imorgon....


oohoooo

gokväll!
Min dag har varit bra, fick träffa emelie igen efter att hon varit i Thailand vilket var roligt! Var som sagt ute i stallet själv förrut och testade att rida Spisan på hacket. Red ut en sväng, mest i skritt och testade och se till så att hon kom ihåg med lite svängar och halter. Travade även lite korta sträckor och gud så bra hon lyssnade, duktiga bebi ♥ Nu sitter jag och kollar på Glee som går på tvn, senaste avsnittet och tårarna är inte långt borta.. Det avsnittet alltså.. Men vi hörs, puss ♥

Mot stallet

Åker mot stallet nu, mitt internet funkar inte, men bloggar ikväll om det funkar då. Här får ni en liten stalloutfit, dock ska tjocktröja på med, men iallafall!


Dag 3: Det här behöver jag träna mer på

Det finns mycket jag behöver träna på och då menar jag mycket. Det jag speciellt behöver träna på är min sits..ush och fy för min sits. Jag faller fram väldigt mycket, börjar bli bättre men långt ifrån bra. Min hand ställning behöver också förbättras, vrider mina handleder väldigt mycket. Sen behöver jag också träna på att få hästen mellan hand och skänkeln bättre, men det börjar också bli bättre, men det är bara några saker dock.
här får ni en bild på min svank och frammåtlutade sits + vridna handleder..


why am I crying?

Hallå där, idag var även jag tillbaka i skolan och det var faktiskt kul att få träffa alla igen! Dock var lektionerna en aning mega tråkiga och sådär.. precis som det ska vara. Men hade djupa Glee-samtal med mina brudar och kollade på världens roligaste gifs, ska visa sen! Efter skolan åkte jag till stallet och red min pärla, hon var pigg och glad men höll inte på och busade idag iallafall, haha. Provade även nya pannbandet och jesus vad fin hon blev! Glömde dock ta en bild, men ska försöka komma ihåg det till imorgon.
Här ska ni få lite söta Glee-gifs, så hörs vi imorgon, puss ♥
image
image

Dag 2. När & varför jag började rida

Jag har alltid älskat hästar och red när jag var typ 2-4 på en 4H gård. När vi flyttade till linköping så red jag ponnyridning varje lördag i valla. Mina föräldrar var dock väldigt hästrädda och när de ändrade så att föräldrarna skulle leda så slutade vi. Då tog jag en paus och sen när jag var 7 år började jag rida på Ånestad och sen dess har jag ridit. Varför jag började rida vet jag faktiskt inte.. jag hade hästposters över hela mitt rum och red runt på en käpphäst.. så antagligen för att jag älskade hästar.

herreminjesuskristusamaliaohmybieberomfg

Jag och Maja var med för lite skojsskull i en födelsedagsvideo till Justin
OCH VET NI VEM SOM HAR LAGT TILL DEN I SIN SPELLISTA OM INTE SJÄLVASTE JUSTIN!?!?!?? SÅ HAN MÅSTE ALLTSÅ HA SETT OSS!!!! Jag börjar på riktigt snart tjuta, fangirlar som fan, omb. Jag vet på riktigt inte vad jag ska göra, jag får damp ryck, är så förbannan glad.

Gleeeee

Har kollat på glee hela dagen och deglat över blaine (darren criss). Den människan är så grymt snygg och glee gör mig så glad!


Dag 1. En bild på favorithästen

Min stjärna.

gjorde min dag, havrepappa ♥


blä

Sov i stort sett igenting i natt, hade feberfrossa och drömde feberdrömmar.. Så jag sov ca 2h. När jag vaknade i morse hade jag 39 graders feber, så jag fick stanna hemma. Så nu ligger jag i soffan och kollar på glee, mår inte bra alls..
Fick reda på en grym sak igår, nästa år kommer GHS ha världscupfinalerna i både dressyr och hoppning! Så nu taggar vi om till nästa år, men nu ska jag chilla och trycka i mig värktabletter, vi hörs, puss ♥

Ny blogg lista på hästtemat

Jag känner att jag behöver någonting att skriva om, sen åker ju jag till fjällen om en vecka och då kan det ju vara roligt för er med ett inlägg om dagen iallafall. Så nu börjar jag med en ny lista med häst tema, yes. Så nu kör vi! Första inlägget imorgon!
1. En bild på favorithästen
2. När & varför jag började rida
3. Det här behöver jag träna mer på
4. Det här är jag bra på
5. Favoritbilder jag tagit
6. Alla hästar i stallet
7. En sak som aldrig får hända!
8. Min största rädsla inom ridsporten
9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?
10. 10 saker du inte visste om mig
11. En låt som påminner om en häst du älskar
12. Min favoritgren
13. Min högsta dröm
14. Min förebild inom ridsporten
15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?
16. En bild som gör dig lycklig
17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg,ledsen och glad
18. En bild jag aldrig publicerat förut
19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det
20. Något jag vill göra
21. Någon jag vill träffa
22. Någon jag vill träffa igen
23. Hoppning eller dressyr?
24. Mitt motto
25. Någon jag träffar vardagligen
26. Hur mina vänner beskriver mig
27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år
28. Någon som älskar dig
29. Någon jag skulle riskera livet för
30. Mitt mål med ridning

amaaagaaad

och så kommer såklart självaste Roffe till PA, inte okej någonstans och satan i gatan vad avunsjuk jag är! Han är så grymt bra.

trött tjej

Sitter nyduschad och snorar i soffan, har gått och blivit jätte förkyld. Men till skolan imorgon ska jag, har saknat min klass och mina brudar! Hoppas att ni tittade på världscuphoppningen förrut? Både Roffe & Malin i världscup final i vår, woopaaa. Annars då.. äe jag har inte så mycket annat att säga mer än att vi hörs, puss ♥

svar på kommentar

Anonym om bilder ghs del 7:
Vad har du för objektiv och vart köpte du det? Kostade? Grymt fina bilder! :D


Svar: Jag har ett 55-200 Nikkor och jag fick det i födelsedagspresent för något år sedan, men jag kollade runt lite på internet och det såg ut att kosta runt 2000 :) Tack så mycket!!



bilder ghs del 7

Dressyr Kür, världscup
Den här hästen blev jag kär i
Tinne Vilhelmsson som red i hjälm, eloge till henne!
Patrik Kittel & Toy Story, grymma. Patrik är så härlig, alltid lika glad.

