Dag 3 - Ditt favorit tidningsomslag med Justin Bieber

Detta är så galet snyggt, mums säger jag bara!

Dag 2 - Din första Justin Bieber konsert

Jag har ju aldrig varit på en Justin Bieber konsert.. men den vackra dag han kommer hit ska jag va där, PUNKT! Men kan skriva lite om en dröm konsert som jag sett andra har gjort. Drömmen är väll typ att han kommer till stockholm och att jag åker dit med Cornelia och Maja, sen att vi har meet n' greet biljetter och får träffa Justin och ta en bild. Sen att vi har platser ganska långt fram osv osv. Sen den största drömmen är ju att bli OLLG (One less lonely girl), det är sånt man drömmer om!
Haha, ni ska veta hur mycket jag vill att han kommer hit snart, kollar in på bloggar hela tiden för att inte missa något. Vet att biljetter till hans konserter tar slut såhär snabbt. Så när han kommer hit, då ska jag vara där, det finns inget annat och innan jag dör ska jag ha träffat min stora inspiration här i livet. JUSTIN DREW BIEBER.
okej, här har ni min dröm.. någon som har önskningar att dela ut så tar jag gärna en! haha
puss

fredag

Snart kommer mina gunnorp flickor hit och jag måste städa. Blir dåligt med update under helgen, men hörs på söndag! PUSS PÅ ER

-

Nowhere but up
From here
My dear
Baby we can go nowhere but up
Tell me what got to fear
We can take it to the sky past the moon through the galaxy
As long as you're with me
Honestly (honestly) with the strength of our love
We can go nowhere but up
I never thought that it'd be easy,
Cause we're both so distant now,
And the walls are closing in on us and we're wondering how,
No one has a solid answer,
But just walking in the dark,
And you can see the look on my face, it just tears me apart.

världens finaste låt.

what i feel when i'm with you

Gokväll fina läsare, hemma nu efter en stressig dag. 2 nationella prov på en dag, ett läsförståelse i spanska och ett muntligt i matte. Gick nog helt okej på båda skulle jag tro. Efter skolan åkte jag hem med camilla och åkte ut till stallet för stallmöte. Trevlans att träffa nästan alla, fint stallfolk, jappjapp. Efter stallmötet åkte jag,maja,karro och fia och kolla på naterstad. (Fias & carinas nya stall/gård som dom ska göra om och mirexo ska typ flytta dit i höst) Så vi följde med och jedrans va fint det kommer bli och jedrans vad jag oxå vill ha häst där... superfint. Sen cyklade vi hem, hurtigt värre. Nu är jag hemma och har ätit lite, måste städa lite också. Men vi hörs!
puss

Idag är det inte min dag...

... men nu ska jag ut till stallet för stallmöte, hörs senare, puss

Dag 1 - Din favorit Justin Bieber sång

Den här är så svår så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, för det finns inte en låt av Justin som jag inte älskar och att välja 1? Men jag väljer lite mellan Down to earth och One time. Tror faktiskt att det får bli One Time, för hur mycket fina minnen finns det inte till den låten och den musikvideon. Jag minns det så väl när emma var här någon dag hösten 09 och visade musik videon, med den lilla killen med dom stora bruna ögonen som man föll för pladask.. Hur mycket jag lyssnade på den här låten när jag var i Egypten i november 2009 och blablabla. Men ändå... Down to earth.. jag älskar den låten. Om man sätter sig, blundar och verkligen lyssnar på texten.. då är det inte långt till tårar ska jag säga er. Ush va svårt, men jag lägger faktiskt upp båda två, för jag kan inte välja 1 när jag helst vill välja allihoppa! Nej jag får bara lägga upp en.. men jag tar one time, bara för den var först!

awesome lista

Här har ni listan så ni kan förbereda er på vad som kommer den närmsta månaden! Jag älskar den här listan och hoppas att ni med gillar den! :) Ska försöka motivera ganska mycket på varje så det blir lite roligare läsning!

Dag 1 - Din favorit Justin Bieber sång
Dag 2 - Din första Justin Bieber konsert
Dag 3 - Ditt favorit tidningsomslag med Justin Bieber
Dag 4 - Ett favorit Justin Bieber citat
Dag 5 - Den Justin Bieber sång du tycker minst om
Dag 6 - Din favorit Justin Bieber novell
Dag 7 - En bild på dig och Justin Bieber
Day 8 - En bild på ditt rum med Justin Bieber posters och bilder
Dag 9 - Någonting som får dig att skratta i Justin Bieber väg
Dag 10 - Favorit Justin Bieber bild
Dag 11 - Favorit Justin Bieber musikvideo
Dag 12 - Favorit färg på Justin Bieber
Dag 13 - Favorit Justin Bieber intervju
Dag 14 - Favorit tweet från Justin Bieber
Dag 15 - En bild du gjort / favorit fan-bild av Justin Bieber
Dag 16 - Favorit Justin Bieber youtube video
Dag 17 -  Någon du blivit vän med genom Justin Bieber
Dag 18 - Din dröm dejt med Justin Bieber
Dag 19 - Det bästa med Justin Bieber
Dag 20 - Favorit tv-framträdande med Justin Bieber
Dag 21Din favorit vän eller familjemedlem till Justin Bieber
Dag 22 - Favorit akustiska cover
Dag 23 - Favorit piano cover
Dag 24 - Hur många Justin Bieber bilder du har på din telefon
Dag 25 - Bild på Justin Bieber när han sticker ut sin tunga
Dag 26 - Favorit bild på Justin Bieber med ett fan/fans
Dag 27 - En bild på Justin Bieber med en annan kändis
Dag 28 - Vad gjorde dig till ett Justin Bieber fan
Dag 29 - En bild på Justin Bieber som du är besatt av
Dag 30 - Vad Justin Bieber betyder för dig


