look at the stars

tjenamors, har landat i soffan nyduschad och färdig pluggad. Var ju i stallet förrut och fixa med min bebis och kollade på hoppträning. Tränaren verkade riktigt bra, får kanske ta och testa att vara med nästa gång.. vi får se. Jag har ingenting mer att säga, så vi hörs imorgon, puss ♥

and all the haters look so small from up here.

Hejj, jag tänkte bara göra ett liten snabbinlägg innan jag rullar vidare mot stallet för att fixa hos min bebis. Kan somsagt inte rida idag för det är hoppträning, men jag tänkte kolla lite när ellepelle hoppar. Annars gick skolan ganska fort idag trots sega lektioner. Nej innan jag åker måste jag plugga lite hästfoder, vi hörs ikväll, puss ♥
ge mig dessa tröjor, nu tack.


Dag 26 - Favorit bild på Justin med fans

Denna ser man dock inte Justin på, men den är så sjukt härlig.. Tänk er att stå där, i ett hav av beliebers där alla gör hjärtan av sina händer.. underbart ♥
386060_216626618414000_124069987669664_503100_271546078_n_large

you are my rescue

Halloj, kom precis hem från stallet och håller på att frysa ihjäl. Men spisan var galet fin idag iallafall, jag tänkte hela tiden på att ligga på med skänkeln. Hon tjurade ihop några gånger då hon inte är så van vid att jag kräver allt för mycket, men stundvis så släppte hon efter sjukt bra och gick som en klocka, fina hästen ♥ Maja filmade också när vi tränade lite "puss", haha hon pussar verkligen i hela ansiktet, kanske kan lägga upp den här nångång.
Skolan gick annars ganska snabbt och jaa.. nu ska jag chilledilla, puss ♥
en söt bild på min bebis från idag.

Dag 25 - En bild på Justin när han räcker ut tungan

snyggsnyggsnygg ♥

she doesn't mind

Hej. Sitter i soffan med lite söndagsångest.. jag orkar inte. Men jag har haft en bra söndag iallafall, var på stan med syster, kollade runt och fikade på espresso house. Efter det träffade jag Cornelia en stund, vi var ute och gick i kylan. Supermysigt, har saknat den tjejen ♥ När jag kom hem åt jag och har nu kollat på ponnyakuten, bästa programmet just nu, utan att tveka. haha!
Men imorgon är det ny vecka med nya mål. En ganska lugn vecka för min del, inte allt för mycket i skolan förutom ett foderprov på onsdag. Sen så har jag Spisan måndag, tisdag och på lördag, men ska kolla på hoppträning på tisdag så hinner nog inte rida då.. haha skitsamma, vi hörs, puss ♥

Dag 24 - Hur många Justin bilder jag har på min telefon

På min mobil fick jag det till 199 bilder som är sparade, sen har jag några appar också där jag använder bilder som bakgrund osv :) ♥

Kolla efter på Gbg Horseshow

Sitter och funderar på vad jag ska kolla efter på ghs, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill ha så det blir nog lite impuls. Men jag vet två saker som jag ska kolla efter, sen får vi se vad min plånbok tillåter osv.
Men röda JW ridbyxor med svart skoning ska jag i vilket fall kolla efter, sjukt fina!
Sen ska jag också kolla efter någon form av pannband till Spi i strass, ska inte köpa något swarowski. Men hellre typ två stycken i någon billigare prisklass, för då skulle man kunna köpa två olika färger..

Viljan att lyckas måste vara större än rädslan att förlora


saturday

Hejsaan, den här lördagen började jag redan klockan 6 för att åka ut till stallet och ha morgonfodringen. Var klara där runt 9 någongång och då åkte vi hem och åt frukost. Sedan satt jag och Maja döda i soffan och kollade på film. Åkte tillbaka till stallet vid 3 någongång och red då ut en sväng på en pigg Spisa, hon var gaaalen, haha! Vi körde bara i skritt och trav, efter vi hade travar så trippa hon runt och höll på, men det som är bra med henne är att hon kör aldrig i väg i full galopp om jag inte säger åt henne att göra det. Det gör att jag alltid känner mig 100% säker på henne :)
Nu är jag hemma iallafall och maja sitter och kollat på en massa 1D klipp, även om jag inte är något riktigt fan måste jag säga att LIAM är förbannat snygg! Men vi hörs, puss ♥

Dag 23 - Den piano cover jag gillar mest

Jag vet inte om de menar som justin gjort eller en cover på någon av hans låtar? Men jag tar en som någon annat gjort då :)
Jag tog denna cover på "That should be me", galet duktig är han som spelar. Han har gjort flera stycken covers på Justins låtar och alla är riktigt bra!

Hööks vår/sommar kollektion

Hööks-katalogen damp ner i min brevlåda idag, jag älskar att sitta och bläddra i den. Måste säga att det finns otroligt mycket fina grejer den här gången.
Dessa färgglada schabrak med lindor är riktigt tuffa enligt mig, skulle gärna införskaffa det blåa setet och sedan de orangea lindorna att matcha mitt scapa. Jag älskar att hööks äntligen vågat ta ut svängarna även för storhäst!
De nya discogrimmorna är supertuffa med, haha jag älskar dom! Spisan har ju en mörkrosa från förre gången nu, men den börjar bli riktigt sliten och trådar hänger ifrån den. Så är sugen på att köpa en ny som hon kan ha i hagen sen när den gamla är trasig.
Hv-polo pikéerna är ingenting att leka med heller, mums.



before I die

X_5c1bab47_large_large
X_32c8b6b4_large
377499_239655476108298_179795692094277_577559_1640709227_n_large
Tumblr_lxng6eujvh1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lu3on9ec7g1r5lo2bo1_500_large_large_large_large
Tumblr_lxaht23nbi1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lw67odaz6g1qgktsw_large
402185_2941996746177_1148941151_3144349_702831201_n_large
Tumblr_lw67n5gm3a1qgktsw_large
Tumblr_lw67mt6bjx1qgktsw_large
Tumblr_lw67kc4p3z1qgktsw_large
384892_295134763853333_168095249890619_973015_962722828_n_large
392644_155827867848739_100002645815582_259101_1433729496_n_large
Tumblr_ltg2mww1sr1r5nuyxo1_500_large

two is better than one

FREDAG ♥ och jag kom hem för någon timme sen efter att ha sett på Schindlers List på bio med skolan. Innan det hade vi lite stalltjänst på morgonen, skulle egentligen klippa också, men det hanns inte med. Filmen var iallafall väldigt obehaglig, man kände verkligen hur  verklig den var och jag tror att det var ganska många som blev lite berörda.
Men somsagt nu är det helg och jag har inga speciella planer förutom att ha morgonfodringen imorgon och sedan också rida min bebis. Känns som om jag är världens tråkigaste nu för tiden, i veckorna är det plugg & stall som gäller och på helgerna är jag så otroligt seg så jag orkar inte med något. Haha, jag får ta och skärpa mig..
Men vi hörs, puss&kram ♥
Tumblr_lwz2fyar6o1r6h3iuo1_500_large

