hjärtahjärtahjärta


två steg från paradise


jag saknar er lite för mycket tjejer! ni är världsbäst!

Ni får skratta lite åt mig på bilden, jag ser ut som ett ufo. Menja. Tror jag börjar piggna till lite nu, eller piggheten kommer nog försvinna om typ 10 minuter, men man får vara glad så länge det varar.
Nu ska jag sluta fördriva eran tid, ha det kalasbra
puss

i've been kicked around


she is love, she is all i need

Hemma idag, sprägande huvudvärk, feber, illamående och sån skit. Skulle till mtu på gymnasiebesök idag, men icke sa nicke, men dom sa att jag kunde komma en annan dag i veckan. Får se om jag finner tid till det, hah. Nu sitter jag och slötittar på titanic och har precis ätit lite, dagen fortsätter nog i samma spår. Lite plugg sen med, när mamma kommer hem med mina böcker, för imorgon är det studiedag, och då ska jag vara frisk!
Pussshej

blä

Var med mamma och maja på tornby en sväng, fick med mig hamstermat, jeans, skjorta, nagellack och nån grej till min garderob. Nu sitter jag här med fetaste huvudvärken och mår inte alls bra, blää. Inte bra om jag är sjuk imorrn, ska ju till MTU då.. men vi får hoppas att jag frisknar till tills imorrn. På tisdag har jag studiedag, hur bra? Den ska spenderas i stallet och sen pluggpluggplugg. Men det låtar helt okej ändå. haha
ha det fint, så hörs vi
pussss

vi är inte sånna som får varann tillslut


we<3it

Har skrivit klart mitt retoriktal nu, tror att det blev ganska bra faktiskt, eller nä jag vet inte. Haha, idag får vi se vad jag hittar på, kanske åker ut mot djurkompaniet och köper hamstermat och kollar lite kaniner. Hm, vi får se. Måste nog plugga lite med, fast nu sitter jag och lyssnar på min svenska playlist, aaaahhhh vad jag älskar den. pusspå er!

Bilder från återträffen med världens grymmaste tjejer!










retards är vi allihoppa, men jag tycker om er vääääldigt mycket ändå! ni är bäst!
bilderna är från sarah! HÄR hittar ni hennes blogg!

det bästa som finns


jag vet seriöst inte vad jag skulle gjort utan dig, du gör mig så lycklig genom att bara finnas till. fan vad jag älskar dig.

Pallar typ inte med denna blogg, men uppdaterar ibland. Men är mer aktiv på tjejornas.webblogg.se <-- länk!
pusss på er

ingen rubrik

Skolan gick snabbt idag, idrott, matte, engelska, spanska och h-tid. Sen gick jag och c ner på stan, kolla lite och åt på five tastes. Nu är vi hemma hos mig och har tryckt i oss en b&j's och kollat på handboll. Hon sover här inatt med, great!
Imorgon ska jag pallra mig ut till stallet och pussa på hesti och antagligen rida med. Låter rätt så jätte bra i mina öron. Ni får ha det bra
pusselipuss.

svensk musik <3<3<3

Sitter och myser med min svenska playlist, ååååh oskarlinnros,danieladamsray,håkanhellström,winnerbäck <3

pengar tack


stay

måste bara säga att jag har världens bästa klass, dom är grymma!

Dagen har rullat på, so vg/mvg prov som jag tror gick helt okej, eller ja jag hoppas det iallafall. Vg på en spanska grej, fint folk i klassen osv. Nu är jag hemma och har bakat chokladmuffins och tänkte klippa ihop en liten film/bildspel om min och sölves tid. Inget plugg idag och jag njuter för fullt, Ni får ha det hur bra som helst och ni som pluggar, plugga duktigt! Ni kommer inte ångra er sen när det står mvg på era prov, haha
pusss

SAKNAR ER BRUDAR


jag saknar er världens bääästa!

