Mobilblogg

Har det superbra med mina tjejer, kommer ha magrutor efter alla skratt! Idag va vi på ikano och satt på ikea resturangen några timmar, haha! Men vi hörs, puss! Juste, imorrn kommer under te mistletoe ut, taggaaaa!!


wahahoidoåasha

Nya frillan är inte att leka med, så jävla ashghsgsg snygg, jag dör.

you take my breath away with everything you say

godmorgon eller något, vaknade för länge sen, eller runt halv 9, älskar att ställa tillbaka tiden, då blev plötslig dagen 1 timme längre, fast kvällarna blir mörkare och det betyder att man får rida i bäcksvart mörker om kvällarna. Men jag har hunnit med att äta frukost och fixa lite inför att tjejorna kommer hit, så ja.. Åker in till rese sen och möter upp dom iallafall. Har inte så mycket mer att säga förutom att ha ett superbra höstlov, för det ska jag verkligen ha! Vi hörs senast på lördag, men ska nog få in något inlägg, puss!

running back to you

Kom på att jag kanske ska förbereda er på att bloggen kommer ligga lågt ett tag framöver, imorgon kommer mina bruds och då blir det ingen tid för datan alls. Kanske någon mobilbloggning hinns med, sen åker vi till gunnorp på onsdag och då är det definitivt ingen bloggning. Kanske någon mobilbloggning om jag får till någon täckning, annars hörs vi på lördagkväll som vanligt. Innan dess får ni överleva med kanske någon mobilbloggning, sen hinner jag nog blogga imorgon på förmiddagen. PUSS
bild från förra allhelgona på mig och min pluttis som jag saknar något enormt. drömhästen ♥

Daydreamer With eyes that make you melt

Hej! Var ute hos min finaste förrut idag, borstade henne från top till tå i ungefär 2h vilket var riktigt behövligt! Så hoppade över ridningen, men hon verkade tycka det var lika mysigt som jag, här nedanför får ni lite bilder jag knäppte på min tossa, några är lite överredigerade, men ni överlever va? Nu ska jag ha lördagskväll, puss!
finaste du, jag älskar dig.

flightless bird

Godmorgon, sitter i soffan och har precis tryckt i mig lite frukost, har inte så mycket planer för idag förutom att åka till Spisan och sen fixa inför imorgon och slänga ridkläder och sånt i tvätten. Ska nog mest ta det lugnt sen, om jag känner mina brudar rätt kommer vi nog ha en del att göra dagarna innan gunnorp och sen är det ju dags för gunnorp så då är det bäst att vara utvilad!
Men vi hörs, puss!
min finaste

så taggad

På onsdag är det dags för allhelgona och på söndag kommer mina grymma brudar hit! Waaaah, livet leker på rätt så bra nu, kommer bli grymt. Får hoppas att jag får spendera de 4 dagar på Chilas rygg, hoppashoppashoppas!
Bild nr 2 är fotad av Åsa Murhed

fredag

Nu är praktiken slut.. riktigt tråkigt faktiskt, kommer sakna det väldigt mycket! Men dagen var rolig som alla andra iallafall, mocking, ridning på chila och tårtätande stog på schemat. Vi hade köpt en chokladask till Gisela och hon hade köpt tårtor till oss, underbara dodde! Vi har haft grymt kul iallafall och ni kan vara säkra på att vi är tillbaka på våran praktik i vår! Haha justja, vi hann inte skura fler boxar, men några vart fina iallafall!

Efter praktiken åkte jag direkt till Spisan och red ut en sväng i mörkret, hon var superduktig och idag var det jag som var rädd ;) haha! Men nu ska jag fredagsmysa framför idol och sånt, puss!

herre jistanes

Sitter och lyssnar på några låtar från justins nya album som kommer ut 1 november, fanns ändå några på yt då det kommit ut i andra länder innan. Men vet inte om jag ska bädda in dom och lägga upp dom här om det finns de som inte vill höra förrens albumet är ute i sverige? Men låtarna är i vilket fall som helst helt AMAZING, han visar verkligen sin röst i flera av dom, den är underbar! Åååh, längtar tills hela albumet är ute och man kan höra alla låtar i en amazing kvalite och albumet landar i mina händer!

we found love in a hopeless place

hejsaan, nästsista dagen på praoen idag, ska faktiskt bli tråkigt att sluta för vi har haft grymt kul och mysigt! Idag var som de andra dagarna fylld med en hel del saker, mockning, släppa in och ut hästar, strö, borsta och skrubba boxväggar i vita stallet. ni som ska på allhelgona, kolla va fina frontväggarna i vita stallet är! haha. Nu är jag hemma iallafall och har duschat och ätit, men vi hörs, puss!

