dör


chanel

Här har ni den! Jag saknar min stjärna så förbannat mycket, älskade hjärtat ♥

-

Hemma efter stallet och lite bad i hulta på det. Spisan var iallafall superduktig idag, i början var hon riktigt lugn och inte så dragig som hon kan vara ibland, så travade lite i båda vaven. Sen tog vi ett par skutt över ett litet 40 hinder och gjorde en massa halter så att hon inte ska rusa, vilket gick riktigt bra. Gjorde sedan samma sak och tog ett 50-60 hinder, hon var riktigt duktig och rusa inte så mycket utan fick in en jämn trav/galopp innan och efter hindren. Så detta ska vi träna mer på!
Nu har jag duschat och ska sätta mig och göra klart Chanel filmen, så vi hörs, puss!

godmorgon finisar

Jag vaknade för en stund sen och har nu ätit frukost. Idag är planerna att åka ut till stallet, kanske hoppa lite om underlaget tillåter, annars blir det lite dressyr eller en uteritt. Det är sånt som märks. Efter stallet tror jag att det blir lite bad osånt. Sen måste jag packa.. åker ut med båten imorrn kväll och är ute till fredag... Jag orkar inte. Nu när alla kompisar kommer hem då ska jag iväg, man ba tjoho. Sen är jag hemma nästa helg, då ska jag antagligen träffa madde! sen på måndag eller tisdag åker jag till farmor och farfar tills fredag.. sen kommer vi hem, sen åker vi till ullared den helgen, lördag eller söndag (y) sen börjar skolan på måndagen. Så ser resten av mitt sommarlov ut, som ni ser kommer inte jag ha så mycket tid för bloggen.
Men vi hörs, puss.

instagram

Nu kan ni följa mig på instagram som är en iphone-app där man kan dela med sig av bilder osv. Jag heter Jennnyg! Kommer bli segt här på bloggen den sista tiden på sommarlovet då jag ska göra en massa, så det kan vara smidigt att följa mig på twitter: Jennnyyg eller instagram: Jennnyg För det har jag med mig överallt då det finns i mobilen. Orkar nästan aldrig mobilblogga ju.
Men vi hörs någon dag, antagligen imorrn, men förvänta er ingen super update! :)

it's a big big world, it's easy to get lost in it

godmorgon, sitter och kollar på nsn igen, så grymt bra! Idag har jag ingenting planerat, ska försöka göra klart Chanel filmen och ska iväg och kolla när mamma cyklar i mål. Tänkte fixa en liten outfit med, men vi hörs, puss.

never say never

jag älskar't ♥

home sweet home

Nu är jag hemma från göteborg och kinnekulle. I onsdags åkte vi till några av mamma och pappas kompisar som vi inte träffat på väldigt länge, umgicks med dom när jag var en plutt. Åt på resturang och busade med deras 8åring, söt tjej! Igår åkte vi mot göteborg och liseberg, grymt kul! Åkte istortsett allt och vågade mig tillochmed upp i atmosfear, det var galet! Men riktigt häftigt måste jag säga! Mötte även upp Linnea och anna-carin och deras kompisar som var på besök. Sov även hos kusinerna sen och idag rullade vi hemmåt mot linköping.
Nu har jag och maja kört ett träningspass på wii och nu har jag jag duschat! Justja vårt badrum är färdig renoverat nu, supersnyggt, kan fixa en bild någon dag!
Här får ni lite bilder från liseberg, bara 2 från jukebox dock, haha!
Kolla vad jag hade fått när vi kom hem idag!!

