' rubrik

jag saknar att bli väckt klockan 8 efter väldigt för lite sömn
jag saknar att skratta åt alla våra dåliga skämt
jag saknar att sitta vid bordet och skriva tacklappar, sjunga & äta godis
jag saknar kön till kiosken
jag saknar att stapla muggar
jag saknar stalltjänsterna & våran körsång
jag saknar att springa runt med ett höbal snöre runt huvudet
jag saknar alla svettiga pass i hagen
jag saknar att hoppa stockar
jag saknar alla galna galopper i skogshagen
jag saknar alla mina helt sjukt underbara kompisar
jag saknar paradiset på jorden, gunnorp
& jag saknar
chila

allt jag hde att säga, pusshej

' tralalalala

HEJ SÄMST UPDATE
men jag pallar nt med bloggen nu, men idag va jag iaf på gunnorp och hämta majas väst & pussa på chila & arracen, ush jag saknar dom & gunnorp som in i tusan :/ men ANMÄLD TILL ALLAHELGONA NU :D TAGGATAGGATAGGA
sen idag har jag träffat emma, vi va först hos henne & tog dt lugnt, sen hem till mig och laga mat och sånt & skratta & prata i massor. Sen joina cornelia oss och vi kolla på wrong turn. haha, tack för kvällen tjejjor, älskar er!


förvänta er ingen super update, kommer ngt ibland
men harre, så hörs vi /j


' don't stop beliving

halloj
inte bloggat på ett par dar, men inte haft tid
men här kommer lite info vad som hänt, haha
söndag: va ju somsagt på fotboll, halmstad - ifk gbg. vart tyvärr 1-0 till bajshalmstad, men ifk spela bra i andra. haha aja.
måndag: åkte ca 10 till gbg och till liseberg, va sjuuuukt mycket folk, men hann åka allt vi ville, ja alla roliga, typ bara barn karusellerna kvar ;) haha. innan vi åkte hem när de stängde hann vi med att vinna 2kg mjölkchoklad ;o haha.
kom hem till linköping runt 2 tror jag.

idag har jag inget planerat, skulle till stallet, men maja skulle till paddocken och hoppa med karro som "tränare". men jag orkade inte gå upp klockan 9, sen så hoppade jag lite grann senast vi red. så skiter i stallet idag och tar det imorgon istället.

men ni får ha en fin dag
/j


' over and out

hallojj
framme i halmstad nurrå, eller har vart här sen typ halv 4 ;) har nt gjort särskilt mycket, ritat spisan & taylor lautner, läst lite, ätit masssor & sådär. hehe.
imorrn ska vi antagligen på fotboll, ifk göteborg - halmstad. ja är ju från gbg från början & både jag, maja & pappa håller på dom & mamma & hennes bror håller på halmstad. haha så det blir lite najs ;)
sen på måndag blir det somsagt liseberg!

MINA FINA GUNNORP FLICKOR SOM LÄSER DETTA VILL JAG SÄGA ATT NI SKA TA OCH ANMÄLA ER TILL ALLAHELGONA LÄGRET NU PÅ STUDS. FÖR DET SKA JAG GÖRA NÄR JAG KOMMER HEM FÖR JAG HAR NÄSTAN TJÄNAT /FÅTT HÄLFTEN AV PENGARNA! SÅ ANMÄL EEEER :D JAG SAKNAR ER SÅ JAG DÖR FÖRRESTEN, NI ÄR BÄST & JAG ÄLSKAR ER!
JAG ÄLSKAR CAPS LOCK FÖRRESTEN!

/j


' rubriken skulle stått här

Tjabba
var ingen mer update igår, men jag va somsagt i stallet, hoppa typ några pytte små skutt, gick bra men hon tycker fortfarande att det är lite läskigt med hinder med stöd. Fast hon stanna inte utan tog bara onödigt långa& stora skutt över typ ett 50 hinder. Men mot slutet fick hon in riktigt fina språng :) "hoppa" också ett litet typ 30 hinder, med stubbar som stöd. haha där va hon hur fin som helst. Men ja hela passet igår gick bra annars, mot slutet vart hon väldigt pigg, men de fixa sig det med. Jag tror att jag börjar hitta lite knappar på henne nu! (y)
Sen vart de stan med familjen, köpte lite böcker osånt där (h', twilight filmen köpte vi med ( jag har bara haft den på datan innan), en vit T-shirt & ett skiss block och lite sånt med& fika på wayne's.
Sen igår på kvällen kom catharina och hennes familj hit och åt, jag, catharina & maja kolla sen på twilight och lite sånt! :)

