig

Dag 26 - Favorit bild på Justin Bieber med ett fan/fans

Den här bilden gillar jag, den är gammal men han ser så glad ut på den och jag skulle inte ha något emot att vara med på den. Haha :)

we almost had it all

tjabba, kom hem från stallet för ett par timmar sen, red ut en sväng och spisan var superfin. Hittade en riktigt lugn och fin trav, duktig häst! Nu har jag ätit, duschat och lite sånt och nu sitter jag och tar det väldigt lugn framför talang. Hoppas ni också har en mysig fredagskväll!
Imorgon är det ridning på Messalina som gäller, på kvällen kommer madde hit för att sova över och på söndag är det tävling på Messalina. Men jag ska försöka hålla er uppdaterade! Ikväll kommer bilderna som pappa fotade igår på mig och Spisan!
PUSS

hold your head up and stay strong


en frän bild på mig och lillasyster från i helgen trorjag, fejnt.


heej peeeps
, hoppas ni har haft en fin fredag, min har varit helt okej. Fått veta att jag får G i idrott och VG i alla so ämnen, gr8. Nu är det bara 3 vanliga skoldagar kvar, blandade känslor som tusan. Vill ha sommarlov och bara kunna göra precis som jag vill och ta det hur lugnt som helst men vill inte ens tänka på avslutningsdagen. Kommer bli så grymt sorgligt.. Men än så länge är det inte slut. haha.
Nu väntar jag på mamma så hon kan köra ut mig till stallet,ska ta en kortis då hon har bråttom. Men det blir nog prima. Sitter annars och lyssnar på en massa JB låtar som inte finns på skivorna, det är kul. Även på en sneak peak av hans nya album som kommer i sommar tror jag, believe. Jag längtar!
Men vi hörs ikväll finingar, puss.

Dag 25 - Bild på Justin Bieber när han sticker ut sin tunga

finaste

that's not like when i am with you


tjeenare mannen
, dagen startade med en massa otur, glömde nyckeln, min mobil hade inte laddats och en trasig väska, skills. Men dagen blev bättre och bättre och ett VG på religions uppgiften och ett VG+ på världskrigslitteraturen gjorde det inte sämre. En helt awesome klass gör heller ingenting sämre.
Efter skolan åkte jag till stallet och drog med mig fadern min, han fick aggera fotograf men bilderna får ni en annan gång för nu orkar jag inte. Men Spi var jätte fin och snäll så jag är nöjd. Ska dit imorgon igen eftersom jag inte hinner rida henne i helgen.
Jag har inga läxor och kan inte sluta le åt att globen har gått ut med att de försöker få hit justin, tänk på riktigt om han kommer hit och jag får vara där.. det skulle bli den bästa dagen i mitt liv, utan att tveka. Åh sitter och dampar med mina twitter polare som även dom är svenska beliebers och attans va damp vi har. Haha, men dom är söta! Nej nu ska jag njuta av att vara läxfri och att sommarlovet närmar sig med stormsteg. Hoppas ni också mår finfint, vi hörs. PUSS

cause i'm lost without you

hej allihoppa, hoppas ni mår prima ballerina, för det gör jag. Dagen har faktiskt varit bra, redovisningen gick helt okej och fixade ihop ett VG, så jag är nöjd. Efter skolan gick jag och cornelia ner på stan och satte oss på donken, jag vet inte vad det var med oss men vi var förjävla flummiga.. Folk som gick förbi måste trott att vi hade någon störning någonstans, för normala var vi inte någonstans. Haha, men roligt hade vi och ont i magen fick vi för allt skratt. Haha, men jag fick med med en bandeau bh, en morsdag present och en tysk (?) jb tidning. Nej jag kan inte tyska, men det var fina posters och bilder så varför inte? haha!
Sen åkte vi hem till cornelia och fortsatte med våra galenskaper, haha. Kom hem för en stund sen och jag har hunnit med att duscha, men vi hörs. PUSS

Dag 24 - Hur många Justin Bieber bilder du har på din telefon

Nu var jag duktig och räknade och fick det till exakt 60 stycken, score! Haha men ni vill nog inte veta hur många jag har på denna stackars dator... 213 stycken.. haha fast det blir fler och fler, mahah.

Dag 23 - Favorit piano cover

Jag har inte lyssnat så jätte mycket på piano covers av Justins låtar, men efter att ha lyssnat några gånger så gillar jag den här piano covern av never let you go. Den låten är väldigt fin och på piano var den inte sämre, så den här tycker jag om! :)
it's like an angel came by and took me to heaven
cause when you stare in your eyes it couldn't be better

rolling in the deep


hej sötnosar
, idag har det varit en ganska bra dag, slappt! Spanska, hkk, svenska och h-tid. Måste påpeka att min klass är grym och det kommer bli kämpigt att lämna dom om mindre än en månad.. Nu sitter jag och lyssnar på cornelia som tränar på sin redovisning, hon har även fått lyssna på mig.. stackaren. haha nejmen min suger apröv, men jag vill bara ha det överstökat nu! Så ikväll blir det att plugga rumpan av mig, sen är jag nästan fri! Nej nu ska jag vara duktig och lyssna på cornelia, men vi hörs, puss på er!