GIF

Kollar runt på Tumblr och kollar efter gif's, hittar en jedra massa!

image
Haha hittade detta på denna Tumblr http://b0ttle-of-beauty.tumblr.com/

and you see his face

image

and he is being all cute like

image

and you’re like sitting at the computer going

image

and then the video ends and your like

image

and he’s all like

image

and you’re like come back

image

and then you realise that he will always be here for us

image

so another uncontrollable smile creeps onto your face like

image

and you come to the conclusion that this kid is the most adorablest thing out and not even he can help it

image

 


honungsbi

Hej fina, efter allt som vi brukar göra på praktiken, en uteritt på Honey Bee och en stackars häst med kolik är jag rätt trött. Haha, ja ni läste rätt, lilla jag red på Honey Bee idag! Hon var förjävla stark och pigg i skogen, men söt! Kändes som att det var någonting man måste göra någon gång i sitt liv, rida Honey Bee! Om man bortser från koliken har dagen varit fin med en massa skratt med härliga tjejer, så nu ska jag dö lite här hemma och ladda om batterierna typ. Men vi hörs, pusssisar

godmorgon

godmorgon fina ni, sitter och äter frulle och kollar på vakna med the voice. Ska snart gå upp och byta om och dra mig mot gunnorp, det blir nog en vanlig dag i think. Jag vet inte om jag ska ut till spisan idag kanske? problemnsproblems.
Idag är det bara 1 vecka till Allhelgonaläger 2 & på söndag kommer mina Tjejor hit!!
hörs, puss

but i guess it was not enough

Sitter i soffan med donken mat i knät, gott! Praktiken var rolig idag med, mockning och tömning av djupbäddsboxar, in och utsläpp och även ridning på min Chila stog på schemat!
Nu är jag iallafall hemma och har duschat, men vi hörs, puss!

Filmen, igen!

Hoppas att den funkar nu!

underbart

Ännu en låt har släppts av albumet som kommer den 1nov, underbart! Jag har julkänslor i oktober! ♥
Annars har dagen vart superbra, mockade och sånt där, släppte ut hästar och putsade sadlar. Vi har fått förstärkning med 2 personer så nu går allt supersnabbt! Så det är skönt! Ikväll ska jag lyssna på låten här över och ta det lugnt. Håller på att publicera filmen igen, men annan musik.

hmm...

Kan ni se videoklippet eller är det blockerat pga av blablabla? För isåfall får ni säga till så byter jag bara musiken.

du är så fin.

tack för allt fina du, om du bara visste hur otroligt mycket du betyder för mig.
Jag har gjort en liten film med lite små klipp från hoppträningen igår och lite småklipp från träningen. Finns det någon intresse av att se den eller kan jag lägga den tiden som tar att ladda upp den på yt på någonting annat? Vad säger ni? :)

lördag & söndag

Får ta och gå igenom lite vad som hänt här när jag inte bloggat, igår var det hoppträning på Chila som gällde. Hon var damp som tusan och höll på som hon kan vara ibland, haha så det gick lite halvbra, men ändå. Orkar inte lägga upp bilder från detta pass då det bara är några få och pappa filmade istället. Men jag funderar på att klippa ihop filmerna så får ni se dom iallafall om det skulle vara kul?
Aja, Madde följde iallafall med hem efter ridningen och sen kom även cornelia hit. Vi åkte ut till nästa stall och jag och Maja red en sväng på kvarten. På kvällen chillade jag, m och c och kollade på eclipse och lite sånt, mysigt värre!
Idag var det clearround och KM på Gunnorp som jag hoppade på min bebis, haha vilket skämt det vart! Nej men ah.. På cren stannade hon typ 7 gången kanske? haha, men hon var lugn och dampa inte iallafall så det var helt okej ändå. Sen på KMet valde jag att hoppa ponnyhöjden istället för storhäst så vi kanske kunde ta oss runt lite bättre och då kom vi runt med 4 vägringar! Haha! Hon är så annourlunda både från sommarläger tävlingen och hoppträningar när det är sånna här tävlingar. Hon blir superspänd och sånt, men jag är nöjd med våran andra runda, fina flickan ♥
Får ta och säga grattis till Loppan som blev klubbmästarna på både ponny och häst med Elliot och Supertramp!
Här får ni några bilder, får se om jag vill visa hela filmerna eller om jag gör en liten film med filmerna från igår och lite smådelar från dagens filmer :) Men bilder får ni iallafall!
'
min stjärna ♥

My eyes will do the same if you walk away

Sitter i soffan och dricker smoothie, lyssnar samtidigt på mistletoe och har det väldigt bra. Ska snart ut till Gunnorp för hopplektion på min Chila, ska känna på henne ordentligt, för imorgon ska vi 2 vara med på klubbmästerskapet, haha! Först en clearround och sen km, vi får se hur hon beter sig, men det ska nog funka. Jag har inga skyhöga förväntningar precis, utan vi ska bara ha roligt och så får vi se hur det går. Vet att hon kan bli lite hm.. dampig? inne på banan och stressar upp sig. Men vi ska chilla lite och så får vi se hur det går :D Men vi hörs, puss!
Här har ni en bild från tävlingen sommaren 2010, haha snygg sits!

