waaaah

hittade detta på en annan blogg, men puss på min man ♥

#15MILLIONBELIEBERS & #ILOVEBELIEBERS

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

sjuk tjej..

Sitter i soffan och mår som ett as, typ.. Skolan idag var tråkig som tusan, eller först hade vi hästkunskap och gjorde klart hästens historia, den lektionen vart helt okej. Sen efter det hade vi det där förbaskade biologiprovet, känslan man får när man inte kan första frågan. Ett stort fail på det provet, men jag överlever. Hade huvudvärk hela provet, så jag får väll skylla på det.. hah nej men ah. Åkte hem sen och mådde fortfarande skit, tog tempen som visade 38,2.. sug. Men drog tummen ur röven och åkte till min hästi ändå, fast red dock inte. Var galet pepp på att rida idag, hinner inte åka dit mer i veckan så det sööööög. Men mådde bättre när jag var i stallet iallafall, min finaste får mig alltid pigg & glad ♥ Nu är jag hemma iallafall, ska knapra värktabletter så får vi se om jag kommer till skolan imorgon, ska iallafall dit på fredag.
btw, GLEE SÄSONG 3 BÖRJAR PÅ TV11 IKVÄLL KLOCKAN 20.00, missa inte för guds skull.
SEN HAR DET BLIVIT 15 MILLIONER BELIEBERS PÅ TWITTER IDAG, loveeeely ♥
image description

kolla vad jag hittade..

haha lilleman ♥

just never think

yes, nu har jag pluggat klart och tänker inte öppna biologi böckerna igen den här kvällen, punkt slut. Så nu sitter jag och lyssnar på justin ♥♥ & lite på rpattz, robert har btw en gaaaalet fin röst. Men justin... ♥

Sitter och funderar på vad jag har för mål med spisan.. Jag har en del mål som jag vill nå och som jag är säker på att vi kan nå om vi kämpar, vilket vi ska. Jag vet att vi kan, bara vi tränar, tränar och tränar.. vi har redan nått många av målen jag hade när jag började på henne, men jag vill så mycket mer. Vi ska kunna gå in en lugn galopp inom en rimlig tid, just nu har hon inte riktigt koll på sina ben när det går långsammare och hon kan inte riktigt samla sig då heller. Målet är inte att hon ska gå in form med undertramp och hela faderullan, utan att hon ska kunna gå i en hyffsat ren och lugn galopp. Det med formen är ett mycket mer långsiktigt mål! Sen vill jag mest att vi ska bli mer och mer tighta, vi känner varandra utan och innan, men vi ska bli 1. Ja.. det finns hur mycket som helst som jag vill med min fyrbenta soulmate, men vi tar dagen som den kommer och kämpar på så gott vi kan och framför allt har grymt kul tillsammans. världens finaste häst ♥
Vart lite sluddrigt och konstigt, men det var rätt ur huvudet på mig, haha jaa.. Men vi hörs, puss.
jag älskar dig, mer än allt ♥
Blir mycket "gamla" bilder på spi just nu, känner bara fört! ;)

tisdag

Idag har det varit en bra dag för min del, skolan rullade på, ett C på en engelska uppsats och ett starkt B på matteprovet, woooho. Sen hem och åka ut till min pålle, red dock inte, men blev glad bara att se henne, världens finaste. Nu sitter jag dock och pluggar Biologi och får inte in någonting i min skalle, hinner inte blogga mer, puss.

fin låt.