i just can't sleep tonight

Tjabba, nu har jag tillslut hamnat i soffan med datorn i knät för att blogga för mina 0 läsare. Haha okej några är det, men fan inte många.. haha! Men skolan var som vanligt idag, efter skolan åkte jag och maja ut till stallet och red. Red ett pass i hagen idag och fy vad fin min älskling var idag! Hon blev inte alls springig i traven och ja, underbar känsla! Kunde inte låta bli att skutta över det lilla kryss som stod uppbyggt ett par gånger heller, gick faktiskt riktigt bra vissa gånger. Hon galopperade lugnt mot det och skutta över, hon är fan bäst!
Nu har jag ätit lite och duschat, imorgon är det skola, 2 nationella prov och efter skolan åker jag mot stallet igen för stallmöte. På kvällen ska jag städa, för på fredag kommer mina kära gunnorp flickor, hur bra? Justja imorgon har jag en ny lista på G, jag vet att jag har listor hela tiden, men då har ni ett inlägg varje dag vilket är bra! Den nya listan kommer vissa (beliebers) att älska och andra kanske tycka mindre om ;) Men det blir super tror jag, men vi hörs, puss!

dag 30 – din favoritlåt från den här tiden förra året


Den är fortfarande gaaaalet bra, the script är gaaaaaaaaalet bra!

You're tryin' to be cool , you look like a fool to me


mitt totally awesome påskägg!
Halloj peeeeps, första dagen efter sommarlo.. påsklovet avklarad! Ingenting som man längtat efter men kul att träffa alla fina människor iallafall! Började med ett nationellt hörförståelse prov i spanska, gick helt okej i think. Annars rullade dagen på, efter skolan följde cornelia med hit. Vi tryckte i oss lite makaroner sen satte vi oss på mitt golv och klippte ut en massa jb bilder och kladda upp på min fula men nu fina garderob! Sen gav vi oss ut på en springtur, hurtbullar! När vi kom tillbaks åt vi varma mackor och kolla på film. Följde just henne en bit hem och nu sitter jag här och chillar gaaaaalet! Fortsätter så under kvällen, puss på er!

dag 29 – en låt från din barndom


Haha, jag dör...

you're fucking perfect


don't cry your heart out

HALLOJ, nu är jag tillbaka efter några mysiga dagar i karlskrona. Har stekt i solen, vart ute och powerwalkat och sprungit med mamma och syster, vart på stan och ätit en massa godis! Haha, nej men det har varit väldigt skönt och jag har inte ens nuddat en dator, va inne på twitter från mammas mobil igår för att försöka få #kidrauhltosweden till en tt. Men även om vi va väldigt många svenskar som försökte lyckades vi inte, för vissa råkade skriva det flera gånger i samma inlägg vilket räknas som spamm. Menmen, vi försökte iallafall! :)
Nu är jag hemma och ångesten har lagt sig som en hinna över mig, hittar inte projektarbetes filen på datorn som ska skickas in till min mentor, nationellt prov i spanska imorrn direkt på morgonen och ja, slutspurten på berzan startar imorgon.. ångest ångest ångest. Men jag fixar det här, nu jävlar alltså! Men hoppas att ni mår prima ballerina och så hörs vi, pössss

dag 28 – en låt som får dig att känna dig skyldig


Kan man inte känna sig skyldig till den här låten? När man själv sitter här hemma, klagar om det är äcklig mat eller om man har fula kläder eller lite små förkyld. När det finns människor som skulle göra allt för lite mat, ett par hela byxor eller har en obotlig sjukdom. Äe, kolla på musikvideon, då känner man sig ganska illa till mods vill jag säga..

dag 27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrument


Finns inte så mycket att säga mer än att den här är galet bra och jag vill kunna spela denna på gitarr.. och en fin sångröst skulle inte sitta fel heller. men tyvärr har jag ingen sådan talang..

dag 26 – en låt du kan spela på instrument


Japp här har ni mina pianoskills.. nej men jag kan faktiskt en liiiiiten bit på titanic och liiiite på halleluljah på gitarr, men inte hela låtar så jaaa..

dag 25 – en låt som får dig att skratta


Hahahaha jag dör, är glad att jag inte pratar sån här bred östgötska.. haha visst att jag har lite dialekt, men är glad att den inte är såhär! Men ni vet inte hur kul det är att gå på stan här i linköping och det kommer en gammal gubbe som pratar såhär, då dör man lite halvt!

my swaggs mean

Shortyo – My Swaggs Mean featuring Justin Bieber här har ni en länk till my swaggs mean som äntligen kommit ut på spotify, grymt! Nu måste jag hjälpa till att bära ut väskorna i bilen, jag orkar inte åka bil jag vill lägga mig i en solstol. Men vi får hoppas att jag överlever, med jb i öronen funkar det mesta. Men vi hörs, GLAD PÅSK, btw.
PUSSSS

dag 24 – en låt du vill ha på din begravning

Den här var otroligt svår, för man vill ju ha en låt som betydde mycket för en. Sen vet man inte om man vill ha en sorglig eller glad eller vad man tycker om för musik längre fram i livet. Men om jag fick välja en låt (jag skulle helst vilja ha flera) som jag skulle ha på min begravning nu, så skulle det nog vara den här låten.