HAPPYFACE

KOLLA VAD MIN MAMMA KÖPTE TILL MIG I ENGLAND, SÅ JÄVLA GLAD. DEN LUKTAR HUR GOTT SOM HELST KAN JAG MED TILLÄGGA, LOVE IT! ♥
Annars har dagen vart super, mockade och sånt på förmiddagen och red på eftermiddagen, jag fick rida min finaste Chila. Hon gick som en klocka, lite ostadig i traven, men annars superfin! Åkte sen ut till min andra fyrbenta älskling och red en sväng på henne, hon var även hon superfin! Ikväll ska jag pussa på min Someday och kolla idol, imorgon är det hoppning på Chila som gäller, men vi hörs, puss!

fredag

söte.
Godmorgon, ska snart upp och byta om, svinkallt ute idag, blöööp. Aja, efter praktiken ska jag ut och rida min pånihezt, men vi hörs ikväll, puss ♥

with you, shawty with you

hej fina, sitter här efter en lång dag på gunnorp, men har haft riktigt roligt som alla dagar där. Var på halv segt humör i förmiddags, men mot eftermiddagen vart jag på superhumör, haha! Nej men vi har mockat, släppt in och ut hästar och skurat stallet idag, skulle ha ridit, men då började det spöregna så vi rider imorgon istället. Låter som vi gör slavgöra, men vi har verkligen superkul och skrattar väldigt mycket. Klappa även en heldel på vår kompiskatt, haha! Sist kollade vi en stund på hopplektionen som var och sen åkte vi hem, nu har jag duschat och vart och köpt mat inför morgondagen, nu ska jag ta det superlugnt, puss!

kompiskatt
eleonore städade med lite väl mycket inlevelse, haha!

dag 30 - SISTA DAGEN

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Jag vill bli så bra som möjligt, kunna rida olika sorters hästar osv. Jag vill kunna hitta knapparna på den hästen jag sitter på snabbt och inte behöva rida den flera gånger för att det ska gå bra. Sen vill jag kunna förstå mig på hästarna mer och sånt där djupt, haha!

Kolla vilken gammal bild jag hittade på mig och bebis, från första vintern tillsammans, -10 :)

rubrik

Hemma efter ännu en dag på Gunnorp, dagen idag var lite kämpigare än de andra då vi hade alla 3 stall idag, vilket vi kommer ha onsdagar och fredagar. Men vi hann med alla stall på förmiddagen och även släppa ut hästarna. På eftermiddagen strödde vi de boxar vi inte hann före och sen red vi. Jag red Cylwia som jag inte ridit på väldigtväldigt länge, så det var lite ovant men kul. Hon var dock sjukt stel i ena varvet och min innerskänkel fick jobba som jag vet inte vad, men efter ett tag vart hon riktigt fin i skritten, i traven och galoppen var hon fortsatt stel som en pinne. Vi red inte så länge för regnet började ösa ner, men jaa. Sen släppte vi in lite hästar och putsade lite träns. Nu är jag hemma och har duschat, sitter just nu och nördar twitter, haha. Men vi hörs, puss!

Dag 29

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Detta är så svårt, för man vet aldrig hur man skulle göra om man skulle tvingas riskera livet för någon. Man säger att jag skulle dö för dig, men skulle man verkligen göra det om det väl gällde livet? Så jag vet faktiskt inte vad jag ska svara på detta, jag skulle riskera livet för min familj, sen vet jag inte, vissa vänner tror jag att jag skulle riskera livet för och sen vill jag verkligen säga att jag skulle göra det för några av mina fyrbenta älsklingar, för det tror jag att jag skulle. De betyder så otroligt mycket för mig. Men jag vet faktiskt inte vem jag skulle göra det för om det väl gällde mitt liv, låter som om jag är sjukt självisk, det vill jag inte få folk att tro. Jag tror faktiskt att fler än jag skulle tveka om det gällde livet, haha. Men om jag bara ska säga så är det familj, vissa vänner och mina fyrbenta älsklingar.

They led me to a miracle, hey love

Ska snart dra mig mot gunnorp för tredje dagen på gunnorp, har inga planer efter, så vi höres, puss!

så galet bra


lights fill the streets

Halloj finingar, tillslut har jag landat i soffan efter en dag fylld med... hästar! På praktiken var det ungefär samma som igår, mocka spiltor - borsta - släppa hästar - mocka boxar - tömma phaetons bädd - lunch - lite mer mockning - ta in blöta hästar - putsa träns. Skulle rida, men vi hoppade över det pga av vädret och fick sluta en timme tidigare. Låter som att vi bara mockar, haha men vi har sjukt kul och vi mockar faktiskt inte bara ;)
Efter praktiken åkte jag till spisan med pappa på släptåg, mockade och fixade påsar, sen gosade jag med henne och borsta av stackarn som var helt dyngsur. Skippade ridningen här med då det blåste storm typ och regnade, så hon fick mysa i stallet istället.
Nu är jag hemma iallafall och har duschat och ätit, ikväll tar jag det lugnt och laddar för ännu en dag i stallet, puss!