Hej fina ni

Jag ligger i en bäddsoffa och ska sova nu, har ätit på resturang nu på kvällen. Supergott! Imorgon är det Liseberg som gäller, wihu, men vi hörs imorrn eller när jag kommer hem på fredag! Puss

onsdag



godmorgon
, sitter här och funderar om jag ska platta håret eller inte, haha det är inte ett lätt beslut kan jag lova.. Men idag rullar bilen med hela familjen gustafsson längre väster ut för att träffa några av mamma & pappas kompisar, vi ska typ äta på resturang och lite sånt. Innan det ska jag beställa never say never som kommer ut på dvd idag, woooohooooo! :D
Men det blir nog ingen bra update från min sida då jag inte har tillgång till någon dator utan får mobilblogga isåfall. Så vi får se vad jag orkar. Imorgon åker vi till Göteborg och går på liseberg, superkul! Men nu ska jag platta håret och noppa ögonbryn, pusshej

älskade

" Du älskar inte en häst för att den är vacker, den är vacker för att du älskar den ♥ "

snabbt inlägg

Datorn dör om nån minut, men ville bara säga att jag är hemma och glad. Har kollat på allsång på skansen och checkat in herr saade och zelmerlöw och dött gång på gång och ska snart hoppa in i duschen, puss.
sv på anonym kommentar om jag kunde göra en chanel film från detta läger och vet du? :) Jag håller på med en :D

musiktips

tidsinställt

♥ Himlen luktar plast - Daniel Adams-Ray
♥ Somewhere in Brooklyn - Bruno Mars
♥ Kärlek är ett brev skickat tusen gånger - Håkan Hellström
♥ U Smile - Justin Bieber

vi kunde ha den bästa tiden i våra liv


godmorgon
, jag måste bara berätta att jag och min syster sover i källaren (vi har som ett stort rum i källaren) nu när det är byggare hos oss. De är rätt högljudda så det går inte att sova längre än till 7 på övervåningen, jaja skitsamma. Igår när vi skulle sova sitter det en fet jävla spindel på väggen och både jag och maja har spindelfobi typ, så jävla rädda! Haha, men tillslut tog maja mod till sig och dödade den, men ändå. USH.
Nu är jag vaken iallafall och väntar på att maja ska vakna, vi ska dra ett träningspass på wii innan vi åker ut och fettar oss på båten. Kan verkligen behövas! Men det blir ingen mer update idag men ni överlever, puss.

5 sanningar om mig

× jag kan vara riktigt blyg för människor jag inte känner, men när jag väl känner personen är jag inte blyg nån stans
× jag drömmer om att få bo på en hästgård i framtiden och kunna leva på mina hästar och ridning
× jag är världens kittligaste människa
× jag har väldigt lockigt hår naturligt och plattar nästan alltid mitt hår, förutom nu på sommaren då.
× i höst tänker jag satsa järnet på både skola och häst, jag ska lära mig rida och lära känna spisan ordentligt verkligen. Vi ska bli grymma tillsammans! :)

all day all night

hej på er, kvällen har jag spenderat med en saknad catharina och en massa filmer och mys. Fint! Nu är jag hemma och har smaskat i mig några jordgubbar. Imorgon hinner jag blogga på morgonen/förmiddagen, för sen åker vi ut med båten över en natt och skärgården=inget internet, så ingen mobilbloggning från min sida. Sen kommer jag hem på tisdagen och åker iväg igen på onsdagen, då finns det nog lite internet uppkoppling iallafall så det kanske kommer upp en mobilblogg om jag orkar. Men det är sånt som märks, ha det fint, puss!

makes me move like a freak

NI ÄR SÄMST PÅ ATT KOMMENTERA...

Annars har jag vart i stallet nu, red en stund i hagen. Spisan var speedad som tusan, jädra duracellkanin, haha nej men hon lyssnade bra iallafall. Studsa lite mycket i galoppen dock, hon stannar och tar en skutt sen fortsätter hon som vanligt, knäppis. Övade lite på att flytta ut framdelen innanför spår på volten och tvärtom och det gjorde hon fint. Hon är riktigt duktig på sånt och flyttar för minsta lilla tryck!
Nu är jag hemma och har ätit osånt, ska snart träffa Catharina för lite film och sånt mysigt i detta "sommarväder" host. Nej men det blir fint, men vi hörs ikväll, puss!