ar på, skulle haft 2 redovisningar idag, men det slutade med 0. No:n hann vi inte och retoriken vet jag inte vad som hände, hah. Efter skolan pluggade jag med cornelia like always. haha, fick ett galet skrattanfall, hahahha min mage dog lite. Men japp, nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen och sen tagga inför so prov imorrn,
puss

you're the closest to heaven that i ever been

Nu är skolveckan igång, har varit på dåligt humör, trött tjej + ledsen tjej + inte hitta sin mobil är inte bra kombo.. Men blev lite gladare efter ett tag iallafall och min telefon var hemma som tur va. Haha, men har galet mycket i skolan denna vecka, redovisningar och prov. Vilken betyder dålig bloggning också, men mina få läsare som är kvar här överlever va? 
Men har varit i stallet idag och klappat på hesti, nu ska jag tare lugnt hela kvällen och sova tidigt, vi hörs
puss

glad. ledsen.

Hemma från en galet bra återträff med världens bästa tjejer! Vi har töntat oss, spelat wii, skrattat, ridit i deras stall och jag fick rida en fining vid namn eros, blivit fotograferade osvosvosv! Jag älskar verkligen dessa brudar, dom är så himla bäst!
Nu till der otroligt sorgliga.. fick veta att min systers kanin varit tvungen att avlivas igår, hon hade haft en parasit som angripit nervsystemet. Det var något som dom oftast fick vid födseln och som kunde bryta ut när som helst. Ush, tårarna spruta och gud vad jag kommer sakna denna fina kanin..
RIP TOVA, vi saknar dig, och älskar dig alltid <3 21/6 2009 - 22/1 2011




i know everything changes


ganska bra typ

Skolan rullar på, so förhör idag som gick bra! Annars var det segt, men min klass är bra tralalalaa.
Ikväll ska jag packa och plugga lite tror jag, för imorgon efter skolan rullar jag mot stockholm för återträff med min bästa bruuudaar! Kommer bli helt underbart för jag saknar dom lite för mycket! Så ingen update här under helgen, men kanske bloggar ikväll, ha det fint
puss

not a day pass me by that i not think about you


jag vill ha tillbaks fredagen den fjortonde januari.. en kväll jag sent glömmer.

Dagen har varit helt okej, skolan var seg. Men stallet var mysigt, fick reda på en rolig grej med! :D
Nu har jag pluggat och duschat och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, lyssna på musik och sånt.
puss


död chey

plugg & gymnasie tankar fyller mitt lilla huvud nu förtiden = dåligt bloggande, men finns mer roligt att läsa på tjejornas.webblogg.se somsagt, så kika in här. Men ska nog hinna skriva ett inlägg om dagen här ändå. Men hoppas ni har ett roligare liv än jag,
puss mina fina

pluggpluggplugg

Jag lever, men skolan tar död på mig.
Skolan rullade på idag, en död handled på idrotten, massa babbel om hur vi ska få in pengar till klassresa på h-tid, seg engelska, no och matte. Sen alla tjejer iklädda klasströja, så såg min skoldag hem. Men plugget fick följa med hem, jag och c gick och köpte b&j's sen pluggade i cirka 2h. Ni ska bara veta hur mina närmaste veckor ser ut, so-prov + redovisning, no prov + redovisning, retorik redovisning, Bilden ska vara klar, engelska glosor osvosv.. skjut mig. Men nu har c gått hem och jag sitter och glor på idrottsgalan.
glöm inte min och tjejornas blogg www.tjejornas.webblogg.se ! Kolla upp den, haha
puss

segt

Har varit tyst på bloggen idag, men jag har ingen insperation - ingenting att skriva om. Ni kan ju kika in på tjejornas blogg, där kommer det nog lite update från andra också. Men ah idag har jag vart i stallet, spisan blev jäättefin i grejjorna. Nu ska jag snart sova, imorrn är det skola, jag vill ha tillbaks fredagkväll
hejdå

ni kan säga vad jag ska skriva om så kanske det blir mer bloggning :)