Bilder ghs del 6

Göteborg Trophy
... och så det bästa på hela helgen, Roffe & Ninja, dom två alltså, helst sinnessjukt. Aldrig sett ett ekipage som kan varandra så bra. Kan ju säga att taket lyfte när de kom in, gåshud igen.

svar på kommentar

Anonym om inköp under ghs:
Hur rider man en häst i form? Hehe kan du typ förklara? :) Gillar din blogg starkt, den är awesomeee. (värsta +et då du är en belieber!!) Du är jättefin och du rider grymt bra! Kram <3
Först och främst tack så mycket!!
Den här frågan vet inte jag riktigt om jag är den bästa att svara på.. för det första suger jag på att förklara och för det andra vet jag inte riktigt hur man ska förklara det eftersom det är så olika på olika hästar. Men när jag rider en häst i form så brukar jag i början kräva väldigt lite så hästen slappnar av och då brukar de automatiskt höja ryggen och sänka nacken så de hamnar i en lång och låg form. Längre in i passet är det viktigt att rida med skänklarna och ett mjukt stöd i tygeln. Man ska alltså inte sitta och såga, då sänker bara häster ryggen och krullar ihop sig för att komma undan smärtan i munnen. Så mjuk hand, kanske pilla lite med ringfingrarna, stöd på tygeln och hålla om med skänkeln.
Sämst på att förklara, sen är jag inte särskilt duktig själv heller, men hoppas att du förstod lite iallafall! :)

Bilder ghs del 5

Young rider cup
GP-ponnyn.
Först skulle Angelica Augustsson rida banan & Roffe skulle bedömma. Roffe & Sylve Söderstrand dömde själv tävlingen sen.
Angelica Augustsson rider.
Här har vi vinnaren, Alva hette hon och ponnyn hete någonting med Fiona ;)

Bilder GHS del 4

Kommer ni ihåg när jag la ut en bild på den här hästen? Luciana Diniz häst Lennox, lätt drömhästen, så galet fin!
Cornet Obolensky, också galet fin häst..
malin med en av hennes nyare hästar, sjukt fin. Minns dock inte namnet.
pius schwizer är en av de duktigaste ryttarna enligt mig, allt ser så lugnt och genomtänkt ut när han rider.
Angelica & fina Walter
Luciana Diniz & fina Lennox igen

Bilder GHS del 3

Roffe & Casall La Silla
malin & räven
Nina Fagerström & Talent, är väldigt svag för den här hästen, tuff som tusan!
Emma Emanuelsson och Titan
Roffe hyllas och taket lyfter, gåshud

Bilder GHS del 2


Bilder GHS del 1

Malin & ? minns inte vad hästen hette..
Douglas Lindelöw & en sjukt fin häst som jag inte heller minns namnet på.
Roffe & fina Kiara La Silla




Angelica Augustsson & fina Walter. galet snygg häst.





inköp under ghs

  • 4 par KL strumpor
  • JW ridbyxor, röda med svart skoning ♥♥♥
  • Ländtäcke
  • 2 stycken sovtröjor
KOM PÅ ATT JAG GLÖMDE EN SAK, köpte ju ett blingbling pannband från charlies

scandi 2012

var helt grymt bra! Stämningen har varit på topp och man har bara varit glad hela tiden!
I fredags var jag och maja där heldag, var nån meter från roffe, maria gretzer och lisen fredricsson. Såg även en hel drös med bloggare och deltagare från PA. Lite shoppat fick jag också, bild kommer nedanför! Igår var vi också heldag och allt var lika bra då. Göteborg Trophy var iallafall mest spännande, när roffe var inne på banan var det knäpptyst och hela arenan drog efter andan över varje hinder. Men han var den enda svenska felfria och i omhoppningen var han snabbast och felfri till sista hindret där han pusha på lite mycket och rev översta bommen. Men jesuskristus vilket jubel det var ändå, hela arenen skrek och applåderade, galet.
På kvällen var det kür och Patrik Kittel gick och vann, superkul och för oss avslutades helgen med nationalsången och en jävla massa jubel, underbart. Jag har fotat en väldig massa och ni ska få en väldig massa bilder!
Ni får bilder på min inköp sen, datorn laggar så jag kan inte lägga upp dom nu...

Götebooorg

Hallå, jag ska alldeles stax gå in på kvällshowen. Dagen har annars vart superbra och jag har shoppat upp lite pengar iallafall! Har även stått sisodär 2 meter ifrån roffe, starstruck, haha! Men vi hörs, puss


OMG! I open my mouth and a little purse falls out!?


OMG! I open my mouth and a little purse falls out!?


live my life

rööössteeeeen ♥

torsdag

nu har mitt hår toppats och det känns så kort att jag snart får panikångest och hoppar ut genom fönstret.
Annars har min dag varit slapp, jag och maja har kollat på Glee all day och bakat kladdkaka. Så det har varit slappt och imorgon beger vi oss mot våran födelseort, göteboooorg! Ska bli superkul och jag är galet taggad.. mitt hår får jag nog knyta ihop så att ingen chockas av detta.. haha. Men nu ska jag fortsätta kolla på Glee, som alltid. Men vi hörs, hinner nog inte blogga innan jag åker imorgon. Men somsagt kanske något mobilinlägg, annars instagram @jennnyg
puss
han är snygg, nanana
431347_2896521045183_1025043048_2307077_1556821705_n_large

höjdpunkt

Imorgon åker jag ner till Göteborg och den största hästfesten på hela året göteborg horseshow. Jag och maja ska shoooopppaaaaa, kolla på världeliten inom både hoppning och dressyr, dregla över fina hästar och ha det bäst. Vi är där hela fredag och lördag, då blir det alltså ingen bloggning, kanske något mobilinlägg. Men ni som har instagram kan följa mig på jennnyyg, där kommer jag nog uppdatera med någon bild då & då!
Här får ni lite bilder från förra året!