Galet bra låt, underbaaaart ♥

And so the lion fell in love with the lamb

Sorry för min sena update idag, men har suttit med näsan i biologi böckerna sen jag kom hem.. har dock inte fått in någonting i min skalle. Skolan rullade på som vanligt idag, vanliga tråkiga lektioner. Har somsagt inte gjort så mycket annat än att plugga sen jag kom hem, eller chattat med klasstjejerna och kollat på twilight ♥ Just nu kollar jag på new moon, men ska nog stoppa näsan i böckerna igen, men vi hörs, puss.
Robert Pattinson VMan magazine outtakes 21

Regret

Kollade igenom mina mobilbilder och hittade bilder på chanel, finns inte ord för hur mycket jag ångrar att jag inte tjatade lite extra på mina föräldrar i vintras.. Det var så nära att leif ringde och frågade om hon skulle stå kvar på gunnorp så vi kunde hämta henne själva.. Sen i somras övertalade jag mina föräldrar, men då var det försent. Jag hoppas verkligen att hon har det så bra som hon förtjänar, en häst med ett hjärta av guld verkligen. En häst på miljonen, fina chanel, jag saknar dig


NU på SVT24

Är det fyrspann och stjärnornas hoppning, jag tänker sitta uppe och kolla iallafall! :D

I am lost without you.



Såg att bilderna vart lite olika storlekar, men det spelar inte så stor roll när det är världens finaste pålle på bilderna. Jag sitter iallafall och kollar på AMA reprisen, fangirlar lite när justin kommer i bild.. jaa allt är som vanligt helt enkelt. Jag har by the way ingen blogg inspiration just nu, som ni kanske märker, så om ni har någon kul idé om vad jag kan skriva om får ni gärna kommentera! puss.

Glömde bort...

Att säga grattis på bloggen till min finaste vänner Cornelia&Madde som båda fyllde 16 år i tisdags och i onsdags, världens goaste tjejer helt klart! ♥

första advent

Första advent idag, helt sjukt vad tiden går fort.. nyss var det sommarlov och nu är det snart jul. Har iallafall städat mitt rum och ska snart sätta upp adventstjärnan i fönstret. Har även kollat lite Grand Prix hoppning från globen, tycker att de borde visa mer från globen dock.. men man får vara nöjd med det man får, vi hästfolk är vana vid att antingen inte få se något alls i tv eller mitt i natten. Så vi får vara nöjda.. Många svenskar red riktigt bra iallafall, jens fredricsson kom 2a och malin kom 4a. Nu tycker jag att papsen får komma hem så att vi kan sätta igång med lite lussekatts bak, men vi hörs, puss.

stalldag till 110%

Gokväll söta bloggläsare, idag har jag vart omringad av hästar och hästmänniskor hela dagen, först var det hoppning på Chila som gällde. Hon var fin, lite fjantig ibland, men när hon hoppade utan att tveka var hon underbar, fina hästen. Åkte hem och åt, sen åkte jag och maja till vanliga stallet där vi även mötte eleonore, jag och eleonore red i ridhuset. Spisan var pigg som tusan, men fin, tog några små skutt och hon laddade som en tok, knäpphäst. Men hon hoppade fint, så jag är nöjd med min stjärna. Kollade och filmade majas hoppträning för karro sen också, som gick superbra för maja. Nu sitter jag och syster med varsinn misslyckad pizza i soffan och tar det överdrivet lugnt. Imorgon är det första advent, mys! Men vi hörs, puss.
jag och chila på allhelgona :)

carry you home

hon är så jävla bra.

fredag

Halloj, hemma efter en härlig dag fylld med en massa roligheter. Skoldagen bestod utav stallet all day, på förmiddagen hade min grupp dressyrlektion och jag blev tilldelad en liten fröken vid namn For you. En liten häst som är E: For Pleasure. Hon var min typ av häst till 110% och gillade henne verkligen, erik (ridläraren) tyckte att vi passade bra tillsammans så det var roligt. Tränade på volterna och på att minska och öka och det gick hur bra som helst.
På eftermiddagen hade vi "hoppning" anridning i galopp, jag fick Mixen eller Power Of Mixed Boy som han egentligen heter. En ganska stor och otroligt söt fux valack som även han passade mig superbra. Känslig och supermysig att hoppa, gillagilla! Så båda ridpassen gick grymt bra idag, fick rida två underbara hästar och ja, det gick helt enkelt amazing.
Efter skolan åkte jag, isabella, eleonore och emelie in till stan och åt på subway. Efter det gick vi upp till bion och såg Breaking Dawn, andra gången för mig och den var lika bra denna gång, underbar. Så nu sitter jag och drogar världens finaste låt, men vi hörs, puss.