Justin Bieber - Down to earth, bara för att den betyder väldigt mycket för mig just nu och för att den är så fin. Sen att visa hur mycket jb betytt för mig. Nu tänker säkert många, hon har bara tyckt om honom ett tag, men nej det är inte sant. Jag har gillat honom ända sen 2009 när han uptäcktes, men inte så mycket som nu. Men han har alltid varit en inspiration för mig och jaa, han betyder mycket.
pussss

i would never let you down

Jag saknar er tjejer!

Godmorgon sunshines, idag har jag en hel del att göra. Jag måste packa, gå till cornelia och fixa en grej och städa lite hos elliot (min hamster). Men ska försöka få in ett inlägg innan jag rullar neråt i landet och mot min farmor och farfar. Jag har ingen aning om jag kommer blogga därifrån, men det är sånt som märks. Men har musik-listan tidsinställd, så den kommer upp om det inte blir nått fel. På söndag måste jag logga in på twitter iallafall, för då ska alla svenska beliebers BOMBA twitter med #kidrauhltosweden och få det till en trend topic. Så glöm inte det sötnosar. Men vi hörs antingen snart eller senast på måndag.
Pussss

i'm lost without you


från we<3it
gokväll sötnosar, har precis varit ute på en powerwalk med lillasyster för att förbränna ben&jerrysen vi åt förrut.. haha! Min syster är ganska bra ibland faktiskt! Justja, min jb-bok och t-shirt har kommit nu och jag tycker att pappa kan gå ner och hämta dom nu, men det borde han göra snart.
Hur är det med er då? Jag tycker att ni kan få kommentera lite bättre, ni har blivit dåliga på det. Imorgon åker jag till farmor och farfar, men kanske bloggar därifrån, ska iaf tidsinställa "musik-listan" jag håller på med.
Men vi hörs, puss på er !

dag 23 – en låt du vill ha på ditt bröllop

den är fin och vem har inte växt upp med den här? haha puss på den, haha!
Tänkte först ta en jb låt, men då hade nog någon dödat mig, haha!

kärlek


you are a part of me, i can't imagine me without you, if i lose you i lose a part of me
jag älskar dig, så mycket.

onsdag



godmorgon alla glada, igårkväll låg jag och kolla igenom en massa gamla FRIDA tidningar och hittade hurmycketsomhelst om justin bieber, 4 vanliga posters och en jåtte poster och några artiklar. Då blev jag glad, han är så fin, söt, snygg, gullig och underbaaar!
Men idag vaknade jag nyss typ och ska snart käka frulle, sen måste jag följa med min fega syster till tandläkarn? kul. Nej men efter ska vi köpa en b&j's, låter bättre. Annars kanske jag borde packa lite, för imorgon åker vi till farmor och farfar, men ah. Nu ska jag äta, puss på er!

dag 22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen

Kunde faktiskt inte bara välja en här, för det finns många jag lyssnar på när jag är ledsen och nu är det sorgliga låtar och inte låtar som jag lyssnar på när jag vill bli glad. Fast jag lyssnar oftast på fina låtar när jag är ledsen, aja, ni får lyssna.


Justin Bieber - Down to earth, får en konstig känsla i magen av den här, både glad och ledsen. äe, jag vet inte, men galet fin är den och det är inte svårt att fälla en tår eller två. Men denna lyssnar jag på varesig jag är glad eller ledsen, jag älskar den.


Coldplay - Fix you, fin fin fin fin - sorglig sorglig sorglig. Men detta är en klassiker och om det är en låt jag alltid lyssnar på om jag är depp.. buhu. Den är fin!

-


"if you don't dream big, whats the use of dreaming? if you don't have faith there's nothing worth believing"
- justin bieber

kolla här

http://adinis.blogg.se/
Hon försökte hjälpa mig och är duktig på att kommentera, så kika in på hennes blogg! :)

soooooool

Halloj, haft en mysig dag idag, efter lunch hittade jag en sida som man kunde kolla på never say never, galet glad blev jag och satt och kolla på den. Sen åkte vi ut till stallet, underbart att kunna rida i t-shirt och helt underbart väder. Spisan var underbar hon med, jätte glad och positiv! fina hästen. Efter vi ridit gosa vi lite med pållarna i hagen och fytusan va kelsjuk spisan är, haha sötnos!
Nu sitter jag här och har fått spexfotot, FULT. Men det är väll meningen, hahaha!
PUSSS

stuck in the moment with you

godmorgon, sitter och lyssnar på musik och väntar på att få hjälp med min bloggdesign .. ingen snäll människa som vill hjälpa mig, den som hjälper mig får självklart en länk om man har blogg!
Justja, igår beställde jag justin biebers bok och en snygg never say never t-shirt att ha hemma och sova i, då kan jag sitta och kolla på honom heeeela nätterna! haha mums.
Idag ska jag till stallet och rida ut på min fina i solen. Hoppas det inte är för varmt bara, kommer ju dö.... haha nej men nu ska jag icke klaga! Men nu babblar jag bara om en massa skit som ni inte bryr er om, haha men puss på er och glöm inte att jag vill ha hjälp! :D
/jenny

dag 21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig


Har så många galet roliga minnen till den och blir man inte väldigt glad av videon? Haha nej men den är underbar!

nothing compares to you

GOKVÄLL, sitter och får damp på min äckliga blogg som inte vill sammarbeta. Har hållt på med den här äckliga bloggdesignen i år och är långt ifrån klar, ni ser att det är en liten del av menyn som kommer utanför headern? ag vet inte hur jag får bort den, NÅGON SOM VET HUR MAN GÖR? Skulle vara guldvärt om nån vill hjälpa mig. Sen hur man får linjen mellan inläggen och menyn att gå ihop med linjen i headern skulle jag oxå vilja ha hjälp med. Så om någon vill hjälpa mig skulle det vara supersnällt!

