rysningar


dålig uppdatering

Jag har varken tid, lust eller ork att hålla igång bloggen just nu. Stallet, kompisar och annat kul går före bloggen nu när jag faktiskt har tid att göra annat än skola-snabbt iväg till stallet- plugg.
Men idag startade jag dagen precis som igår med en trip till min bebishest, red ut en sväng och hon var duktig men pigg som tusan, knäppis. Hon och mirre taggade upp varandra som tusan, men dom var söta, haha! När jag kom hem åkte jag och maja direkt in till stan för att köpa julklappar till lilljulen, sen hem och nu ska jag sova, godnatt ♥
här får ni en minibild från idag på världens finaste, knäppaste, underbaraste och absolut bästa häst ♥

BOKAT

Nu är Gunnorp i sommar bokat och klar, åå jag längtar redan. Även fast jag rider där varje vecka så är det en helt annan sak att komma dit på läger, sommarläger dessutom, LOVELY ♥
Och jag ska ha min Chila, no matter what ♥
allhelgona 2011 ♥

söndag... oså var det bara torsdag

Jag har gått och trott att det är söndag hela dagen.. men som tur var är det bara torsdag. Åkte iallafall till stallet och red ut på min damphäst med maja och mirexo, japp spisan hade rycket idag. Hon höll på och sparka bakut och bocka redan i traven, haha sötan. I galoppen var hon ändå hyffsat lugn och fin, blev lite frustrerad när hon inte fick springa så snabbt som hon ville, men hon var fin! Jag tror att detta dampet berodde rätt mycket på att det blåste som in i ***, trodde vi skulle blåsa bort ibland alltså.
När vi kom hem åkte vi nästan direkt till sharpman, hörde av eleonore igår att scapa schabraket som jag suktat efter så länge var på rean. Så jag fick med mig ett orange scapa schabrak hem 200kr billigare, MUMS ♥
I'm in love, spisan kommer bli så snygg i detta!
När jag kom hem träffade jag cornelia, vi pratade lite om nyår vilket verkar bli bra. Sen babbla vi och skratta en del med, haha hon är bra. Men nu är jag hemma och ska ta det lite lugnt, puss


måste bara visa


haha true

he's just..
and I'm just..
image
Så nu ska jag sluta med min underbara humor, godnatt finisar ♥

tumblr <3

how i think im dancing’

image

how im really dancing:

image

When someone is telling me a story and I really couldnt careless.

image

image


sweet home

HEMMA efter en supermysig julhelg hos min fina farmor & farfar i karlskrona. Jag har somsagt bara ätit och tagit det väldigt lugnt, har nog gått upp sisodär 50kg, men det var välbehövligt! Nu är jag iallafall hemma och ska spendera resten av lovet här förutom 3 dagar nästa vecka då jag ska till strängnäs och linda för att fira lilljul med mina fina gunnorp-tjejer.
Annars då.. har spisan tors-mån och ska rida ut i massor nu när man har chansen och träna massor med galopp och bara mysa. Men vi hörs fina ni, puss ♥

Hej fina ni

Jag har det finfint neråt i landet och chillar dagarna i ända. Åker hemmåt imorgon och sen håller jag mig hemma i lkpg resten av lovet. Ska rida massvis, nyår på lördag då jag kanske har nån plan, får se, sen ska jag gå på mellandagsrea och shoppa upp julklappspengarna! Men nu ska jag kolla på solsidan, ni får underhålla er med lite bilder från julen.


Jag saknar min finaste flicka


Julafton!!

Jag har haft en lika mysig jualfton aka årets bästa dag. Bara myst hela dagen och fått en massa fina presenter, bla. Gbg horseshow biljetter, presentkort på hööks och ikea, pengar, under the mistletoe (albumet), iphoneskal, hörlurar, harry potter (sista), the sims 3 djurliv och säkert nått jag glömt :) japp jag älskar julen! Men godjul mina fina läsare!


