30 november


min finaste sölve, kommer aldrig kunna tacka dig för allt du lärt mig.
ng. Efter skolan åkte jag och maja till stallet, frös tårna av mig, men vad gör man inte för spisan? haha. Red inte, men borsta, fixa och gosa, så det får duga!
Nu har jag ätit och duschat och efter en massa tjat från en viss emma följt med tjockisen och handlat godis, men kan inte säga annat än att hon är lite för bra ibland. Nu ska jag trycka i mig en lussebulle och dricka glögg, sen får jag nog ta tag i plugget. Men hoppas att ni får en fin kväll sötnosar så hörs vi


Tell myself that I'll be fine without ya

But you know that we're in this together
You can try to push me from you
Nothing you do will keep us a part


Nu har jag varit duktig och gjort matte och svenska, särigt att mitt word inte funkar så kan inte fixa till musiken, suger apröv, men jag överlever. Haha sitter och kollar på ung och bortskämd och sådära, kvällen får nog fortsätta så.
sen måste jag säga att jag älskar min spider alldeles för mycket, hon är allt.


den här bilden tycker jag är galet mysig, haha
okej nu ska jag sluta babbla, är verkligen helt borta och i min egna lilla värld ikväll, så nu slipper ni mig för ikväll
pussisar



it's the best thing that you ever had


rösten, ögonen, leendet, låt mig dö ett par gånger tack! :o hah

Hemma efter en skoldag som gick förvånansvärt snabbt, först volleyboll på idrotten, jag suger verkligen på det haha, sen h-tid, engelska, no och matte. Nu är jag hemma, sitter och smådrogar detta klippet och dör lite på det! ska snart ta fram mina älskade skolböcker och mysa med dom en stund, har sv redovisning, matte prov nästa vecka, no prov nästa vecka, projektarbete i so och musik blä skjut mig. Men detta ska jag fanimig fixa, för snart är det jullov, jag längtar som fan, för då är det julafton, tandådalen och bara allmänt mys. Sen den 14 januari vet ni vad som händer, då ska ja äntligen träffa min blivande man på klippet över! :*
ha det fint


when you feel so tired but you can't sleep






säär häst


Lite blider från stallet, red somsagt i hagen och snön. Spisan va pigg som attan och tyckte allt var överdrivet kul, söthest ♥ haha, tog ett par galopper, haha hon älskade det! sen i traven va hon riktigt fin stundvis!
Nu sitter jag här och lyssnar på musik och världens bästa låt, som nog nånsin gjorts

där hade ni den med, haha kvällen får bestå av glögg, lussebullar,pepparkakor, ensam mamma söker och sthlm horse show. Ha det jätte bra så hörs vi!


the rest is still unwritten,



Godmorgon snyggingar, vakna runt 12 och nu kikar jág lite på the hills, men nu är det dags att baka pepparkakor, haha sen ska jag ut till min finaste spider och rida i pudersnön, hon kommer va galen, haha.
Men ha en fin söndag så hörs vi


lights will guide you home


jag ska inte säga något annat än att jag dog lite halvt igår när olle sjöng fix you, så bra! hoppas att han får komma till globen, för han är grym!

Men har haft en mysig kväll med syster min, tittat film, sthlm horse show och lite sånt, blir nog att fortsätta så och ska nog krypa till kojs snart, är trött som attan. Men ni får ha en fortsatt fin kväll finisar


take a look at me now


fulaste bilden som nånsin tagits på mig, men jag älskar er massor tjejer, bilden är inte fårn igår.. haha
Hemma nu, igår hade jag en fin kväll med mina fina vänner, idolkoll och bara ta det lugnt hemma hos cornelia, ganska bra. Jag sov över hos henne sen med.
Idag vaknade vi runt 9, gick ner och gjorde scones mums, sen åkte vi in till gamla linköping och sålde lussebullar med klassen, kallt, men mysigt :) Sen rulla vi mot donken och åt lite, sen hem till henne kolla runt lite på datorn och nu är jag hemma med adventstjärnor i fönstren och sånt där som hör advent till. mys!
förresten mina vänner, ni ska få veta att den 14 januari kommer jag vara världens gladaste människa!
JAG SKA SE DANIEL "VÄRLDENS BÄSTA" NORBERG I CLOETTA CENTER + ALLA ANDRA IDOLERNA
STÅPLATS MED CORNELIA OCH MAJA!
GLAD TJEJ.SE
ha det hur bra som helst så hörs vi!


but i lied my heart in thousand pieces so,


..jag älskar dig 100 gånger till pluto och tillbaka igen..

Hemma efter en skoldag fylld med skratt, haha. Startade skoldagen med idrott, höjdhopp.. verkligen inte min grej alls, haha failade stenhårt! sen va det matte, engelska, spanska och h-tid.
min klass är bäst!
kvällen kommer spenderas med Cornelia, Emma, Emma och Madde vilket kommer bli super tror jag! Vi ska fira cornelia lite och kolla på idol och lite sånt. Sover där sen och imorrn ska vi in till gamla lkpg och sälja lussekatter med klassen. Så det blir nog ingen uppdatering att hänga i julgranen :o haha. Men ni får ha en jätte bra helg så hörs vi imorgon eftermiddag / kväll!