Annars har det varit riktigt varmt i linköping, var 28 (!!!!) grader i solen förrut och jag och maja låg ute och stekte i bikini! Man kan nästan tro att det är sommarlov vi har och inte påsklov. Sen mötte vi cornelia och gick till spåret och sprang / gick. Hurtbullar. Nu sitter jag här och dampar på min blogg oså. Men vi hörs!
Om nån vill hjälpa mig är det bara att höra av sig!
PUSSSSS

FIX

Jag håller på och fixar med bloggen och har lite problem, men hinner inte fixa det nu, så ni får stå ut med att det är fult på bloggen just nu. PUSS

a dream that i've been chasing, want so badly for it to be reality


H J Ä R T A, we<3it.

Halloj, vaknade för en stund sen och sitter och kollar på senaste harrypotter filmen nu, jävligt bra! Idag har jag nästan inga planer förutom den lilla gå/spring turen med syster och kanske cornelia. Är grymt sugen på att göra en makeover på min blogg, men har 0 inspiration. Men får se om jag hittar på något, annars då? Jo jag mår bra och tycker att ni ska bli bättre på att kommentera! Men vi hörs, pusss

jag dör långsamt


Jag dör, herrejesus vad söt. Får fetaste gåshuden och vet inte riktigt var jag ska ta vägen, men fyfan va söt och fyfan va grym och fyfan vad jag älskar människan. PUSSSS

dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg

http://www.youtube.com/watch?v=prVDUuErKmA
Fast inte om jag är helt galet förbannad, men om jag är småsur och vill bli glad igen :D

bigger


min pojkvän, så ni vet.
Tjaa, jag och maja var duktiga och var ute och gick/sprang förrut. Eller nja, vi år glass samtidigt.. men ändå. Nu sitter jag och lyssnar på favoriten och bara chillar. Imorgon ska jag soooova, sen ska jag och maja till spåret och gå/springa. Ska kolla och cornelia vill hänka. Men annars får vi se vad som bjuds på, haha puss på er.

i just need somebody to love

tjabba, är hemma från stallet nu. Skulle rida ut storskogen, men när vi kommer till skogsstigen var det en massa träd som låg korsade över hela stigen så vi fick vända. Men vi fick oss iallafall en tur med mest skritt, lite trav och en galopp på ca 1,5h. Mysigt värre på fina hästen. Nu har jag proppat i mig lite kinamat och ska snart ut och gå med systeryster och röra lite på fläsket.
Förresten så älskar jag söndagar utan söndagsångest, nu är det förresten nästan helt bestämt att några av mina underbara gunnorp tjejer kommer hit över valborg. lovely. Men vi hörs, puss.

finaste flickan







finaste chila, du är bäst.

Några bilder blev det iallafall, inga hoppbilder, men det var nog lika bra det, haha!

chila xx <3


jag älskar chila, hon är fan underbar.
Men gunnorp idag då, hoppning och jag fick rida chila. Gick superbra, eller ibland gick det underbart och ibland mindre underbart. Men hon var så duktig min fina. Hon blev som vanligt lite extra taggad när hindren kom fram, men det var bara några små hinder och hon var fin! Maddes mamma fotograferade, men madde skulle skicka bilderna ikväll, så ni får dom då. Nästa lördag är det påsk och vi missar ridningen, men som tur va får vi rida dubbelt veckan efter då. Vet ni en till sak som är bra? Att ingen annan vill ha chila i den gruppen så jag får rida henne massvis. lovelyyy. Jag är bara allmänt glad och livet leker just nu, haha! Men nu i eftermiddag har jag inga planer, får se om jag hör av mig till någon kompis men vet inte om jag bara vill ta det lugnt och ladda upp till påsklovet.
Vi hörs, puss på er.

dream it

gokväll, dagen har varit fin och jag har påsklov. hurskönt? men efter skolan har jag vart med cornelia, mycket skratt med henne som alltid! haha! Men vi har chillat, kollat på talang, fettat oss och pratat.
Vetni vad jag ska göra imorgon? jag och maja börjar rida på gunnorp!! Ska testa i maddes grupp imorgon, sen får vi se om det blir för många så det blir jobbigt, då byter vi nog till gruppen efter. Men vi får se, ska bli galet kul iallafall! Men vi hörs imorgon, godnatt eller nått.
puss

dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio

http://www.youtube.com/watch?v=vp4hwwTB7qs&feature=related
jag
vet inte varför det inte går att bädda in videoklipp, men det är iallafall justin bieber - born to be somebody!

i know where i be, right by your side.


jag och min fina i augusti 2010 tror jag. åh vad jag vill ha sommar, en pålle med tjock sommarmage, ingen jobbig vinterpäls och sommarlov!