GOD JUL FINA BLOGGLÄSARE

Hoppas ni får en underbart mysig Julafton, massa roliga julklappar, äter er tjocka och umgås med nära och kära. GOD JUL


tidsinställt

Ni vet inte hur mycket inspiration och grymma tips jag fick av annat folk som rider ridtravare igår. Skrev ett inlägg i den gruppen om att spisan "exploderar" när man ger henne en galoppfattning och sedan rusar på i galoppen och går inte att reglera alls. Jag har vissa teorier om att detta beror på dålig balans i galoppen och inte muskler att samla sig. Fick i vilket fall som helst riktigt bra tips, mycket var att rida ut i skogen och galoppera längre sträckor eller göra flera galoppfattningar från skritt (ute i naturen detta med) för att avdramatisera galoppen. För nu tycker min lilla tossa att det är så grymt kul och jag hoppar ganska ofta över galoppen när jag rider i ridhuset för att slippa detta lilla dampet.
Många tyckte också att jag skulle klättra mycket med henne för att bygga ryggmuskler, lägga ut fler galoppbommar på långsidan så hon har en uppgift så hon måste koncentrera sig på något förutom att springa, studskombinationer, galoppera långa sträckor ute tills hon saktar av självmant och då ge beröm.
Finns så sjukt mycket bra tips och jag ska testa på som tusan nu efter jul när jag är hemma igen. Har en tanke om att mest rida ut nu när jag har chansen att rida när det är ljust ute, så kan jag verkligen träna på längre galopp sträckor för att avdramatisera galoppen och då kan man samtidigt träna lite kondis. Jag tror verkligen på min tjeja och är helt säker på att hon kommer bli grym med bara lite träning! Hon är så fin att rida annars så bara galoppen kommer på plats så är hon helt perfekt, världens finaste. Självklart ska vi ta det lugnt och låta det ta tid, för det tar tid att bygga muskler, men jag har i vilket fall blivit väldigt inspirerad!

har det rätt mysigt

men min trötte kissemiss. Annars är jag galet trött, somnar vilken sekund som helst typ.. men jag orkar inte gå och lägga mig. dagens ilandsproblem.
Annars åker jag och familjen ner till Karlskrona imorgon och firar jul med farmor och farfar, vet inte när jag kommer hem, men någon dag i mellandagarna. Kommer nog inte vara någon super update under julhelgen då jag antagligen inte kommer sitta vid datorn och har då bara min mobil - jobbigt att mobilblogga. Men något litet inlägg ska jag nog få till. Men vi hörs när vi hörs, puss ♥

bebis

jag saknar min ponnyplutt ganska så väldigt mycket, världens bästa Sölve ♥

OH MY BIEBER

ÅH herregud, jag är i extaaas, Här är en av låtarna som kommer vara på hans nya album som kommer ut nästa år. WAAH CAN'T WAIT ♥

Jullov!!

NU HAR JAG OCKSÅ JULLOV, bättre sent än aldrig right?
Startade dagen med idrott då jag och mina tjejor gick slingan, sen hade vi biologi och redovisning på den. Sen slutade vi, stannade och åt gröt med klassen sen var det hejdå för 17? 18? dagar. Kan säga en sak bara, jag ångrar inte en sekund över att jag valde vreta! Har fått så många nya härliga vänner som jag tror kan vara vänner för livet! Har också lärt mig så sjukt mycket som jag aldrig skulle lärt mig annars om hästar, även min ridning och utvecklats sjukt mycket! Åh, kan inte annat än vara glad över att jag har 5 terminer kvar på världens bästa skola! Så ni som ska välja gymnasie och har något intresse för hästar, djur, lantbruk, skog osvosv fundera iallafall på vreta! Ni kommer inte ångra er! NV linjen är också grym, jag har alltid sjukt kul i skolan!
Nu ska jag njuta av att ha lov så hörs vi, justja, mitt internet har fortfarande damp, ibland funkar det, ibland inte. Men vi hörs någon gång, puss!

Damp

Mitt internet funkar inte, därför ingen update. Men vi hörs när det funkar igen, puss


This ones for all the ones showin' love.