& idag åker jag somsagt till västkusten ( halmstad & göteborg ), men ni får ha det bra!
& här får ni en bild på min saknade chila bus
juste, bilder frårn gunnorp ska jag försöka få från slugo om hon kan logga in på msn ngn gång! :o
 

älskling, jag saknar dig så sjukt mycket.. ♥

/j


' dream

TjUlUlUU
jag kom hem igår, men palla nt blogga så gör det nu.
Har haft några fina dagar i båten med väldigt mycket sol& bad!
Men idag ska jag ut till spider, funderar på att ta några småskutt i hagen, typ ganska lågt och inte så många eftersom hon vilar ganska mycket nu. Men får nog bli så om det inte är halt, men de bprdedet väll inte va? haha
Juste, imorrn åker jag till halmstad och på måndagmorgon till göteborg och liseberg. Men kommer hem på måndagnatt :) men jag hinner blogga ikväll!
ni får ha det bra sålänge
puss/j


' talangjakten

här har vi vårat talangjakts bidrag, haha inte seriöst på något sätt. men vann gjorde vi ;) haha
jag saknar er messt tjejor. ni är bäst!
/j

' kan nt skilja på om jag vill vinna dig

hej dålig update
har haft fullt upp idag, först vare stallet och bada med pållarna. Spider va lite tveksammare idag till badet men kom i och har en massa blider!
Sen va jag hemma ett tag och bara tog dt lugnt, sen kom en saknad cornelia. Vi cykla till lagunen och bada och cykla hem. hurtigt!
fast sen gick vi och köpte choklad och åt jordgubbar.. nt så bra. Menmen.
Imorgon ska jag först ut till spider och ta ett dressyr pass tror jag nog, sen drar vi ut till båter och kommer hem på torsdag eller fredag. Men vi får se om jag hinner blogga imorrn, annars hörs vi när jag är hemma!
sen bilder och sånt från gunnorp får ni så fort slugo skickat :)
här har ni pics från dagen.





finaste busan, jag älskar dig mest
/j


' allting har förändrats men du finns kvar

godmorrgooon
idag är en sån dag jag saknar gunnorp väldigtväldigtväldigt mycket. När frida&jenny kom in och sjöng och banka på morgonen och man bara ville sova, alla busgalopper i skogshagen och skutt över stockar eller bara sitta och nöta på kadriljen, alla svettiga pass i skogshagen, alla sjuka kompisar, min och slugos vän geting vid duscharna, alla sena kvällar/nätter, anden i glaset, "jag vill vara ensam", alla knasiga kompisar, mina favorit brudar, frida&jenny, gisela, loppan&lusen, hans, birgitta, snehuvve von nackspärr, chila, sjunga gunnorpsånger så man är hes, skrika att man inte vill hem.
jag saknar allt!

men idag ska jag ut till min saknade spider, vi ska idag joina ponnytjejerna och baaaaada! Sen ikväll ska jag nog träffa en saknad cornelia med!
pussss /j


' home sweet home

Tjenixen
Nu är jag hemma igen! Sorry för sämsta uppdaten men gjort en massa annat, som igår va jag& maja och såg eclipse igen,  gud va jag älskar filmen! :')
Men aja ikväll ska jag bara tare lugnt hemma, tycka att slugo kan logga in på msn och skicka bilder, lägga upp lite filmer från gunnorp på yt ska oxå försöka hinnas med.
Sen imorrn ska jag & spider följa med ponnytjejerna och bada. Jag tror nt att hon tackar nej till ett dopp så det blir najs. Sen följer maja med och fotar med, så bilder blir det! :)
ni får ha en fin kväll
puss /j