Var i stallet en sväng förrut, red inte för vi hade lite tid och en buss att passa. Men var ute och gick, spisan är typ väldigt mysig och glad. haha söthäst. Inget plugg idag heller, och bara en skoldag kvar, sen är det lov för hela slanten. MUMS. Men en sak som är jobbigt är att mitt äckliga matkort är försvunnet, verkligen putsväck. Jag hoppas inte att jag tappat det, för bilden på den är verkligen inte vacker. Jag ser ut som en fet köttbulle på julafton. inte okej någonstans. men det löser sig väll nångång, heh. Men vi hörs, puss på er.


dag 17 – en låt som du ofta hör på radio

nått står inte rätt till med youtube och det går inte att bädda in videoklipp, men här får ni en länk.
http://www.youtube.com/watch?v=LDtYkOrV4-E

mot stallet

nu rullar jag mot stallet, måste skynda mig. Men vi hörs ikväll. pusss

värt att läsa

I know a boy, that's a strong person, that's reliable and has never let anybody down.
He has come from being nobody, to being one of the worlds biggest star.

He's the one who taught me what the words Never Say Never really meant. 
Before, I just knew the words, but I didn't really knew how powerful 3 words actually can be.

This boy, from a little town in Canada gave us fans something to believe in.
He's a true example of what you can be, if you just believe.

You can sell out Madison Square Garden, that's already proved, but has anyone else sold it out within 22 minutes?
Michael Jackson sold it out in 2 weeks, Taylor Swift in 2 days and well, this boy, in 22 minutes.
Doesn't that prove how much talent he has? 

His fans have their one language, he has almost 9 millions followers on twitter and he has the most attached fans in history. 
When he cries, we cry. When he laugh, we laugh. When he's angry, we're angry. 
But the most important thing, when he smiles, we smile.

Can you call yourself a fan, when you stop being a fan just because he cuts his hair or because he has found his love? 
Even though you don't like it, be quiet. 'Cause real fans are going to support him through everything.
We'll support him through it all.
Through pain
Through hard times
Through sickness
and through love

I know he's trying to stay strong, and most of the time, I think he actually does but what about all those paps and haters? 
Paps who don't let him be alone, even if he had beged them to do.
Haters who's going around, telling everyone how much they hate him. 
I know not all is getting to him, but somethings must get to him, and I think that's tearing him inside. 
I only have one thing to say to the paps and the haters: I have 5 fingers on each hand, and maybe you should think about which one that's meant for you!

He's gay? He has a girlfriend.
He can't sing? Usher and Justin Timberlake fought over him.
He's ugly? Millions of girls think he's the hottest guy alive
He's weak? He broke his foot on stage and carried on singing.
He's unsuccessful? 17 years old, 29 songs, 3 albums, 9 music videos, 1 movie,1 book, filled MSG, 20 awards, 2 tours, 86 shows, 40 million fans.
Um, wait, I forgot your point?

It's april 13th today, 2011. 
A boy, who nobody knew before april 13th 3 years ago.
A boy, who's life started this day in year 2008.
The boy I'm talking about is Justin Bieber.


Taget från:http://theincredible.webblogg.se/


runaway love

tjenamors, jag satt och skrev ett superlångt inlägg förrut, eller inte superlångt, men ganska långt. Sen laggar datorn ihop och allt försvinner. Så nu skriver jag bara att vi hade engelska np idag, sen efter skolan gick jag och fika med cornelia och madde och nu på kvällen har jag vart med cornelia. Nu sitter jag här och lyssnar på favoriten och njuter av att vara läxfri. Hoppas ni mår super, puss

dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar


eller har aldrig älskat den, men tyckte att den var bra förrut. Men fyfan vad jag hatar den nu, så galet uttjatad!

u smile, i smile


finaste.

what are words if you don't mean them?


galet fin låt.

Var ute och powerwalka med lillasyster förrut, mysigt värre. Nu sitter jag och är ledsen för justins skull, han är ju israel nu och då har det kommit paparazzis och fotat honom när han bett och när han ätit. På riktigt nu, vad tänker paparazzis med? Jag tycker verkligen synd om honom.
Men iallafall, annars ska jag nog plugga lite, om jag orkar. Men jag mår finfint annars och jaa, vi hörs.
puss.

dag 15 – en låt som beskriver dig


Haha, jag har faktiskt ingen aning, men är ju från göteborg i grunden så, haha! Fast jag pratar inte någon (ful) göteborska, för flytta där ifrån när jag va 4! haha ta inte illa upp om det är nån från gbg som läser dethär, men göteborska är inte vackert, inte östgötska heller för den delen! hah

sprid alla beliebers


bilden är från justindrewbieber.blogg.se

Kom igen alla beliebers (och andra), den 13 april (imorgon) ska alla gå in och trycka på gilla knappen på justins baby-video! Så att det blir fler som gillar än ogillar, man ska egentligen börja imorgon, men jag tänker börja direkt, ni också va? :)

dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska


im so happy - salem al-fakir
haha jag älskar den kanske inte, men fytusan va glad man blir. Det är förresten vinjetten eller vad de heter till solsidan. Haha kan man annat än le när man hör den? :D

finaste hjärtat


bilden ville inte rotera, men finastefinastefinaste älskling.

Var somsagt i paddocken idag och tog några småskutt. Spisan tyckte allt var superkul och hoppade som en klocka, fina flickan. Galet taggad var hon och när vi skulle hoppa sista gången stog hon och tagga jätte länge och jaa. haha men fin va hon! Hon har ändå inte hoppats sen i september, så ah. Har filmer, får se om jag orkar lägga upp dom, men det är sånt som märks. Hoppas ni mår super,
hörs

ledig !