Gokväll, idag har jag haft en hyffsat lugn dag, började skolan vid 12 och hade livskunskap. Efter det var det dags för kursprov i matte som var förvånansvärt lätt, svarade på allt så godkänd blir jag nog iallafall, hoppas på mer såklart! Efter skolan åkte jag till stallet med pappa, red min plutta i ridhuset.
Hon var pigg som alltid men kontrollerbar iallafall ;) Red på serpentinerna i trav och saktade av till skritt på medellinjen, hon blev lugnare och lugnare så jag är nöjd! Fina tjejen. Gjorde även ett par galoppfattningar, men hon taggar till så sjukt i galoppen och blir lite halvt kaos.. Nån med ridtravare som har något tips för att lugna henne i galoppen?
Aja, imorgon är det skola, hästkunskap och biologi med bullbak, efter skolan åker jag till stallet med Emelie & Eleonore, men vi hörs, puss.

that you stay on my mind each and everyday

Godmorgon, vill bara starta med att säga "tystnaden som uppstår när man vaknar klockan 6 helt pigg, när man har sovmorgon till 9". Det hände mig idag, men på något sätt lyckades jag iallafall somna om! Men nu har jag ätit frukost och ska snart gå upp och fixa iordning mig, sen drar jag mig mot bussen. Önska mig lycka till på matteprovet, jag är nervös, ja. Men det fixar jag, sen åker jag till stallet och rider världens finaste Spi ♥
Men nu måste jag fixa mig, vi höres!
jag saknar min Chila

even if it leads no way

hej fina ni, kom nyss hem från stan där jag fått i stort sett alla julklappar inhandlade, bara några kompisar kvar så är jag fit for fight! Annars var skolan ganska så lugn, inget speciellt sådär. Imorgon har vi en riktig chilldag med alla förmiddagslektioner inställda så vi börjar 12.00 sen är det bara livskunskap och kursprov i matte det där sista ger mig en liten panik klump i magen. Så nu ska jag släppa datorn och sätta mig med näsan i matteboken, puss.

inspiration

http://minfux.blogg.se/ Den bloggen inspirerade mig något sjukt! Hon har själv en ridtravare som hon själv omskolat, hästen i fråga är hur galet fin som helst nu! Blir så peppad på att verkligen tränatränaträna med spisan, så att vi verkligen blir samspelta! Har kollat lite på internet efter lite bra övningar för att stärka bakkärran och verkligen få med allt, för hon har inte musklerna så hon verkligen orkar jämt. Hon blir lätt springig och försöker springa ifrån arbetet, men nu jävlar. Nu ska vi träna och bli bäst! :)

Godnatt inlägg

Innan jag somnar tänkte jag bara säga att jag hittade en grym blogg om en tjej med ridtravare! Helt sjukt vad hon inspirerade mig kände jag, jag visar er imorgon, promise. Men nu ska jag sova och ladda batterierna för sista skolveckan innan jul, godnatt!


Ooooh

Michael withakers häst Viking är förjävla fin, ge mig?


älskling

du är världens bästa, det vet du ♥



dept over distance

Hejhej, sorry för usel update i helgen men jag har inte haft tid för bloggen. På förmiddagen igår red jag ett lugnt skrittpass barbacka på min bebis, hon var superfin och höll formen i halterna, dutti! Åkte hem en snabbis, eleonore och issa kom så vi åkte tillbaka till stallet och hjälpte maja med insläppet. Det gick hyffsat fort så vi åkte hem igen, gjorde mat - nachos och satt och åt i typ 1 och en halv timme? haha prata om det mesta och fick in en hel del skratt med, fina tjejer. Sedan startade vi med lite hp filmer, såg första, fjärde och sjunge (del1) sen decka vi allihoppa. Idag vaknade vi och bakade scones, sen satte vi på den allra sista filmen, issa var tvungen att gå, men elenore stanna kvar och såg klart. Hade i vilket fall som helst en supermysig kväll/natt med två überfina tjejer!
Nu måste jag mot min vilja plocka fram matteboken, men vi hörs, puss

ge mig.

Detta tränset tänker jag köpa... någon gång när jag är rik. Eller 689kr får man lägga ut för detta.. ååh spisan vill ha detta! Älskar att nosgrimman träs utanför nackstycket, sen är pannbandet och de vita sömmarna så galet snygga! GE MIG!
detta ridtäcket skulle också vara gosigt att ha i vinter, snyggt och stilrent, mums. Lite billigare än nästa, fast nästa är dock snyggare..
Detta är galet snyggt, men 600.. nej så mycket pengar har jag inte och tänker nog icke betala för ett ridtäcke då jag nästan kan få tränset för samma pris ;) Men muuummms
sen dessa stövlar som jag suktat efter för länge.. Mountain Horse Supreme High Rider, snyggaste stövlarna lätt.