fangirlar min pojkvän, stay awaaay

Tumblr_lu8pjvx8tn1r4bybuo1_500_large
Tumblr_lux53vyqhi1ql1itgo1_500_large
Tumblr_lux7idudb71ql1itgo1_500_large
Tumblr_luan98v6ad1ql1itgo1_500_large
Tumblr_lu7e9jopzg1r5lo2bo1_500_large
Tumblr_luthe1wbue1r5lo2bo1_500_large

wantiees


hiss

Galet snyggt set som hööks fått in, ge mig. Spisan skulle vara supersnygg i detta!

random

Z222942955_large
198788_1466720123405_1695626550_713989_2478783_n_large
2j61r3b_large
Tumblr_ltqywjxxp61r0u9f2o1_500_large
Tumblr_ltbrz3ixqs1qjk4z9o1_500_large

subway kakor

Hej hopp, är förbannat trött men pepp på livet just nu, har precis bakat världens bästa subway kakor nu och lyssnar på världens bästa justin ♥ kan inte bli mycket bättre. Hade matteprov idag som gick mycket bättre än förväntat och hoppas få tillbaka det med ett bra betyg skrivet på det, kämpa som in i helvete med detta förbannade algebra så jag tycker faktiskt att jag förtjänar det :( haha!
Men imorgon är det fredag och då är det stalldag som gäller, har dubbel ridning då med så det är chill. Ett dressyr och ett hopp pass tror jag att det blir, sen på kvällen ska jag somsagt på breaking dawn med några bruds från klassen. Men vi höres, puss

oh my bieber.

Yes, min pojkvän är ganska snygg, jag vet.

All of your street light eyes wide on my plastic toys

hejhejj, skolan idag var ganska så slapp, började halv 10 och hade då hästkunskap, jag, isabella och eleonore (som var sjuk idag, krya ♥) skriver om kända hästar genom tiderna. Så jag och issa skrev ganska så mycket idag sen på eftermiddagen hade vi bara lite hästkunskap och sen biologi. Efter skolan skulle jag och issa gå in till bion och hämta biljetter till på fredag då hon, jag, emelie och eleonore ska se Breaking Dawn. underbart att se den igen. Men bioskiten var stängd så vi får hämta dom någon annan dag.
När jag kom hem cyklade jag och maja till stallet efter många om och men, jag fick ont i rumpan efter ett feeeeettstort hål i marken, men tillslut kom vi fram, röda i ansiktet.. Red i ridhuset och Spisan gick hur bra som helst, hon känns mycket lugnare att rida där inne och det är sjukligt hur fin hon är min pärla ♥ Kom hem för en stund sen och har pluggat matte sen dess, hoppas att det sitter nu, men vi hörs, puss.

step one you say we need to talk

Hemma från ett långt stallmöte med härliga stalltjejer. Tror att detta kan bli en härligt gäng när man lärt känna varandra lite bättre! Borstade och fixade hos min fyrbenta favorit också, hon är bästbästbäst. Nu måste jag duscha och plugga matte, pusss.

being brave

hej fina ni, kom hem efter en galet slapp dag i skolan, eller vi hade livskunskap hela dagen där vi bara pratade typ, hade roligt med klassen och åt. Vi åt hela tiden. Slutade sen vid 2 och jag kom hem för ett tag sen och sitter och fangirlar till en intervju med min boyfriend ♥ Ska snart åka ut till stallet för att fixa hos spisan, sen är det stallmöte som gäller så ingen ridning idag. Men ska ut imorgon också så då blir det ridning för hela slanten, men vi hörs kanske ikväll, puss.

everyday I'm bieberin'