inspirerad tjej

godmorgon, jag har fått världens blogglust! funderar ut inlägg i sömnen typ, haha nej men superpepp är jag. Pepp på allt typ, taggad på att sätta igång spisan ordentligt i höst och satsa järnet! Taggad på att börja rida Chila igen och verkligen lära mig rida henne ordentligt + tävla km osv på henne. Taggad på att börja på vreta med nya människor och starta om på nytt, taggad på allt helt enkelt! Jag älskar sånna här dagar då man bara är pepp på livet, haha!
Men nu ska ni få visa att ni inte suger på att kommentera, ge mig lite inläggstips! Något just du vill läsa om, vadsomhelst kan det va! När jag kommer hem från stallet vill jag se nån kommentar iallafall!

fina fina fina

jag saknar er ♥

hemskt

tänker på alla drabbade i norge, r.i.p alla som förlorat sina liv idag

vit & orange outfit


men det du säger att du tycker säger inte mycket

Hej och förlåt för sveriges sämsta och tråkigaste blogg, men har inte hunnit uppdatera idag. I förmiddags hjälpte jag mamma att bygga ihop en massa gamla leksaker som ska säljas och sen åkte jag och maja till stallet. Så mycket mer har inte hunnits med, men var iallafall i stallet och red ut en sväng. Spisan var superpigg och jätteglad, så vi tog ett par härliga galopper och hon tyckte att det var urkul! Sötan. Hon var riktigt mjuk och fin också och lyssnade riktigt bra!
Ikväll ska jag äta hemmagjord pizza (♥) och ta det lugnt. Skönt då jag är riktigt trött, vet inte varför men ah.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, puss.

shockemöhle

Kolla på shockemöhles nya schabrak, hur snygga? Jag vill lätt ha det vinröda, de marinblåa och sen ett av de beiga eller vita. Spisan skulle bli ursnygg, kostar 450:- så en dag ska jag nog ha råd med ett iallafall!
stor hiss till dessa schabrak!

ny header

fick ett litet ryck sådär på kvällskvisten och gjorde en ny header, vad tycker ni? Jag blev ganska nöjd faktiskt!

våra brister gör oss till människor

never give up on something that you can't go a day without thinking about ♥

Vart och ätit middag hos några vänner till familjen, spelat fotboll med småkillarna i gladiatorsandaler har jag och maja oxå utsatt oss för. Den där fotbollen resulterade i en ond tå, haha inte okej. Nu är vi hemma och kollar på harry potter, som alltid, jag älskar harry potter! hehe. Men nu ska jag fortsätta kolla, pusse.
måste bara säga att chai latte är gaaaalet smarrigt.

tradition



ALLA FRÅN GUNNORP'S RIDLÄGER GÖR DETTA!

[År 2011]

Jag hade: Chanel ♥

Hästen var: världens bästa

Jag önskade:
Chila eller Chanel, mina stjärnor ♥

Gruppen du red i: Stora


Din grupps ledare var: Lisa & Karin :)

Jag bodde med:
världens grymmaste tjejer

Någon jag tyckte var konstig:
haha alla var konstiga på sitt egna lilla vis, haha!

Någon som var rolig: everybody

Den som du saknar:
Allt och alla
Den som hade hästen i boxen/spiltan brevid dig: Lusen & IrcoTara

Den som du tyckte bäst om i din grupp som du inte kände innan:
kände typ alla sen innan

Den som du hoppas möta nästa år igen:
typ alla

Den som red finast i din grupp: alla!

Den som hade snyggast hoppstil på hela lägret: hm.. jag vet faktiskt inte, alla var duktiga! Fast måste säga att Nova och Bingo var grymma!


Den som hade snyggast ridstil av alla: Alla var duktiga

Hur många sommrar innan har du vart på Gunnorp?:
4 eller 5 med denna och 3 allhelgona


Vilket år var roligast? alla har vart roliga, men 09, 10 och iår var nog roligast

Är du nöjd med denna sommar? väldigt!

Saknar du (nästan) alla på lägret?
allihoppa

Kommer du tillbaka samma vecka nästa år? första 10-dagars som alltid!