sista stalldagen för terminen

Japp, som rubriken lyder var det sista stalldagen innan jul idag! På förmiddagen hade vi stall och hästskötsel, jag, emelie och eleonore putsade och kollade alla dressyrsadlarna. Sen hade vi lunch, efter lunch var det hoppning som gällde och jag hade Solereo. I början var hon lite spänd och jag satt och tjuvhöll lite, men när lina sa till mig att jag bara skulle ha en stilla och mjuk hand gick det mycket bättre! Solereo skötte sig hur bra som helst och vi avslutade lektionen med att hoppa en bana på ca 1m? Så sista lektionen för terminen gick hur bra som helst!
Vill verkligen rekomendera vreta btw, hur grym skola som helst! Jag har lärt mig så grymt mycket om hästar och blivit så mycket bättre på bara en termin! Så om ni vill ha en bra gymnasieexamen, grymma kompisar och samtidigt lära er mer om hästar och lära er rida bättre, välj vreta!
Nu är jag hemma iallafall efter att ha varit utelåst i 87239872398 år.. ikväll ska jag bara ta det lugnt, men vi hörs. puss

lucia bilder

Här får ni lite bilder som Åsa Murhed fotograferade på lucian, hoppas att det är okej att jag lånar dom. http://gunnorp.se/
Jag och Messalina är nummer 3 bakom maja och aurora.

torsdag

Halloj, har tagit en paus i mattepluggandet och ägnat den pausen till att äta och kolla runt på datan. Dagen har varit helt okej med massage på idrotten, biologi, svenska och matte där vi bara skulle bedömma några som sökt jobb typ. Kom hem runt halv 5 och satte mig direkt med matten då och har suttit med näsan i boken tills nu. Kvällen kommer fortsätta i samma spår, alltså händer det ingenting roligare för mig ikväll.
Imorgon har vi stalldag i skolan med övning på förmiddagen och hoppning på eftermiddagen! Men vi höres, puss.

åå

Min gamla mentor ida och min gamla klasskompis nataliaa, åååh vad jag saknar 9D ♥

orkar inte

blogga om dagen, men den har vart bra. Skolan där det bjöds på hästkunskap och biologi, hem med issa, åka till stallet med henne och Eleonore. Red, Spisan gick super, red lite på acce, sen nu är jag hemma och är klar med svenskan. Men här får ni lite bilder från stallet iallafall.
så det får räcka, isabella du kan ta härifrån :)

by the way

så har jag inte glömt bort lucia bilderna, ni får dom så fort som möjligt. Kanske hinner imorgon, men ni ska få dom, promise

luciaa

Glad Lucia eller vad man nu säger, hoppas ni har haft en mysig lucia dag iallafall! Min dag har varit bra, skola med lussefirande på morgonen, sen ganska lugnt. Efter skolan åkte jag ut till Spisan med majabaja som sällskap, borsta och pussa på min stjärna. Gick sedan ner till ridhuset och red fram henne lite, sen fick maja rida och det gick finfint trots att min pålle hade dampet, knäpphäst. Nu har vi klätt granen och nu ska jag plugga, men vi hörs, puss.

cause we made it all this way

Hej fina, har haft fullt upp även idag så ingen update innan nu. Först skolan som var helt okej, seg men ändå okej. Efter skolan mötte jag upp systeryster och vi gick ner på stan, kolla efter julklappar och åt på subway. Satt där en stund, sen gick vi och tog sista gardasilsprutan, så nu är jag KLAR med dom, score! Kom hem satte mig med näsan i böckerna direkt och har suttit där tills nu ungefär, eller har hunnit duscha med men annars har det varit pluggpluggplugg. Denna veckan kommer nog bli lite seg på detta håll, ska hinna med skola, plugg, hästar och kompisar som faktiskt kommer föra bloggen. Men vi hörs så snart som möjligt, kanske imorgon, puss.
här får ni ett par söta bilder på mitt hjärta sen i lördags, bebis ♥



Godmorgon

Tänkte att jag kunde bjuda på en halvkass bild på min "outfit" dagen till ära!