Dagen har varit helt okej, haha engelska lektionen var en riktigt fangirledition.. Emelie. Vår kära lärare kommer undra lite vad fan vi håller på med.. Haha men så kan det vara om man lever livet som belieber! Jag är hemma nu iallafall och ska plugga lite matte snart typ, det kommer inte inträffa men ändå. Imorgon har vi livskunskap hela dagen och efter det rullar jag direkt ut till stallet och rider min tossa, men vi höres, puss.
översnygga människa..

a thousand years

Sitter och lyssnar på soundtracket till Breaking Dawn på spotify, så sjukt bra, verkligen sjukt bra.

seg söndag

Vaknade runt 11 idag, segade i soffan ett tag sen träffade jag Cornelia. Hon har fått världshistoriens sötaste valpis, cornelia, du kan ge dig på att jag kommer sno vovven rätt ofta.. piaaaa.. jag vill ha deen, haha.
Nu ikväll ska jag mysa med familjen, duscha och fixa lite söndagsgrejer, vi hörs, puss.

stressig dag

gokväll, har tillslut landat i soffan efter en fullspäckad men härlig lördag. Startade dagen med en superrolig uteritt på min fina Chila, hon var pigg som vanligt och det var hur kul som helst. Sen hem, slängde i oss lite mat och sen cyklade jag och maja vidare till nästa stall. Mockade och sånt, tog in hästarna och red ut med en tjej som var medryttare på en häst där också. Red en riktigt härlig runda och hästarna var pigga och glada, Spisaa var hur fin som helst, pigg men supersnäll!
Cyklade sedan hem i världens fart och sen tog vi bussen in till stan för att se Breaking Dawn part 1, gudars skymning va bra den var! Grabsen var snyggare än någonsin och jag och maja satt och fangirla varje gång de kom med i bild, rob och taylor snackar vi om, såklart. Det känns lite hårt att nästa kommer om ett år, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man säger.. Kan verkligen rekomendera den, så asfgfagfsgajhagsh bra... jag dör. Nu börjar maja snarka väldigt högt, kan inte koncentrera mig längre, men vi hörs, puss.

Uteritt på finaaste chilaa


Lördag

godmorgon, jag är uppe med tuppen för att snart åka och rida dressyr på Chila på gunnorp ♥ Sen har jag lite mer att göra innan jag och syster ska åka och se breaking dawn, ska antagligen se den nästa helg med med några från klassen. Ska hinna ut och rida min plutta innan det med, får se om vi rider i ridhuset eller kollar om det finns som liten väg där man kan rida ut på. Går ju i stort sett inte att rida ut i veckorna då det är bäcksvart ute, så man får passa på när det väl är helg och man kan rida när det fortfarande är ljust. Men vi får helt enkelt se vad vi hittar på, men vi hörs, puss.
en gammal bild på mig och bebis ♥

fangirlar on tumblr

image
‎#itsabelieberthing- When someone says Justin Bieber is ugly, and you spend hours showing them pictures of him until they admits that he's hot.

tankar?

  • Lite awkward när RIP Elliot trendar på twitter och alla andra pratar om ett barn tror jag, medans jag bara tänker på min lilla Elliot. Jag saknar honom, otroligt mycket.. min fina ♥
  • Vaddå att Amanda åkte ut?
  • Vaddå att båda Amandorna hängde löst
  • Vaddå att ingen borde åka ut..
  • Vaddå att jag gillar alla utom Molly?
  • Taggad på Breaking Dawn part 1 imorgon
  • Jag sitter och fangirlar till väldigt mycket snygga bilder på Justin..
  • Nu sitter jag även och skrattar för mig själv när jag kollar på yt videos på en viss jb
  • Mamma skrattar ljudligt till dobidoo...
  • Inser att jag kanske borde gå och lägga mig.
Life as Liz... Jenny*