Dag 22 - Den akustiska cover jag gillar mest

Ehm, jag älskar alla hans akustiska.. stuck in the moment, favorite girl, baby, one time osvosv. Men favoriten måste vara Down To Earth ♥ Jag älskar den låten, varesig den är akustisk eller inte, den är så galet fin.

torsdag

Hejj, har ni haft en bra torsdag? Min har varit ganska så bra, får jag ta och säga. Skolan gick ganska snabbt, hade en jobbig idrottslektion på morgonen. Däremot väldigt nödvändig, min kondis ligger verkligen på noll, likaså mina armmuskler, haha! Efter det hade vi en seg fysik lektion, sen svenska och sist matte, så slutade vi vid 2. När jag kom hem så chillade jag lite, sen var jag snäll och följde med maja till stallet. Jag trodde att spisans andra medryttare skulle ha henne idag, men det hade tydligen ändrats så när jag kom dit hade ändå ingen ridit. Men jag hade inga ridgrejer med mig så jag tog med henne till ridhuset och tränade "puss" och gick lite med henne medans maja red. Fick även rida lite på Mirexo vilket faktiskt gick väldigt bra, han är fin den hästen :)
Nu är jag iallafall hemma och har ätit kinamat och duschat, nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, puss ♥
Här får ni en söt bild på min bebis från idag, världens finaste häst, både på in och utsidan. Hon är bäst :')


Dag 21 - Min favorit vän eller familjemedlem till Justin

RYAN GOOD, även om han inte är med i crewet längre så är han ju fortfarande en vän till Justin? Han är så galet skön, haha! Kolla bara den här videon, haha!

känner du lyckan genom sorgen?

Nu är jag hemma igen efter föräldramötet, segt eftersom de gått igenom precis samma saker med oss en gång tidigare. Fick iallafall reda på att om man inte har några rester så får man sommarlov den 4 JUNI, hur amazing? Så nu ska jag satsa på 0 rester!
Sitter iallafall och lyssnar på musik, läser bloggar och twittrar. Här får ni en härlig låt som går på repeat i mina öron dessa dagar.

lost in the darkness

Har precis kommit hem från skolan och är urtrött. Dagen idag var ändå okej med hästkunskap, dock var inte fysiken och biologin så festlig precis.. Men nu är jag hemma iallafall och ska snart TILLBAKA till skolan för föräldramöte som vi måste vara med på, tjoho. Annars då.. jaa? Nej men vi hörs och sålänge får ni en ful bild som togs nyss, puss ♥

Dag 20 - Mitt favorit tv-framträdande med Justin

Detta! Det går inte att räkna hur många gånger jag har sett det. Han är så sjukt snygg och hans röst ♥ Nej jag dör. SE & NJUT

@school

Sitter i biblioteket och försöker skriva lite på fysikbajset, eleonore vart är du när du behövs som mest? haha, nej detta går icke bra.. Men har iallafall haft hästkunskap och har fysik om ca 4 minuter. Men vi hörs ikväll, puss ♥

finaste chila

jag saknar min damphesti ganska så mycket ♥

jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Halloj, dagen har varit helt okej idag, varit trött och haft huvudvärk, men jag överlever. Efter skolan åkte jag till stallet och fixade med Spi, sen kom även eleonore och joina mig när jag red lite i ridhuset. Min kära häst var riktigt pain-in-the-ass idag, pigg som tusan och sket i stort sett i mig. Men i skritten var hon fin, trots allt. Sen har vi börjat med puss, haha jag ska lära henne det och det var en bra start idag, bebis ♥
Nu är jag i vilket fall som helst hemma och har ätit och sånt, ska kolla på lite Wipeout nu, puss ♥

Dag 19 - Min favoritsak med Justin

Jag kan börja med att jag inte riktigt förstår den här frågan? Menar de en någon speciellt som jag gillar med Justin eller en sak som jag har med Justin? Haha.
Men vi säger att det är en speciell sak med Justin som jag tycker om.. Jag älskar att han fortfarande är så down to earth, han har inte blivit en sån som bara bryr sig om sig själv och sin karriär. Han gör så otroligt mycket för välgörenhet, bland annat donerar 100 000 dollar till en skola för hemlösa barn. Det bevisar att han verkligen bryr sig..
Sen att han verkligen bryr sig om oss, oss beliebers. Han är väldigt noga med att så ofta som möjligt påminna oss hur mycket han älskar oss och att han inte hade varit där han är idag utan oss. Han vet hur glada vi blir när han säger det, han får oss att känna oss speciella. Jag älskar denna kille, han är underbar ♥

sånt här kan jag sitta i timmar och kolla på.


they don't really understands, Justin & Beliebers ♥


I am responsible if it would fall apart

Hejsan, har landat i min säng efter en lång måndag, kan dock medge att jag har haft kramp i magen ett x antal gånger efter allt skratt idag. Haha! Lektionerna var dock väldigt sega och jag har inte kunnat koncentrera mig alls. Aja, nu är jag hemma och har bakat kladdkaka, har dock inte smakat än. Men den såg väldigt god ut ... ♥ Nu ska jag chilledilla all night long och ha det bra, men vi höres, puss ♥

Dag 18 - Min drömdejt med Justin

Haha, alltså.. man har ju sina drömmar...
Men mest drömmer jag om att få se honom, att få se honom i verkligheten.. på en konsert och sedan ha meet n' greet biljetter. Det skulle vara så otroligt grymt att få prata med honom (även om jag inte skulle få fram ett ord). Jag har lixom inte så mycket krav om att vi ska gifta oss osvosv.. för det ska vi ändå göra, hehe ♥

Läsvärd artikel!

Läs en riktigt grym artikel HÄR
"Vi kanske inte springer runt och skriker på varandra på fotbollsplanen, men vi kommunicerar med djur, som väger flera hundra kilo. Djur som har egna viljor, egna åsikter och inte alltid gör som vi vill. Det krävs muskler, skicklighet och teknik för att klara av det. Testa själva om ni inte tror mig."

"Vi är vana vid att få kämpa för det vi vill ha, oavsett väder eller sjukdom åker vi ut till våra djur och tar hand om dem. Det finns inget som kan hindra oss från det.

"

Vi är här nu, och vi är här för att stanna. Sug på den ni."

 

SÅ SANT, vi är grymma, glöm aldrig det alla hästmänniskor där ute!