Godmorgon, idag är jag kompledig, så jedrans skönt! Sen imorgon har jag studiedag, livet leker typ. Nu sitter jag och håller på med en grej som ni kanske får veta sen, haha. Men iallafall ska jag ut till stallet sen, ska rida till paddocken och kanse ta några skutt! Min häst kommer bli superglad, kanske för glad.. vemvet?
Men vi hörs sen, puss.

Är med i en tävling

Jag är med i Teamsl's bildtävling om kärleksbilder på sig och ens häst. http://teamsl.blogg.se/2011/april/bildtavling-1.html#comment. Rösta supergärna på mig och spisan!
/jenny

dag 13 – en låt som är den finaste du vet

Skulle egentligen ha en låt som är guilty pleasure, men har ingen aning om va det betyder så bytte, haha! Tvekar inte en sekund på vilken som är den finaste, här kommer den. jag dör.


justin bieber - down to earth

justin drew bieber


jag älskar den här killen.

tårar, rysningar och kärlek är det enda jag kan säga om filmen. precis lika bra som första gången och fyfan vad jag älskar honom. så jävla fin är han. bieberfeverbieberfeverbieberfever. nu ska jag krypa ner i soffan och bara lyssna på favoriten, kolla på fina bilder på favoriten och bara chilla. fyfan vad jag älskar honom. borde nästan starta en fan-blogg tror jag...
puss på er

glader


SPISAN VAR HUR FIN SOM HELST IDAG
, red ut i ca en timme i skritt, trav och ett par galopper. I traven var hon lugn och öka inte när hon kände för det och i galoppen var hon pigg men bocka inte eller så och var superfin! Sen att vädret var superhärligt att rida i och att blommorna har ploppat upp (bilden) gjorde ju ingenting sämre precis. Imorgon blir det stallet igen och då ska vi antagligen rida till paddocken och köra lite bommar och små hinder, var så länge sen så tror att spisan är jätte taggad på det. Haha, kanske får med en fotograf, vi får se!
Men nu ska jag snart in till bion, men vi hörs ikväll!
PUSS

always look on the bright side of life, dududududududu

GODMORGON SUNSHINES, vaknade nyss och sitter och käkar frulle. Ska snart ut och rida spisan, ush och fy vad jag har saknat hästen. världens bästa, utan att tveka en tiondels sekund. Ska dra en uteritt tänkte jag, får hoppas att hon inte är allt för galen bara. Men hon är söt när hon är galen, frustar med gigantiska näsborrar, låtsas att hon ska hosta så jag släpper lite på tyglarna och när jag släppt kör hon ner huvudet och bockar och gud vet allt. Haha fult spel tycker jag, haha.
Efter stallet åker vi hem, fixar lite, sen in mot stan och filmstaden. Ska somsagt kolla på världens underbaraste film, never say never igen. Men den här gången med min syster. Jag är supertaggad, men är lite rädd att jag kanske inte kan hålla tbx tårarna den här gången, haha den är så fin! Jaja men det är sånt som märks, men vi hörs nån gång senare.
pusss

dag 12 – en låt av ett band du hatar

Jag kommer faktiskt inte på något band jag hatar nu... sorrrryyy

mitt paradis

hemma från en mysig stund på gunnorp. Jag älskar att vara där, alla är så glada och nu när man har vart på läger där några år känner man en hel del där och gud så kul det är att träffa dom. Sen pussade jag såklart en massa på mina älskade pållar, helt sinnes vad jag saknat dom. Känner hur hela jag får ett stort fetma leende på läpparna när jag kommer ut dit och får träffa dom. Pratade lite med gisela och nu ska jag bara prata lite med mina föräldrar så jag får börja rida där! Känner att jag behöver rida lite andra hästar än bara spisan, är ju nyttigt att rida lite annat med. Sen har jag inga problem alls med att få åka ut till gunnorp varje lördag och rida fina hästarna heller. hoppas bara mamma och pappa går med på det, men jag har frågat tidigare och de sa att jag skulle prata med gisela och nu har jag gjort det såååå!
Jaja, nu är jag hemma iallafall och funderar på att göra en chila - film, min gamla på henne är så ful... haha, nej men jag ska nog göra det, frågan är vad jag ska ha för musik... hm. men det är sånt som märks.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, men det är också sånt som märks. Men vi hörs.
swag.

it's a big world, it's easy to get lost in it


Tjaa
, jag sitter och äter en smarrig risifrutti i soffan och gör mig redo för gunnorp! åh herre min jösses vad jag ska pussa på mina hjärtan. Fick reda på i en kommentar på den andra bloggen att chanel, hästen jag hade på allhelgona är utlånad till en ridskola i motala. Kul att veta vart hon finns, men jag saknar henne så jävla mycket. drömmen skulle vara att jag tagit henne på foder då när vi funderade på det och sen ha henne där spisan står! Eller att båda två stog i naterstad, mums. Haha men drömma kan man ju, hoppas bara jag får träffa henne igen, SNART. För jävlar vad jag saknar henne.
Efter gunnorp har jag inga planer, skulle egentligen till stallet, men maja ville åka på förmiddagen och jag orkar inte åka själv. Så åker imorgon istället, saknar ju min pållehäst.. Sen imorrn blir det NEVER SAY NEVER, igen, åååååh va glad jag är. Okej nu ska jag sluta tjattra, puss

GLADGLADGLAD

ÅH, NEVER SAY NEVER IGEN PÅ SÖNDAG, Det gjorde min kväll!


dag 11 – en låt av ditt favoritband

Denna var svår.. för jag har inget riktigt favoritband, jag lyssnar mer på enskilda artister (håkan hellström, jb osv). Men jag vet ett band som är bra, här får ni en låt med dom!