snabbis

Har landat i min sköna säng efter en härlig onsdag! Red ut idag på S och satan i gatan va pigg hon var, skulle krulla ihop sig och göra krumsprång och skjuta upp ryggen stup i kvarten, haha söte. Det roligaste är att hon och mirexo taggar upp varandra så sjukt mycket och när spisan kör någon specialare hänger mirre på direkt, haha sötnosarna därja.
Kom hem, kollade på Glee med systeryster en stund innan jag började byta om och åkte in och mötte berzanbrudarna. Vi hade en supermysig tacokväll med en hel del snack att ta igen, dom är så fina så ♥ Efter lite problem med bussar som inte gick längre kom vi hem tillslut och nu är jag hemma och ska soooova.
Här får ni lite blider från kvällen, jag är ful, men vi hörs puss ♥

onsdag

godmorgon, jag har precis kollat på det senaste Glee avsnitten som jag pratade om för någon dag sedan och jag kan säga att det var ett av de värsta & bästa avsnitten ever. Det slutade med en riktig cliffhanger och nu är det paus på 6 veckor som gäller.. jag kommer dö.
Idag är det iallafall onsdag och jag har lite planer, ska först och främst till stallet och rida bebishest. Sen ikväll ska jag träffa några av tjejerna som jag umgicks mycket med på berzan. Så det ska bli mysigt! Men jag tror att jag hinner blogga någon gång mer ikväll, men vi hörs, puss ♥
Normal_314_large

hahaha, dör så söta.

Cornelia visade mig den här i söndags och jesus maria vad söta!

haha oslagbara trion

Alicia, jag & Isabella för ja ca 16 år sedan kanske, ganska så söta ändå (;

Någon som är sugen?

Jag har en annons på blocket på 3 stycken schabrak och en förbygel, om någon är sugen så kolla in annonsen.
http://www.blocket.se/ostergotland/Schabrak___Forbygel_38753472.htm?ca=14&w=1

17 år, 17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?

Hallåå, yes idag blir jag 17 och jag har haft en superfin dag och jag är säker på att den fortsätter lika bra. Blev uppvaktad i morse med presenter, fick mycket fint! Nya vita converse, pengar, justin-mugg, my world the collection (skiva), ridväst att ha på skolan, glee säsong 2, stövelstrumpor, bäddset, fåtölj, chailatte och en väska från crw att ha hästgrejer i, men speciellt fack för ridstövlar. Så jag är supernöjd!
Var i stallet innan också, red runt stora fältet som runt om tydligen var 3,8km. Skrittade barbacka på långa tyglar, tror det var nyttigt för spisan att få lyfta lite på benen utan att jag stör och bara slappna av. Hon var superduktig!
Nu på eftermiddagen har jag ätit världens finaste tårta, ni ska få se en bild här nedanför! Men vi hörs, puss ♥
här får ni två instabilder från dagen..



panik.

Såg denna sneak peek för nästa Glee avsnitt och jag får panik av att inte veta vad som kommer hända. Det värsta av allt är att de har utlovat en cliffhanger och det är 6 jävla veckor tills nästa avsnitt, jag hatar pauser. Förresten så kanske jag ska fixa en Glee kategori..

baaam, snygg

Tumblr_lu5alu7jfg1qgkj12o1_500_large

Just close your eyes

Taylor Swifts nya video till Safe And Sound.. otroligt fin.

we made it all this way

jag älskar dig, jag älskar dig. så mycket. du är bäst.

20 februari

Hej fina, hoppas ni har en bra måndag vare sig ni har sportlov eller går i skolan. Jag har städat mitt rum nu på förmiddagen och fixat lite. Min sista dag som 16-åring idag, wooopaa. Imorgon blir lilla jag hela sjutton år! Annars har jag inga planer för dagen, ska nog mest ta det lugnt och inte göra någonting, tråkigt som in i helskotta, men ja. Hoppas iallafall att ni har en lite roligare dag än jag, så hörs vi. PUSS ♥
jag vill ha sommar med världens finaste sommartjocka häst NU. här är en gosbild från i somras.

ashghsjsgajs

Helt sinnes vad peppad jag är på Believe, hans röst är helt gaaaalet underbar. ajahsjahkdjhaksjh damp.

candles

Hallåe, har precis kollat klart på mitt favoritprogram Ponnyakuten, like excited varje vecka, haha!
Var ju somsagt i stallet tidigare idag, spisan hade rådampet, kan bero på att hon inte har gått så mycket i vecka, haha tussan. Skulla galoppera på volten och på den öppna delen kör hon världens bockserie och skjuter rygg som tusan, haha då dog jag. Men i skritten var hon fin trots allt, i traven blev hon dragig och hoppade runt när jag började kräva av henne och i galoppen, jaa.. Haha men hon är söt.
Nu på kvällen träffade jag en saknad Cornelia, vi hade lite att ta igen kan man säga, så det var mysigt! Men nu ska jag chillaa hela kvällen lång, vi hörs puss ♥

vitt & rosa

Jag har kärat ner mig i vita schabrak med rosa kant, Spisan skulle vara galet snygg i det!
Detta från Hansbo
Från Mias, det med rosa är förbannat snyggt!

when you try your best but you don't succe

godmorgon, idag vaknade jag hyffsat tidigt för att vara jag och har precis druckit lite chailatte. Har bara en plan idag och det är att åka till stallet, hade tänkt rida ut men efter att spisan fick styltor efter 3 steg så tar jag och rider i ridhuset idag. Ska försökta få henne lång och låg och trava igenom henne, får se om det funkar.
I eftermiddag tror jag att håret ryker, eller topparna iallafall. Mamma ska få uppgiften att klippa litegran, mitt hår ser verkligen ut som ett fågelbo just nu.
Vi hörs, puss ♥
älskling.