♥♥♥♥♥♥♥♥

i'm going back to the start

godmorgon, jag har ingenting att blogga om... sitter iallafall och kollar på fredag den 13de nu och är avis på emma som åker till turkiet idag. inte ok. alla åker utomlands utom jag, buhu. Idag har jag inget planerat alls, utan vi får se vart dagen tar mig. Ska iallafall till cornelia och kolla till hennes kisse nu när hon är i polen. (en till utomlands)
Nej nu ska jag återgå till filmen, kom gärna med förslag till blogginlägg!
puss

spritt språngande galen


jag saknar er tjejer! ♥
hej finingar, har inte suttit en sekund vid datan tidigare idag så har inte hunnit blogga. Men hade en mysig kväll igår, god mat och trevligt sällskap. Catharina skulle dock iväg rätt tidigt, men ska antagligen träffa henne senare i helgen, så det blir fint.
Idag har vi haft byggarbetare och sånt folk här hela dagen så hela familjen gav sig iväg en sväng till staden. Jag fick med mig en söt tröja, ett par svarta jeans och en väska hem. Fikade även på waynes och tog en sväng till tornby för att kolla om de hade nått kul på onoff som har utförsäljning av allt typ. Fick med oss några filmer och ett par wii spel att underhålla sig med. Gick även in på ikea för att köpa lite grejer till badrummet som blir klart imorgon eller snart iallafall!
Ikväll ska jag inte göra något speciellt, ta det lugnt bara! Men vi hörs, puss.

klick klick klick

hej eller nått, hemma från stallet nu, eller kom för 1 timme sen men vad spelar det för roll? Red iallafall ut en stund och spisan var pigg som attan, men söt. Hon skötte sig superbra! Nu har jag fixat lite för ikväll kommer Catharina och hennes pappa på middag hos oss typ, trevligt trevligt. Men vi hörs antagligen imorgon, hinner nog inte updatera mer idag.
puss

du sa att livet var något enkelt

godmorgon finisar, sitter i soffan med min nya frida tidning och kollar på hp4 samtidigt som jag dör av värmeslag. Det är övervarmt hemma hos mig verkligen, phu.. medans det är mulet och fult utomhus. Snart ska jag iallafall ta en sväng ut till stallet och min fina spisan, ogillar att jag inte hinner åka ut och rida henne särskilt ofta nu på sommaren, min familj är sånna som ska hinna med miljoner saker varje sommar.
Nej, nu ska jag gå upp och byta om, men vi hörs senare, puss på er.

bilder


hemma

Hemma från några väldigt mysiga dagar ute på båten med familjen och Cornelia. Vi körde först genom kanalen sen ut i skärgården, vädret har varit lite till och från men avslutades idag med riktigt soligt och härligt. Stannade kvar på ön hela förmiddagen och solade och badade, blivit några nyanser brunare på köpet. Har även hunnit med att bli sjuk, så en dag gick jag runt med feber och hela faderullan.
Men nu är jag hemma och ska lägga in lite bilder som fotades på datorn. Lägger upp dom sen, puss!

Gunnorp 2011, bilder del 1

Jag åker ju iväg över helgen nu så här får ni lite bilder, börjar med bilder från Slugo som jag fick igår. För alla dom ligger i samma mapp och är inte lika många och konstigt blandade som mina bilder.

jag älskar dig min pärla, du har en speciell plats i mitt hjärta som ingen kan ta ifrån dig. Jag glömmer dig aldrig, kommer alltid minnas dig som den speciella och underbara häst du är, min drömhäst

Loved you once, Love you still, Always have, Always will.

Anywhere you are, I am near. Anywhere you go, I'll be there. Anytime you whisper my name, you'll see.
What are words if you really don't mean them when you say them.
What are words if they're only for good times, then it's on.


om man fått någon att drömma och hoppas

Min Chila film jag inte gjorde klart innan jag åkte på läger, så gjorde klart den igår medans jag väntar på bilder på mig och chanel från slugo. finastefinastefinaste chila ♥