' stekt

Halloj
Här får ni ett blogg inlägg från karlskrona där jag är nu.
Kom hit i måndags kväll, sen i tisdags åkte jag& familjen till österlen i skåne för att "överraska" mamma som fyller 50 år idag! grattis! <3 Vi åkte dit som sagt, sen red vi islandhäst, jag red på en pålle vid namn sol från någontiing? haha hon va urmysig, pigg&glad. Så den turen va riktigt kul! Sen bada vi & sen sov vi& åt på något mysigt ställe. Sen idag så har vi stekt vid stranden i skåne i ca 3 timmar, fick färg iaf, eller påmagen blev jag brun, sen röd överallt annars.. haha fail. jaja, nu är jag tbx hos farmor&farfar igen och firar mamma förfullt. Men jag kommer hem typ söndag, men vet nt riktigt än.
men ni får ha det så bra, så hörs vi
/j


jag saknar gunnorp, chila,arrac, alla underbara människor, allllt (L)


' aökdöakrfoekfo

godmorgon
uppe tidigt idag, för innan vi åker till farmor&farfar ska vi iväg och bada med hästarna. Mysigt värre! Men det här blir nog det sista inlägget innan jag åker. Kanske uppdaterar någon gång där, men förvänta er nt varje dag. Men ni får ha det bra så hörs vi,
pussss / j


' bilder del 5(?) från gunnorp <3

här har ni lite bilder från avslutningen, men bilder från slugo och sen sånna som nt kom med kommer när jag kommer hem från farmor&farfar :)


älskling, jag saknar dig. för mycket <3

tack för 10 helt galna dagar med dig busan, nu taggar vi inför allahelgona lägret & sen nästa sommar. På Allahelgona vet jag att de kan bli svårt att få dig igen, men nästa sommar, då är det vi två igen!

chila, jag älskar dig.

kadriiiiljjj!

finaste chiluus, här va nt tårarna långt borta kan jag säga..

underbara människor, allihoppa!

världens bästa tjejor, jag älskar er!

våra helt sjuka,grymma,snälla,roliga,söta,knasiga,likadana & ja helt enkelt bästa ledare!

& sen en bild i repris,
& ja fler bilder kommer, men för nu och tills jag kommer hem igen va detta dom som kom upp. har massa mer att visa (h) & filmer!

men jag vill bara säga tack alla helt sjuka,goa,underbara kompisar, ledare, hela familjen bjärhusen& gissler & hästar för ännu ett hellyckat läger, ni är verkligen världens bästa! & efter 6 st läger på gunnorp är jag som alltid lika nöjd. :) <3

om ni ska åka på ridläger, jag säger bara en sak, ÅK TILL GUNNORP! Finns inget bättre, jag lovar!

/j


' up side down

Halloj
natten spenderades med emma, va sjukt länge sen vi sov över så det va grymt kul :)
vi laga mat, va ute och gick, titta på film, skratta så tårarna spruta, prata halva natten och myckeeet mera!
tack för helgen gmn, jag älskar dig super mycket!
Idag va jag somsagt med emma till ungefär 3 halv 4, sen åkte jag med familjen och bada, för emma skulle iväg och rida. stekte lite i solen med, de va 40 grader i solen enligt termometern idag :o sjuuukt! men lite färg fick jag iaf! men fortfarande blekfisen.
Efter vi badat åkte vi direkt till spisan och jag & maja red barbacka i hagen. Skritta mest & trava lite, sen öva vi lite på fram- och bakdelsvändningar & sknkelvikning. gick jätte bra.

bilder från avslutningen på gunnorp kommer nog ikväll, sen imorrn ska jag iväg en vecka, så fler bilder från typ slugo och så och kanske avslutnings bilderna om jag nt hinner fixa dom idag kommer när jag kommer hem. Men jag tror att jag hinner fixa avslutnings bilderna ikväll :)

för ikväll är det ju VM final med, hejja spanien, lätt! :)
/j


' bilder del 4 från paraaaadiseeeeeeeeeet! <3


finingen i hagen

sistakvällen - grillkväll :(

fina människor dtdär!

miss blue

haha, fint folk här med!

släcka grill eller brasa eller något

mitt favorit ställe, lätt!

avslutningsdagen :'/

även sarah va depp för att vi skulle hem :(

den klassiska skotrenden på gunnorp, FOPPATOFFLOR! & här med ett par matchande ridstrumpor

folket vid stenmuren, redo att hämta hästar i hagen!

påväg till hagen

<3

min arrac <3

pussssmulen <3

julia& elliot

elliot igelkott slickepott

felicia & hortensia ( hon hade hortensia förra året, men red henne till hagen för ingen hade henne )

linda & cynd!

nike & baronessa


bilder från avslutningen kommer i nästa del :)
sen kommer de fler delar när jag fått bilder av slugo!