sankta lucia

Hejsan, idag har jag haft en riktigt lååång, men mycket rolig dag. Startade med att jag och maja hade morgonfodringen och utsläppet, gick finfint även om det tog lite tid. Så kom hem runt halv 10 och tog det lugnt en stund, sen åkte jag och maja in till ikano. Jag fick med mig en stickad tröja med usa flaggan hem från gina btw. Sen hem - skynda - få panik för ens vita ridbyxor är borta - får ta svarta istället. Kom iallafall till gunnorp och började fixa messalina och sånt dära, såg ut som heliga birgitta.
Kadriljen gick iallafall ganska bra, messalina var superduktig så jag är jätte nöjd med henne. Sången gick väll lite halvt, vi sjöng fel 28738763 gånger men ändå, sen red vi en liten sväng runt gården och då tog vi i iallafall ;)
Avslutade med lite fika och nu är jag hemma och har bakat lite pepparkakor, en justin-pepparkaka fick vara med såklart! Men vi hörs, ni ska få bilder från lucian med! puss.

måste bara visa..

omb, kan ni gissa om jag sitter och fangirlar lite just nu eller?? och back off tjejer, he's mine

fint.



like I'm a domino

Gokväll, idag har jag haft en fullspäckad dag och inte en sekund över för bloggen tills nu. Åkte ut till gunnorp vid 12 för lucia träningen inför imorgon, jag ska rida Messalina! Var länge sen jag red henne så det ska bli roligt, kan inte ha chila då hon inte riktigt pallar att vara med på lucian, blir lite för mycket för henne antar jag. Men Messalina blir en super reserv för henne, hon är riktigt härlig den hästen! Tränade iallafall, sen fikade vi och julstädade i stallet. När jag kom hem åkte jag och maja direkt till nästa stall där vi red ut en sväng i mörkret, Spisan var lugn och fin! Sen hem och träffa Cornelia, vi gjorde en standard, pratade, skrattade och kollade på film!
Imorgon blir även då en fullspäckad dag som startas med morgonfodring i stallet vid halv 7, score. Men vad gör man inte för de 4benta? Sen lucian på Gunnorp, är vid 3 om någon tänkte komma och kolla (; Men vi hörs, puss.
här får ni en liten bild på mig och Messalina från i våras :)

Grattis Amanda!

Nu efter idol måste jag bara visa en video jag hittade på en blogg förrut idag. Hahahaha kolla tanten i vitt, jag dör.

IDOL

Sista Idolkvällen på länge eller föräväär nu.. tråkigt får jag ta och säga när man i stortsett växt upp med fredagskvällar med idol. Alla crushar man haft och fina tv-minnen, eller när jag faktiskt var på idol finalen 2008! Vem som vinner har jag ingen aning om, men på något sätt hoppas jag lite på Robin tror jag, men ah, vi hörs puss.

det finaste jag vet

I would never be the same without you




nothing compares to you ♥

Stalldag 9/12

Heej, kom nyss hem från en rolig och lärorik stalldag. På förmiddagen hade vi unghäst hantering, jag och Eleonore hade lilla Hamorina. Vi skulle borsta och tränsa dom, sen skulle vi gå en liten sväng. Hamorina vart lite stressad av blåsten och så, men annars skötte hon sig super!
På eftermiddagen hade vi sista dressyrpasset för teminen och jag fick Mixen, eller Power of Mixed Boy som han heter. Red honom för 2 veckor sen också om ni minns det? Det gick iallafall ganska bra, Lina tyckte iallafall att mina händer och min sits var mycket bättre än  förrut och att det enda jag behövde tänka på var att ha bra stöd på yttertygeln. Jag har nämnligen väldigt lätt för att "släppa" den och bara rida för inner vilket är helt fel, ska hellre rida mer på ytter isåfall. Men Mixen var superduktig och jag kan säga att jag utvecklats otroligt mycket i min ridning efter den här första terminen på vreta, hur kul som helst!
Efter ridningen hade vi stalltjänst och sånt sen slutade vi, nu är jag iallafall hemma och laddar för idol finalen ikväll. Men vi hörs, puss!

common denominator

Här får ni en ful egobild och världens finaste låt med världens finaste kille.