Hej, sorry för sveriges tråkigaste blogg just nu, men har ingen lust att blogga när man nästan inte får nått tillbaka. Men iallafall, igår var jag på stan med Cornelia och Maja, åt på tacobar och köpte present åt mamma som fyller år idag GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA ♥ Sen kollade jag och Maja på Harry Potter och dödsrelikerna del 2, ååååhh så bra. Tårarna var inte långt borta på flera ställen i filmen. Nu finns det ingen mer hp film eller bok att se fram emot :( depp. Men kan säga att de där är världens bästa filmer! Sen på kvällen mejlade även mamma på en häst, fodervärds grej! :)
Idag har vi firat mamma, jag och maja och vart ute och p-walkat med. Nu har vi ätit tårta och jag har duschat. Justja, i helgen åker min familj och cornelia ut och seglar, kommen hem på måndag eller tisdag. Men jag bloggar imorrn innan vi åker.
pusshej

ingen bra dag

Det jag hade pågång som jag inte ville säga förrens jag visste hur det blev var att jag kanske skulle ta Chanel på foder. Eller jag och Maja skulle ha henne tillsammans. Övertalade föräldrar och nästan allt planerat. Mamma ringde idag och skulle kolla pris osånt, men nej. Någon annan var snabbare och köpte henne. Aldrig mer får jag träffa min stjärna.. Känns förjävligt rentutsagt. Aldrig mer får jag ha hennes mule mot min kind, aldrig mer får jag borra in mitt ansikte i hennes mjuka päls, aldrig mer får jag sitta på hennes rygg och känna den underbara känslan när allt fungerar. aldrig mer. Men jag har så jävla mycket att tacka den här hästen för, det finns nästan inget jag inte kan tacka henne för, så tack för allt min älskade Chanel. Jag glömmer dig aldrig.
Hoppas du får det bra hos dina nya ägare och att de tar hand om dig väl, för du är värd allt i världen. Världens finaste häst.
jag älskar dig så mycket, min älskade Chanel ♥
jenny ♥ chanel, föralltid






det är inte lätt när det är svårt, just nu suger livet rätt hårt alltså.

Rosa och Vit outfit


vi är flickorna som busar med gunnorps alla kusar

tacklapp ♥
halloj, sorry för att jag inte bloggat idag men har inte haft lust. Men har iallafall vart på Gunnorp idag, hur mysigt som helst. Träffade Slugo som kämpar på som ledare med Elin som jag hade som ledare 07 & 08 och Loppan, Lusen och Gisela såklart. Sen min finastefinastefinaste Chanel och bebis Chila. Jag och Maja följde iallafall med till skogshagen, fotade lite och babbla på med Lusen en stund. Gunnorp är som hemma nu, jag älskar att vara där och får aldrig nog. Alla är så härliga och alltid så glada där så man kan inte vara arg och vara på Gunnorp samtidigt.
Okej jag ska sluta babbla, bilderna från lägret kommer upp typ nästa vecka, när jag fått från slugo med. Men vi hörs, puss.

no lifer

1. Hur gammal är du om fem år? 21
2. Vem var den sista du träffade? systra mi
3. Hur lång är du? 170 typ
4. Vilken var den senaste film du sett? harry potter & dödsrelikerna del 1
5. Vem ringde du senast? hm.. pappa i think
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? okej till josefin
7. Vad är dagens planer? åka till gunnorp och hälsa på slugo och andra saknade. & chanel ♥
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror till vem, men smsar mest
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? giftaa
10. När såg du senast din mamma? igårkväll
11. Vilken ögonfärg har du? brungröna eller något annat bajs
12. När vaknade du idag? halv 10
13. Har du någon gång hittat en katt? varje dag
14. Vilken är din favoritplats? Gunnorp utan att tveka en sekund, paradiset på jorden lätt.
15. Vilken plats föredrar du minst? ute ensam när det är mörkt och läskigt
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? då pluggar jag säkert.. eller drömmen är att leva som tävlingsryttare på hög nivå inom hoppning. Men vi får väll se hur det blir med det, haha.
17. Vad skrämde dig som barn? noshörningar, modig var jag, jappjapp.
18. Vem fick dig att skratta senast? Emma och Cornelia i think
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? det tror jag inte, men jag äger inga.
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? inte helt naken, hah.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3 eller 4
23. Hur många landskap har du bott i? 2
24. Har du någon gång spytt på fyllan? noll
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumpor, mys.
26. Är du social? jadå, det kan jag nog kalla mig.
27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry's half baked
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa mig en häst och bara leva livet typ. Resa!
29. Tycker du om kinamat? mums
30. Tycker du om kaffe? nej
31. Vad dricker du till frukost? oboy, te eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? oftast höger, men ibland vänster
33. Kan du spela poker? näe
34. Tycker du om att mysa? si
35. Är du en beroendemänniska? hm, ja lite kanske
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja 
37. Vill du ha barn? ja, det tror jag allt
38. Kan du några andra språk än svenska? jaa, engelska och skol spanska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? beror lite, pool om det finns hajar i havet, haha
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, mat och hästgrejer
42. Äger du dyra smycken? inte dyrare än ett thomas sabo armband, haha
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? jordgubbar
45. Vem är den roligaste människan du känner? många jag känner är roliga, men mina gunnorp tjejer, herregud..
46. Välj ett ärr på din kropp? på knät har jag två
47. Vad har du för ringsignal? jag vet inte, typ dududududu
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? think so
49. Flirtar du mycket? 25/7, näe
50. Vart togs din profilbild för din blogg? jag har ingen profilbild
51. Kan du byta olja på bilen? nejnej
52. Har du fått fortkörningsböter? haha nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? ehm, 2 step to forever tror jag
54. Läser du dagstidningen? ibland, men bläddrar bara igenom då
55. Prenumererar du på någon tidning? ja, frida
56. Dansar du i bilen? brukar väll ibland, nej
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? east fm tror jag
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? jag vet inte riktigt
59. När var du i kyrkan senast? skolavslutningen för cirkus en månad sedan.