gleeee

Tumblr_lzknkygjzl1rpgsv0o1_500_large
Tumblr_lzhffypghc1qgwxlxo1_500_large
Tumblr_lnoqi6xr6b1qcmtzco1_r1_500_large
Tumblr_lzaeffotsk1qiaqpmo1_500_large
Tumblr_lxk4pvbnkl1r5y7xfo1_500_large

pinsamt

Skäms över att vara svensk, det är för tusan inte diktfestivalen.. mattias skulle gått till final punkt slut ♥
Mattias_andreasson_980x424_large

hestii

Lördag och jag kom nyss hem från stallet. Jag och maja hade tänkt oss att hon skulle fota mig och spi idag, eftersom det var så bra väder igår så tänkte vi att det skulle bli lika bra idag. Men nej. Vi fick några blider när det var lite uppehåll mellan snön och regnet, dom vart dock inte särskilt bra.. fult väder, ofokuserad häst och ful ryttare, haha! Träffade även camilla & fia en stund för att prata igenom lite grejer! Men nu är jag hemma och tänkte visa er några av bilderna iallafall, så ja..
världens finaste häst rakt igenom, så glad att jag har henne ♥
vi hörs, puss ♥

Saknar dig bästis


ge mig

Dessa shorts ska bli mina punkt slut.

skolaa

Hallåå, kom hem nyss efter sista skoldagen innan lovet, så nu har jag LOV! Idag var vi i stallet på förmiddagen och min grupp hade ridning, programdelar från LC:2. Lina delade ut hästar idag och jag fick Cleo, ett litet piggt och gulligt sto. Själva ridningen gick ganska bra, ibland så ville hon mest springa och när man började kräva slängde hon med huvudet. Men när man väl övertalade henne och underhöll henne lite så gick det superbra! En häst som gör rätt när ryttaren gör rätt, superfin! Tog några bilder på henne, men när jag skulle lägga upp dom på instagram så laggade min mobil ihop.. så de försvann.. Men fotade lite andra hestisar med telefonen iallafall! Dom bilderna får ni här nere sen.
På eftermiddagen hade vi naturbrukslektion och det var nog en av de mest stressiga lektionerna på länge. Vi skulle vara i grupper om 4 och på en och en halv timme göra en powerpoint om ett djurs matsmältningskanal och beteende. Vi fick katt och vi hann, på det skulle vi redovisa med, woho.. Men det gick fint. Ikväll kommer min farmor & farfar och jaa.. men vi hörs! Här har ni lite bilder från skooolan :)
påväg till vinterhagarnaaa
Issa & Filippa
Bisquit aka Kakaaan :)
Fina Solereo :)
Atom

torsdag

Sista riktiga skoldagen idag (eller sån med bara teoretiska ämnen), imorgon är det halv stalldag då vi ska träna program delar inför skolmästerskapet i dressyr som vissa ska vara med i. På eftermiddagen har vi dock naturbruk, får hoppas på att vi slutar tidigt.
Idag hade vi iallafall idrottsprov och svenskaprov, jag tror att båda gick ganska bra ändå. Jag hade ingen motivation alls att plugga igår, men det funka ändå.. det får dock inte bli en vana, haha! Efter skolan hamnade jag på wayne's med Isabella & Eleonore, mysigt värre med dom där två grymma brudsen. Men nu är jag hemma iallafall och gör ingenting, men vi hörs, puss ♥
i miss u ♥

I'll stand by you

Jag misslyckades verkligen med att plugga, känner att jag kommer få ett stort F på proven imorgon. Speciellt på idrotten.. Men jag ska sätta mig och fixa ihop en Arrac film, här får ni en jag gjorde förra våren.

vila i frid

Trixon & Phaeton, som också togs bort samtidigt som Arrac ♥
Trixon, min allra första lägerponny. Den lilla stjärna som fick mig att komma tillbaka nästa år igen. Fina ponny ♥
Phaeton, gammelgubben ♥
Alla tre var gamla och efter att ha varit så fina läger och ridskole hästar så är dem värda det bästa. Jag är säker på att dom tre galopperar sida vid sida på de evigt gröna ängarna, fina killarna ♥

the world keep spinning

hallåå, kom hem från skolan typ nyss. Har varit en lite halv ovärd dag, på första hästkunskapen gjorde vi klart ett arbete som min grupp redan var klara med, sen på fysiken var den en kort labb, redovisning på hästkunskapen och eget arbete på biologin. Juste, fick reda på att jag ligger på B i biologi 1 änsålänge, så nu ska jag lägga i en högre växel så jag får behålla det!
Nu i eftermiddag ska jag plugga till svenska och idrottsproven imorgon, men jag ska försöka blogga någon gång mer, puss ♥

det gör ont.

<p style=
Jag fick låna en ängel. Som spred sitt ljus i mitt liv i varje andetag
Du togs bort från mig, Alldeles för tidigt. Min ängel.
Allt känns bara så overkligt.. ♥


haha, hästhumor.


alla hjärtans dag.

20120214-110407.jpg
true words, haha.
Kom hem från skolan för en liten stund sen, skolan var ganska lugn idag. Kollade på Glee ♥ på engelskan, chillade på svenskan, kollade film på livskunskapen och sen matte.. Nu är jag hemma iallafall och ska snart sätta igång med plugget. Vi hörs, puss ♥

-

Känner mig inte på topp just nu vilket jag hoppas att ni förstår.. Så det kan nog bli rätt seg update nu ett litet tag framöver. Har väldigt mycket plugg den här veckan också, men jag ska göra mitt bästa. Min naturbruksinlämning är klar nu iallafall vilket känns skönt, men lite bloggtips tack? puss ♥
Tumblr_lyn7pbztqp1qzb8qdo1_500_large

ett stort tomt hål.

Var ute hos min Spi förrut för att rensa tankarna lite och som vanligt får hon alltid mig på bättre tankar. Tacka gudarna för henne ♥
Jag har inte riktigt förstått att han är borta, min Arrac.. känns bara helt sjukt. Men han har det nog underbart där han är nu. Galet vad saknad han kommer bli på Gunnorp, han var speciell den ponnyn och inte minst speciell för mig, fina ponnyn ♥
Skolan var annars ganska lugn, fick reda på att jag klarade matteprovet med ett C, så jag är nöjd. Men nu måste jag plugga, hinner inte blogga, puss.

tack för allt..