Fall for you - Secondhand serenade.
Grymt fin låt enligt mig, sök på dom på spotify och jesus va många fina låtar det finns.

everything i have is yours and you'll never go cold or hungry

Halloj, ligger i soffan och är supertrött men ganska glad ändå. Tog mig till skolan idag, gjorde läs + hörförstelse nationella i engelska. Gick nog helt okej tror jag! Sen hade vi bara en slapp spanska och en ännu slappare h-tid, så det funkade! Efter skolan åkte jag hem och då hade mina skor kommit, de låga korall rosa som jag visat tror jag! De var faktiskt superfina! Sen var jag snäll och följde med mamma och pappa och kolla på kakel till badrummet som vi ska renovera. Åkte även en sväng till coop.
Men nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt hela kvällen, imorgon åker jag med madde till gunnorp och träffar två av mina största fyrbenta kärlekar, chila och arrac. Gud som jag saknat dom, mina pärlor.



pusss

all the haters look so small from up here

Halloj, sitter och slökollar på hockey och har precis klistrat in lite bilder i mitt fotoalbum. Måste bara säga att jag hittar så fina citat från justin så jag får rysningar, sen en text han skrivit till sina fans om selena gomez. Ush jag tycker synd om han, att tappa ca 100 000 followers på twitter för att han dejtade henne. Då gjorde han inte ens det, sen att han bryr sig så mycket om sina fans. Han är fan otrolig. Hittade även en text ett fan skrivit till alla fans och justin. Sen en massa andra fina saker, herregud, jag dör. Vill ni se dom så kan jag lägga upp dom, men då får ni skriva på detta inlägget. Det är fint som fan iallafall.

Ah, nu har jag gjort klart mitt projektarbete, så jävla skönt! Så imorgon ska jag till skolan och skriva nationella i engelska med min rinnande näsa, great. Nej men jag ska dit iallafall även om kroppen vill eller inte. Sen är det långhelg med ledigt både måndag och tisdag, hur skönt? Men nu ska jag kanske kolla vidare på fina texter och bilder på min favorit på weheartit.com, och somsagt vill ni se så säg till! :)
puss på er

Dag 10: En låt som får dig att somna


måste bara visa


Jag måste bara visa den här som sarah skickade igår, jag dör. Så jävla snygg, waaah..

okej som i insett är den här bloggen full med jb stuffs, så ni som har väldigt mycket emot honom eller inte klarar av att det är ganska mycket bilder och klipp på honom behöver inte läsa. Men det är ju faktiskt ganska mycket annat i texten och sen när jag är frisk blir det ju mer häst osv igen! Men acceptera att jag är en belieber bara, haha men ni verkar inte ha för mycket emot det iallafall! Det är bra!

Annars då, jo jag är hemma idag med, mest för att bli 100 % imorgon när det är nationella, men känner mig faktiskt mycket bättre idag och inte alls lika febrig! Hur skönt som helst. Så idag ska jag försöka göra klart projektarbetet och så ska jag få till lite roliga blogg inlägg med, eller ska försöka iallafall! Om ni har något speciellt ni vill läsa om så är det bara att skriva, kan va allt om t.ex hästar, musik, justin, kläder, tips eller precis vad som helst! De som har bra tips kanske kan få en länkning med? Vem vet! :D
hugs.

SVARA :)

Som ni ser har jag bytt header, men va den fin?
Nu får ni bestämma, vilken header ska jag ha? :)

 eller  ?
ni bestämmer! :) eller ska jag göra en helt ny? men då får ni ge förslag!

UPDATE

justin på tv-shop för proactiv, så JÄVLA söt. Jag dör.


dag 09 – en låt du kan dansa till


who owns my heart - miley cyrus
hahaha inte så seriöst men jag och cornelia vi kan dansa till den här.. hahaha!

somebody to love

Tjolahoppsan, sitter hemma och är sjuk. Ush, feber, förkyld och hela faderullan. Pluggar lite, går åt helvete. Mitt pa kommer suga apballe, förlåt för mina uttryck. Nej men det går verkligen inte bra. Men annars lyssnar jag på min underbara "bieberfever" spellista som är alldeles underbar. Jag har förresten bestämt mig för att spara ihop pengar så jag helt säkert kan boka biljetter när justin nån gång i framtiden kommer till svearike, bra va? haha, sen måste jag börja klistra och skriva i min fotobok jag fick i födelsedagspresent. Har hittat en massa fina bieber citat ju. näe nu ska jag sluta tjattra, ha det fint.
posssen

watch my feet, follow me


detta är skilllls, underbart.