I'm gonna rise up from the ground, like a skyscraper

Hej fina, hemma från skolan och en riktigt rolig stalldag, på förmiddagen hade min grupp klippning och jag, isabella och madde klippte Kippling. I början vart det lite fult och hackigt, men på slutet vart det braaa, haha! Första gången jag klippte en häst, men det var kul! Sen hade vi lunch och såntdära sen var det dags att börja bygga lite hinder för vi skulle ha hoppning för första gången! Bara travhoppning, men ändå, lite hoppning iallafall.. Jag fick rida Calling som jag ridit en gång tidigare på slingan, gillade honom inte riktigt då men det fick jag ta tillbaka idag. Han var lite stark och stel i början, men det släppte snabbt och han gick som en klocka och var snäll att hoppa på. Fick inte riktigt med sig bakbenen ibland, men han var fin och jag gillar när det är broms istället för gas som gäller ;) Fick höra att han sprungit in en halv miljon på galoppbanan tidigare i sitt liv, skillad pålle. Sen hade vi iallafall stalltjänst och efter det hade jag, emelie, isabella och eleonore tårtkalas i omklädningsrummet innan vi fick skjuts till rese av eleonores föräldrar.
Nu är jag hemma iallafall, ska nog bara ta det lugnt ikväll, men vi hörs, puss!

torsdaag

Hej fina bloggläsare, om jag har några.. Hemma från stallet nu, red i ridhuset idag och jag blev riktigt förvånad på ett bra sätt över spisan idag. När vi kom in i ridhuset var hon lite stressad och kunde inte stå still en sekund, men när jag hoppat upp och travat fram och sånt var hon galet fin. Jag dog lite halvt, hon var superlugn för att vara spisan och verkligen jättejätte duktig och ändå har hon inte gått sen i söndags. Men gudars vad stolt jag är över min finaste flicka, världens bästa. Här har ni en liten bild på en trött hesti efter ridpasset.
Skolan gick annars hyffsat fort, men nu ska jag kolla om det finns några nya bieber-news, men vi hörs, puss!

allt

2009
2011
En häst är som en bästa kompis, alltid där för att stötta dig och göra livet värt att leva ♥
jag älskar dig min stjärna, aldrig utan dig.

wanna run with the wild horses

hej fina ni, dagarna går så snabbt nu så man hinner verkligen inte med, allt går så grymt snabbt. Men dagen idag hade vi hästkunskap på förmiddagen med redovisning av praktiken och sen hästens historia som vi ska göra ett arbete i. Jag, Isabella och Eleonore ska skriva om historiska hästar, som tex Milton och Ruffian. Riktigt intressant måste jag säga och att få lära sig saker om hästar i skolan skadar inte!
Efter skolan träffa jag cornelia i typ 3sek, sen var hon tvungen att åka, men då bakade jag some misslyckade Subway kakor, allt blev pannkaka men ja, score! Nu sitter jag iallafall här och lyssnar på musik, men vi hörs, puss!

my little girl

världens finaste flicka, finns inte ord för dig, du är bäst ♥
Halloj, skolan var riktigt seg idag, men med grymma tjejer hade jag rätt så roligt ändå, haha dom är knäppa.. Efter skolan stannade jag kvar med issa och eleonore och gjorde klart powerpointen tills imorgon och så hade jag utvecklingssamtal. Sen åkte jag hem och åt och sen drog jag och maja vidare till stallet, första gången i nya stallet idag. Spisan hade tydligen varit riktigt svår att få in från hagen idag och vart stressad i söndags och igår, men efter lite borstning och prat med min finaste var hon lugn. Hon är ju inte van med såhär mycket hästar och folk, men det blir nog bra när hon inser att det är samma människor som ska fortsätta hålla på med henne iallafall. Men borstade och fixade bara idag. Men nu ska jag tjillaa, puss

Bilder från praktiken

Fick lite bilder från isabellas kamera till min skoldator från praktiken idag, så kan ju visa er lite pics nu när jag har lite tid över.
Cylwia och jag på något ridpass, hon var sjuuuuukt stel, men ah.