... världens finaste ponny, jag hoppas att du har det bra utan några ålderskänningar där du är nu. Men jag vill tacka dig för allt, alla fina stunder vi haft tillsammans. Jag hoppas att du vet hur otroligt mycket du betydde och fortfarande betyder för mig, jag älskar dig Arrac, så otroligt mycket.
Det värsta är att jag vet att jag aldrig kommer få chansen att pussa dig på mulen och berätta hur bäst du faktiskt är igen. Att jag aldrig fick säga hejdå. Men en sak lovar jag dig, jag kommer aldrig glömma dig. Så tack för allt min fina ponny, jag älskar dig, föralltid ♥♥
Vila i frid älskling, du är saknad.
1989 - 2012


arraccc
Arrac <3 de 10 dagar jag fick dela med dig va de bästa 10 dagar i mitt liv. I stallet var du världens gosigaste <3 , när du kom fram te mig i hagen , dt kallas lycka =)<3 min stjärna. Jag hoppas verkligen att vi 2 får dela MÅNGA fler underbara läger tillsammans , du& jag dt e så dt ska va. Jag älskar dig för mke <3 jenny (L) arrac - livet ut <3 du är bäst älskling ! (L)
<p>&lt;33</p>
<p>Jag saknar dig min prins &lt;3</p>
<p>Arrac &lt;3</p> <p>&nbsp;</p>
<p>Avslutning :/</p> <p>&lt;3</p> <p>&lt;span style=
<p><span style=
<p><span style=
<p><i><span style=
Jag älskar dig, alltid ♥

grammys tonight

och Justin är nominerad till bästa 'visual media' låt med Born To Be Somebody. Dock känns det lite ovärt att stanna uppe och kolla då Justin inte är där utan valde att jobba på nya albumet, fin kille ja. Men nu jävlar ska han vinna ♥
image
image

söndagskväll

Hej, red ju somsagt Acce tidigare idag, det gick faktiskt riktigt bra! Vi hoppade lite och han var superduktig, så jag är nöjd efter att bara ridit honom i typ 10min förrut.. haha. På slutet vart han dock lite trött och stannade ett par gånger, men 90 tog vi oss över iallafall, haha, han är söt.
Nu ikväll har jag pluggat lite och kollat på ponnyakuten, borde plugga lite till då jag har en hel del i skolan den här veckan. Idrottsprov, engelska förhör, naturbruks inlämning och sedan måste jag kolla på biologi inlämning osv. Men efter den här veckan är det LOV och det gör allt lite enklare. Men vi hörs iallafall, puss ♥
bild från förra gången jag red acce, lite lagom fult sådär, men ah.

streetlight

Godmorgon, vaknade av mig själv vid 9 idag, duktigt värre. Så jag har precis tryckt i mig en risifrutti och sitter och lyssnar på musik nu. Hoppas btw att ni har hört att Whitney Houston har gått bort? Riktigt hemskt, visst jag lyssnade inte på hennes musik så mycket men det är sån musik man har växt upp till. R.I.P.
Somsagt så ska jag till stallet med eleonore och maja idag, men vi hörs efter det, puss ♥

we're soldiers

gokväll finisar, sorry för min dåliga update idag men jag har inte suttit vid en dator eller orkat mobilblogga. Men jag red busan på ängen idag och det gick sjukt bra stundtals! I början var hon väldigt laddad och ville inte tagga ner. Men efter lite ridning på en åtta med både skritt och trav fick jag igenom henne ordentligt i traven och kunde sitta ner utan att hon började dra. Sen mot slutet fick hon lite damp, men annars var hon grymt fin! Önskar att vi hade haft en fotograf med oss, men det får bli nästa gång!
Nu ikväll har jag och familjen varit hos catharina och hennes mamma, har ätit och kollat på melodifestivalen typ, mysigt värre och ulrik munther är lite småsöt och följer mig på twitter, hihi. Mysig kväll annars!
Imorgon ska jag soooova, sen ska jag med eleonore till stallet och hoppa acce medans hon hoppar romeo i think! Men vi hörs, puss!
1 år sen Never Say Never kom ut på bio i USA idag, underbart ♥

bapapaaa

lördag buddies! Och jag har bara chillat gaaaalet hela förmiddagen, vaknade sent och har sedan ätit frukost och kollat runt lite på youtube. Snart ska jag bege mig mot stallet, tror det får bli en uteritt idag, sånt härligt väder! Men vi hörs lite senare, puss ♥

Glee ♥

429882_187965594637888_186093318158449_246789_1194797023_n_large
511218384_large

några ideer ?

Någon bloggläsare som har någon rolig idé om vad jag kan göra för inlägg? Jag har en känsla av att ingen kommer svara på detta, men ändå? Om någon har något roligt så får ni mer än gärna kommentera!
Lilleman ♥

when you're happy like a fool, let it take you over.

Hallååå, fredag idag om någon missat det och jag hade halv stalldag idag. Min grupp hade dekorativ hästvård då vi skulle knoppa, klippa öron och runt kronranden och såndär. Hade dock inte så mycket tid så jag satsade på att knoppa Filippas man. Jag har alltid kört vik metoden, men Magda visade ett annat sätt idag så jag tränade på det. Gick lite sådär, vissa knoppar blev ganska bra, dock lite ojämna och så måste jag fläta lite hårdare ;) hah. På eftermiddagen hade vi naturbrukslektion, hade då bara en genomgång och fick ett arbete som vi ska göra. Det fick vi välja om vi ville göra i skolan eller hemma, så vi åkte hem.
Juste, EMELIE! Ha det bäst i Thailandooo och sola åt mig, gonna miss u bieberkompis ♥
Nu sitter iallafall jag och majabaja och kollar på Glee, men vi hörs, puss swetisar
här får ni en liten random bild på söta Filippa, dock hade hon inte såhär fina knoppar idag.. haha.



maby it's true, that I can't live without you.