Dag 28

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Ehm.. vi får hoppas på att min familj älskar mig, annars blir det jobbigt, haha! Men har ingen bild här dock ;)

tror att jag har lyssnat på den 893788273823 gånger nu


första dagen på praktiken

Då var första dagen på praktiken avklarad, gick superbra och var riktigt roligt också. Mockade och fixade i röda och lilla stallet, släppte ut hästar ock krattade. Sen red vi och jag red Epoza, var sjukt länge sen jag red henne och satan i gatan vad stoig hon var idag, ush. Hon igga mig helt, men när jag fick ett spö behövde jag bara visa det för att hon skulle vakna lite, haha. Sen på eftermiddagen putsade vi och tog in hästar. Slutade vid 5 och kom hem för en stund sen och har sen dess ätit och sånt.
Nu sitter jag och lyssnar på Mistletoe som kom ut idag, förjävla bra, kommer ha den på replay i flera dagar nu känner jag. Verkligen grym låt!
Men vi hörs, puss!

dag 27

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Om 20 år då är jag gift med Justin, daaah. Haha men jag skulle vilja bo på en nybyggd gård som har allt som kan behövas, men den ska inte vara allt för stor. Där vill jag ha mina egna hästar och driva en uppfödning och jag vill vara färdigutbildad veterinär. Ha glada och välmående hästar som är eftertraktade av många, sen vill jag vara riktigt lycklig. Kanske driva gården med min man eller med någon kompis, Gunnorp tjejer? Ni vet vad vi har bestämt! haha! Men typ så :)

mot praktiken

bild på arracen när jag praoa på gunnorp i 8an ♥
Nu ska jag snart upp och börja klä på mig och sånt, sen åker jag mot första praktikdagen på gunnorp, woopwoop. Jag är inte säker på när vi slutar och när jag kommer hem, men jag bloggar då iallafall. Men vi hörs sötnosar, puss!

#1DAY

jag älskar den här killen ♥ och jag är så jävla pepp på #mistletoe som kommer ut på itunes imorgon, sen albumet som kommer den 1nov, kommer bli epiiiic.
Nördar twitter, följ mig, @jennnyyg :)

märker du hur fort det går?

Vart en promenix med cornelia istället för fotografering, gick bort till slaka och tillbaks i ungefär 1,5h, haha sega tjejer. Men det var trevligt, nu sitter och jag kollar på värlscuphoppning på svtplay HÄR och ska snart äta pizza, haha. Men vi hörs, puss

never give up on something you can't go a day without thinking about.

Goddag eller godmorgon typ, vaknade vid 12 pigg och utvilad, skönt! Har sen dess inte gjort mycket, suttit och myst i min ziperall, installerad photoshop på datorn och fixat en skrivbordsbakgrund. Tror jag tänker fortsätta i samma spår ett tag till, måste dock duscha och fixa lite inför den kommande veckan. Ja, imorgon börjar min praktik på Gunnorp, ska bli grymt kul!
Näe, nu ska jag nog dra på en bra film och fortsätta ta det lugnt och ha dåligt samvete för att jag inte går ut när det är så fint väder, eller kanske går jag ut och fotar lite i trädgården? Var länge sen jag var ute och fotade. Jaja, vi får se, puss!

Dag 26

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Lät (*HOST*tvingade*HOST*) bästa Madde skriva, hon är dubbelt så bra som hon beskriver mig, nej 823792837928739283 gånger så bra. Jag suger helt enkelt om man jämför med henne. jag skulle inte riktigt klara mig utan henne. Våran humor suger förresten, men hon är bästbästbästbäst.
så här får ni en jävligt ny bild innan ni får läsa, togs igår typ.. nej.
Jaha ja, dags att beskriva Jenny nu då! Kan till o börja med säga att en beskrivning av den här tjejen skulle räcka, hon är världens underbaraste vän! Men jag ska försöka utveckla det lite då, hon är en av mina allra bästa vänner och en tjej som alltid finns där för en, oavsett vad det gäller, stort som smått! Hon är en gud på hästryggen och har världens skönaste humor! Ni vet ju uttrycket att man blir äldre om man skrattar mycket? isf lär jag bli uråldrig för den här tjejen bjuder på rätt sköna kommentarer ska ni veta! Att hon har världens finaste utseende gör ju verkligen inte att man blir mindre avundsjuk på henne! Men innan det här blir en hel roman ska jag runda av det här nu med att säga att utan den här tjejen vet jag inte vad jag skulle göra! Hon är underbar helt enkelt och jag har tänkt ha kvar henne som min vän livet ut för den här tjejen släpper man bara inte! You rock dude! <3 / Madde