Har det helt okej

gammal bild på mig och min man ♥
Jag har värsta blogglusten, men jag vet inte vad jag ska blogga oooooom, det suger. Har fett många roliga ideer, men får inte ner dom i text och blä. Men bajs, vi hörs, puss

R.O.F.L.T.I.R.T.I.N.M.J.B.S.I.S.T.C

Den som fattar vad rubriken betyder får en kaka... jag dog när jag såg den, so true. haha!
Dagen rullade på som vanligt, galet segt med måndag men det gick fort iallafall. En massa härligt bieber-snack med min belieberkompis emeeliiieee och träna rap, haha! Fick skjuts av isabellas pappa hem sen, så kom hem hyffsat tidigt, skönt som tusan. Har egentligen en massa plugg tills kommande veckor som jag borde ta tag i och som jag kommer ångra att jag inte gjorde nu om en vecka, men jag orkar inte. Sen är det ju trots allt tanken som räknas.. Så jag tänker lyssna på lite musik och sånna där mysiga efter-skolan saker, men vi hörs.
Justja rubriken betyder
Rolling On Floor Laughing Then I Realize That I've Never Met Justin Bieber So I Start Crying.
Haha synd om mig va? Puss

grattis pappa på farsdag

Grattis världens bästa pappa på farsdag, du är bäst.
Nu är min älskade pålle installerad i nya stallet och även jag informerad och klar. Tror detta kommer bli riktigt bra, dom har verkligen gjort det superfint i naterstad och allt är tiptop!
Läste nyss klart engelska boken också, grymt skönt. I mitt rum med tända ljus och en gosig kisse vid fötterna kan det inte bli mycket bättre, supermysigt.
Men nu ska jag snart äta farsdag middag med familjen sen ha lite söndagsångest och sånt, puss!

saknad.

Jag kommer aldrig sluta hoppas på att få ha din mule i min nacke, att få kolla in i dina mörka kloka ögon och att få se dig, en enda gång till. jag älskar dig Chanel, alltid. Min drömhäst.
Idag är en sån dag när jag saknar Chanellan lite extra mycket, det suger så fucking hårt att när man hittat sina drömmars häst ska förlora den lika fort.. men allt har en mening.. Men jag tror att det var ödet att vi träffades igen i somras, att hon kom på mitt läger. Jag vet inte vad meningen var när hon såldes till en ridskola, men det finns väll en mening med allt somsagt. Jag saknar henne otroligt mycket iallafall ♥
Idag är det iallafall dags för flytt av mitt hjärta, hon ska somsagt flyttas HIT, ska bli spännande och se hur det blir där. Kommer säkert bli superbra! Men vi hörs iallafall, puss

christmas love

Drog en random sväng till stan med syster innan idag, fick en glimt av idolerna som hade signering och blev lite töntigt starstruck haha. Åkte hem lika snabbt som vi kom och jag träffade sedan cornelia. Vi chillade oss igenom kvällen med fett, film och prat, mysigt värre. Nu ligger jag i min säng och lyssnar på min booooyfriend, fangirling, twittrar och har ångest för att jag inte läst engelska boken. Imorgon ska jag iallafall hjälpa till med flytten av min tossaaa, camilla rider dit henne med karro och mirexo och jag hjälper till med vad som ska med osv. Men vi hörs, puss.

Dressyr på Chila

Hemma efter ett lyckat ridpass på Chilaa, i början var hon väldigt pigg och dampig, men efter en liten stund var hon verkligen hur fin som helst. Över på galopp på ganska liten fyrkant och på att rakrikta - skänkelvikning - rakrikta. Det gick verkligen superbra och fin några fina kommentarer om mig och chila av dodde som värmde ordentligt, sånt blir man glad av.
Skulle egentligen åka till jönköping idag, men min käre far ocg lyckats få ryggskott så det vart ingenting med det. Istället ska jag och maja in till stan en sväng och sen kanske jag ska träffa cornelia om hon kunde. Imorgon är det flytt av Spisan som gäller, spännande!
Men vi hörs, puss!

ge mig.