Dag 22 - Favorit akustiska cover

Den akustiska verisionen av Down to earth. Kan sitta med tårfyllda ögon i timmar till den här, så galet fin. Vet inte hur många hundra gånger jag lyssnat på den här, tröttnar aldrig. Så otroligt fin, sen att han har skrivit den själv gör ju ingenting sämre. Den är så otroligt fin..

it's like an angel came by and took me to heaven

Idag är jag lite extra stolt över att vara en belieber, min man vann 3 (trorjag, eller 6?) priser på Billboard awards inatt, hur grym? Nu kanske ni haters förstår att killen har talang och att han är galet grym! :) In your face! haha
UPDATE: 6 STYCKEN VAR DET, LOVELY.

Annars har det varit en helt okej dag idag, skolan rullade på osv. Jag är bara otroligt otaggad på att redovisa mitt projektarbete på onsdag, ush jag vill inte.. Efter skolan åkte jag och maja till stallet och red en sväng barbacka på spisan. Maja fick rida en kortis med, haha! Spisan var superfin och ja, puss på henne.
Nu är jag hemma och har ätit ohså, sitter och pluggar spanska och till redovisningen nu och lyssnar på jb! Ska snart hoppa in i duschen, men vi hörs.
Puss

Veronica Maggio - Sju sorger



Gokväll sitter och lyssnar på Veronica Maggios nya skiva på spotify och attans va bra den är! Funderar också lite på veckan som kommer, panik på so redovisningen på onsdag. Känner bara hur galet nervös jag kommer bli, ush jag hatar sånt här. Det är bara att tänka att jag inte kommer dö så överlever jag, haha! bilden ovan var ju inte den vackraste heller, haha men den får duga. Nej nu ska jag inte uppehålla er med mina tråkiga inlägg, säger bara en sak, jag hatar söndagsångesten.
PUSS

Dag 21 - Din favorit vän eller familjemedlem till Justin Bieber

Jag vet inte varför, men jag älskar Ryan Good, sån jävla härlig kille eller vaddå? Han är Justins stylist och verkar bara allmänt jätte skön! Haha men jag tycker de flesta, hans småsyskon är ju bara ganska söta också haha!
Men här har ni en bild på Justin och Ryan

Hopplektion på Messalina

Haha ni får ha överseende med att det var första gången jag satt på hästen, haha ;)

come home to me

Halloj ! Nu är jag hemma igen efter lite turer hit och dit. Får väll berätta lite för er!
Igår red jag somsagt Messalina och har fått bilder nu, så ni får dom i nästa inlägg!
När jag fixat mig osånt gick jag till cornelia, vi chillade lite och ja gjorde inget speciellt. Vid 7 typ gick vi till Linda där resten av tjejerna i klassen var. Vi åt en massa mat, tjockade oss, pratade och hade det super trevligt. Inte en tyst stund i stortsett. Attans vad jag kommer sakna dessa brudar, dom är grymma hela högen! Jag och cornelia kom hem till henne vid kvart i 1 kanske? Här har ni lite bilder som jag snodde från Natalias blogg
1. ett sött födelsedagsbarn!
2. En fräsig bild på mig och cornelia, lagom snygg sådär
3. Allihoppa - erica, berola och natalia som tog bilden och hanna som inte var där.
Jag och cornelia kollade lite på tv, sen slocknade vi! Vaknade runt 11 idag och har bara tagit det lugnt, ätit en massa skit och fått dåligt samvete. Haha nejmen, nu kom jag hem för en stund sen och jag måste fixa lite på min so redovisning och annars ska jag inte göra något ikväll! Men vi hörs, Puss!

Messalina


här har ni en bild på Messalina från i höstas! :)
Hejhopp jag hinner blogga, jappjapp! Nej men ridningen gick grymt bra, red Messalina! Gick mycket bättre än vad jag trott och det var faktiskt ganska skönt att sitta på en lite lugnare häst och kunna rida precis som alla andra för en gångs skull. På chila kan man ju inte hoppa riktigt lika mycket för hon taggar till så mycket, så det var skönt! Ska ha Messalina nästa vecka med eftersom det blev henne jag tävlar på nästa söndag, en cr och sen en maskerad hoppning i par som vi ska hoppa med Madde & Baronessa. Kan nog bli grymt kul! Så nästa lördag är sista ridgången och det betyder att det inte är allt för länge kvar tills det är läger! Wihu! Bilder från ridlektionen idag får ni imorgon när madde har skickat!
Nu har jag duschat och fixat mig lite och ska till cornelia om en stund! Men vi hörs imorgon och fortsättningen på Bieber-Listan får ni imorgon! Ha en underbar lördag och så får vi hoppas att jorden inte går under, puss!

ridning

Åker snart och rider på gunnorp, blir antagligen Messalina om inte hon gick vuxenläger? Annars hamnar jag nog på Chila igen :) Tror att madde tar med sig sin kamera och att hennes mamma fotar, så imorgon får ni kanske lite pics! Somsagt blir det inte mycket till update idag, men vi hörs kanske efter stallet, annars hörs vi imorgon!
Puss