godmorgon sunshines

Vaknade för en stund sen av att en gubbe ringde på dörren (han har gjort det förrut) och sa att om våran katt bajsar på hans uppfart igen försvinner hon? Jag får panik och pappa gick över och prata allvar med honom, han blev rädd. Haha, om han rör min kisse försvinner han..
Jaja, idag ska jag till stallet och reeejda, ska testa alla grejjor på spider också, hoppas allt passar! Sen ikväll får vi se om jag måste plugga lite, äh vi får se om jag pallar.
ha det bra mina fina
pusss

jag saknar daniel

fått heeem

Förresten, har fått hem mina grejjer från hööks idag, sen har jag köpt vinröda benlindor för mitt presentkort med. Vinröda som matchar perfekt till schabraket! Så imorrn ska spider få pröva sina nya grejjor :D
puss


daniel norberg <3



Håller på med ett inlägg med alla bilderna, men det är så jobbigt så det kommer upp när det är klart haha. Men ska berätta lite mer om showen igår. Vi kom dit typ 6 och släpptes in på ståplats klockan 7. Vi sprang som djur och kom på andra raden. Klockan 8 började det, åh jag vill tillbaka, det var så galet bra, stämningen, idolerna, musiken, allt. Daniel gav mig gåshud och jag började gråta, aldrig hänt förrut men det betyder ju att han är bra? haha bäst. Sen sjöng och skrek jag halsen av mig, så rösten är lite halvpaj idag, men det var värt det. Fast det som gjorde kvällen var när dom sjöng all i need is you och daniel såg min skylt och kolla på mig och log och nicka. Då blev jag glad. Nej men alla idolerna var grymt bra och jag skulle göra rätt mycket för att göra om det. Det är sånna här kvällar man aldrig vill ska ta slut och aldrig glömmer.

IDOL LIVE TURNE 2011 <3

sånna kvällar som denna kommer man nog minnas hela livet, sånna kvällar vill man aldrig tar slut. alla idoler var galet bra, men måste säga att daniel var bäst. Gåshud och tårar. det var fint.
här ska ni få lite bilder, men det finns så många, men jag tar några nu så får vi ta dom i omgångar typ.



























söta tjejer

Det får räcka, filmerna kommer också nångång :)


mållös

Jag älskar daniel norberg mer och mer, han är så jäääävla bra. han gjorde min kväll igår, och det bästa var att han såg mig där i publiken med skylt och pannband med DANIEL på och log och nicka mot mig :') en och annan tår kom när han sjöng don't look back in anger. han är bäst
kan inte säga något mer nu, skriver mer ikväll och med bilder då.

friday morning

rullar snart mot skolan, men ingen update idag tror jag för ikväll ska jag på idol live turne! så jävla bra
puss

everyone thinks that i have it all, but it so empty living behind these castle walls


världens bästa
Nu är jag klar med min äckliga spanska läxa och valt vilka skolor jag ska gå på prova på dag typ. Blev mtu och klara, sen ska jag ju på prova på helg på vreta också. Jag tror att detta kan bli bra ändå, tror att jag vet vad jag vill nu, fast antar att jag kommer ändra mig snart, men ja.

Sitter och glor på handbollen nu, sveriges leder med 15-8 mot chile, haha hoppas ni bryr er! Nej nu ska jag sluta babbla och ni kan väll kommentera om vad ni vill läsa om, har ingen fantasi! Är det något ni vill att jag ska göra ibland som dagens / veckans fråga, hiss / diss, veckans häst/blogg (teamsl.blogg.se's copycat) eller något annat kul får ni ta och kommentera!

puss

dålig update

Idag har jag varit usel på att blogga, men var iallafall i skolan idag. Segt som tusan, men kul att träffa fina klassen igen! Efter skolan rullade och och c in mot stan och gick på jakt efter daniel norberg, moget? nej :) vi åt på donken med. Nu är jag hemma och ska göra klart denna äckliga spanska läxa, blir nog dåligt med uppdatering ikväll med, men ni får stå ut.
puss

En riktig tuffing om jag får säga det själv


Haha jag dör så gulligt och ryttaren? hur envis? men tyvärr är nog ponnyn ännu envisare.. haha men sött är det med små busiga b-ponnyer!