Suttit och läst en massa bieber-citat hela kvällen. sorry för mitt tjat men han är så otroligt fin den killen och verkar ha en stort hjärta och mycket mellan öronen. Ni som tycker "äe, han är liten sjunger som en tjej" och allt galet folk säger. Ta och lyssna på några låtar med honom och lyssna ordentligt på texten, eller kolla på intervjuer på yt med honom, åh jag vill träffa honom NU. Hoppas verkligen att människan kommer till sverige snart, för då är det jag och cornelia som är där och skriker halsarna av oss och gråter som två grisar, hahaha! Tror förresten det inte blir ngt med nsn på torsdag, den verkar inte gå längre på bio, buhu.
Annars då? Jo jag mår piss och tror inte det blir någon skola för mig i imorgon. Mitt immunförsvar alltså? jag åker på varenda förkylning som går, blä. Men ja, hoppas iallafall att ni mår bättre än mig, puss på er.

sjuk


jävligt smart kille dethär, allt han säger går rätt in i hjärtat, fina! från we<3it

hej allihoppa, när jag överlevt en spanska lektion och en lång hemkunskap insåg jag att jag inte skulle fixa att kolla på bio med min näsa som bara rinner och rinner. Så med en rinnande näsa, dunkande huvud och svidande bihålar pallra jag mig hemmåt. Eller jag åkte buss. Skulle annars på skolbio och se "tusen gånger starkare", men den har jag sett, så jag missade ingen viktigt iallafall! Nu sitter jag nerkrupen i soffan med en tekopp och somnar vilken sekund som helst. Så ska nog lyssna på min justin och hoppas på att bli lite gladare och piggare. Men hoppas ni mår bättre än jag, ha det superbra!

dag 08 – en låt som du kan hela texten till


veronica maggio - jag kommer
en av de låtar jag lyssnat mest på den senaste tiden, man blir ganska så jätte glad av den! Finns nåra till som jag kan texten på, men det är bla bieber och håkan låtar, måste ju vara lite variation! haha

dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle


sommaren 2010, överallt man gick spelades denna på högsta volym. Inte särskilt konstigt att man kan hela texten när man hörde den minst 4 gånger varje dag. Haha, men den är underbar!

and i just need you here


finaste

tjo, dagen har rullat på som vanligt. efter skolan gick jag in till stan och kolla lite, mötte sedan up mor min och fick med mig ett par höga shorts och ett svart linne från bikbok. Gick sen och fikade på waynes, min mamma är bäst! Nu håller hon på att beställa ett par korallröda/rosa låga converse till mig, snällis. Annars sitter jag här och lyssnar på bieber som alltid nu för tiden. vetni? jag ska antagligen gå och se never say never igen med min kära syster på torsdag. glad tjej . com. PUSS på det!
Nu ska jag kanske göra lite mer på mitt projektarbete som jag ligger för efter med, men jaja.
hugs.

söndag


we<3it,  hur fint?

Hejsan, nu har de som va här åkt och nu sitter jag bara och segar. Tuggar lite på en maräng, fast det blev för mycket, haha. Idag ska jag inte göra någonting, bara lyssna på fina j och chilla. Skicka alla miljoner bilder från allh till slugo med! Haha, men hoppas ni mår super och glöm inte www.tjejornas.webblogg.se.
swag.

twitter

nu går det att följa mig på twitter om nån vill, jennnyyg är det bara att söka på! :)

dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe



Denna låt påminner mig galet mycket om egypten, när jag var där hösten 2009 hade emma visat den här för mig nån vecka innan och jag älskade den. Haha vet inte hur många gånger den gick på repeat i solstolen! Varje gång jag hör den här är det egypten jag tänker på!
Har inte lyssnat på denne på ett tag, men efter jag såg never say never på bion har jag början igen.. hahah jag älskar honom, helt sinnes va grym han är! :o ni får tycka va ni vill ;)

then we live, and we love, and we try and try

spisan är fanimig världens underbaraste varelse på 4 ben. bara att se henne stå där i hagen med öronen spetsade får jag ett lyckorus. utan henne är jag ingenting, så är det bara.

Stallet va mysigt idag, red somsagt ut med maja och louize i cirkus 40 minuter. Haha min pålle var pigg och busig, krulla ihop sig och busa lite i traven och körde ett glädjeskutt i galoppen. haha men jag var beredd den här gången iallafall, söthäst.
Nu är jag hemma iallafall och har ätit oså, nu sitter jag och lyssnar på världens finaste låt. Orkar inte lägga upp den just nu, men det är iallafall down to earth - justin bieber (acoustic version)
huggsss.


we're climbing to the mountain top

Halloj, sitter och lyssnar på justin (ovanligt nu förtiden? näe) och är hungrig. Men snart får vi gäster och då ska vi äta våfflor, hurra! haha okej. Men sen ska vi ut till stallet, jag, maja och louize. Ska rida ut en sväng och hoppas på att spisan inte är bockig, för jag är inte sugen på att ramla av.. haha. Blir nog lite seg update från mig idag, eller vi får se. Men ha det fint, puss

dag 05 – en låt som påminner dig om någon



Den påminner mig om mina gunnorp tjejer som jag saknar galet mycket! Vi gick runt och sjöng denna hela allhelgona lägret och fytusan va kul det var! Om nån av dessa brudar läser detta så ska ni veta att ni är grymma och att jag saknar er! :)

it just tears me apart

tjabba, cornelia gick nyss, men har haft en trevlig kväll med henne. Hon är superdupermega bra. Vi har lyssnat på jb, sjungit och varit så bra som vi kan vara! Slapp förresten h-tiden idag så slutade halv 2, då gick vi in till stan och kolla på converse till mig, nu undrar jag, vilka tycker ni jag ska ha?
eller?
fast de vinröda blir i höga isf, hittar inget ställe att köpa låga på. VILKA TYCKER NI?

dag 04 – en låt som gör dig ledsen


INCU - You're my sun

RSS 2.0