Dag 20 - Favorit tv-framträdande med Justin Bieber

puss på den här, har ett stort smajl från öga till öga under hela videon

it's friday, friday, gonna get down on friday

gokväll finingar, idag har det varit en bra dag, väldigt bra faktiskt. Skolan rullade på, började med att jag och natalia var hurtiga på idrotten och joggade. Sen var det matte, engelska, spanska med dans och tidningen kom, ush ser inte fram emot imorgon och hoppas som tusan att vi inte är med, sen h-tid och sen någon spanska "fest" där vi fick tacos och fika.
Efter skolan gick jag, cornelia och natalia in till stan, natalia lämnade oss efter en stund och jag och cornelia gick runt lite. Fick med mig en tröja och ett linne hem, även en present och lite milkshake i magen. Sen åkte vi hem hit och åt räkor, matmatmat och mat. Sen har vi kollat på talang osånt.
Imorgon mina vänner blir det urusel update här, först ska jag rida, sen fixa mig snabbt och dra till Cornelia. Där är även natalia och sen ska vi träffa tjejorna i klassen på kvällen. Jag sover hos cornelia sen, men kanske hinner med ett inlägg eller något. Men var förberedda på det, haha :)
Men vi hörs, puss!

snälla bli min


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut
Är det nu, nu som det tar slut


Snälla bli min igen
Låt det va som i en film
Snälla bli min igen
Låt mig få kvar, låt det va



FIN LÅT

Dag 19 - Det bästa med Justin Bieber

Alltså detta är så sjukt att jag ska välja 1 sak som är bäst med Justin, allt är bäst med honom. Men ska välja några saker iallafall.
  • Han bryr sig så otroligt mycket om sina fans, han visar hur mycket vi betyder för honom och försöker få oss alla att känna oss speciella.
  • Att han kan få mig att le genom att vara med på en bild, haha!
  • Att han är så stark mentalt, även om folk sagt att han aldrig kommer lyckas lyckades han och han står emot alla omogna haters.
  • Han skratt, åherrejesus, har ni hört ett skratt som hans? Jag dör.
  • Sen hans utseende är det ju inget fel på heller, ögonen..... håret....
  • sångrösten
Där har ni några grejjer som gör honom så grym, jag älskar allt med honom, punkt.

common denominator

Halloj, nu är jag hemma efter en skoldag som gick hyffsat snabbt. Ganska så slappa lektioner, så det rullade på! Fick veta att jag ska redovisa mitt projektarbete nästa onsdag, känns verkligen inte bra alls. Ush är redan nervös, så bäst att jag byter dator och börjar på min powerpoint.. uäk. Fast om jorden går under på lördag... nejmen ska börja snart!

Skulle egentligen till stallet idag, men hade ingen skjuts hem och majas häst är halt, så jag hoppade det och sitter hemma och dejtar mina skolböcker istället. Lockande, japp japp, fast nej.
Okej nu svamlar jag bara en massa, men imorgon är det fredag! Sen är det bara en helt vanligt skolvecka kvar, vecka 22 är vi lediga torsdag + fredag, sen klassresa den helgen, vecka 23 är vi lediga måndag, slapp dag tisdag, mentorsdag + friluftsnatt onsdag, lediga torsdag och fredag. Sen vecka 24 har vi fotbollsturnering måndag, avslutningsmiddag tisdag och avslutning på onsdagen. Sen är det slut, sen går inte jag i 9D längre, det kommer bli sorgligt, som fan.
Men vi hörs, puss!

Dag 18 - Din dröm dejt med Justin Bieber

Haha, jag vill bara träffa JB... nej men min drömdejt.. alltså menar du dejt eller möte?
Men om jag skulle få chansen att träffa honom, prata lite och ta lite bilder skulle jag vara supernöjd. Men när man läser alla "imagine" tweets om Justin på twitter blir man lite desperat känner jag..
"#Imagine Justin says, 'I'll be here to catch you when you fall. I'll be here to be your shoulder to cry on as long as you say you love me' ♥"
Haha, nejmen visst jag har en massa drömmar att träffa justin osv osv, få träffa honom få hans nummer och hahahhaha alltså detta är pinsamt. Ska jag sitta här och berätta om mina drömmar om justin, alltså vem drömmer inte om att gifta sig med Justin? Jag ska gifta mig med honom, han vet bara inte om det än typ?
" #imagine, you meet justin at a concert, when you come out of meet'n greet you feels a note in your pocket. It says his phone number "



Denna är väll typ drömmen eller vad? haha jag dör.. fast dessa imagine tweets är inte hälsosamma alltså. Jaja, han är min man sådtså, jenny bieber, jappjapp ;)

juste, måste säga att jag störde mig på en sak i spexfoto katalogen idag... på varje bild det var en fjortis på står fjortisen och håller i en bild på JB eller så står det JB i pannan. Vaddå är det bara fjortisar som gillar honom? Näe, det blir jag sur på...

wednesday


heeej,
skolan rullade på snabbt idag, lätt som en plätt eller något. Efter skolan gick jag och cornelia in till stan och kollade lite och åt på donken, feta. Sen gick vi tillbaka till skolan för att möta några i klassen och sälja fika till de 7or som börjar hösts föräldrar. Trevligt, men varmt och jobbigt. Haha, men det gick fint och vi fick in pengar så ah.
Efter det gick jag, cornelia, felicia och berola till ica och köpte dricka och jag och c åkte hem.
Nu är jag hemma och borde börja på min projektarbetes redovisning, men jag orkar verkligen inte. Så gör nog det imorgon, för nu fixar pappa fruktsallad ute i köket och jag tänker inte dissa den för något projektarbete! Haha, men vi hörs, puss!