Längtar

Jag och Maja satt och kollade på filmer från Gunnorp i somras och jesus vad jag saknar det och jesus vad jag längtar tills i sommar. Men Chanel.. finns inte ord för hur mycket jag saknar den hästen. Det värsta av allt är att jag är nästan säker på att jag aldrig kommer få sitta på hennes rygg igen, aldrig. Det gör mig så otroligt ledsen bara.. Fast ioförsig är jag nöjd om jag får träffa henne, men att rida henne var som en dröm varje sekund.
Men nu längtar jag tills i sommar och hoppas på att få ha Chila ♥ Bara sisodär 154 dagar kvar! Men innan dess ska jag rida ännu en grym termin där och jag och Chila ska utvecklas som aldrig förr tillsammans, GRYMT!

Wherever you go, whatever you do, I will be right here waiting for you...

men jag vill inte veta vad, för därifrån syns längtan mer.

Hej sötnosar, förlåt för seg bloggning idag, men jag glömde faktiskt bort bloggen.. sen har jag faktiskt inte suttit vid datorn idag. Vaknade runt 12 och kollade på hsm, haha nostalgi ♥ Sen hittade jag inte mitt presentkort på hööks och dampade lite, men pappa var snäll och lånade ut pengar till mig.. Så jag och maja åkte ut till hööks och jag fick med mig rosa Magic Brush hem. Gick även över till HM och köpte mig en liten parfym som luktar mummaaaa. Sen satte vi oss på donken en stund och såg bland annat en kvinna faceplanta som aldrig förr stackarn.. Men det var trevlans annars! haha. Nu har jag iallafall kollat på Ponnyakuten och duschat, men vi hörs, puss ♥

Dag 17 - Någon jag blivit kompis med genom Justin

EMELIE, eller egentligen för att vi började i samma klass och blablabla. Men måste nog säga att det var lite för att jag såg att det stod "JB" på hennes sko och frågade om hon också var en belieber och så fortsatte det. Tror dock att vi blivit polare ändå, men måste nog säga att det var lite genom Justin alltså ;)

vart ute i stallet

och fodrat pållarna och pussat min stjärna godnatt ♥
Blev också väldigt sugen på att rida ett riktigt hårt dressyrpass på pluttan.. haha.
ca 1,5 år gammal bild på mig och finaste.

meeen

Insåg nyss att jag har kvällsfodringen ikväll, YES! sen är det egentligen maja som har den men hon ska iväg, ääääääääckel. Men nu får jag några minuter till i ett iskallt stall med hungriga hästar, söta är dom trots allt :)

I will follow you into the dark.

Hallojsan, hoppas att ni har en bra lördag. Jag kom hem från stallet för en liten stund sen, red ut en sväng i kylan på bebis. Det var väldigt halt, så vi skrittade bara, men det gick fint! Hon är så otroligt rolig att rida, vill verkligen göra rätt och så är hon så positiv.. fina hästen.
Juste, jag fick min Justin-tröja som jag beställde förra veckan idag. Den är hur mysig som helst!
Men nu ska jag gosa ner mig i den och inte göra någonting, men vi hörs, puss ♥

Dag 16 - Favorit youtube video med Justin

Ååå, dessa frågor är så grymt svåra.. den här frågan är lika svår som de andra.. om inte svårare. Det finns så mycket videor på grabben som jag älskar, hans home videos från innan han blev känd, fanvideos osvosv. Men jag lägger upp 2..
Här har ni en av favorit videosen som spelades in innan han blev känd, sjunger so sick.
Det finns många grymma, fina, underbara fanvideos och jag har miljoner favoriter. Men här har ni en..

universums finaste häst.

Look at the stars, look how they shine for you and everything you do

horsiedaai

Go fredagskväll finisar, har landat i soffan efter en fullspäckad hästdag och lite tacos i magen. Sa igår att vi skulle ha HLR på förmiddagen och skolkörning på eftermiddagen, inget av detta blev det. Skolsköterskan var sjuk, så istället för hlr hade vi lite frisering av unghästarna och deras mammor, inte mig emot. Jag och Eleonore hade Jalusi och hennes dotten Sheba, supergulliga båda två!
Sen på eftermiddagen visade det sig att alla körhästar utom en skulle skos så istället för det fick vi rida lite självständigt. Jag fick finaste Solereo, hon var hur fin som helst! Lite spänd imellanåt, men utöver det amazing. Den hästen alltså ♥
Eftersom vi inte trodde att vi skulle rida hade vi inte med oss några stövlar, så jag issa och eleonore fick låna chaps i strl L...

Sen fick också fina Solereo var med på bild, finis.

På eftermiddagen hade vi också lite stalltjänst sen slutade vi tidigt.. om det inte vore så att vi skulle ha jour.. så vi fick sitta och vänta i en timme, score. Idag valde jag och brudarna att ha röda stallet där körhästarna och "unghästarna" står. Var lite mer varierande än i vita.. haha men det gick hyffsat fort.
Nu är jag iallafall hemma och ska tjilla galet ikväll, puss ♥

Dag 15 - En bild jag gjort/ favorit bild som någon annan gjort på Justin

Det finns många fina, men här är en favorit :) ♥

jag har inget liv

Häst eller Ponny
Dressyr eller Hoppning
Uteritt eller Träningspass

 

Vilken är din favorithästras? Har ingen riktig favorit
Favoritsyssla i stallet? Pussa och fixa med hästen och rida.

Favoritkändis i hästvärlden? ROFFE.
Favorithäst i hästvärlden? Ninja La Silla & Talent.. gillar cedric också.
Favoritridlärare? Gisela
Favorit hästarna/ponnierna i ditt liv just nu? Spisan & Chila

Hur många gånger har du ramlat av? 11 tror jag att jag får det till.
Har du någonsin blivit jagad av en häst? haha ja

Vad har du för färg på dina ridbyxor? Marin, bruna, svarta och några ljusa
Har du ridstövlar eller ridskor? Både och, fast rider i stövlar
Vad är dina favorithästar för ras? Spisan: Varmblod och Chila är fullblod.


Vad har du för storlek på din ridhjälm? typ 59, stor hjärna ni vet.
Hur högt har du hoppat? 1 m
Hur många priser har du sammanlagt? typ 7
Hur bra tycker du att ditt stall är från 1-10? 9
Är hästar ditt liv? självklart


Ridit på: Spisan
Ridit Barbacka på: Sölve
Ridit ut på: Chila
Ramlat av: Havanna
Hoppat: Mixen
Tävlat hoppning: Mattie
Kört: Fred

Som du älskar: Spisan

Som du saknar: Chanel

Som du aldrig vill/ville lämna: Chanel

Som du hoppat barbacka med: Spisan

Som du ridit/suttit på med grimma och grimskaft: Sölve

Som du hoppat 1 meter med: Solereo




Sjukt irriterad.

