nananananaa

internet funkar igen woho! Men nu orkar jag nt skriva, men hade konfa idag ohså, va rätt så kul i slutet för min grupp is thaaaa bezzzt ♥ hade grymt kul på vägen hem med tjejjorna med hähä! nu har jag pluggat hur mycket matte som helst och duschat osånt.. det kommer upp bilder på bloggen när jag red min busa i hagen i måndags snart! ha en fin kväll
pössss / j ♥

' cp

interner har damp, så kör på mammas iphone nu, men de kan jag nt göra länge, men jag kommer tbx när internet är tbx!
puss/ j ♥

' if i could turn back time

Shululu snyggos
Hemma från ett awesome konfaläger nu, som ni kanske såg igår så va jag nt så peppad, men det blev faktiskt sjukt kul! Min grupp & ledare och hela faderullan är grymmmma! wiho, jag är glad (y' Fast lyckan dämpades snabbt när jag kom på att jag är tvungen att plugga, för imorgon börjar helvetet igen.. har 1 redovisning & 2 prov i veckan. skjuuuuut mig!
Men ikväll bllir det nog wipeout kväll med emma,emma& cornelia, så de ska nog få mig på bättre humör :)
Hade tyvärr nt med mig ngn kamera till lägret, men andra hade de så de kanske kommer upp någon, men ni får ha de fint, så hörs vi
/ j ♥



' all the things that I need

Hääjjj,
dålig update igår javet, men praon igår va super! Red baronessa, jedrans va fin hon vart mot slutet! gullet ♥ sista dagen och allt var det ju .. jag kommer sakna att vara där varje dag :( men gisela sa att som tack för hjälpen och för att jag vart så duktig så får jag komma och va med på en lektion (y' braavaaa!? :))
Kvällen spenderades med en konstig brud vid namn emma rosenquist! Vi köpte choklad och satt mest och prata och lyssna på musik & såntdär, haha, hon lyssnade på piano!? vad har hänt med människan ;o haha! Sen vart de en hel del skratt med, tack för kvällen! Älskar dig sjuuukt mycket bästavän ♥

Idag är det konfaläger ute i skeda tills imorrn.. gahh jag pallar nt! De börjar vid 1 och jag ska hinna med mycket innan de, så jag får nog rappa på nu.


♥ bilden togs i somras, så rätt old.

puss så hörs vi imorrnkväll!
/j ♥

snyyyggggggg ♥



ni kan ju nt säga annat än att han är snygg!? bifff är han med! haha ellerhur cornelia? (y) 

va bara tvungen, puss /j ♥

' jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

gokväll peoples (h)
Plugget gick sådääär.. finns ingentiiing om den där jävla inlandsisens påverkan på det isländska landskapet, nån som hänger med? ;) Nån annan i 8an som oxå gör det som kan hjälpa stackars lilla mig lite? (aa) Hockeyn är rätt kul nu med, från 3-0 till 3-3. Hah! Och så läste jag att LHCs nya tränare är skellefteås gamla, han verkar rätt bra, så det blir säkert skit bra! haha, för guld ska vi ha hit till lkpg nästa år! =)
Ha en fin kväll snyggggoos så hörs vi imorrn!


den här bilden bjuder jag starkt på!

/ j ♥


' i'm trying to hold this inside my head

hejj
Har sjuukt mycket att göra nu, eller nja, plugga.. Så skriver bara ett kort inlägg, praon va kul som vanligt red min fejjjna epoza ♥ gick sjukt bra och ibland hittade hon en riktigt fin form! duktig är hon! Blev mycket skratt mot slutet av dagen oxå haha! Nu på eftermiddagen har jag bara chillat gaaaalet som alla andra dagar höhö ^^ Nu ska jag stoppa näsan i so böckerna och kolla lite hockey, & här får ni en härlig låt sålänge :)



/ j ♥

' trött

chachaaa
ush va trött jag är idag, menmen bara att köra på för praon blir ju kul bara man kommer dit! haha.
Roligt inlägg, yeähh, men ha en fin dag!

/j ♥


arrac ♥



jag älskar dig arrac ♥

finaste låten, jaaaa vet (y' höhö

no matter

Halloj,
prao som vanligt idag, och vetni!? jag vill nt att praon ska ta slut :( ♥ jag har så kul där! Aja, idag kom bella och karin oxå, så är nt ensam längre, haha fast de har jag ju aldrig varit, men ah ni fattar :) fast bara så ni vet är gisela typ världens snällaste :o ! Aja, jag red min arrac-baby idag och han va bus :o haha bocka och höll på, ja ni som vet hur arrac är tror att han sur bocka, men när jag fattade galopp så bocka han med öronen frammåt!? haha sötnos ♥ sen har vi släppt och tagit in heztapållar, mockat, soppat och ja allt sånt där och betat cola som är halt. Ikväll så ska jag mest chilledilla och måste nog plugga lite med. Men ni får ha det fejnt, så hörs vi!

här får ni en liten pic på mig och min bebis på en privat lektion i vintras. finast är han ♥

puss/ j ♥


 

så nära men så långt bort

hääjs
gick nt så bra med de där pluggandet.. någon som är expert på inlandsisens påverkan på island? ;o finns inget om det på internet!? och varför ska man kunna de för? knasigt.
Red spisan innan, testa rida henne på martingalen, och vetni hur fin hon va? (a' åh gud va jag älskar den pållen!? hon är underbar verkligen! ♥
Ikväll tror jag bilderna från sleepovern med madde och cornelia om madde kan skicka de nån gång! hähä :) men jag är rättså bra på att tjata så de ska nog gå!
Så länge får ni en bild på mig och min busspider!