Dessa underbara står rätt högt på min önskelista, yes I'm a Belieber ;) Skulle mer än gärna dricka te ur den där muggen på morgonen eller gå till skolan med den där tygpåsen..

fredaag

Hej alla fina, kom hem för en stund sen efter en fullspäckad stalldag i skolan. Startade med morgon stallstjänst, sedan red min grupp. Jag fick rida min favorit Solereo och vi tränade på bågar, volter och sånt. I början red jag lite fegt och hon lullade mest runt, gör som jag säger men inget mer. Men mot slutet när jag vågade ta lite mer i henne och verkligen rida gick det sjukt mycket bättre och hon gick riktigt bra. Hon är verkligen en dröm att rida när man väl får henne dit man vill, fina hästen!
På eftermiddagen hade vi travkörning, jag och eleonore körde lilla Fred på slingan. Han var piggelin och det var superkul, sen hade vi eftermiddagsstalltjänst och efter det slutade vi. Ikväll får vi se om jag hittar på något eller bara tjillar, lutar mot det senare alternativet. Imorgon ska jag iallafall till gunnorp och rida min Chila, som jag längtat. Men vi hörs, puss.

Santa Claus Is Coming To Town


here I am, asking you for one more chance

Hejsan, kom hem efter en kortis tur till stallet och mitt ♥, borstade bara för mamma hade jätte bråttom så fick iallafall hjälp med mockning och höpåsar ;) Kanske sista gången jag var i det gamla stallet på ett tag, för på söndag flyttar min plutta till naterstad, ska bli superkul! Kommer sakna orlunda och lugnet där, men det ska bli skönt med ridhus och sånt!
Annars rullade skoldagen på och avslutades med en lååååång mattelektion med galet mycket skratt med några fina tjejer, knäppisar. Fick även reda på att Justin aka min pojkvän är i TYSKLAND??? Det är fan bara lite vatten imellan oss och jag är inte där? Han är där för någon gala typ, men ändå... varför är han inte i sverige för? Han åker överallt i europa men inte hit? Vad är det här.. Nej nu ska jag deppa lite för att jag vill se honom nuuu, men vi hörs, puss!

Skolaaa

Ska snart dra mig mot bussen för ännu en dag i skolan, efter skolan ska jag en snabbis till spisan. Har jätte lite tid på
mig så jag kommer få kriga men jaja, puss


Onsdaaaag

Heeej, sitter nyduschad i soffan efter att ha pluggat matte i cirkus 98 år, keuwl. Annars rullade skoldagen på, hästkunskap hela förmiddagen och en lite stund på eftermiddagen och dagen slutade med biologi och vi slutade runt tjugo i 3. Nu sitter jag somsagt i soffan och lyssnar på my boyfriend like always (: Jag och Emelie dampade lite på hon Mariah Yeater som påstår att justin är pappa till hennes son, tom hennes ex och vänner går emot henne. Sen på intervjun kan hon inte svara på någon fråga och börjar bara tjuta, längtar tills justin gör test och stämmer henne sen när det inte stämmer alls. Så otroligt omoget att hålla på och ljuga om sånt, uppmärksamhets freak...
Sen blev jag klar med Chila filmen igår, här får ni den med, puss.

I don't need no presents boy, you're everything I need

Heej, lyssna på låten här över, så galet bra, dör. Denna skoldag har innehållit en hel del lyssnande på Justins julskiva, om ni inte lyssnat, gör det! Annars var det kul att se klassisarna igen efter 3 veckor från skolan, inte lika kul var väll ca 4h matte på eftermiddagen, men det klarade vi på något sätt oss igenom. Efter skolan åkte jag och maja ut till stallet och red ut en sväng i mörkret, min tossa var hur duktig som helst, lugn och fin!
Nu har jag ätit och fixat mig och ska bara ta det lugnt ikväll, puss!