På att okunniga sk. sportmänniskor som sitter och säger att ridsporten inte är en sport och att vi åker häst osv. Sitter just nu och läser på ett litet "forum" på aftonbladet där det diskuteras vilt om Roffe var värd sitt pris eller inte och det är verkligen uppdelat i två läger. I ena lägret sitter vi hästmänniskor som har fått se roffe vinna EM guld i ett 1 minuters sammandrag, sitta uppe på natten för att se världscupen osv. I det andra lägret sitter människor som inte har en jävla aning om vad ridsporten innebär. De påstår blandannat att det inte är en sport, att vi åker häst, att vi inte behöver träna som dom som tränar fotboll (WTF!?) och en jävla massa dåliga argument som lätt kan få mig att spy.
Det här med att vi inte behöver träna så mycket som andra idrottsmänniskor behöver var det sämsta jag hört. Det bevisar verkligen att folk är så sjukt okunniga om detta att det är helt sinnessjukt. Vi MÅSTE ut till hästen, varje dag året om, vi kan inte hoppa över det om det är dåligt väder eller om det är sent på kvällen. Vi måste dit. Det är ett levande djur som måste ha mat, måste motineras, måste få det rent och måste borstas.. ingenting vi kan kasta bort om vi tröttnar. Sen att hästen borde fått priset? Okej hästen gör ett stort jobb, men hallå det är ett team. EN HÄST OCH EN RYTTARE. Ingen klarar sig utan den andra. Det är samma sak som att säga att marcus hellners skidor borde fått priset eller att zlatans fotboll eller att han borde dela priset med de andra lagkamraterna.
Jag förstår att folk inte har någon koll, för ridsporten får en sån liten del i media.. vi syns inte ofta. Men om de som nu skriver denna skit inte har någon koll, varför skriver de då som om det visste någonting? Sen om curling damerna hade vunnit hade det inte vart någon som här uppståndelse.. de sopar ju bara framför en sten.. men det är ju mer sport än ridsporten? mm..
Nej jag är förbannat trött på att folk mest vuxna, klankar ner så otroligt mycket på oss ryttare och om det var så otroligt dåligt att Roffe vann.. Varför röstade ni inte mer på era favoriter?
NEJ JAG ÄR EN STOLT HÄSTMÄNNISKA OCH RYTTARE OCH TÄNKER FAN INTE SITTA HÄR OCH SKÄMMAS. Jag är stolt över att utföra en sån här otroligt svår, krävande, farlig och framförallt otroligt rolig och utvecklande sport! :) Sen är jag otroligt stolt över att allas våran Rolf-Göran Bengtsson vann, har var värd detta mer än någon annan.



just got me stuck between my fantasy and what's real

Halloj fina, slutade tidigt idag, eller klockan 2 prick. Otroligt skönt att få en slapp hemma eftermiddag/kväll efter två dagar jour och ännu en jour som väntar imorgon. Skolan rullade på, torsdagar är en sån dag där vi bara ha långa och otroligt sega lektioner.. idrott - fysik - svenska - matte. Men jag överlevde trots allt.
Nu är jag iallafall hemma och saknar min hesti.. men idag var det camillas tur att ha henne. Haha. Imorgon har vi i vilket fall som helst stalldag, eller vi ska ha hlr på förmiddagen.. men på eftermiddagen ska min grupp köra skolkörning för första gången, ska bli superkul. Men vi hörs, puss ♥

Dag 14 - Favorit tweet av Justin

Jag kan sitta och kolla igenom hans twitter i timmar, så att välja en tweet är i stort sett omöjligt för mig. Men här får ni några som fått mig att le många gånger..
313789_10150324856351930_544821929_8464811_816973865_n_large
Tumblr_ls53z4l7ly1qcm2fmo1_500_large
Den sista la han upp nyss... finaaaa (tisdag)
Det finns många, fina fina fina fina Justin ♥

the best of you

En trött chey har landat i soffan efter en lång dag, först den vanliga skolan och efter det jour i skolstallet precis som igår. Gick lite snabbare idag trots att vi var färre, skönt! Men slutade iallafall runt 7 och kom hem lite innan 8. Nu är min novellanalys på svenskan klar och inlämnad och jag har en slappkväll framför mig.
Puss ♥
jag saknar min damphäst.. ganska mycket

Dag 13 - Favorit intervju med Justin

Dessa frågor är så sjukt svåra, men här har jag faktiskt en som jag verkligen älskar. Tror att jag har sett den minst 100 gånger ♥

we'll do it all

Hejsan finisar, nu har jag landat i soffan med ett arbete om hästraser framför näsan, jaa hellre det än typ kemi? Där har vi det fina med att gå hästlinjen man får faktiskt ha intressanta läxor varvat med de mindre intressanta. Hade somsagt jour i skolans stall efter skolan idag, då var vi typ 6 stycken som skulle vara där tills 7. Idag skulle höpåsar packas, hästar skulle fodras och lite sånt, de är alltså sånt det handlar om och annat som kan behövas göras. Blandannat klippa hästar och ibland motionera vissa och blablabblaaa. Jag har somsagt jour imorgon och på fredag med, alltså inte på torsdag som jag råkade skriva igår.
Men nu är jag iallafall hemma och ska fortsätta på min inlämningsuppgift om Gotlandsruss och Hanoveranare :)
Men vi hörs, puss ♥

Dag 12 - Favorit färg på Justin

LILA är ju justins färg och justin i lila är gaaaaaalet snyggt..
Annars är han galet snygg i vitt och svart med... eller i jeansblått.. Han är snygg i ALLT.

vissa saker gör mig så jävla förbannad

DAMPDAMPDAMP. sätt dig på hästen själv och hoppa en 150 bana, GOOD LUCK GUBBJÄVEL.
men som en tjej skrev på fb, När Marcus Hellner får sina skidor att hoppa en 1,50 bana. DÅ kan vi diskutera saken.
Men tills dess: GO ROFFE!
Inte för att klanka ner på hellner, men får sånt ryck på att ingen kan acceptera ridsporten som en sport eller kan inse att man faktiskt är ett team med hästen. Ryttaren klarar sig inte utan hästen och hästen klarar sig inte utan ryttaren.

Duktig jag var nu..

... Jag hinner blogga litegrann iallafall, gjorde klart fysiken på ett naffs! haha. Men skolan rullade på idag och efter skolan var jag hos Spi och red en stund barbacka i ridhuset. Skrittade bara då jag kände att det behövdes, hon var superduktig ♥
Somsagt har jag Jour i skolans stall imorgon vilket jag kommer ha tisdag, onsdag och torsdag den här veckan. Detta är alltså en förlängd skoldag då vi ska vara i stallet och fixa sånt som behövs. Alltså kommer inte bloggen vara 100% den här veckan, men jag ska försöka uppdatera er så bra som möjligt! Men nu ska jag se till att Roffe vinner jerringpriset, puss ♥

sorry

Jag hinner verkligen inte blogga idag.. men jag har vart i stallet nu och ska nu stoppa näsan i fysik boken. Imorgon har jag jour i skolans stall så jag kommer inte hem förrens 8. Men ska försöka blogga, puss ♥

Dag 11 - Favorit musikvideo med Justin

Alla hans videor är grymma.. som allt annat med honom. Men måste säga att Baby videon är sjukt bra, jag älskar den! Santa Claus Is Coming To Town är riktigt bra också, men jag måste nog välja Baby trots allt, grym är den ♥

ihh

Nu har jag beställt en supermysig JB hoodie, DENNA i grått. Skulle egentligen ha en svart, men den fanns inte i min storlek så en grå fick det bli. Längtar tills den kommer hem till mig!