Dag 17 - Någon du blivit vän med genom Justin Bieber

Jag har ingen som jag träffat genom Justin, men har pratat med lite roliga människor på twitter och det är galet hur många fina, roliga och glada människor det finns på twitter. Sen att de flesta jag följer / blir följd av på twitter är beliebers, vi är som en liten familj. Vi tycker likadant inom mycket och alla är så fina! Visst de kanske inte är likadana irl, men på twitter är alla supersnälla och ja, bäst helt enkelt! :)

you've got that smile, that only heaven can make

halloj, idag har det varit en helt okej dag, dans på spanskan och jag och madde kungade. Tadaaammm. Sen var det lite andra lektioner och slutade vid halv 4. Efter skolan åkte jag och maja till stallet, tog 634973498 år att hämta min dumma pålle i hagen då hon hellre gick där ute nu när hon fått komma ut i stora hagen.. Haha men söt är hon, tur för henne! Sen red vi ut, först red jag och sen fick maja rida med då mirre är halt. Gick helt okej.
Nu är jag hemma och väntar på att maja och pappa ska komma hem med en B&j's, sen måste jag plugga äckliga stökiometri som jag fattar 0 av.. men jag överlever väll, sen måste jag ta en dusch. Men vi hörs, puss!
Här har ni bilder från stallet idag
världens finaste sweet spider

the only thing that would hurt me is if you weren't here

Lyssnar på Common Denominator och har gåshud över hela kroppen, så fin.

Dag 16 - Favorit Justin Bieber youtube video

Hur tänkte människan som skrev den här listan att man ska kunna välja, finns så många helt underbara. Vissa man skrattar så man dör av, vissa då tårarna börjar rinna och vissa då man bara dör. Men jag lägger upp några stycken!
den här blir jag så hyperglad av, han är så förbannad söt så man bara gaaaahhh :)
åh, den här glömmer jag aldrig, verkligen starten och åh, liten justin!
satt och tjöt till den här igår, den här låten betyder galet mycket för mig. Lyssnat på den så länge och ah, blir så glad av den.
jag orkar inte leta upp fler, men jag älskar alla klipp med en glad justin. Jag gillar dock inte klipp där han är arg eller ledsen. Visst jag tycker om när han gråter på scen, men inte om det är ledsen tårar utan glad tårar. Som när han sjuger favorite girl och gråter, visst jag vet inte om han var riktigt ledsen, men när han ler imellan tårarna. Fina justin.

lifesaver oh lifesaver

Hej, idag startade inte dagen så bra, var på apdåligt humör, men det släppte senare och skolan vart helt okej faktiskt. Efter skolan mötte jag Emma och följde henne till konsum, kul att träffa bruden igen, var allt för länge sen. Eller vi träffas varje dag i skolan, men ni fattar! Kom hem för en stund sen och vetni?? Ulrik Munther följer mig på Twitter, hur coolt? Det gjorde min eftermiddag litegrann sådär, haha! Ikväll har jag ingenting planerat och inget plugg, eller ska kanske försöka göra lite på So redovisningen, vi får se. Annars blir det en lugn kväll för mig!
han är ganska så söt & duktig den här grabben.

:')

nästan så tårarna börjar rinna, så fint.

where are you now, when i need you the most?

gokväll sötnosar, har försökt plugga lite vilket gick åt helvete. Stökiometri är inte min grej, fattar 0. Försökte även göra en videoblogg till er, haha vilket skämt. Jaja, kollade även på never say never på datorn, känner att det kommer bli det jag gör när jag är lite nere, super glad eller bara inte har något att göra. För den filmen gör mig så galet bra, tack madde för att du laddade ner den! :D
Nu mina vänner ska jag kolla på hockey finalen, heja sverige! Ha det bra, puss på er!

Bilder-hopplektion på Chila

jag älskar dig 

Grattis till 3dje platsen, Eric Saade!

Stolt svensk, japp! :)

Dag 15 - En bild du gjort / favorit fan-bild av Justin Bieber


Här har ni två stycken som jag har gjort!

söndag

Heej, nu är jag hemma och har tid att blogga. Tänkte berätta om min helg lite nudå.