you'll always be my hero

godmorgon, vaknade för en liten stund sen av att byggarbetarna borrade i väggen.. men jag måste ändå upp så det får väll gå. Idag ska jag ut till stallet om en liten stund, ska först med Maja till mirre, sen ska vi gå upp till Spisan och jag ska rida henne. När jag kommer hem sen ska jag duscha osånt, sen ska jag träffa Emma och Cornelia! Kommer nog bli grymt, har inte träffat brudarna på väldigt länge och inte båda två samtidigt på ännu längre. Så det blir kul!
Btw, så har ni blivit riktigt dåliga på att kommentera och jag suger på att uppdatera. Men när ni aldrig kommenterar någonting blir man ju lagom peppad på att blogga. Bilderna från Gunnorp kommer någon dag, men ni får börja kommentera igen!
/jenny

summertime


you are my dream
hemma igen, har haft två mysiga dagar på familjen linnérs sommarställe. Badat och bara haft det riktigt somrigt, nu känns det som sommarlov igen efter gunnorp. Men är hemma nu och ikväll ska jag duscha, städa hos elliot (hamstern) och ta det väldigt lugnt. Det blev sent ikväll och inte så mycket sömn inatt, så är lite seg. Men imorgon ska jag ut till stallet och min fina Sweet Spider. Åh som jag saknat henne, finaste flickan! Sen på tisdag, vet ni vart jag ska då?!?!?! Jag ska till gunnorp och säga hej till slugo, pussa på mina fina hästflickor Chanel & Chila och följa med till skogshagen. Huur braa? Men hörreni, vi hörs!
puss på er.

lördag


godmorgon sunshines
, mår ni bra? Jag mår finfint, saknaden sitter kvar, men det kommer den göra tills jag är på Gunnorp och träffar alla igen. Men idag ska vi till Louize och hennes familj, trevligt trevligt. Så idag blir det ingen mer update från min sida, men ni får gärna kommentera lite så ja vet vad ni vill läsa om, för jag har 0 inspiration. Men fundera lite på vad ni vill läsa och kommentera!
Vi hörs, puss.

wherever you go, whatever you do, i will be right here waiting for you.

jag saknar dig så det gör ont hjärtat, men nu är det bara att hoppas.

halloj, sitter och kollar på postkodskampen där en tjej jag blandannat konfirmerades med är med. Så hejja Linköping och Lovisa :) Var och badade förrut med Maja och Pappa, första doppet i sjön iår och det var riktigt skönt. Imorgon ska hela familjen till Louize som var med på Gunnorp och hennes familj och stannar där tills på söndag. Sen har jag en litet grej som ni inte får veta på gång kanske, men ni får veta det när jag vet hur allt blir. Men vi hörs, PUSS

har tänkt på det länge verkligen tänkt

Denna låt kommer påminna mig om gunnorp 2011 väldigt länge, eller detta är en av dom iallafall!