Oh My Biebeeeeer.

JUSTIN HAR FÄRGAT HÅRET MÖRKBRUNT OCH JAG DÖR. SÅ SINNESSJUKT SNYGGT ♥

Sådär, nu har jag lugnat ner mig, kanske.. eller nej. Men idag har jag bara tagit det väldigt lugnt, har träningsvärk i mina ljumskar, haha! Jag har nördat lite Sims 3 Husdjur som jag inte spelat på hur länge som helst, haha men det var lite mysigt sådär. Sen har jag ätit världens godaste räkmacka med mamma och pappa och isist men inte minst fangirlat över justins nya frisyr och dampat på de falska beliebers som unfollowar justin pågrund av detta. DAMP. Men annars är det fint! Resten av dagen ska jag fortsätta i samma spår, men lite senare ikväll ska jag ut till stallet för att ha kvällsfodring, men vi hörs, puss ♥

Dag 10 - Favorit bild på Justin

Detta är så sjukt svårt att välja, jag får nya favoritbilder på honom hela tiden då han alltid ska vara så galet snygg på allllaaaaaa.. sen kommer det nya hela tiden. Men den här bilden är en av favoriterna just nu

Hoppträning

Hemma från stallet nu, hoppträningen gick faktiskt ganska så bra mot slutet även fast min häst var knäpp och min ridning lite halvkass. Fick träna mycket på halvhalter och att använda skänklarna trots att hon var pigg, för då skulle hon inte orka vara så springig sen. Funkade bra mot slutet. Själva hoppningen gick också bra, hon blev lite kaos ibland och min sadel gled som jag vet inte bra. Men hon hoppade fint och sista språnget gick väldigt bra, även galoppen funkade bättre än förrut. Så överlag är jag väldigt nöjd och hoppas på att få träna mer för karro då hon verkade fatta hur Spisan fungerar.
Tre saker som gick bra:
  • Galoppen funkade bättre, inte lika mycket trav med bak och galopp med fram, utan hon kunde galoppera ganska se rent ibland!
  • Min hand var mycket bättre och jag tänkte verkligen på att ha rätt handställning.
  • När jag väl kom åt henne med skänkeln funkade traven riktigt bra. I avtravningen gick hon riktigt bra i lite lägre form och lugnt.
Tre saker som jag vill förbättra:
  • Måste fortsätta att jobba mycket med skänklarna, för när hon blir springig så glömmer jag lätt skänkeln och det är egentligen den jag ska använda.
  • Min sits ska bli bättre, jag trillar lätt fram.
  • Ge henne mindre hjälper, hon blir så stressad om det blir för mycket utan jag behöver egentligen bara tänka vad jag vill.
Nu ikväll ska jag bara chilla, är riktigt trött i hela kroppen.. så det ska bli superskönt. Puss ♥

Dag 9 - Vad som helst med Justin som gör mig glad

Det här leendet....
.. kan få mig att le när som helst. Han misslyckas aldrig med att få mig att le, precis som hans låt, U SMILE I SMILE.

Godmorgon

Idag är det lördag om någon mot förmodan missat det och jag ska till stallet. Idag ska jag, eleonore och maja träna för Karro som äger Mirexo, maja brukar träna för henne men första gången jag och E är med. Jag och Spi har inte hopptränat på hur länge som helst, men ska försöka komma igång med det lite nu tänkte jag. Jag håller både tummar och tår för att hon är hyffsat lugn iallafall, så jobbigt om hon bara taggar och springer, taggar och springer.. men jag tror nog att det ska funka.
Men jag bloggar när jag kommer hem igen, puss.
en bild från en hoppträning för morgan någongång.

This or that, svar

Chila/Spisan Den här frågan känns inte riktigt rättvis att ställa då jag älskar båda två oändligt mycket och skulle inte byta bort dom mot något. Men om jag måste välja så väljer jag spisan, just för att jag har haft henne som i stortsett min i mer än 2 år och knytit ett starkt band mellan oss. Men jag älskar Chila, sjukt mycket ♥
blogg/facebook
singel/förhållande
chips/godis
rida lektion på gunnorp/sköta-rida spisandetta är olika från dag till dag, om spisan är pain in the ass så är det roligare att rida lektion på Chila. Men om det går bra med spisan och fint väder så är det roligare att rida henne för det är lite mer runt om själv ridningen, inte bara åka dit och rida lixom.
tv/dator
Jw/Kingsland - bara för att kingsland är så förjävla ovärt dyrt. Sen är Jw byxorna bäst.. men kingsland har också mycket fint, men för dyrt.
ginatricot/hm
stadium/intersport

chila/chanel Chila är speciell för mig, men om jag skulle ha någon av dessa som egen skulle det vara Chanel. Sen var jag och Chanel verkligen som gjorda för varandra, det sa klick som det aldrig gjort med någon annan häst förrut. Om jag dock ska välja den jag älskar mest är det Chila.
sommarläger på gunnorp/allhelgonaläger på gunnorp
ridhus/ridbana
dressyr/hoppning
ridskola/privatstall


så sjukt sant

gick in på jdb bloggen och hittade detta som dom hittat på Tumblr, var nära att jag fällde en tår där alltså. så fint.

Gullan

En bild på Gullan som issa tog idag

hoping the best but expecting the worst

Hej, kom hem för en liten stund sen efter en rolig stalldag i skolan. På förmiddagen hade vi ridning och jag hade Gullan, ett litet svart sto född -04, superfin! På ridningen hade vi lite lösgörande, mycket tempoväxlingar och sånt då hästarna också har haft lov och var lite småstela. I början var Gullan lite sprinig och hängde sig lite i bettet, detta antar jag berodde på att hon inte riktigt orkade och att jag inte var tillräckligt bestämd. Jag har problem med att våga ta tag i hästarna och verkligen rida, men mot slutet när Lina berättade lite hur jag skulle göra och jag verkligen red så gick det superbra! Så jag är nöjd med dagens ridpass.
På eftermiddagen hade vi introduktion av skolkörningen, fick visat för oss hur man selar på och blablabla. Sen hade vi stalltjänst i körstallet och hjälpte sedan till i vita med att ta in några galna fyrbenta i stormen.
Här får ni en liten gammal bild på Gullan som jag hittade på internet, rätt gammal antar jag.