but I can't stop staring at your face

Drar igenom dagarna lite snabbt här då.
Igår/fredag: Hade stalldag i skolan och red ut på förmiddagen, jag hade StarLight och det gick superbra, ibörjan var han lite småtittig, men han lugnade sig sen. På eftermiddagen skulle vi ha körning men hade dåligt med hästar så vi kollade på några kör-filmer och hade stalltjänst. Åkte hem med tjejorna och åt på Ming, sen på kvällen hade vi filmkväll med en massa prat och skratt. Kollade på never say never ♥ och sweenie todd? Sen sov dom också här, verkligen hur mysigt som helst och det måste vi göra om!
Idag: Vi gick upp rätt tidigt för jag skulle rida igen, så de åkte hem och jag åkte till Gunnorp. Red igen i gruppen innan och hade Chila, tränade enkla byten idag med och det gick helt okej. Hon vart lite taggad och tjaffsade emot i fattningarna, men jag var nöjd. Red även henne på min vanliga lektion, det gick så jävla bra! Tränade slutor och Chila gick så satans bra, älsklingen min! Bilder kommer här nedanför.
Åkte sen ut till spisan också och red ett pass på henne, i början var hon överpigg och visste inte vad hon skulle ta vägen typ. Men mot slutet släppte det lite och det gick mycket bättre, pluttis.
Här kommer det bilder från ridningen på Chila!
dagens favoritbild (ovanför)





dag 25

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

mina kära classmates i V11NV


Dag 24

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Mitt motto är helt klart, dream until your dreams come true, and never say never.

mäktigt

Lyssna i början när han börjar sjunga, hur publiken sjunger. Helt sjukt... att under i stortsett hela låten sjunger publiken med, högt dessutom. Justin & Beliebers ♥
Kommer bli usel update från mig imorgon, för efter skolan ska jag äta på ming med classmates och sen stannar dom här över natten för film och sånt mys. Men vi hörs, puss

chilledill


MYS

MIN ZIPERALL HAR KOMMIT, WOOPWOOP

boy you make my heartbeat running away

Var somsagt och hälsa på berzan idag, träffade gamla lärare och sånt, saknar faktiskt berzan lite. Människorna iallafall, typ 9D och alla andra kompisar. Men som tur var så har jag hamnat på världens bästa skola nu, så jag är glad ändå. Så vi pratade med lite lärare och blev utstirrade av nya 7or som tagit över våra korridorer </3 och annat folk. Haha. Gick sen till tacobar där vi åt och satt och prata i någon timme, följde sen madde till bussen och jag och c gick till våran buss.

Nu är jag hemma och fastnade framför en film från justins konsert i brasilien, gåshud jappjapp. Nu ska jag kolla om Glee kommit upp och fortsätta njuta av att ha studiedag, men vi höres, puss!

Dag 23

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Jag måste nog säga hoppning, jag kan tycka att dressyr är superkul om man har en häst som man passar med, sen är ju dressyren grunden i hoppningen. Men jag måste välja hoppning, det är så sjukt kul!




collecting your jar of hearts

Söt chey väntar på att c ska rulla in, sen åker vi för att möta madde och sen vidare mot berzaaan för att kolla läget typ. Haha, sen tänkte vi äta nått, kommer inte hem så sent, så vi hörs, puss

i'll sail the world to find you

Red ett skrittpass barbacka i hagen, försökte få henne i lite lägre form och få med bakdelen ordentligt. Hon var lite trippig och sånt, men mot slutet gick hon som en klocka, fina hästen. Hon är världens bästa. Har jag berättat för er att hon snart flyttar till ett annat stall som ägaren till henne och en annan har tagit över. Kommer ha sjukt mycket bättre träningsmöjligheter med både paddock och ridhus, så det kommer bli superbra. Kommer sakna lugnet och allt härligt folk i orlunda, men ska bli skönt att kunna rida på vintern också, haha!
Vetni!? att idag är det exakt 3v till allhelgona, taggataggatagga! :)
Men vi hörs, puss

dreaming is believing

Hemma efter en dag fylld med sista traktorkörningen, jag och eleonore skillade och hann med 3 övningar och vart klara och fick sluta tidigare. Så vi och isabella åkte hem, mötte även en saknad emma på bussen och prata lite med henne. Nu är jag iallafall hemma och ska ta det lite lugnt innan jag åker ut till stallet, tror jag tar ett pass i hagen om det inte är för blött. Är inte så sugen på att ge mig ut i skolan i älgjakt och dessutom ensam, nejtack!
Imorgon har jag studiedag och ska då till berzan med cornelia och madde, men vi hörs, puss ♥

Dag 22

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Det finns så sjukt många jag vill träffa igen men en som jag så gärna vill träffa igen är min Chanel, hon är så f**king underbar..

en bild säger mer än tusen ord, du är så fin.