fredag: Madde följde med hem efter skolan, vi åkte till stallet för att kolla på maja, men mirexo var halt så vi åkte hem ganska snabbt. På kvällen kollade vi på never say never och lite andra filmer och hade det trevligt! :) Somnade runt 1.
lördag: Hade ridning på förmiddagen, hoppning på bästa chila. Gick sådär, chila var pigg som attan och stog och taggade väldigt mycket. Men när hon hoppade hoppade hon fint. Efter ridningen skulle vi anmäla oss till maskeradhoppningen, jag ska antagligen inte ha chila då hon blir så galet taggad och jag orkar inte riktigt tävla på henne. Så nästa vecka ska jag testa Messalina eller Aston, om inte både går vuxenläger, för då blir det såklart Chila igen! :) Men är uppskriven på Messalina / chila på tävlingen iallafall, för ingen vill typ ha chila ändå ;) haha. Bilder från ridningen kommer i nästa inlägg.
Sen körde vi hem madde och åkte hem och fixade lite, sen cyklade jag till cornelia. Vi cyklade sedan mot coop extra för vi skulle göra 3rätters middag, woho tjockkaa. Men vi cyklade dit och handlade, sen hem och åt. Satt ute på hennes altan med filtar osv, mysigt mysigt. Vid 8 gick vi in och kollade på kvällen är din och sedan esc. ERIC SAADE, så attans grym! Fet puss på honom. Vi somnade runt 1.
idag: vaknade galet tidigt och kollade på dear john, söt film! Sen gjorde vi lite små saker och sen åkte vi hit och kollade på mina avslutningsklänningar. Hon åkte nyss för att gå på sin konfirmation och jag sitter här. Jag bloggar mer ikväll! + bilder från ridningen, puss på er

dålig update

Sovit med madde från igår och inte pallat uppdatera, nu åker jag snart till cornelia. Så vi hörs imorgon! Var och red idag med, hoppning på bästa chila. Hon var galen, så det gick sådär. Men ah, skriver imorgon, PUSS

Dag 14 - Favorit tweet från Justin Bieber

Alltså jag är sämst, jag kan ju inte välja bara 1 nu heller, för justin har twittrat så mycket bra saker genom åren. Men tar några som jag minns lite extra!
Nu orkar jag inte mer, men killen är finast.

i'll never say never, i'll fight til forever

varför så perfekt?
Hej sötnosar, förlåt för mitt damp-inlägg förrut, är bara så attans besviken.. Menmen, madde har med sig den fast nedladdad imorgon så får trösta mig med det. Annars har dagen varit helt okej, ganska lugnt. Jag, cornelia och natalia gör en grej på bilden där man ska göra ett fotomontage. Vi ska ha ett med kändisar och oss själva, jag ska såklart ha bilder med JB. Mohaha. Efter skolan gick jag cornelia och natalie mot stan, natalia åkte hem och jag och cornelia gick och satte och på donken med varsinn glass och cheese burgare. Sen vart vi törstiga och gick till netto, men kom ut med ostbollar.. inte okej. Satte oss vid domkyrkan och vart ännu törstigare, gick till karamello och hittade lyckligtvis en tia i cornelias ficka och blev hyperglada. Köpte den underbara colan och drack den.
Sen mötte vi Maja och mamma och gick till banken för att fixa kort och id-kort.
Kom hem runt halv 6 och har suttit med min so inlämning sen dess. Men tror att jag är klar nu! Förresten fick jag mina klänningar till avslutningsmiddagen och avslutningen och båda passade, GREAT.
Skriver senare, puss på er

ARG

Nu är jag helt fucking förbannad, jag har gått och varit glad hela dagen idag för att Never Say Never släpps imorgon I USA??? vafan, jag trodde den släpptes i sverige då med, men nej den släpps den 27 JULI??? jag hatar sverige.. Min kväll suger apröv, vi hörs.
hejdå

morgon bild

Den här snygga bilden sitter jag och dreglar över nu på morgonkvisten

-

It's a big big world
It's easy to get lost in it

Dag 13 - Favorit Justin Bieber intervju

Som med alla andra gånger kan jag inte välja, men lägger upp 3st som jag älskar.
Hur liten och söt? Haha jag dör lite när jag ser den här, han är så cool, bara allmänt bäst typ!
Jag älskar när han sjunger Teenage Dream, sen hela alltet är typ jätte söt och jävligt snygg med.. haha!
Här är han bara för snygg, jag dör.

Vi är änglar med blickarna högt i det blå, Vi är dom som förlorar men jublar ändå

hej mina söta bloggläsare, dagen har varit helt okej. Först sista nationella, matte, som faktiskt kände riktigt bra! Hoppas att det gick bra också, haha. Sen var det en kort SO och sen h-tid hela eftermiddagen. Efter skolan åkte jag och maja ut till stallet, red barbacka i hagen. I början gick det sådär, jag red som en kratta, men sen gick det mycket bättre. Tog ett par skutt med, duktig pålle!
Nu är jag hemma och har pluggat lite so och kollar hockey. Nu ska jag fixa dagens jb-inlägg.
GALET tråkigt inlägg, men ni överlever, puss!
Juste, fick min nya FRIDA tidning idag och vem var det inte en poster på då? JUSTIN. Jag blev glad.

det finaste som finns

tack för att du får mig att fortsätta när allting går snett. du är det finaste jag vet.

Dag 12 - Favorit färg på Justin Bieber

Killen är förfan snygg i allt, men det allra snyggaste är nog såklart den äkta bieber-färgen, LILA



Fast svart & vitt är inte fult heller
INGEN färg är ful på killen, han passar i allt! allt från gult till blått och grått.

i'll never say never

Tjabba, skolan rulla på, VG- på hela svenska nationella, jag får va nöjd, det var g+ på läsförståelsen som pajja, men ah. Efter skolan följde cornelia med hit, vi åt glass, va ute och tog de otroligt fula bilderna nedan och chiiiillllla. Hon gick för en stund sen och jag har precis duschat. Nu ska jag snart kolla lite tv med datorn i knät.
Imorgon har vi matte nationella, sista nationella! hur underbart? jag älskar det.
Nej nu ska jag skriva det nya jb inlägget, vi hörs !