12 Januari 2011


haha jag har lite roligt i photoshop, chaneeel <3

Har somsagt bara tagit det lugnt idag och satsat på att bli frisk och jag tror att jag har lyckats! Så imorgon rullar jag mot skolan, inte supertaggad, men det är ett måste! Nu på eftermiddagen har jag pratat med mina saknade gunnorpflickor på msn, nästan bara 1 vecka kvar tills vi ses igen! Sen kom cornelia en stund och lämnade lite so grejjer och ett schema, nu har jag ätit och sitter och gluttar på lite tv och snart ska jag duscha!
ha en fin kväll
pusssen

avundsjuktjej.com




Mina fina vänner cornelia och hanna ser min daniel norberg på stan justnu och jag sitter hemma och är sjuk! fyfan va arg jag blir, jag vill ju också... jättejättejätte orättvist faktiskt och det är inte okej på något sett alls. Men jag får tagga tills på fredag, för då jävlar!

you keep me from falling apart



hiss



Jag skulle vilja hissa färgglad utrustning! Så grymt snyggt och så mycket roliga än det vanliga t.ex grått/brunt! Jag själv använder rätt mycket av det vanliga som då är lite tråkigare. Men hur snyggt är det inte på tävling om det kommer in ett litet ponny ekipage på banan ( hoppning ) med en knallrosa outfit? Hur snyggt? Jo skitsnyggt. Jag orkade inte leta fram en massa olika så tog det första bästa. Men vad tycker ni om färgglad outfit? Speciellt till hoppning då ! :)

forever gonna start tonight

Är hemma idag med, jag som skulle till skolan idag. Men min hosta och förkylning tog över, imorgon ska jag till skolan, no matter what typ. Låter som jag älskar skolan, men jag vill inte komma efter det första jag gör. Så idag ska jag typ kolla på film, dricka te och bli frisk.
Jag längtar tills på fredag som en gris, seriöst! få träffa eller iallafall se bästa daniel igen. Han är så jävla grym den människan och världens snällaste och gladaste person. Åh han är bäst! :)
Nu ska jag bli frisk
pusshej

klickat hem

Nu har jag klickat hem denna (rosa) galet söta och något fjantiga grimma och detta (svarta) grymt snygga schabrak till min busa. Var väldigt shoppingsugen och spisan har sagt att hon vill ha lite nya grejer.. haha
ha det fint
pussen

åh


jag vill till gunnorp på ridläger, nu på studs


någonstans, ingenstans


åh, jag smälter så söt hon är.. min bästa
Har typ bara degat hemma idag, förutom tandläkaren. Jag har typ jätte ont i mina tänder nu, inte okej alls! Men mår iallafall bättre nu, så blir nog skola imorgon. Hoppas det, vill inte vara sjuk allt för mycket nu sista terminen i 9an. Nu väntar jag på att papi ska komma hem med mat från wokaway, mums! Men ni får ha en fin kväll så hörs vi kanske senare ikväll, eller imorgon.
puss på er söta som pallar läsa min blogg haha

sjuk

Jag tror inte att jag borde åkt ut till stallet igår, för idag är jag sjukare igen.. Hostar, kan nästan inte svälja för min hals och helt igen täppt. Blä! Så ingen skola för mig idag, kul att missa första dan, men tandläkaren bli det ändå.. Jag är nevös haha, men nu ska jag försöka äta min macka och dricka upp mitt te,
puss


i don't understand how I survived

Red ett lugnt pass i hagen idag, hon var pigg men jättefin! Problemet idag var att jag red som en kråka, faller fram och hamnar p bakvalvet, men ni får ha överseende med att jag fortfarande är lite sjuk. Red bara i ca 20-30 min, för underlaget sög typ och sen mådde jag somsagt halvbra. Cornelia va med och fotade och filmade och nu i eftermiddag har vi vart här hos mig, skrattat och pratat. Hon är för bra den bruden!