it's the most beautiful time of the year

hoome efter en rätt ovärd skoldag, lyssna på redovisningar i 100 år, ha matteprov och en biologi lektion man inte behövde gå på om man var klar med rapporten vilket jag var. Men somsagt var vi med på extraridningen och det var lite cp, först hade jag Cleo, hon hade dock stått ett tag och hade damp, stegra och hoppa runt. Så då fick en trea som ridit henne en hel del ta henne, sen fick madde byta till hotshot och jag till acrobat. I början han pigg som tusan och stark med, men han lugnade sig och vart riktigt fin. Tränade lite skänkelvikningar och somsagt gick det bra, duktig häst! Jag måste testa Cleo när hon lugnat sig lite, för hon kändes riktigt fin det lilla jag red och när hon inte studsa runt, haha söte.
Nu är jag hemma iallafall och har duschat och sånt, kolla vad som kom upp på yt idag,
han är snygg och jag skulle inte ha något emot att vara tjejen, livet är inte rättvist. haha.
Men vi hörs, puss!

dag 21

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

justin drew bieber. alla dagar om året vilken sekund som helst. haha. tror inte jag behöver säga något mer.



skoolan

Har precis slutat skolan, men ska vara med på extraridningen så får vänta i ca 2h, haha aja. Men matteprovet överlevde jag iallafall, men vi hörs när jag kommer hem ikväll eller något, puss!

you shine, bightest of them all

Var ute och gick med c innan, med choklad och hela tjotaballongen, mys. Men nu är jag inne och tittar på ensam mamma söker och twittrar, #7DAYS to mistletoe, amaziing ♥ Ska kanske kolla igenom matten igen, om jag orkar, annars fortsätter jag nog twittra och lyssna på mysig, puss ♥

Dag 20

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Finns ju miljoner saker man gärna skulle göra, men en sak som för mig som är en liten belieber skulle vara en sån jävla upplevelse är en konsert med Justin. Den dagen som är imorgon, "Någon jag vill träffa" hör ju ihop med detta med. Skulle vara så sjukt att få träffa honom face to face, hoppas verkligen att den här lilla drömmen slår in en dag i mitt liv. Den dagen han kommer till sverige kommer jag vara där, stå längst fram och tjuta som en gris, det kan ni ge er på. Jag ska ha meet n' greet med. haha.



your world is my world

Hemma tidigt från skolan idag, fick skippa engelskan och biologin om vi var klara med rapporten, scooore. Men idag redovisade jag och eleonore vårat biotoparbete, haha fick ett skrattanfall mitt i redovisningen men annars så, haha. Fick B/A i biologi delen och D/C i svenska delen, så vi var nöjda. Annars har dagen rullat på med ett x antal skrattanfall ;)
Nu ska jag repetera lite matte inför provet imorgon och läsa lite i engelska boken, sen ska jag träffa Cornelia. Men vi hörs, puss ♥

HAHAHHA

Haha, felicia la upp den här på den andra bloggen. Hahaha fan va bäst vi är och om 3 veckor är ni här och fan vad jag längtaaaar ♥

you can try but never stop me

Var ute i stallet innan hos min pärla, hon hade vart lite konstig i magen tidigare idag men kändes bra så det var nog ingen fara. Hon har btw fått låna eller fått en dressyrsadel nu som vi ska använda istället för den andra, den andra låg nämnligen inget bra och den var riktigt obekväk också. Men den "nya" var superskön verkligen, man blev som fastlimmad i sadeln, haha! Spisan var riktigt duktig idag med, lite speedad, men annars så gick det finfint. Nu är jag hemma och har duschat och ska snart äta, men vi hörs, puss!

söndag

Mår bättre idag, så ska ta en liten sväng ut till spisan för att pussa på henne och rida en liten sväng, saknat min fina. I eftermiddag ska jag nog ta det lugnt och kurera mig det sista så jag är fit for fight imorgon, men vi hörs, puss.

dag 19

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning


Jag har flera bästavänner, men en av dom har ni här, världens goaste Cornelia. Hon är världens knäppaste, sötaste och snällaste lilla tjej och vi har samma underbara humor. Hon är bäst helt enkelt ♥

vill ha

Vet ni hur gärna jag vill ha en orange outfit till spisan? Hon skulle vara så satans snygg i det. Tyvärr finns det inte alls många butget schabrak som är orangea, utan det är mest märkesschabrak..
Detta scapa och sen lindor till det, dör...

dag 18

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning


Har typ inga bilder på den här datan, så får bli en liten failbild på chilusbebis och mig, haha!

wooopwooop

Vetni vad jag kom på? Att det är bara en vecka kvar i skolan, sen är det praktik på Gunnorp i två veckor för mig isabella och eleonore, taggatagga! Sen kommer mina gunnorpbrudar hit, sen åker vi på allhelgona läger! Jag är pepp, även om jag ligger hemma med feber. PUSS
hoppas till 10000 att jag får min stjärna på allah, även om det inte är så stor chans.. det suger. Jag vill inte ha någon annan än chila.