Bilder från idag, FETBJUDER


DET FUNKAR

ÄNTLIGEN FUNKAR DET, började dampa igen och blä. Men min dag har varit super, skolan var helt okej, gick snabbt. Efter skolan köpte jag och cornelia piggelin och åkte hem. Sen åkte jag och maja till stallet och red, red ut en sväng, spisan var helt underbar. Åh vilken fin häst jag rider, puss på henne. När vi kom hem åt vi och satte oss och kolla på gunnorp bilder, åh vad jag längtar, nästan bara 48 dagar kvar! Vetni? Sen satte jag mig här och gick in på twitter, JUSTIN HAR SKRIVIT OM SVERIGE 2 GGR IDAG, först om hon Mollan och sen retweetade han ett svenskt fan om en video från bieber paraden i lördags. Åh, det gjorde min dag typ. Det har förresten kommit en ny video från paraden med massor med klipp, jag får fetaste gåshuden och klump i halsen. Ni får klippet här
så fint, jag hoppas att Justin ser det här och tar sitt pick och pack och kommer hit. Då ska jag vara där och skrika halsen av mig, gråta, tappa andan och allt som kan hända när man får se världens finaste människa live. never say never :)
men puss på er

Dag 11 - Favorit Justin Bieber musikvideo

Alltså gud, det här är också skit svårt, jag älskar alla musikvideos. Men tror att jag väljer mellan never say never, love me och somebody to love... Hm.. nej jag tar Love me, han ser så galet glad ut i den och man själv blir också väldigt glad då. Så den får det bli!
underbart

blogg.se ...

Jag gjorde ett par inlägg igår, men blogg.se hade som antagligen fler märkte damp igår och inlägger plublicerades inte.. Men här med Justin Bieber listan får jag se om jag skriver ett till idag eller om jag tar dagen imorgon osv. Får se vad jag orkar. Berättar snart om dagen!

en tjock katt och lite blommor

Var ute och fotade min kisse och lite annat i trädgården innan idag

stuck in the moment

Bild sen i vintras
Godmorgon eller något,, sitter och kollar på reprisen av kvällen är din och har tårar i ögonen igen, justin drew bieber <3 en dag ska jag träffa honom, jag vet bara inte när, men den dagen kommer vara den bästa dagen i mitt liv. Annars då, jag har fixat en nu header, vet inte om jag tycker om den.. men den får duga. Vad tycker ni? Idag har jag inga planer, skulle vilja åka till stallet, men maja ska klippa sig och jag orkar inte åka ensam så det får bli imorgon. Kanske kollar om någon kompis kan, annars underhåller jag mig själv. Haha, vi får se helt enkelt! Nu ska jag nörda twitter med mina belieber polare där, kolla filmer från bieber träffen igår och lyssna på musik, haha, ha det fint peeps !

Godmorgon

Idag ska jag försöka göra en ny header, så bli inte förvånade om min blogg ser ut som ett bombnedslag ibland idag. Jag fixar det mesta på en annan blogg. Men när jag sätter in den kan det se lite galet ut ibland. Bara så ni vet! :)

life's not fair

Någon mer än jag och maja som kollar på kvällen är din på tv4 nu? En liten tjej fick träffa justin bieber, vilka sitter inte här och tjuter då.. jo jag och maja. Haha jag vet inte om det var av avundsjuka eller för att han är så otroligt fin mot sina fans.. men något är det med honom som får tårarna att rinna, han är så jävla fin.

haha kan man annat än älska detta?

Beliebers alltså, hur underbara? Lätt världens bästa fans, jappjapp och jag är en stolt sådan, sådetså! Här har ni några härliga klipp från dagen som jag hittade på yt, hoppas det kommer fler! Såg även några på twitter när det kommit äckliga haters och alla underbara beliebers sprungit efter dom, mohahah! älskart

Dag 10 - Favorit Justin Bieber bild

Hur tänkte människan som gjorde den här listan när den tog den här "frågan"? Jag kommer ju aldrig kunna välja bild eftersom alla bilder på människan är amazing och jag byter favoritbild hela tiden. Men jag visar några som jag älskar lite extra mycket just nu och har på min dator, haha!
det går inte att välja, människan är så jävla snygg..

I will die someday. But right now it feels quite far away

bild från förra veckan
heej, ridning idag då och jag red såklart chila. I början var hon lite springig och ofokuserad, men efter ett tag släppte det och hon gick hur bra som helst. Sån otroligt go känsla när allt bara sitter, attans vad jag älskar den här hästen, hon är verkligen min typ. En riktigt utmaning men när man väl gör rätt så funkar allt. fina chila. Nästa vecka tror jag det är hoppning och jag sitter på chila även då! Nu är jag hemma och har duschat, ikväll har jag inga planer. Skulle vart med Hanna och Cornelia, men det blev allt för stressigt så det får bli en annan dag. Tror att jag chillar galet här hemma och hittar på något imorgon istället är trött som tusan.
Skulle inte suttit helt fel att vara i stockholm på bieber-träff nu heller, men får hoppas att det går bra för dom! :)
Men vi hörs, puss på er.