And I'm sorry If I pushed you away, Cause I need you here

halloj, idag har jag inte gjort någonting vettigt alls, eller jo akutläste några sidor i engelska boken men är långt ifrån färdig, bra där jenny! Sen har jag typ bara nördat twitter och tumblr hela dagen och då menar jag verkligen nördat.. inte okej. Lyssnat på Justins nya skiva ca 274682762873 gånger idag med, Men ibland får man göra sånt med :) Min Chila film börjar bli klar snart med, funderar mest på vilken låt jag ska ha, någon som har något förslag får den gärna dela med sig! Imorgon är det dags för skola igen efter 3 veckor utan, först praktiken och sedan höstlov, men nu är det dags igen. Lagom pepp men sånt är livet, men vi hörs, puss!

vad vore jag, utan dina andetag?

Sjukt bra.

studiedaaag

= UNDERBART.
Så jag vaknade typ nyss och sitter nu och kollar på mtv, justja, Justin vann best pop igår med, yees! Jag hoppas att ni såg hans uppträdande sen med? Han är förjävla bra.. jag dog.
Men idag ska jag ta det lugnt, plugga lite kanske, har en bok att läsa som jag inte ens börjat på, SCORE. Så den kanske jag borde börja läsa.. ska fixa chila filmen med.. och lägga upp bilder.. och ta det lugnt! Men vi hörs, puss!
Jag saknar allt som har med Gunnorpläger att göra.. att bara kunna koppla bort omvärlden och ha hur kul som helst med världens bästa tjejer och häst ♥ Bara typ 8 månader till sommarlägret, wohoo ;)

Best Male Award


EMA

EMA sänds nu på MTV, hoppas att Justin dyker upp snart! Just nu är det bara röda mattan och klockan 21.00 startar själva galan, ni kan även se den på http://se.mtvema.com/ :)

Jenny ♥ Chila, del 2

älskadeälskadeälskade häst, tack för allt ♥
Kommer fler bilder

rest in peace

http://svt.se/2.128686/1.2592297/hast_dog_under_varldscuptavling
Så otroligt hemskt, vila i frid Hickstead ♥

Jenny ♥ Chila

jag älskar dig min pärla, du är perfekt på alla sätt och vis hjärtat ♥
fler bilder kommer.

cause baby I tell ya, my heart is freaking out when I held ya

Hej alla söta, sitter i soffan och är sjukt trött, känns galet tomt också.. ush jag saknar gunnorp.. Tänkte lägga upp lite bilder sen, så ska ni få se hur jag har haft det. Tog lite för lite bilder dock, mest är det bilder på Chila, haha! Annars tänkte jag inte göra någonting idag, bara ta det lugnt, har studiedag imorgon också. Men vi hörs, puss.

hemmaa..

Hemma från mitt 9onde gunnorpläger och jag är lika nöjd som alltid, fick min finaste Chila vilket gjorde det ännu bättre! Hon har varit hur fin och duktig som helst både i skogen och i paddocken, i dressyren gick hon som en klocka och jag svävade på små moln typ, haha! I hoppningen var hon superduper fin och skötte sig exemplariskt och i skogen var det fullfart och både hon och jag tyckte att det var hur kul som helst. Fina Chila ♥
Annars har allt annat också vart underbart, grymma tjejer att umgås med dag som natt, en hel del skratt har det blivit kan jag säga. Allt har helt enkelt vart precis som det ska vara på Gunnorp och som det alltid vart på Gunnorp, underbart. Det värsta är att det är för länge kvar tills det är dags för sommarläger, men sånt är livet.
tack alla som gjorde detta lägret lika bra som alla andra!
Fler bilder kommer sen när jag fått från slugo, ska även göra en liten Chila film. Men här får ni en bild på mig och mitt hjärta.

Tack för allt

Sov gott
Världens finaste lilla hamster, jag älskar dig alltid elliot <3


Wihoo

Imorgon drar jag och mina grymma tjejer till paradiset! Klagar inte, så grymt taggaaaaaaad!!


RSS 2.0