Dag 8 - En bild på mitt rum med Justin bieber posters

Oj, vad kaos den här bilden blev och väldigt skarpa mobilbilder med. Orkade inte riktigt plocka upp systemisen och fota. Men iallafall här har ni mina posters och bilder som sitter på väggen. Ni fick även med några av mina justin saker, har något mer.. Men på bilden är det nsn, first step 2 forever, under the mistletoe och someday parfymen och bodylotion. Japp.. här har ni det och om någon tycker det är "fjantigt" att jag har en massa sånt här som pryder mina väggar så okej, min carebox sprängs av överbelastning ;)

Dag 7 - En bild på mig och Justin Bieber

Bli inte allt för avundsjuka nu ladies.. här har ni en gammal bild på mig och my boy ♥

as your shadow cross his mind

Gokväll fina ni, har fått in några this/that, superkul att några frågade något iallafall, men fortsätt så svarar jag typ imorgon kanske? Imorgon har vi äntligen stalldag i skolan med, jag tror att vi har ridning på fm och körning på em, eller jag hoppas det. Är otroligt sugen på att rida.. Vet inte riktigt vem jag vill ha, tror jag ska satsa på For You, men vi får se vilka vi får välja på och om vi ens ska rida. Men i hope so...
här får ni en bild på fina hestisen :)

This or That

Tänkte att ni skulle få chansen att ställa lite this or that frågor till mig, t.ex cola eller fanta, häst eller ponny? Vad som helst! Har en känsla av att ingen kommer ställa några alls, men då får jag väll ta det, haha forever alone. Men det skulle vara kul, Så ställ så många som ni bara kommer på! :D

ushh

Har haft världens sämsta dag idag, eller egentligen inte men ingenting har gått bra för mig. Inget stort utan bara en massa små saker som typ att paraplyet fastnade i mitt hår, väskan fastna i dörren, det har spöregnat, tråkiga lektioner och blablabla. Tur att jag har mina tjejor som livar upp dagarna iallafall ♥
Kom iallafall hem för en stund sen och har försökt plugga in lite glosor, går sådär. Men jag ska fortsätta med det, puss.

Dag 6 - Ett utdrag från en Justin Bieber fanfiction

HÄR har ni ett av favorit kapitlen i den absolut bästa Bieber novellen. Denna har dock kopieringsskydd så jag kan inte lägga upp ett utdrag. Den här Biebernovellen är helt amazing och jag kan säga att om ni inte läser någon så tycker jag att ni kan läsa denna, varesig ni gillar justin eller inte. Visst det kanske blir lite roligare om man är ett fan men jag tror att det funkar annars med! Så läs den snyggingaaaar!

åå

Fick ett tips av en tjej om att man kan gå in på travsport.se och kolla upp alla travares stam osv. Hittade spisan direkt.
Här har vi hennes pappa, Smasher.
Valley Victory-avkomman Smasher är verkligen en häst för vinnarcirkeln, hans segerprocent på 14.9% överträffar dem flesta ”elithästars” noteringar. Smasher har fått avelsindexet 120 och har bedömts med värdebokstaven A ”för mycket god förärvning”. Smashers avkommor har hittills tjänat ihop över 100 miljoner kr. Hans största meriter som tvååring var vinster i flera New Jersey Sire stakes, han vart även tvåa i Breeders’ Crown. Under sin treåringssäsong tog han sex vinster och sex andraplatser på 18 framträdanden. Han besegrade kullens främsta hästar i Matron Stakes och även i Founders’ Gold Cup. På sina 18 starter så travade Smasher 10 av dessa under 1.12, och vid fem av dessa tillfällen travade han även under 1.11,5.
Här har vi hennes farfar, Valley Victory som var en av travsportens avelsgiganter.

Sen hittade jag hennes morfar med som var Elitloppsvinnare 1980-1981
Idéal du Gazeau
Sen insåg jag att hon är född samma dag som Sölve om jag minns rätt, fast 3 år tidigare då. Den 23 Maj. Haha lite komiskt faktiskt, haha pluttan.


skrattar för mig själv

image

he always belong to someone else

Hej gulls, vet ni hur otroligt trött jag är? Helt sinnessjukt, har varit död hela veckan.. Iallafall så var skolan otroligt seg idag, eller hästkunskapen var helt okej. Började på ett nytt arbete om morderna hästraser idag, jag ska skriva om Gotlandsruss & Hannoveranare vilket är ganska så intressant. Men under dagen hann vi också med en fysik och en biologi lektion vilket var otroligt segt och jag var ganska så nära på att somna ett par gånger. Nu är jag iallafall hemma och har precis druckit upp mitt chailatte och läst lite i fysikboken. Borde egentligen plugga engelska glosor, men den boken glömde jag i skolan, score. Så kanske ska skriva lite om hästraserna, om jag orkar. Men vi höres fina ni, puss ♥

Dag 5 - Den Justin Bieber låt som jag gillar minst

Denna är lika svår som att välja vilken jag gillar mest.. Det finns ingen låt av Justin som jag ogillar på något sätt, visst det finns dom jag lyssnar på mer än andra, men jag har ingen som jag aldrig lyssnar på. Alla har sin egna lilla betydelse för mig, varenda en.
Om jag som nu måste välja en får jag nog ta och välja Runaway Love, jag gillar den med och kan sitta och lyssna på den 28989028309238 ggr om. Men om jag måste välja får det bli den.

what doesn't kill you only makes you stronger

Gokväll sötnosar, har landat i min härliga säng efter en tröttsam dag. Skolan var seg, hade sovmorgon och bara tråkiga lektioner hela dagen. Efter skolan åkte jag och maja ut till stallet, red lite lösgörande i ridhuset på min knäppis. Hon var överladdad, men travade några varv på fyrkanten för att få ner henne på jorden och tog sedan in henne på en volt och red i lång och låg, eller försökte iallafall. Jobbade mest i skritt för att få henne lugn och fin. Travade något varv ibland för att variera lite, när hon gick i lugnt tempo saktade jag av direkt och berömde. Mot slutet var hon faktiskt ganska fin och jag var nöjd med henne.
Tänkte börja med en grej som jag fick inspiriation till från den här bloggen, att efter varje ridpass skriva ner 3 saker som gick bra och 3 saker som vi/jag måste öva på. Så här får ni den första.