2 Step To Forever, "recension"

1 2 3 4 5
Har läst ut den här underbara boken nu och kan säga att det var inte sista gången jag läser den, kommer nog läsa den från början ikväll igen om jag känner mig själv. Men iallafall, en bok om Justin Biebers väg till toppen i hans verision och väldigt mycket tankar om vad han tycker och tänker. Även flera helt ovisade och snygga bilder, den är bara helt underbar. Jag tror aldrig jag läst en så inspirerande bok och under flera tillfällen sitter man bara och ler, han är så underbar den här killen. Jag kan bara säga en sak, LÄSDEN LÄSDEN LÄSDEN. (den är på engelska, men det var inga problem alls och jag är inget engelska proffs kan jag säga!) :)

somebody?

Är det någon av mina söta läsare som ska på Belieber träffen imorgon i stockholm? Ska bli över 1700 tror jag, bajs att man inte bor i stockholm nu då.. :(

cause whenever, you smile, i smile


ser ut som 2 år, men ah.
äntligen fredag, grymt slapp dag. På morgonen var det simhallen med klassen och livräddning, gick helt okej. Sen var jag, cornelia och natalia tjocka och gick till subway. Satt och babbla en stund, sen rulla vi tillbaks till skolan och hade spanska med film och h-tid. Efter skolan följde cornelia med hit, vi har inte gjort så mycket vart ute lite, kollat lite på datorn osv. Hon gick typ nyss och nu kollar jag på twilight som visas på 1an :)
Imorgon är det ridning på chila som gäller, vet inte om det är dressyr eller om det skulle vara hoppning, men det är sånt som märks! Men vi hörs, puss på er

Dag 9 - Någonting som får dig att skratta i Justin Bieber väg

http://www.youtube.com/watch?v=sYhfjaUCsZE&feature=relmfu
den gick inte att bädda in, de andra "bieberordie" är galet kul
sen "funny moments" är roliga också!
japp jag ska gifta mig med honom, han vet det bara inte än! :)

watch my back so i make sure, you're right behind me like before

halvful bild sen i vintras på världens finaste spi
Godkväll mina fina läsare (om någon nu läser min supertråkiga blogg) haha. Nu har jag varit i stallet, red ut en sväng. Supermysigt verkligen, spisan var jätte duktig och fick in ett par underbara galopper, fina hästen. Nu har jag ätit och fixat lite, imorgon är det simhallen med klassen och jag är inte alls pepp. Blä. Jag vill inte. Men får glädjas åt att det är fredag imorgon iallafall och det betyder att dagen efter är det lördag och då får jag rida chila. Ah, man får tänka så. Men hörreni, nu babblar jag bara en massa strunt som ni inte bryr er om, haha!
hugs.

Day 8 - En bild på ditt rum med Justin Bieber posters och bilder

Tog dessa bilder i förrgår, men har satt upp mina nya nu, men ni får klara er med dom här för jag orkar inte gå upp och fota, fixade även om lite. Men ah här har ni som det såg ut förrut! :) Sätter allt på min garderob då den är ful som fan och sen vill jag icke förstöra min tapet, haha! Men den stora never say never ska nog upp på väggen då den är så jävla stor! Haha men ah, här har ni de som det såg ut förrut somsagt + tröja och bok

one day im gonna make it happend

hääj, kom hem från skolan för en stund sen efter en hyffsat lugn dag. Först ett matte nationella som kändes ganska lätt? Fast jämt när det känns bra så gick det åt helskotta, men får hoppas att jag har fel. haha. Sen ett väldigt oväntat VG på svenska uppsatsen och en seg h-tid åkte jag hemmåt i en buss med bara människor från klass 9D? haha. Nu sitter jag här och ska snart rulla ut till stallet, bloggar ikväll, för jag har inget plugg!
Så vi hörs, puss

Dag 7 - En bild på dig och Justin Bieber

Jag har ju tyvärr inte träffat justin så har ingen "riktig" bild på honom och mig, men får ta en photoshopad. haha men sånt är livet, någon gång ska jag ha en verklig bild att visa på bloggen, haha puss
upd. insåg att den photoshopade bilden var galet ful, så tog den här med min GIGANTISKA poster.. haha!

bra dag, jappjapp



Halloj,
hemma efter en trevlig dag, först skolan som gick hyffsat snabbt. Efter skolan gick jag och cornelia in på stan, kollade runt lite och jag hittade min shortsdress på hm. Sen gick vi runt lite till och gick och åt på subway. Satt där ganska länge och fytusan va vi skratta. Var länge sen jag skratta så mycket, haha! Sen gick vi runt lite till och efter det gick vi ner på rese. Var en stund tills bussen kom så vi gick in på pressbyrån och jag hittade en Justin Bieber tidning. GRYMT, flera stora posters och en never say never poster i orginal storlek, den är gigantiskt.. hah! Får se vart jag kan ha den bara! Men någon stans ska den nog få plats!
Ikväll ska jag göra lite bild och duscha, men vi hörs, puss på er

Dag 6 - Din favorit Justin Bieber novell

Jag läser typ inga noveller, men får ta den som jag läst litegrann ibland och det är www.Biebertime.blogg.se, den är faktiskt bra! Annars läser jag typ inga noveller, så galet jobbigt att läsa långt på datorn, haha!