heej, blir inget stall idag, måste packa upp och fixa en massa småsaker. Så åker på måndag eftersom vi ska bort i helgen. Ska kanske ut och bada senare i eftermiddag med, men jag saknar min spisan! Jag har glömt att säga att jag kom in på vreta med! Så de 3 närmaste åren kommer jag spendera där, najs.
Nej nu vill jag åka till stallet.. jag saknar min spi, jag saknar min spi. Men vi hörs, puss.

resten av ditt liv

kadriljen igår, hade sveriges mest bakåtsuttna sadel om ni undrar över min bedrövliga sits

Hemma nu efter att ha vart barnvakt åt några småpojkar, har spelat kort, kollat på asterix & obelix, spelat ännu mer spel och en massa sånt. Söta killar som man inte kan annat än tycka om! Imorgon ska jag antagligen ut till Spisan som jag inte sett på ca 2 veckor (?) min fina! Sen får vi se om jag hittar på något mer, träffa cornelia och natalia eller kanske hulta med familjen. Aja vi får se! Bilder från paradiset kommer snart med, när jag orkar!

vad gör dig lycklig, vad gör dig lugn?

jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag saknar dig.

hejsan, ni får ha överseende med att bloggen får lida lite nu när jag är lite depp. Men idag har jag iallafall lagt upp en massa bilder från gunnorp på facebook och tagit det lugnt. Jag är så grymt trött, sen är jag väldigt nere också. Tänker bara på gunnorp och chanel. Men jag får träffa chanellan nästa vecka iallafall, sen har ju jag och mina brudar återträff lite senare i sommar. Men ändå, kan inte rå för att detta är den värsta tiden på året.. tiden då man ska hem från Gunnorp. Men ikväll ska jag och maja vara barnvakter åt 3 söta små barn som kanske kan få oss på andra tankar. Men vi hörs, puss.

ett stort tomt hål

Sitter här och glor nu, saknar gunnorp, saknar chanel, saknar alla underbara människor. Allt jag ser påminner mig om gunnorp och chanel, det värsta är att jag inte vet om jag får se chanel igen. Eller jo ska och träffa slugo nästa vecka när hon är ledare men efter det. Sen att man gått och väntat på detta läger sen förra lägret och nu är det slut. Nu börjar väntan på allhelgona igen. Nej jag vill till gunnorp nu.
jag vill väckas klockan 8 och vara dödstrött men över glad
jag vill äta ostmackor och dricka oboy
jag vill åka traktor och skrika sig hes på gunnorp låtarna
jag vill gå ner och borsta på min Chanel
jag vill ha hennes mule på min axel
jag vill stå och skratta med mina tjejer
jag vill svettas sönder under ridpassen i paddocken
jag vill galoppera på galoppsträckan
jag vill hoppa stockar
jag vill träna till talangjakten
jag vill vara där Chanel är
jag vill vara på gunnorp och ha den bästa tiden varje år
jag vill kunna släppa allt här hemma och bara ha kul varje dag.

jag vill inte vara hemma.