cause there be no sunlight, if I loose you baby

Hej fina ni, ledsen för sen update men internet har legat nere så jag har faktiskt in bra anledning. Skolan gick iallafall ganska fort med inställd idrott, biologi, svenska och matte. Efter skolan mötte jag Cornelia och va med henne en stund, vi satt mest jag pratade, hade lite att gå igenom då vi inte setts på ett tag. Jag kom hem runt 7 och åt och sånt där då, nu sitter jag här med fungerande internet.. inser verkligen hur besatt man är när man dampar sönder när det inte funkar. Men vi hörs iallafall, puss ♥

pinsamt

...att jag ser ut som en upptryckt tomat på klassfotot och att gymnasiekatalogen kom idag så att hela linköping kan se bilden. score.
Var iallafall supermysigt i stallet idag, ridningen gick lite halvkasst dock. Pluttis hade damp och höll på med en massa konstigheter, men hon är söt iallafall, tur det ♥ Var annars där med Eleonore och vi hade det superkul, hon är härlig hon! Nu är jag hemma iallafall och ska skämmas lite över klasskortet och ta det lugnt, puss!
här får ni en bild på världens finaste häst ♥

he must be an angel

Hejsan svejsan, kom hem för en halvtimme sen typ och har ätit lite och sånt. Sitter just nu och kollar på topmodel och sover typ, haha nej men ska snart ut till stallet och möta eleonore där. Ska rida lite i ridhuset och pussa på min hesti tänkte jag.
Annars var skolan helt okej idag, på förmiddagen och lite på eftermiddagen hade vi hästkunskap och vi pratade om foder och fodersmältning. Vi gjorde sånna här snygga modellera grejjer, den här är made by Isabella, Eleonore och mig då!
Sen gjorde Emelie den här fina
Sen på eftermiddagen hade vi biologi då vi bara kollade efter bakterier typ, men nu ska jag byta om, puss.

den där arga känslan man får när...

Roffe inte vinner bragdguldet... vad är det för fel på svenska folket? Han är för i helvete världens bästa ryttare.. de som säger att han inte är så känd.. det är fan allmänbildning att veta det. Det är som att inte veta vem.. zlatan är. Han borde vunnit punkt slut.

shake it shake it baby

Nya "Santa Claus is Coming To Town" videon, kors i taket vad snygg han är, min man ♥
Annars kom jag hem från stallet för en stund sen, red i ridhuset och spisan var galen! Stundvis var hon fin och jobbade på bra, men plötsligt fick hon för sig att ta skuttet rätt upp i luften och dampa lite, sen var hon fin igen, fast pigg som tusan. Haha knäpphäst, men jag älskar henne trots att hon är som hon är (;
Skolan var annars helt okej idag, lite små seg, men det gick hyffsat snabbt. Men vi hörs, puss.

helt sjukt

Kolla här vilken bra remix, justin kommer in i mitten, grrryyyymt.

åååå, minnen

Gunnorp 2010, åååh tusan vad vi ägde, världens bästa bruuudaaar ♥
Finaste lilla Arracen, fan va cool musik btw

hi haterz

 You wanna know what I love about Justin? Even with comments like these he still manages to kill the haters with ‘kindness’ He doesn’t swear, fight back, or do something stupid, but he just replies with ‘hi haterz’ He gets so much hate every day and it hurts me so much, but you just have to think about how much it hurts him.  People are constantly saying hes gay, he sings like a girl, and he should go die, for what? He’s 17 years old and hes living his dream. He hasn’t hurt anyone or done anything wrong so what does he do to deserve all this hate. Nothing. People hate on him for absolutely nothing, and I have no idea how he must feel to receive millions of comments each day pointing out things that are obviously not true about you and so on, but it must hurt, and for him to not get angry and lose it like I would and loads of other people would, makes me respect him.He deserves respect not hate, because if you were receiving hate to this degree, I guarantee not many of you would kill the haters with kindness, we’d all fight back. And that’s one of the reasons why I love him so much.  
thats my boy, kill em' with kindness. men sjukt att människor faktiskt kan bete sig såhär, visa lite respekt..
Hej fina ni, hemma från en seg skoldag nu, har hostat som en tok hela dagen och ja.. blä på min hals just nu. Men mina härliga tjejer gör dagarna något bättre iallafall, galet hur mycket sjuka kommentarer man får höra på den, haha. Ikväll skulle jag träffat cornelia, men hon kunde inte, så jag ska ta det lugnt och kurera min förkylning, men vi hörs, puss.

Tack mammaaa

Kolla vad min mamma hade med sig hem från usa, someday bodylotion!! Den är helt underbar kan jag säga, mums.


there's no cure for bieber-fever

308717_2686998891161_1142091434_3115051_1093865854_n_large
Picture_1_large
Aedvylvceaaeix0_large
När jag skaffar mig ett par nya vita converse, ska jag pimpa mina gamla, typ såhäääraa (:

By the way

så försvann typ anledningen till att kolla på idol i fredags..
riktigt dåligt att moa åkte ut, fina moa.