Var i stallet förrut hos min busa, red en kortis i ridhuset. Dock var det typ proppfullt och både jag och Spi blev lite små stressade, så jag valde att rida igenom henne och försöka få henne lång och låg i skritten och sen bara trava igenom henne lite snabbt. Men jag tycker att hon skötte sig bra, skruttan. Nu är jag hemma iallafall och har precis duschat, men vi hörs, puss ♥
världens finaste tjej, finns inte ord för hur mycket hon betyder för mig.

grapes

hejsan sötnosar, jag har landat i soffan med en skål med vindruvor och kollar på glee. Skolan var ganska lugn, dansade bugg på idrotten, visade mina moves typ.. eller? Sen fysik, svenska och matte. På matten gjorde jag provet som jag missade i tisdags och det gick åt helvete, ångesssst. Åkte hem med eleonore sen och nu är jag somsagt hemma. Ska åka till stallet och rida spisan lite senare, jag har en känsla av att hon kommer vara ganska så pigg, haha.. Men vi hörs iallafall, puss.

Lojstas Sölve

Tänkte att ni skulle få lite gaaaamla bilder på mig och min förra medryttarponny Sölve ♥ jag saknar honom ganska så rejält när jag kollar igenom bilder på oss två, bebis
vi hade våra riktiga failmoments jag och påni, här får ni ett av dom

all the thing I feel like I need to say

Det vart inte så mycket matteplugg för min del, men några tal gjorde jag och det kändes okej så där slutade jag. Har annars kollat på i stortsett hela första Glee säsongen idag, världens goaste serie, lätt. Men imorgon ska jag iallafall till skolan och troligen göra matteprov, dansa bugg med elonorooooo och ha några till lektioner. Slutar iallafall tidigt och ska till stallet och rida min bebis efter skolan. Ikväll ska jag sova tidigt så kanske min huvudvärk är väck imorgon, eller man kan hoppas iallafall. men vi hörs, puss ♥

varför ska jag be om ursäkt för mitt intresse?

HÄR hittar ni en otroligt bra inlägg som jag tror att alla hästtjejer kan känna igen sig i! Otroligt bra.

blööp

Sitter hemma idag med, vill typ dö lite. Kom ner till köket imorse och mitt huvud är typ 1 sekund från att sprängas.. så jag valde att stanna hemma idag med. Sjukt tråkigt då jag faktiskt ville åka till skolan idag, har en ganska så slapp dag.. Men ja, nu får jag lite extra tid för att plugga matte, så inget ont som inte har något gott med sig? Eller hur det är man säger. Så nu ska jag kolla på Glee, sen ska matte böckerna fram och jag ska råplugga.. Eller så mycket som mitt huvud klarar av. Men vi hörs iallafall, hoppas ni har en roligare dag än jag. Puss ♥

imagine getting married & having this waiting for you at the end of the aisle.

nu dog jag.

If we could only have this life for one more day

gokväll sötnosar, var somsagt sjuk idag men känner mig bättre nu. Fortfarande lite huvudvärk och illamående till och från, men ska nog till skolan imorgon. Var iallafall i stallet och gosa med min bebi förrut, den hästen kan verkligen få mig på bra humör, hon är världens bästa. Träffade även Eleonore & Emelie som gjorde min panik inför matteprovet lite större.. waah.. Men nu ska jag äta varma mackor och ladda upp batterierna, vi hörs puss ♥
nothing compares to you..


Deppmode

Åkte till rese men kände redan då att jag inte skulle orka en skoldag och ännu mindre ett matteprov. Så jag tog bussen hem igen. Nu ligger jag i soffan och kollar på vakna med the voice. Kan säga att jag har lite ångest för matteprovet.. Men nu ska jag typ sova, har sjukt ont i huvdet och mår bajsilla. Men vi hörs, puss


every second is a highlight

hellooo, har tagit en liten paus i mattepluggandet. Har pluggat nonstop sen jag kom hem men mår dock inte jätte bra, känner mig lite sisodär halvsjuk. får inte bli sjuk tills imorgon. Tänker inte bli sjuk.
Annars så var skolan ganska chill, lagom seg men ja, jag överlevde. Nej jag orkar inte blogga, vi hörs, puss

underbar låt.


Thailand

Här ska jag spendera två veckor över jul & nyår i år, resa bokad och jag klagar inte ett dugg.



random this or that

Fuxsto / skimmelvallack

bra stam/bra psyke
mobil/dator

Frysa ihjäl/dö av värmeslag
fota/bli fotad
höst/vår
sommar/vinter

hoppning/dressyr

Dressyrmupparna/linnolsson
Htc/iphone
Halm/spån
Bettlöst/pessoa

facebook/dayviews
hingst/valack
nikon/canon 
utbildad häst/outbildad häst - helst lite mittimellan
hästtransport/hästlastbil
musik/utan musik när du rider
blogg/facebook
sporrar/spö
lång man/kort man - beror såklart på häst också.
ridtravare/islänning
brunt läder/svart läder
valack/sto/hingst
kallblod/varmblod
vinter/sommar
en bra blogg med bra inlägg utan bilder/en blogg med dåliga inlägg men med massa bilder

shire/shettis
tävla dressyr/tävla hoppning
galopp på en somrig äng/galopp på en snöfylld äng
rida i ridhus/rida i paddock
träna för instruktör/träna utan instruktör

John Whitaker/Charles Owen

Kingsland/John whitaker
Rida med sadel/rida barbacka
Kaffe/te
gummityglar/vävtyglar
schabrak/vojlock

Data/Tv
Kanin/Katt
Latop/Stor data
Photoshop/Gimp
Kväll/Morgon

Tävling/träning

Sverige/utomlands
Islandshäst/fjording

Utreritt/Träning på bana
Het häst/Lat häst
Varmblod/Kallblod
Helskodda/Inte skodda ridbyxor
Lång man/Kort man
Vara själv i stallet/Med någon

skidsemester/solsemester
egen blogg/ingen blogg
tömkörning/longering
köpa i butik/beställa på nätet
se på dressyrtävling/se på hopptävling