/ j ♥

look in my eyes

tjosan snyggos
är somsagt ledig idag! så idag tänkte jag plugga.. har ju sjukt mycke sen efter praon. drack oxå en smoothie till frukost, de är sjukt va de är gott :o haha! Men efter allt plugg ska jag ut till spisan och rida henne, de om något kan nog muntra upp mig efter högarna med skolböcker som väntar. Har ju fixat en header med, blev väll lite halvnöjd med den, men den får duga så länge :)
här har ni sötnosen som spelas på replay dagarna ut och in i min ipod!

jag äälskar justin bieber, hans låtar är sjuuukt bra! ♥
ha en fin dag / j ♥

up and down

tjuu,
va som sagt en sväng på stan med emma,emma och cornelia innan idag, vi kolla på solbrillor. Men jag hitta inga, ser helt fukkkkkaaad ut i de, men vi får hoppas att vi kan hitta några som passar. Åt även på donken, sen när vi skulle hem så står 2an framför oss, men vi missar den!? fail. Så vi går in på donken igen och tar en glass, haha tjockkt! Sen åker vi hem ohså, och tog en lååååång promenad, typ ut till aska om ngn vet va de är? hähä. ont i fötterna blev resultatet, hah, fast mysigt som fan vare och grymt kul med mina tjejoor, imorrn är jag ledig från praon, för gisela nt är där imorrn så får va ledig :) måste verkligen plugga så det är nog bäst så.. matte&engelska prov och so redovisning när vi kommer tbx, så opepp de kan bli, men de är bara att görat.
Men ni får ha en finfin kväll sötnosar så hörs vi
ni är världens bästa ♥
pussssen / j♥

disappear right after this song

hola
Haft en finfin dag på praon, mockat,släppt ut ett helt gäng med överpeppade hästar, ridit finaste arrac och pussssat på honom & epoza ♥ Imorgon fick jag va ledig om jag vill och jag tror nog att jag är det, vi får se! De kommer lite bilder från dagen ikväll tror jag, för bussen till stan går om cirkus 20 min så jag måste börja rappa på
puss/j♥

good morning

rubriken säger de mesta
lyckades få internet att funka tillslut så jag kunde skriva ett litet inlägg innan jag drar te praon. Idag blir det somsagt prao, får se vilken pålle jag får rida idag? :) Sen efter praon ska jag hem och fixa mig lite sen blire stan/ikano med tjejorna! Ska kolla om vi kan lite solbrilllor, för nu börjar ju solen titta fram här i linköping oxå! underbart ♥ Ni får ha en fin dag allihopp så hörs vi ikväll!
världens bästa gunnorp tjejer, som jag saknar er! ♥
pusss /j♥

soul sister

häääjjj :)
blogg.se har dampat loss rejäääält idag kan jag säga. Har nt gått att logga in på hela dagen och sen har nt hotmail funkat heller.. haha men nu funkar allt igen (y' Så det gillas starkt!
Idag har jag iallafall varit i stallet och busat med min sölve i hagen medans min lillasyster red mirexo, jesussss va pigg han va min buse :o haha snutttis ♥ sen släppte vi ut de och då kom min lilla spiselussska och ville gosa lite, så stanna i hagen en rätt lång stund! Sen åkte vi hem ohså, och kvällen har spenderats med mina brudar hemma hos emma r med wipeout, chips, prat och en jeedrans massa garv!
Imorgon startar den andra praoveckan och den kommer nog gå finfint skulle jag tro! Har du the worlds greatest praoplats så (y' men vi hörs imorgon
puss /j♥

sweet

Halloj,
Sov över hos madde s med cornelia från igår till idag, igår satt vi på maddes brygga och tog kort i solnedgången osånt! sjukt mysigt med dedär två, hoppas att madde kan skicka bilderna så ska ni med få se dom! Idag så va vi tvugna att gå upp halv 9 för att madde skulle rida, hon hoppade honey bee och det gick super! (y' Och jag pussssa på min arrac! Sen när jag kom hem har jag mest chilledillat och slö kollat lite på hockeyn, booooring nu när lhc nt är kvar menmen. Ikväll kanske jag skulle träffa emma, får se hur det blir med det, men vi får hoppas på det :)♥ Men ni får ha en fin kväll så hörs vi antingen ikväll eller imorgon, + att en header oxå ska komma de närmaste dagarna.
arraccc
här får en soet bild på min arrac oxå :)♥
/j ♥

ny blogg och grejjer!

Sådärja, nu har jag fixat en ny blogg, innan hittade ni mig på jennnyyg.devote.se, men devote cpa hela tiden så bytte nu till blogg.se och hoppas på att det funkar bättre! :)
/ j ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0