3 saker som gick bra:
  • Jag tänkte mycket på min sits och att sitta djupt i sadeln och inte falla fram vilket funkade bra.
  • Vi jobbade på bra tillsammans och fick en bra takt och form i skritten.
  • Hon har förstått att skänkeln inte bara betyder frammåt
3 saker som vi ska öva på:
  • Att jag måste ha mer tålamod och vänta ut henne ordentligt.
  • När hon börjar bli springig börjar jag ta i henne och blir stum i handen, vilket bara gör att hon blir mer springig och det blir tjafs.
  • Min handställning måste bli bättre, har lätt för att få cykelstyret
Här får ni också två instagram bilder från dagen som gått


Sådär, men vi hörs, puss ♥

Dag 4 - Ett Justin Bieber citat

Otroligt svårt att välja ut ett då den här grabben är smart.. dom som säger att han inte är det vet inte vad dom pratar om. Han säger så sjukt mycket smarta saker.. Men jag väljer faktiskt flera
" If you don't dream big, there's no use of dreaming. If you don't have faith, there's nothing worth believing"
"Dream until your dreams come true and never say never"
Dom där två citaten är grymt bra, dom har jag alltid i bakhuvudet.


sommar-feelings

Satt och kolla igenom lite bilder från i somras och sommaren -10, jag vill ha sommarlov och sommar med världens finaste häst NU. Kunna rida sena kvällsritter utan att det är kolsvart och utan 300 lager kläder på sig. Det som jag dock inte saknar med sommaren är alla äckliga bromsar som bokstavligt talat äter upp våra stackars hästar, men ändå, sommar tack.


it's all I have of you and me, anymore

Gokväll, första dagen i skolan efter lovet idag, var sjukt trött och seg hela dagen. Härligt att träffa klassen igen iallafall! Direkt när jag kom hem gjorde jag en kopp chailatte och satte på Never say never, det gjorde somsagt min dag. Har precis kollat klart på den nu och ska bara chilla resten av kvällen.
Har ingenting att skriva mer, såå aaa.. men vi hörs, puss ♥
jag saknar min dampchila

Just nu

Lite never say never och chailatte kan liva upp vilken måndagseftermiddag som helst. Hörs sen


Dag 3 - Mitt favorit tidningsomslag med Justin

Det finns många och alla är snygga... men detta är en favorit!

-

Those three words, are said too much, their not enough
söt jag var på bilden btw

snyggaste på mycket länge

jag ska gifta mig med honom

beating like a drum

Hejhej, idag har jag hunnit med en trip till ikea som jag fick presentkort på i julklapp för att köpa lite nytt. Det blev en garderob då min är sjukt ful och liten, blää. Frågan är bara vart jag ska göra av med alla mina miljoner justin-tidningsutklipp.. Aja, det är sånt som märks. Sprang in en snabbis på HM också för att köpa en liten parfym som luktar förjävla gott.
Åkte sen hem och drog med papsen till stallet, han följde med och fota när jag red en sväng i snön som äntligen kommit hit. Spisan var superduktig, lite tjafsig i munnen imellanåt, men annars fin! Ikväll ska jag fixa lite inför imorgon, då skolan börjar.. suck. Men det blir nog bra, här får ni lite bilder, puss!

Dag 2 - Min första Justin Bieber konsert

Den här blir lite svår eftersom jag inte varit på någon konsert med honom ännu. Men jag kan ändra den till hur min drömkonsert skulle vara!
Den skulle jag vilja gå på med några kompisar typ Emelie och sen Maja, vi skulle åka upp till sthlm (om konserten nu var där). Väl där skulle vi ha plats på soundchecket och kunna se honom lite mer personligt och jaa inte helt in action liksom, skulle vara grymt. Sen när själv konserten var skulle vi ha Meet n' Greet biljetter och få träffa honom och prata med honom. Ta en bild med honom och få säga det man vill säga och krama honom. Sen se han bita i sin läpp, aw... haha! Aja, sen på konserten skulle vi stå långt fram och jag skulle bli One Less Lonley Girl.. haha *drömmer*.. Men det är drömmen :)
Hoppas till 100000 att han kommer till sverige iår så att en del av drömmen kan uppfyllas 2012, för då jävlar ska jag vara där och ha den bästa kvällen i mitt liv ♥

haha dör.

Kolla vilken söt video jag hittade på min yt kanal, haha en massa gamla ridklipp & filmer på mig och maja. Vissa är typ från 2004-2005 ;) japp, vi bjuder!

wihu

Nu är även fredagen bokad till Gbg horseshow, fick ju lördagen i julklapp. Mycket roligare att ha två dagar så att man inte behöver stressa runt på mässan och samtidigt kolla på de olika showerna på lördagen. Så nu har vi heldag både fredag och lördag, så jag och maja ska strutta runt där hela dagarna! underbart
Någon mer som ska dit? :)

wantiee

Charlies har börjat sälja sina lågpris pannband som efterliknar swarowskis, dock lite glesare men värt. Jag vill ha allihoppa! Speciellt det svarta, orangea och det vanliga silvriga.. så sjukt fina!
För 249kr blir ett av dom ditt!

Dag 1 - Min favorit Justin Bieber sång

Den här är en av de allra svåraste, för alla hans låtar har en liten speciell betydelse för mig. Jag kan koppla alla till olika saker som betyder något för mig. Baby & One Time är lite speciella för att dom var först ut.. Men jag väljer nog mellan Down To Earth & Common Denominator, dom två betyder riktigt mycket för mig. Han har skrivit båda två själv och jaa.. som är fina. Men jag väljer nog Down to earth, när han sjunger den i nsn kan jag inte hålla tårarna tillbaka. En av världens finaste låtar ♥
den "vanliga" verisionen
den akustiska verisionen


30 Dagar med Justin Bieber

Gjorde den här i våras med, men det har ju hänt ganska mycket sen dess och jag har lite dåligt med inspiration. Så ni kör vi denna igen! Börjar senare idag.
Dag 1 - Min favorit Justin Bieber sång
Dag 2 - Min första Justin Bieber konsert
Dag 3 - Mitt favorit tidningsomslag med Justin
Dag 4 - Ett Justin Bieber citat
Dag 5 - Den Justin Bieber låt som jag gillar minst
Dag 6 - Ett utdrag från en Justin Bieber fanfiction
Dag 7 - En bild på mig och Justin Bieber
Dag 8 - En bild på mitt rum med Justin bieber posters
Dag 9 - Vad som helst med Justin som gör mig glad
Dag 10 - Favorit bild på Justin
Dag 11 - Favorit musikvideo med Justin
Dag 12 - Favorit färg på Justin
Dag 13 - Favorit intervju med Justin
Dag 14 - Favorit tweet av Justin
Dag 15 - En bild jag gjort/ favorit bild som någon annan gjort på Justin
Dag 16 - Favorit youtube video med Justin
Dag 17 - Någon jag blivit kompis med genom Justin
Dag 18 - Min drömdejt med Justin
Dag 19 - Min favoritsak med Justin
Dag 20 - Mitt favorit tv-framträdande med Justin
Dag 21 - Min favorit vän eller familjemedlem till Justin
Dag 22 - Den akustiska cover jag gillar mest
Dag 23 - Den piano cover jag gillar mest
Dag 24 - Hur många Justin bilder jag har på min telefon
Dag 25 - En bild på Justin när han räcker ut tungan
Dag 26 - Favorit bild på Justin med fans
Dag 27 - En bild på Justin med en annan kändis
Dag 28 - Vad gjorde mig till en Belieber
Dag 29 - En bild på Justin som jag är besatt av
Dag 30 - Vad Justin betyder för mig