Imorgon börjar skolan och ångesten har krupit på mig, ingenting blir ju bättre av att jag ska till tandläkaren också, ush panik. Men jag överlever nog, hoppas jag.. haha men här får ni filmen och bilder :) eller nä filmen kommer en annan dag för videofy me dampar





puss


sista jullovsdagen

Vaknade för en stund sen efter första natten sen jag kom hem från fjällen jag kunnat sova, väldigt skönt. Planerna för dagen är att träffa cornelia och åka till stallet. Hon har lovat att filma och fota, så ni får kanske lite bilder och nån film. Men idag tror jag att jag ska rida ut en liten sväng barbacka, så hon får gå.. haha nej men kör nog kvarten där jag kan rida lite fram och tillbaka. Det blir nog bra. Eller kanske i hagen? hm får se hur underlaget är helt enkelt, haha.
Nej nu ska jag ha en bra sista lediga dag, hoppas ni med får de, även om ni är i skolan,
pusss


det finaste jag har


vad som än händer, så är det alltid du och jag ♥

Vetni? Imorgon ska jag till stallet och jag har fått med mig cornelia! Så jag ska tvinga henne att ta lite bilder på mig och busan och jag tänker åka även om jag är lite sjuk. Haha gäller bara att jag inte får näsblod, men det ska jag nog fixa! Men åh va mysigt det ska bli att rida och träffa mitt hjärta, jag älskar henne mest förresten! ♥
Nu ska jag sluta babbla och snart kolla på morden i midsomer och trycka i mig lite godis, ha en fin kväll
puss

å bomsikabom är du med på den


En liten film jag trixade ihop om allahelgona lägret i höstas, JAG ÄLSKAR LÅTEN, haha!

har precis kollat på ponnyakuten på svtplay, aw jag älskar det med, förutom att dom bara hade typ "flashbacks" från förra säsongen. Men ändå, underbart! haha
puss

Näsblod 3de gången gilt

Sitter även idag med papper uppstoppat i näsan, har näsblod nu igen. Ush jag blir galet, tänk om jag får det i skolan, panik. Nu ska jag kolla på hööks hemsida och kolla upp vad jag ska spendera mitt presentkort på! Kanske kommer upp här sen, jaja nu ska jag sluta babbla.
possss

godmorgon!

Godmorgon alla fina! Jag har inte haft någon rolig natt, hostat, snörvlat osv. Sen när jag vaknade fungerade inte klockan på min telefon så jag hade ingen aning om vad klockan var. blä. Idag får jag se vad som händer, om jag träffar någon eller blir frisk? Tror det får bli det andra alternativet, inte så sugen på att vara sjuk när skolan börjar. Jag ska duscha iallafall! haha, nejnu ska jag fixa en kopp te och äta frulle, vi hörs senare!
pusss


besöksrekord

Hade besökar rekord idag, ni är grymma! Nu ska ni bara bli bättre på att kommentera så är allt perfekt :) Har fixar lite på bloggen nu ikväll och får se om det blir mer imorgon, skitkul ju! haha
godnatt sötnosar, ni är bäst ♥


Test

http://www.bloglovin.com/blog/2167628/jjjennys?claim=h8n2jm5grek">
Nu
kan ni följa min blogg med bloglovin


åååååhhh


Jag dör så snyggt.. 699:- ska man ha för detta inkl. frakt. Åh någon som är rik och vill ge detta till mig i födelsedagspresent. Anna scarpati har nog världens snyggaste schabrak, utan tvekan. Hoppas att hööks snart gör en kopia så jag har råd med ett nästan lika dant. Åh tänk detta på spisan, så fint! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
jag dör punkt   