chanel

jag saknar dig redan hjärtat mitt, det finns inte ord för dig älskling ♥

Gunnorp 2011 <3

Nu är jag hemma från ännu ett oförglömligt läger på Gunnorp, paradiset på jorden. Har haft det så underbart och har verkligen levt livet, gått runt och lett hela dagarna! Jag kan inte sitta och berätta om lägret utan och innan, men ska berätta lite grann iallafall. När vi kom dit förra måndagen fick jag och maja rida på Chila och jag ville såklart ha henne. Men när jag sitter på chila kommer gisela fram och säger att Chanel kommer komma på kvällen eller nästa morgon. Jag blev så glad, helt sjukt! Jag skulle få träffa Chanel igen!! Men vem ville jag ha, Chila eller Chanel?
.
På kvällen kom Chanel och jag var så lycklig, glädjetårarna var inte långt borta, fina chanel. Då hade jag bestämt mig för att satsa på Chanel eftersom jag rider Chila på i stortsett varje lektion när det är ridskola. Så nästa morgon fick jag rida på Chanel och behövde inte byta någongång och Chanel var min detta läger. Underbara Felicia i vårt gäng fick bästa Chila så det kändes bra att någon duktig fick henne, Felicia var btw grym på Chila!
.
Annars hände många fina och minnesvärda händelser, en speciell som kanske inte var så fin men man kommer minnas länge var i lördags förmiddag när vi i stora gruppen skulle till skogshagen. När vi red dit åskade det lite, inte alls mycket så vi valde att rida dit ändå, men när vi tränat på kadriljen började det bli riktigt mörkt så Lisa ringde Gisela och kollade vad vi skulle göra. Hon sa att vi skulle stanna ett tag och vänta om det gick över, men sen började åska rätt mycket så hon ringde och sa att vi skulle rida hem. Precis när vi är påväg ut ur skogshagen kommer en blixt och en galet hög åsksmäll, pistolskott typ! De flesta hästar flög i luften, men ingen ramlade av som tur var. Så vi började gå i rask takt hemmåt, Chanel höll sig hyffsat lugn, men det blixtrade verkligen över huvudet på oss. Det kom smällar hela tiden, jag tror inte jag vart med om något sådant åskväder förrut! Inte nog med det började det spöregna och då menar jag verkligen spöregnade. Vi var genomblöta allihoppa efter ca 3 sekunder. Vi gick mittimellan två ängar och åskan var precis över oss, så gissa om jag var rädd att få den i huvudet med. Just då var detta riktigt obehagligt, men nu efter kan man kalla det ett litet äventyr, haha!
.
Dressyren på min fina gick i början lite halvt, men mot de sista dressyrlektionerna började jag hitta henne mer och mer och den sista dressyrlektionen gick som en dans. Ett av de bättre ridpassen jag ridit, jag var så glad. Hoppningen gick bättre än bäst verkligen, hon hoppar verkligen som en gud! Åh jag är så nöjd med allt! I skogshagen tyckte hon allt var superkul,chokladhästar, chokladhästar, chokladhästar och apelsin arrac, mmmm marabou apelsinkrokant. haha! I hopptävlingen fixade hon en 6e placering till oss, fina hästen.
.
Ja detta lägret är verkligen minnesvärt, alla kvällar i rummet när vi kört spel, skrattat oss hesa, ätit godis, lyssnat på musik osv osv. Varje morgon när hedvig kört på musik på sin högtalare så alla vaknar med ett leende på läpparna. Varje gång jag kom in till Chanel i boxen och hon kör in sin mule i nacken på mig eller lägger sitt huvud på min axel. Våran sagan om ringen sketch i skogshagen. Muggstaplande. Potatistaberas. Stalltjänster. Vår failade talangjakt, vi har en gubbe i skogen, någon gungar på logen, för på gunnorp kan allting hända. Badet. Åka traktor och skrika sig hes på gunnorp är livet, vi vill inte åka hem, flickorna som busar osv.

Jag får passa på att tacka alla som gjorde detta lägret så grymt bra, mina favorittjejer såklart, gisela för att hon är min idol, lätt! Lisa & Karin för att ha varit riktigt bra ledare som bjudit på sig själva och fått oss att skratta många gånger, alla andra grymma lägerkompisar, Loppan & Lusen för att dom alltid får en på bra humör, hela familjen bjärhusen för att dom gör Gunnorp till paradiset på jorden och självklart min stjärna, Chanel ♥
Chanel, jag hoppas vi ses snart igen, vi kommer ses snart igen. Det var hemskt att stå där i boxen med din mule på min axel och säga hejdå. Men tack för allt, jag älskar dig så mycket hjärtat, utan dig är jag inte hel.

Jag kommer skriva en massa mer om gunnorp och hur mycket jag saknar allt, vill bara sätta mig och gråta lite nu. Haha nej men gunnorp är världens bästa ställe, utan att tveka. När man är där är man lycklig på riktigt!
Bilder kommer komma i delar, när jag orkar.


RSS 2.0