Landat

Nu har jag landat efter några fullspäckade dagar, därav den usla bloggningen. Men jag har haft annat för mig och inte haft tillgång till någon dator. Men ska dra igenom dagarna lite snabbt iallafall.
Tisdag - Torsdag: Dessa dagar spenderade jag i Strängnäs med mina favorittjejer, vi firade lilljul på onsdagen, åt julbord, kollade på julklipp från hp filmerna, delade ut julklappar och åt julgodis. Fick fina presenter som nagellack, bodylotion och presenkort! Tack dagarna tjejer, det har varit lika roligt som alltid, ni är bääst ♥
På torsdagkvällen kom Catharina och hennes pappa hit på middag, så kvällen spenderade jag med henne. Vi kollade på film och hade allmänt kul!
Fredag & Idag (Lördag): Har jag spenderad med klasstjejerna, vi var först i ånestad och kollade på tävlingar. Jag fick även pussa på min älskadeälskadeälskade lilla HAVANNA ♥ Min första stora kärlek och som fortfarande har en speciell plats i mitt hjärta ♥
Åkte sen in till stan och åt på bk, sen pendeln till nkpg. Lite senare kom madde också, då åt vi taco, kollade på 3 och en halv filmer och hade det supermysigt. Haha sjukt vad roligt man har med dom där 4!
Men nu har jag landat hemma och ska inte göra någonting idag, är helt död. Men vi hörs, puss ♥

heido

Godmorgon, ska börja packa och sånt nu, så det blir nog inget mer inlägg. Men vi hörs om inte tidigare på torsdag, ha det fint, puss.

Rådampet man får..

... när man får tweetlimit på twitter när Justin är online.. gå och dö twitter typ.

before I die


Tumblr_lwsblmdsiv1r29t5yo1_500_large
308984_282889565075529_189875121043641_958212_677384512_n_large
Tumblr_lw6lo4cqzo1r5lo2bo1_500_large
Tumblr_lwrltnecfy1r5zh33o1_500_large


if only they could see

Hejhej, kom hem från stallet för en stund sen. Gick lite med bumsan i ridhuset och körde lite "frihetsdressyr" lite amatörigt sådär. Jag la grimskaftet över halsen på henne och hade lite godis i fickan, efter ett tag följde hon mig som en hund, stanna när jag stanna, sprang när jag sprang och var jätte söt. Hon är väldigt lättlärd min pålliee, ska fortsätta med sånt där för det är riktigt kul kan jag lova.
Sen jag kom hem har jag slått in lite julklappar till lilljulen och ska snart hoppa in i duschen och sen packa. Imorgon åker jag någon gång vid lunch, så jag hinner nog med ett inlägg iallafall. Sen när jag är borta blir det nog ingen bra update, kanske slänger in något mobilinlägg, men förvänta er ingenting. Men vi hörs imorgon, puss.
här får ni en gammal bild på oss 2 ♥

ett stort tomt hål

Finns inte ord för hur mycket jag saknar dig, är inte hel utan dig. Jag hoppas att du har det bra, för du förtjänar det allra bästa ♥
Vi ses snart, jag lovade dig och det tänker jag hålla. Jag älskar dig, föralltid. min underbara chanel ♥

like I'm made of glass

Godmorgon,vaknade för en stund sen och sitter o dricker te nu. Idag har jag lite att göra, ska först ut till stallet och ta en mysig skrittur barbacka efter hoppningen igår, så att hon får sträcka lite på sig. När jag kommer hem från stallet hoppar jag direkt in i duschen och sen måste jag börja packa och slå in presenter.
Skulle egentligen haft tjejkväll med några saknade tjejer, men det hinner jag inte, vilket är riktigt tråkigt.
Nu ska jag dricka upp mitt te, puss.
back off tjejer, he's mine ♥

Slut på 2011

2011 har varit ett bra år överlag, jag har utvecklats något otroligt i min ridning både genom gunnorp, rida själv på spi och på skolan. Jag har utvecklats mycket som person också, jag har blivit mycket mer frammåt och vågat gå över mina egna gränser, gjort saker som jag aldrig trodde jag skulle göra. Sen har jag också fått många nya fina vänner i bla nya klassen, men samtidigt hållt hårt i mina gamla. Ja, det har varit ett bra år, men 2012 ska bli bättre.
här får ni lite härliga bilder från året som gått.
firande av camilla med kladdkaka och saft i skolan

ridning på gunnorp där 3/6 ramlade av

Gotland med 9D

Fotbollsturnering

Avslutningsmiddag

Gick ut 9an, en dag fylld med tårar, skratt, sorg & lycka.

Avslutningskväll med fina tjejer

Sommarläger på gunnorp med min finaste Chanel

Smultronstället med världens bästa gunnorp-tjejer

Började på vreta, i världens sjukaste klass!

Filmtittande på skolan efter en sväng till cloetta

Bio med klasstjejerna

Myskvällar med klasstjejer

Fangirlat som aldrig förr

Allhelgonaläger med finaste Chila

Och sist men inte minst, den fyrbenta som varit min klippa genom allt. Min Sweet Spider ♥


du är det finaste jag vet.


let it be

jag dör på den här killen, ja det visste ni nog redan.

tvåtusentolv tjugohundratolv

Hej & GOTT NYTT ÅR ♥ Igår hade jag en trevlig nyårsafton med härligt folk! Träffade cornelia, hanna och madde hemma hos cornelia och tog bussen till stan sen vidare till Malmslätt. Där mötte vi upp Cornelias klasskompisar och några till som hade hyrt en lokal och så åt vi osånt. Lite senare på kvällen trillade det in mer folk och det blev en trevlig kväll, vissa stunder var värdare än andra, men jag är nöjd :) Kul att träffa lite nytt roligt folk med.
Vaknade upp hos cornelia med c,h & m, hanna åkte tidigt medans jag och de andra 2 kollade på film och åt en massa frukost. Vi fortsatte i samma spår fram till tresnåret då jag gick hem för att åka till stallet.
Jag och maja hoppade i ridhuset, spisan var knäääpp, men duktig! Tränade på att hon inte skulla tagga och rusa så mycket genom att göra halt när hon började skutta runt. Det funkade ganska bra och jag tror att vi ska fortsätta med det då hon faktiskt blev lugnare. Hoppade iallafall ett räcke på ca 85-90 vilket gick fint, duktig tjej ♥
Nu är jag hemma iallafall och ska bara ta det lugnt ikväll, är sjukt trött. Ska se om jag kanske kan få tag på några bilder från igår, annars får ni klara er, puss.

RSS 2.0