Pullargrimma/Vanlig nosgrimma

Röda tretorn advance/ Ljusblå tretorn advance

GPA/Whitaker

Kingsland/Schockemöhle

Pigg häst / mindre framåt häst

Hv polo / Scapa

vit/blå (på hästen)

Jul/födelsdag

Nellie berntsson/Dressyrmupparna

Kompisar/Bloggen

Kaffe/Varm choklad

Ful & snäll/Snygg & dum

Plattång/Locktång -

Skvallerblogg/Vanlig blogg

hästblogg/modeblogg

Jul/Nyår



the fear you won't fall

Gokväll söta bloggläsare, jag sitter nyduschad i soffan och har kollat på ponnyakuten. Jag tycker Shirins träning var grymt cool, tror det är lite så jag måste tänka när jag rider spisan. Hon är så sjukt känslig och bara minimala hjälper krävs och när jag tränade för Karro sa hon att jag bara skulle tänka det jag ville och det fungerade. Så ska fortsätta att tänka mycket och att inte glömma andas när hon dampar, hihi.
Ja, annars då? Det blev inget matteplugg, jag hittar ingen motivation alls och känner Jag gör det imorgon känslan. Så ska plugga sönder på mattelektionen och sedan får hela eftermiddagen gå åt åt matteplugg, så är det när man är lat på helgerna. Annars händer ingenting jättespeciellt denna vecka, utan stallet på tis,tors och lörd.. sen ah.. ingenting speciellt. Är btw väldigt skoltrött som ni kanske märker, hittar somsagt ingen motivation alls, ingenting. Tur att det bara är 2 veckor till sportlovet, sportlovet kommer bli grymt med. Jag blir 17, massa ridning och avslutar lovet med Gbghs, taggaaaa. Nej nu ska jag sluta svamla, men vi hörs, puss ♥

When broken hearts rise up to say love is a lie

Hej, jag sitter och degar i soffan, har precis tryckt i mig lite mat. Innan det så "tränade" jag och maja lite med lite plankan och lite wii fit. Jag har en känsla att om jag inte vill få F på matteprovet på tisdag borde jag plocka fram mina matteböcker.. orkar inte. Men ja, jag kommer ju ångra mig när jag sitter där på provet och inte kan första frågan på tisdag. Äe, nu ska jag kolla lite på solsidan och hämta böckerna, vi hörs, puusss ♥

spisan vill ha

Om man ändå var miljonär och kunde köpa alltihoppa

jag saknar dig bebis


död


wc hoppning på svt2

Sitter och kollar på hoppning på svt2 just nu, dampar på hur mycket fina hästar det finns.
Kärade ner mig i denna hästen, Luciana Diniz häst Lennox, en riktig Jenny-häst till utseendet. Jag älskar smäckra hästar.. älskar!

hm..

Sitter och kollat på Melodifestivalen, jag kan bara säga en sak, detta är lite pinsamt. Dead By April gav mig huvudvärk, jag klarar inte av sån musik. Sean Banan var pinsam, Marie serneholt ser så sjukt bra ut men salt and pepper? Nej..
Min dag har annars varit bra, var i stallet med maja & eleonore i flera timmar. Red min busa i ridhuset och hon var pigg som alltid, men hon var riktigt fin i skritten, jobbade på bra. Sen i traven fick hon lite damp, men släppte efter fint stundtals. Jag red även eleonores ena medryttarhäst en sväng, Romeo. En D-ponny som var riktigt känslig, var tvungen att ha världens mjukaste hand och vara bestämd med skänkeln. Men även han var fin stundtals, kul att rida ponny, gör ju aldrig det längre..
Nu ska jag fortsätta kolla på melodifestivalen som är lika awkward som alltid, men ja, vi hörs puss ♥

gleeeeek

En förjävla massa weheartit bilder just nu, men jag har 0 inspiration. Tips någon?
398548_292264177494164_155527527834497_749964_1825761459_n_large
Tumblr_lyq385zoc81roblh7o1_500_large
Tumblr_ltu8z0fcir1qedwo7o1_500_large

Dag 30 - Vad Justin betyder för mig

Sista dagen nu, vad Justin betyder för mig. Denna är nog nästan svårast av alla, sjukt svårt.. Men jag kan säga att han betyder väldigt mycket, känns sjukt att säga så om en person man aldrig träffat och som inte ens vet att jag existerar. Men han får mig alltid att le, då menar jag alltid. Jag behöver bara sätta på en låt med honom och efter första tonen så ler jag, eller bara kolla på en bild eller ett klipp och jag ler. Men han är ganska så bra på att få mig att tjuta, patetiskt i know. Men när man fangirlar som tusan så kan det lätt komma en tår, ni som är beliebers eller något annat fan vet hur det är, haha!
Men ja, vi är en familj vi beliebers och det är Justins förtjänst. Man har alltid en jedra massa fina människor på bla. twitter att prata med och alla förstår, om det handlar om Justin förstås. Vi går igenom en jävla massa hat för att vi har en idol att se upp till, vi alla har fått en massa skitkommentarer kastade på oss just för detta. Det roliga är att vi tar inte åt oss och vi vet att Justin älskar oss och att jag är så glad att vi just fortsätter vara beliebers, det visar han hela tiden. Justin betyder i vilket fall väldigt mycket för mig och varför.. det är ungefär lika svårt som att förklara hur vatten smakar, omöjligt. Jag skulle kunna en bok om detta, finns så otroligt mycket att säga. Men eftersom jag är säker på att inte alla som läser min blogg är beliebers så ska jag sluta nu. Men som alla borde ha förstått nu så är jag en belieber, föralltid. Jag tänker inte sluta älska honom för att haters är tvugna på att spotta ut en massa skit, vi vet vad som är sant och vi är stolta över att ha en sån inspiration. once a belieber, always a belieber ♥




oh happy day

Godmorgon, hoppas ni har en fin lördagsmorgon, det har jag! Jag vaknade till att Justins Dj Tay James (weknowthedj) har börjat följa mig på twitter, wohoooo. Det gjorde min dag, typ. Nej men jag ska ut till stallet lite senare i eftermiddag och rida min bebis, får se vad vi hittar på. Sen ikväll blir det myskväll med syster och lite schlager, låter helt okej. Men vi hörs, puss.