Ny header

Trixade ihop en ny header lite snabbt, jag tycker att den vart helt okej men kommer antagligen tröttna på den blixtsnabbt haha! Ni får gärna kommentera vad ni tycker om den, om ni kan kommentera? haha!
annars sitter jag och dricker mitt älskade vaniljte och tycker synd om mig själv.. jag hatar att vara sjuk. Men hoppas ni har det bättre än mig och ja det skulle göra mig lite gladare om ni kommenterar vad ni tycker eller om jag ska göra en hästblogg eller inte, haha pusss


saturday


så jävla snygg..
Godmorgon alla fina! har sovit riktigt dåligt inatt, vaknat typ 100 gånger av att jag inte kunnat andas med näsan och fått sovit på rygg för att inte täppa igen näsan mer, ush. Skulle egentligen åka till stallet idag, men mår verkligen inte bra alls, jag saknar min spider såå mycket ♥ Men får vänta tills imorgon eller måndag, buhu. Skulle egentligen träffa cornelia, men blir nog ingenting med det om inte hon är supersugen på att bli sjuk, eller kanske smittas av min pappa som kanske är magsjuk. Kan jag flytta hem till någon ett tag? är inte sugen på att bli magsjuk nu. Men jag ska duscha i handsprit, hah nej men det kommer bli använt sen ska jag isolera pappa med :o Okej, nu babblar jag bara, men ni får ha det finfint, så hörs vi!
puss

ÄR NI SÄMST?!?! ingen har svarat på min fråga om jag ska skapa en hästblogg, ush ni suger :( svaaaara pådet!


like an echo in my head

Sitter med svå papperstussar uppkörda i näsan efter näsblod för andra gången idag, blä. Är så galet förkyld så jag har förbrukat cirkus fem näsdukspaket och bara degat i soffan hela dagen. Såklart att man ska bli sjuk sista dagarna på lovet, jag som tänkte åka till stallet och va med cornelia imorrn. Får se hur det blir med den saken..
Haha, någon mer än jag som älskar andreas weise, anders bagge och alexander rybak i let's dance, jag dör!
VETNI?!?! det är exakt en vecka kvar tills idol turnen kommer hit och jag befinner mig i cc och kollar på DANIEL! det som är synd är att weise inte är där, för han är på letsdance .. buhu men daniel räcker för mig! :D
Nu ska jag gå och dejta kudden och hoppas på att inte vakna med sängen full av näsblod ocyh bli frisk, ha det bra
puss


tandådalen 30/12 - 6/1 ♥

jag är lagom fräsh på bilderna, men det får ni ha lite överseende med haha


jag & saga i några av våra bästa stunder ..











nyår, jag ser ut som ett fån, men jaaa










Det får duga, kanske kommer upp nån mer lite då och då :)
puss



it's a good thing that tears never show in the pouring rain

Jag måste bara fråga en grej, tycker ni att jag ska göra en blogg där "ämnet" är häst? Där det bara är hästar och ridning i fokus osv? För då blir det inte riktigt lika mycket häst här, men dubbelt så mycket häst på den bloggen. Där kan man ju lägga upp lite hiss och diss, bilder text och sånt? Ni kan väll kommentera här och säga vad ni tycker? :) Finns kanske någon som vill göra en sån blogg med mig? ska vara  nån jag känner då såklart haha, men kommentera!

bilder från tandis kommer senare idag, är sjuk och ja mår skit justnu, så ska bara kolla på film och ta det lugnt idag, men bilderna kommer! :)


hemmma

hemma efter en helt awesome vecka på ett av världens bästa ställen, tandådalen. Åkt skidor och snowboard hela dagarna, spanat på snygga liftkillar, vart harrypotter med maja,saga och samuel, firat nyår, smällt en massa fjuttiga smällare, varit allmänt ful, ätit massa mat, åkt lift sittandes på brädan, skrattat, ramlat, bastat och rullat sig i snön, skrattat och haft det allmänt bra! Jag älskar verkligen att vara i sälen, koppla bort all skit hemma, åka skidor i nypistade backar och bara ha det BÄST. Nu skulle det inte sitta helt fel med att åka tillbaka, men istället ligger jag hemma i soffan, småsjuk och deppar lite. Så nu pallar jag inte blogga, bilder kommer imorrn, puss


RSS 2.0