i know you're right behind me


HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ
, sitter och borde plugga en massa om genetik, men jag orkar fan inte.. Fast har läxförhör imorgon så jag måste dra tummen ur röven och hämta böckerna. Annars rullade skolan på, nu har jag gjort alla muntliga nationella prov vilket känns prima ballerina, jag och cornelia avslutade med ett svenska och satte ett vg! Nu är jag hemma och det har snöat som fan, man kan tro att det är julafton imorgon eller något, inte okej i maj... Men ikväll ska jag inte göra något förutom att plugga. Men hoppas att ni har det fint, vi hörs!

jbieber.blogg.se

alla beliebers, gå in på www.jbieber.blogg.se och sjung i kareoken! Får se om jag gör det, ska försöka få med maja isf haha vill inte skämma ut mig helt hallå. Men gå in och sjung och dansa!!

Justin är förresten grymt snygg i CSI, ni missart inte va?

i'm just trying to find the sweet love of mine

Halloj, dagen har varit helt okej. Började med ett spanska muntligt med madde, haha vi skämde ut oss lite halvt och på något sätt kom vi in på Justin Bieber och Howie Day.. Men vi satte ett fett vg + / mvg -, fan va grymma! Haha! Hade också ett engelska muntligt som gick helt okej, får G iallafall, men hoppas såklart på vg, men det är sånt som märks. Efter skolan åkte jag och maja till stallet och red, red först lite på mirexo, gick sådär. Sen hoppade jag upp på min pållehäst, hon va pigg som attan, men det gick helt okej. Nu sitter jag hemma och har ätit osånt.
JUSTJA, glöm inte kolla på CSI kl 21.00 på kanal 5, justin bieber är med! :)
PUSS på er

Dag 5 - Den Justin Bieber sång du tycker minst om

Ush, den här vill jag inte ha med.. för det finns ingen av jb's låtar jag inte tycker om. Men hmm.. bigger är bra, meningen med den är grym, runaway love är också bra.. Men okej, jag får nog välja Runaway Love, även om jag tycker den är tuff och man blir glad av den, men ah.   

underbar helg!

Nu är jag tillbaks på bloggen och här kommer ett gigantiskt inlägg om min helg med slugo,julia,nike, sarah och maja. Jag tvingar ingen att läsa, haha!
Lördag: Gick upp tidigt och åkte till gunnorp, red chila x2, först red jag och maja igen i en grupp och sen direkt efter red vi i vår vanliga grupp. Första lektionen gick helt okej, hon blev lite springig ibland och jag fick inte riktigt ihop henne, men det gick helt okej. Andra lektionen övade vi mycket skänkelvikningar och öppnor, chila gick klockrent och fytusan va roligt det var att rida då. Så attans fin var hon, älskade chila! Slugo fotade oss så här nedanför kommer lite bilder. Efter gunnorp åkte vi hem och duscha, sen gick vi allihoppa ner till konsum och köpte oss varsinn glass! Sen kom vi hem, försökte oss på en videoblogg vilket bara blev pinsamt, men får se om sarah skulle klippa ihop den. Satt och prata och skratta en stund sen, efter det köpte vi godis och pizza och gick hem hit och åt. Skulle egentligen gått till brasan, men det var kallt och ingen av oss hade någon riktig lust, så vi satte på en film och hade det mysigt. Efter både harry potter och i rymden finns inga känslor hade vi ett långt samtal om snape, sen slocka vi allihopp runt 3. Här har ni bilderna från lördagens ridlektioner, bara dom på mig och chila, orkar inte lägga upp de andra.
Söndag: Vaknade halv 11 och gick upp och åt en brak frukost, haha! Efter en stund kom mina föräldrar hem och körde oss till gunnorp igen för att rida privatlektion! Jag red såklart finaste Chila och vi hoppade för Hans. Hästarna var lite halv galna, men för mig gick det faktiskt helt okej, pga att chila va helt underbar. Hon är så fin. Hoppade lite omhoppningssvängar och chila va fin men taggade lite för mycket ibland. Efter ridningen invänta vi slugos mamma, sa hejdå till slugo sen åkte vi andra hem hit. Åt lite, sen följde vi dom till bussen och sa hejdå. Dom här tjejorna är verkligen helt underbara och fytusan va bra vi är tillsammans, lika galna allihoppa och jag vet fan inte vad jag gjort utan dom. För attans va kul vi har tillsammans, vi saknade dock Linda, Felicia och Elin den här återträffen, men kul hade vi! Tack för helgen brudar! Här kommer bilder från idag, lägger upp bilder på mig, sen nån bild på de andra. För jag orkar inte lägga upp alla, haha!
slugo och rufus
maja & aurora
sarah & aston
nike & baronessa, haha förlåt nike, men jag dör på den här bilden! ;)
julia & epoza
ni är bra ni!
sådärja, där har ni min helg, nu ska jag göra någe annat, PUSS

Dag 4 - Ett favorit Justin Bieber citat


"never say never" och "dream until your dreams come true"
, var grymt svårt att välja då den här grabben sagt många saker som åkt rätt in i hjärtat. Men dom här två har jag använt som inspiration och ja, hur bra som helst! :)

RSS 2.0