we<3it

Tumblr_lxi9d9l4js1qd48hfo1_500_large
Tumblr_ly5h1z8lml1qfyj9co1_500_large
Tumblr_lytw45ybul1r85wbto1_500_large
400353_365105256836137_233901189956545_1670973_1337931390_n_large
Tumblr_lyrq4w4rsd1r7veyco1_500_large
jag vill ha sommar, en massa fina shorts och aaaaaah.. sommar, nu tack.

everything

två år gammal bild. Jag älskar dig så mycket ♥

fredaaaaaag

Hej, jag har haft en ganska så slapp dag idag kan jag säga :) På förmiddagen hade vi stalltjänst och ridning, Lina delade ut hästar till oss idag. Hon sa att hon valde hästar som antagligen skulle vara en utmaning men som hon trodde skulle passa oss. Jag fick Tarif, som jag aldrig skulle välja om jag själv fick välja. De som har ridit honom har sagt att han är stark som tusan och sån och det är ju verkligen inte sånna hästar som jag föredrar.. Men jag frågade Lina och hon sa att han var jätte fin med kunde bli stark om man tog i honom. Kan ha varit därför jag fick honom, hon har många gånger sagt att jag är för mjuk i handen.
Vi red dressyr i ridhuset och skulle träna framdelsvändningar på ett ruter ess och ja, jag tyckte faktiskt att Tarif var ganska så bra. Ibland krullade han ihop sig om tusan och var svår att "lyfta upp", men stundtals var han riktigt fin! Min sits var däremot usel idag, jag föll fram och höll på hela tiden, ush.. Men ja Tarif var fin!
Här får ni en liten bild på honom.

På eftermiddagen var jag och Eleonore med på öppethus, vi satt mest och chillade, räknade några tal och svarade på några frågor. Så vi hade en ganska så lugn eftermiddag, nu är jag hemma iallafall och ska bara chilla ikväll, puss ♥

Skolan

Har ridit en söt häst i skolan nu på förmiddagen och ska vara med på öppethus nu! Vi hörs lateroo puss


Dag 29 - En bild på Justin som jag är besatt av

Säg en bild av Justin jag inte är besatt av? Nya bilder kommer hela tiden och han är lika snygg hela tiden. Men den bilden jag fangirlar mest över just nu måste vara denna

we<3it

Img_3263_187486162_large
397215_265521663519168_100001840080350_667246_466193022_n_large
262579_241925145838621_146100708754399_809794_7362210_n_large
406081_269204603140997_182142248513900_750607_1299981115_n_large
Black-and-white-girl-imagine-phrases-favim.com-284496_large

I just don't want to miss you tonight

Hej finisar,hoppas ni har haft en bra torsdag för det har jag haft :) Hade sega ämnen i skolan så som idrott, fysik, svenska och matte. Men vi slutade vid 2 så jag var nöjd.. efter skolan åkte jag eleonore & issa in till EH och fikade. Satt där i ett par timmar och pratade om det mesta, de är ganska bra dedär två! ♥ Åkte hem runt halv 6 och när jag kom hem så åt jag mat, haha fettoo... men ah nu har jag hamnat här. Ni får btw bli bättre på att kommentera, hur kul är det är blogga för helt knäpptysta läsare? haha men vi hörs, puss ♥

Dag 28 - Vad gjorde mig till en Belieber

Vad som gjorde mig till en Belieber? Detta är svårt, för sedan One Time kom ut har jag nog alltid haft en liten belieber inom mig. Jag har alltid tyckt att han är grymt duktig och sett upp till grabben. Sen blev det mer och mer, efter jag läst boken och sett filmen var jag helt fäst. Jag tror inte att många faktiskt vet så mycket om honom, många haters ser honom bara som 'han som sjunger baby', men han är sjukt mycket mer. Han är en sån otroligt bra inspiration och det är nog en stor del varför jag är en belieber. När någonting inte går som jag vill eller när jag är nära på att ge upp tänker jag never say never. Sen är han en sån fin kille, down to earth liksom. Han bryr sig om sina fans och behandlar oss som människor och som en del av hans familj, inte bara som 'de som gjorde mig känd'. Han får oss alla att känna oss speciella och ja, han är underbar.
Jag tror helt enkelt att de som inte är beliebers och inte är så insatta förstår. Men det går inte att beskriva riktigt vad som gjorde mig till en belieber.. mer än att för att Justin är så underbar och besitter sån sjuklig talang.
once a belieber, always a belieber ♥


perfektion.


if you got someone who's worth fighting for

Halloj, sitter och dricker världens godaste vaniljte och myser i soffan. Skolan gick ganska snabbt, hade prov på foder och sånt, skulle svara på en hel del frågor och skriva en liten foderstat. Gick faktiskt ganska bra tror jag, eller det hoppas jag. Sen blev jag och Eleonore "tvingade" av vår mattelärare att berätta om nv inriktningen på öppethus.. kul. (om nån är sugen på att komma på öppethus är det förövrigt kl 13-17 på fredag) Så efter skolan fick vi stanna kvar för att vara med på något möte och det var rätt så övärt, sen träffade vi en skum person på bussen och missade 12 med 1 sekund, livet lekte just då, ahrå.
Nu på kvällen har jag suttit och pluggat matte, väldigt misslyckat då jag inte fattar någonting av dessa ekvationssystem.. tog en paus och mumsa i mig några pannkakor och nu har jag avslutat pluggandet för idag. Nu ska jag fortsätte med mitt tedrickande, vi hörs, puss ♥
image description

Dag 27 - En bild på Justin med en annan kändis

Justin & Sean Kingston, justin är snygg.. ja.

RSS 2.0