i will never say never, i will fight, i will fight till forever

Ingen ridning idag somsagt, blääää. Men får rida dubbelt nästa vecka så jag överlever nog ska vi se. Men även om jag fick sovmorgon idag så vaknar jag samma tid som jag brukar gå upp, man ba tjohooo. Sen missar jag ändå klassåterträffen.. :( ROLIG LÖRDAG. Men hoppas ni har en roligare dag än jag, så hörs vi, puss.
bästa 9D ♥

älskade

the days i can't see your eyes, i don't even want to open mine ♥


this is what i'm made of

Fortfarande sjuk, hade över 39 graders feber innan, suuuck. Missar till 90% ridningen imorgon och det suger ännu mer, vi har antagligen hoppning och jag saknar Chila ♥ Sen missar jag till 97% klassåterträffen imorgon också, det suger ashårt det med, 9D ♥
Kollar iallafall på idol nu och satan i gatan va leo hade ägt ikväll, hälften sjunger dåligt. Näe, Leo borde gått vidare. Men vi hörs typ, puss!

dag 17

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Hm.. jag lyssnar på en väldig massa olika, men ungefär samma när jag är ledsen som arg, men här får ni några. Det skiftar ju väldigt mycket, men somsagt här har ni de som är just nu :)
Ledsen/Arg:
Taylor Swift - Teardrops on my guitar
Coldplay - Fix you
James Blunt - You're beautiful
Glad:
Justin Bieber - Baby
AVICII - Fade into darkness
One direction - What makes you beautiful
Håkan Hellström - Kom igen Lena

Bieberfeeever

Kollar på never say never och tycker synd om mig själv, hörs sen söton. Här kommer en passande bild också


jag orkar inte

Vaknade med 38,5 graders feber idag och är fett deprimerad för jag missar stalldagen i skolan med världens härligaste tjejer. Vill typ dö lite. Sen har jag en massa jag vill göra imorgon som ridning på Chila och träffa gamla klassen ♥ så det här var verkligen världens sämsta tillfälle att bli sjuk. Skulle ha unghästhantering och körning i skolan med... Vi hörs om jag inte är död, puss
fiinaste

I fake a smile so he won't see

hej finingar, skolan idag rullade på, jag och eleonore krigade med biologin och blev klara, sen hade jag och emelie belieber power. woopwoop. Nejmen, efter skolan träffade jag cornelia och hon gick nyss hem efter att ha ätit, pluggat och skrattat, hon är bra hon. Ikväll ska jag ta det lugnt, min namnsdag idag ju, haha. Men vi hörs, puss! ♥

dag 16

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Det finns så många bilder som gör mig så fruktansvärt lycklig, men riktar in mig på hästbilder även om det inte gör det lättare. Men ändå, här får ni en nästan ovisad bild i think? På mig och min älskade lilleman, Lojstas Sölve ♥

aw, lilleman ♥



believe in everything beacuse everything's reachable

once a belieber, always a belieber ♥

being the way that you are is enough

Hej fina, gör ett snabbt inlägg nu, skolan var helt okej, tråkig traktorkörning och roligare hästkunskap hade dagen att bjuda på. Efter skolan åkte jag hem med eleonore, sen åkte jag och maja till stallet. Nu är ju spisan hemma igen, så vi red i hagen, gjorde mycket travövningar så hon inte ska springa iväg. Mycket halter och sånt, gick hur bra som helst. Tog ett par skutt på ett hinder som stog framme som avslutning vilket spisan gillade, sötan!
Men nu måste jag plugga, har en massa plugg, men vi hörs, puss!

Nuu

Sitter och väntar på bussen efter ett lyckat ridpass på min pärla, hörs, puss


dag 15

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Jag tror att alla hästmänniskor världen över kan instämma när jag säger att det finns så många sätt som hästarna får oss att må bra att det är svårt att beskriva. Att bara kliva in i ett stall får mig att må bra, sen när man ser sin älskling stå och vänta på en med spetsade öron kan lätt få ens hjärta att smälta. Att när livet är piss borra in sitt ansikte i en hästpäls och gråta ut eller ha en varm mule mot kinden kan också göra allt mycket enklare.
Ridningen då, när man hoppar upp på en häst är det som att alla problem lämnar kvar på marken. Man koncentrerar sig bara på hästen och ens ridning och det är så otroligt skönt att släppa allt. Så ni icke-hästmänniskor som säger att hästen "bara är en häst" har så otroligt fel. Hästarna är våra bästa vänner, de som alltid står där på sina fyra hovar och finns där i vårrt och torrt.