' catch

Halloj!
del 4 med bilder från paradiset kommer sen, men igår va jag iallafall hos min älskade spider, skirtta ut en kort sväng barbacka. hon är verkligen hur underbar som helst och nu inser jag hur mycket jag saknar henne när jag är borta från henne. mitttt hjärtaa <3
sen skulle jag& maja följa med pappa till stan för att köpa present till pappa, emma följde med oxå. Så vi gick lite efter pappa&maja åkt hem. Sen kom hon hit på kvällen och vi satt mest vid datan, lyssna på musik, åt jordgubbar&chips& hade kul!
tack för ftermiddagen/kvällen, jag älskar diig! <3


' bilder del tre från världens bästa ställeee!!!


min fina <3

frida - hubbabubba!

några tuffingar påväg till badet. Det blir lite blandade bilder nu för jag har fått från felicia nu med :)

mitt hjärta

jag saaaaaaaknar dig messsst!

hämta hästar i hagen!

kommer mer bilder imorrn!


' bilder del 2 från världens bästa gunnorp!


hahahah!

maja & qincy

chila hjärtat

jag&chilaa

felicia & nancia

slugo & selma

sarah& epoza

jag& chila

hopppa stockar i skogshagen!

taggataggatagga galoppsträcka!

bus

och när vi väl kom iväg va frida som stog & fota läskig ;) haha


kommer fler bilder sen eller imorgon :)



' gunnorp är livet som pricken över i:et <3

Eclipse igår va grymt bra (y' <3
idag har jag vart hos min finaste & saknade spider, henne har jag saknat!
sen vart de bad i hulta med madde :)

här ska ni få lite bilder från lägret, får se om alla kommer nu eller om dom kommer i omgångar :), men lägret va iallafall bäst& jag saknar allt och alla som tusan :( <3




min otroligt fina CHILA <3

snygga!

blå

vi ska åka och bada, å-å-åka & bada



badet & volleyboll. haha och en tuffing i bakgrunden som står på händer!


GUNNORP LEKAR :  HUBBA BUBBA!

GUNNORP LEKAR : ÖKNEN!

GUNNORP LEKAR : PELLEFANTEN

GUNNORP LEKAR - DE TRE GUDARNA

GUNNORP LEKAR : BRÖLLOPSNATTEN!

jordgubbbbar!

första hoppasset!

jag&chila!

lusen& cindy

elin & rufus

julia & elliot

nike& baronessa

karro& arraceeeen


fler bilder kommer i nästa inlägg!



' hemmma ..

då va de roliga slut för dehär året :(
nej, men jag har iallafall haft 10 helt underbara dagar på gunnorp! Hade tyvärr nt arrac då de flesta va ganska små och jag är ju lite lång för arrac :( men hade chila, när dodde sa att jag skulle testa henne blev jag rätt paff ;o jag har lixom tänkt mig henne som överpigg, cp ohsånt nivet? men henne fick jag, och ja hon är ett fullblod och vad folk sagt så har hon gått på galoppbanan. Så ja hon är pigg. Men hur go som helst!
men red iallafall arrac dressyrpassen på första och andra dagen, sen ett par gånger från hagen och en galoppsträcka. Så lite arrac fick jag allt (y'
Men jag blev iallafall jätte nöjd med chila och jag saknar henne redan :(
Sen alla underbara människor som gjorde detta lägret underbart, ni är fan helt oslagbara!
haha joggingrundan?

nu saknar jag allt som har med gunnorp att göra väääldigt mycket och gud, så mycket jag grät idag har jag nt gråtit på länge :( hemskt.. de bästa på hela året är att åka till gunnorp, men det värsta är att åka där ifrån <3
gunnorp är bäst iallafall, och hoppas att jag träffar många av er på allahelgona lägren & nästa sommar!
Nu ska jag sluta babbla, så kommer det en bildbomb lite senare ikväll eller något!
För ikväll ska jag och maja se eclipse! något som kanske kan göra mig på lite bättre humör för en stund iallafall.


jag& min fina chila första hoppasset! ♥

/j ♥


RSS 2.0