I ain't missing you at all

Hej finisar, kusinerna åkte nyss efter en mysig helg med dom. Igår red jag och maja på förmiddagen, jag hade Chila som vanligt och vi red ut. Min bebis hade damp och var lite halvt cp stundtals, men duktig ändå. Efter ridningen hade vi luciaträning och så.. På eftermiddagen igår var vi i gamla lkpg och kollade runt lite, sen kom mamma hem från Chicago och på kvällen gjorde vi ingenting speciellt, åt och sånt. Idag har vi varit på stan, jag fick med mig två stycken stickade tröjor hem (bild nedanför) och nu har vi ätit och dom har åkt.
Just nu sitter jag och kollar på hästhoppning på tvn och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Hoppas ni har haft en fin helg, puss.
Dessa två goingar fick jag med mig hem från monki idag.

home

halloj (standard), jag är i vilket fall som helst hemma efter en rolig stalldag i skolan! På förmiddagen hade vi dressyr, rakriktning och sånt. Jag fick Solereo som är en av mina favoriter och det gick helt okej, i höger varvet var hon superfin, men i vänster var hon sjukt stel. Även jag är sämre i vänster vilket inte blir någon bra kombo, men hon skötte sig fint ändå. Efter det hade vi lunch och sånt dära, stressade tillbaka till stallet för eftermiddagens dressyrpass då vi skulle ha tempoväxlingar - Takt & rytm. Jag fick For You, som även hon är en favorit. Ridpasset gick så galet bra, vi övade mycket på att korta och länga traven och galoppen och For you gick grymt bra. Hon kortade sig riktigt bra i både traven och galoppen, på slutet när vi galopperade mycket i olika rytmer vart hon lite trött och fick inte med baken ordentligt. Men det var förståeligt, hon var så grymt fin resten av passet så jag är sjukt nöjd. Fick även komplimanger för min hand och sits som jag haft problem med, så det var riktigt roligt! Efter det hade vi stalltjänst, tog in hästarna, fodrade och mockade lite, sen slutade vi.
Här får ni ett par fula mobilbilder på fina For You :)
Nu är jag iallafall hemma och ikväll kommer mina kusiner, så blir ingen superbloggning i helgen men ni överlever, puss.

tagga sommaren 2012

Skickar in min anmälningsblankett imorgon I think, åååhh längtar till sommaren 2012, fettlänge kvar, men ändå (;

every rose has its thorn

Hej mina fina, andra gången jag skriver detta inlägg,. oooooorkar inte. Men min dag har iallafall bestått av Twilight, Justin & Ponnyakuten i min ensamhet. Mår iallafall mycket bättre nu och har ingen feber, så jag kan med gott samvete åka till skolan imorgon, wihu. Har ridning x2 om jag läst rätt, så jag är fett pepp! Får hoppas på att jag får rida ett par bra hästar, har ju skaffat mig några favoriter, så vi får hålla tummarna för att någon av dom går med! Men vi hörs imorgon, puss.
jag har Star Light typ första extraridningen tror jag.

uttråkad tjej

Favorithästar: Spisan & Chila
Favoritgren: Beror på häst, men hoppning om jag måste välja.
Senaste hästen du red: Spisan
Nästa häst du ska rida: Får se vilken häst jag får i skolan imorgon
Din ridklubb: GURK (Gunnorps ridklubb)
Du brukar åka till stallet med: Maja
Ryttaridol: Roffe, helt klart! Angelica Augustsson är duktig också!
Mest saknade häst: Chanel
Häst/Ponny: Båda, men rider bara häst nu.
Dressyr/Terräng: Beror på häst, men båda
Spilta/Box: Box
Gymkana/Hoppning: Hoppning
Ridhus/Paddock: Båda
Schabrak/Vojlock: Schabrak
Sadel/Träns: Träns tror jag allt.

jag saknar min drömhäst ♥

 


åhhhhhh haaappyfaaceeee

Videon för All I want for christmas is you är ute och jag är glad, trots att jag ligger hemma med feber och huvudvärk. Men lite justin & twilight maraton i min ensam läker det mesta, puss

RSS 2.0