us against the world

♥♥

The only thing that keeps me wishing on a wishing star

Hej finingar, sitter och pluggar om bäckraviner (?) galet tråkigt, men sånt som måste göras tyvärr. Skolan idag var seg, men det gick ändå rätt fort och efter skolan var jag och några fler tjejer i klassen med på extraridningen. Jag red ett sto som heter Gullan, hörde av folk att hon var ganska seg och jag brukar inte gilla sega hästar, men hade också hört att hon var riktigt fin så varför inte testa? Vi tränade mycket på takt i alla gångarter, det gick superbra! Gillade verkligen Gullan då hon var en sån häst där man kan tänka mycket på småsaker som händer och sitsen istället för att bara tänka på hästen. Var skönt att rida en sån häst för en gång skull då jag inte gör det allt för ofta, tror det var nyttigt för min ridning med. Så henne vill jag rida mer, super härlig!
Lånad bild på Gullan från http://www.freewebs.com/vretahast
Så nu ska jag fortsätta plugga, men vi hörs, puss! ♥

dag 14

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Fattar inte riktigt vad som menas med den här frågan? Men en vardag när jag ska till stallet går jag i skolan till halv 4 ungefär, sen hem, byter om och åker vidare till stallet. Om hästarna står inne på natten så mockar jag och packar påsar. Sen hämtar jag in Spisan, borstar och rider, sen in i stallet igen och ger henne sitt insläpp. Sen hem och äter och duschar och ev. pluggar.
Typ så ;) Om jag inte är i stallet kanske jag träffar en kompis eller bara tar det lugnt.

kolla vad jag har beställt

En rosa ziperall, hur mysigt? Längtar tills den landar här, har en känsla av att jag kommer leva i den här hemma och hur underbart att krypa ner i denna på allhelgona? Jag är iallafall superglad! :D

dag 13

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

Jag har flera stora drömmar, men om vi drar detta till att det ska handla om hästar blir det lättare. Jag drömmer om att leva på en hyffsat stor gård och driva en uppfödning av någon slags hästar, kanske tävlingshästar? Sen även tävla höga klasser och kunna leva på allt det här, det hade varit hur kul och underbart som helst. Nu har jag ju i tankarna att utbilda mig vidare till hästveterinär efter gymnasiet, då kan jag ju vara min egna veterinär? haha vad säger ni om den va? ;)


just be true to who you are

Ligger hemma och är sjuk idag, har galet ont i huvudet, seg och inte helt kry helt enkelt, kunde inte sova igår så somnade runt 2 vilket nog inte heller var 100, blä. Har precis kollat klart på love and other drugs, söt film måste jag säga. Så nu måste jag ta fram svenska böckerna och skriva recension på en bok jag aldrig läste klart, stabilt.. så kanske får ta och kolla på filmen nu så jag fattar något, ondskan var det för er som undra. Men vi hörs typ sen, puss!

underbaaaar


for every dream you made come true

Hej fina, haft en lugn söndag idag, var en sväng på ikea med familjen nu på eftermiddagen och nu ikväll ska jag bara ta det lugnt. Vart inget plugg alls idag, inte bra, men jag orkade verkligen inte, haha! Ibland måste man få skita i sånt med. Äe, imorgon är det skola som vanligt, men vi hörs då!
Btw är det exakt en månad till allhelgona lägret idag, amazing ♥

dag 12

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning


Jag tycker om både dressyr och hoppning beroende på häst, men oftast måste jag säga att hoppning är roligast. Jag har ju t.ex inte testat galopp och gymkhana och allt sånt, men hoppning är nog favoriten! :)


As always I just can’t cry, I don’t know the answer

Godmorgon sunshines, sitter i soffan och dricker vaniljte, är trött och seg och har inga planer för dagen. Får se om jag hittar på något lite senare när jag piggnat till, annars ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite. Men det är sånt som märks, vi hörs, puss!

jag älskarälskarälskar dig.

världens bästa lilla häst gick super idag, lyssnade hur bra som helst och just nu är jag så attans pepp på att kunna börja rida på banan igen. Hon går så bra hela tiden och det känns som att vi 2 är påväg frammåt, så härligt!
Ikväll ska jag ta det lugnt med godis och en mysig familia, så hörs vi, puss!

Dressyr på Chila 1/10

Red som vanligt Chila idag och det gick helt okej, tränade på enkla galoppombyten dvs sakta av till trav ca 2 steg sen fatta den andra galoppen. Chila blir ju lite småpepp när det handlar om galopparbeten, men jag tycker att hon skötte sig bra, sista bytet gick riktigt bra! Annars var hon också superduktig i både skritt & trav, min pärla ♥

dag 11

1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning


P!nk - Fucking perfect, den påminner mig om min lilla Arrac ♥ honom saknar jag att rida och ha på läger, lilla prinsen.

åh

den här bilden är tagen för lite mer än 2 år sen. världens finaste häst ♥


nu: GUNNORP

för ett dressyrpass på min plutt, får se om någon fotar. Jag är i vilket fall pepp som tusan och idag ska det gå bra efter min sugiga ridning igår. Aja, men vi hörs! puss!♥
bild som togs för 2 veckor sen på mig och snutt, här ser ni vad jag gör med mina händer, fy.

RSS 2.0