dålig uppis

Men jag har haft fullt upp, igår var jag inte hemma från 8 på morgonen till halv 10 på kvällen. Därför att vi nior skulle hjälpa till på öppethus för de små 98orna som tar våra platser i höst. Jag var i hemkunskapen (vi fick inte välja) haha, vi baka 896785 pepparkakor typ. Men ja, trevlig kväll, med mycket fina nior! :)
förvänta er ingen bra uppdatering nu för jag ska till cornelia ikväll men världens bästa flickor
ha det bra

you don't always have to be on top,

Nu har jag och mamma bakat lussekatter och så har jag pratat med mina bästa tjejer, nike, felicia, julia och sarah på skype. Ush som jag saknar dom, världens bästa ♥
men snart fixar vi en återträff tycker jag!
har också vart i affären och sådär, haha köpte min älskade chokladkalender, det växer man aldrig ur! hihi.
Nu lyssnar jag på musik och lite sånt, snart blir det nog mat, haha gud va mycket mat och ätbara saker detta inlägget handlade om :o haha ni kommer tro att jag är värsta fettot.. haha
men ha en fin kväll så hörs vi!


baka baka liten kaka

Hemma från skolan nu, tog mig rätt lätt igenom denna dag, haha no,so,slöjd (lucia) och e-val.
Nu ska jag snart ner till affären och köpa grejjor till lussekatter som vi ska sälja på lördag, haha
Kolla runt liten på idol sidan och såg att olle ska sjunga fix you på fredag, glad tjej, för det är nog en av världens bästa låtar, nånsin. haha och jag lever fortfarande på facebook incidenten igår :D gladgladglad!
ni får ha en fin kväll finingar!

<3<3<3<3<3<3<33!



jag kommer vara glad i ett år ! :D
daniel norberg <3


det att bara att säga det, ni är lite avundsjuka va? haha






jo, att jag och min blivande man daniel norberg är födda samma dag! den 21 februari! det måste nog vara ödet! haha, big love till honom iallafall!


snösnösnöö


GRATTIS CORNELIA PÅ 15-ÅRS DAGEN, NU FÅR DU ÄNTLIGEN CYKLA UTAN CYKELHJÄLM,KÖPA ENERGIDRYCK OCH SÅ ÄR DU BYXMYNDIG! WOHO GRATTIS!
bilden är gammmaaaal!

Hemma från en ganska seg dag i skolan, spanska, so, svenska och h-tid. jag älskar min klass, så otroligt sköna allihoppa, haha! Gick den "låånga" vägen från bussen i världens snöstorm, kom hem, baka chokladbollar och det blev strömavbrott och nu kollar jag på harrypotter! mys på hög nivå!
Kvällen får fortsätta i samma spår tror jag,
ha det hur bra som helst sötnosar!


dynamite


mitt hjärta, jag älskar dig, mer än allt

ar seg som attan och blablabla. stallet var mysigt, red inte men borsta busan länge och sånt. Denna vecka har vi inte alls särskilt mycket i skolan, känns skönt, men har en massa annat att göra istället
onsdag: baka lussekatter till lördag
torsdag: hjälpa till på öppethus på skolan för 6orna som börjar 7an
fredag: cornelia
lördag: stå i gamla lkpg och sälja lussekatter med klassen

Måste också få in att köpa "julklapp" till klassens julkalender och present till cornelia och madde.. surt, för jag vill hinna åka till stallet, men det får vänta till söndag.. kommer sakna ihjäl mig efter pållen min! josse, om du läser detta får du ge henne en massa kramar och pussar från mig! :)

GRATTIS MADDE SOM FYLLER 15 IDAG! :) <3


ganska bra faktiskt



hur duktig som helst måste jag säga och hans röst till denna låt, UNDERBART!


så länge du är min

Nu har även jag sett harry potter, sjukt bra film! åhhhh som jag längtar tills nästa kommer, men får vänta till sommaren.. Menmen, kan bara rekommendera den, för den va bäst!
nu har jag kekat och sitter och gör fb till msn med mina gunnorp tjejjer! som jag saknar dom alltså, helt sinnessjukt!
Ha det jätte bra


gunnorp är livet som pricken över i:et

Tänkte göra en liten kul sak, jo, lägga ut en bild från alla mina läger på gunnorp! kul vaaa?

SOMMAREN 2007 - TRIXON
8-DAGARS


SOMMAREN 2008 - CYLWIA
10 DAGARS




ALLHELGONA 2008 - EPOZA
4 DAGARS


SOMMAREN 2009 - ARRAC
10 DAGARS


ALLHELGONA 2009 - ARRAC
4 DAGARS


SOMMAREN 2010 - CHILA
10 DAGARS


ALLHELGONA 2010 - CHANEL
4 DAGARS



gunnorp är världens bästa stället och jag är så glad att jag och linnéa valde att åkte hit sommaren 2007! Det har blivit så att höjdpunkten på året är gunnorp! Alla gånger man gråtit för att man ska hem och alla gånger man varit så glad för att man ska dit! Alla underbara människor man träffar, allt! Jag kan bara säga en sak att om ni vill ha sjukt kul, umgås med galna och underbara människor, rida på världens finaste hästar, rida för världens bästa ridlärare GISELA och lära er massor och samtidigt ha sjukt kul,
ÅK TILL GUNNORP, det är världens bästa ställe!


how wonderful life is, when you're in the world.

Godmorgon! Igår hade vi gäster här, trevligttrevligt :) vi åt god mat och prata häst och sånt där.
Vakna för en stund sen och ja åt frukost, haha vilken insats! Men idag ska jag äntligen se harry potter och dödsrelikerna del 1 jag är galet taggad, jag älskar harry potter!
Men hoppas ni får en jätte fin dag så hörs vi ikväll

bilder


it's a little bit funny, this feeling inside

sådär, nu är öppethus på mtu och jb med emma avklarat, båda lät riktigt bra och jag kommer aldrig kunna välja! Jag och emma har också gjort oss käna på jb genom att bli tvingade att vara med i skolradion som hördes över hela skolan :o kul. haha! Sen efter det gick vi hem och gick ut och fota, gick inte särskilt bra alls, haha men jaja!
tack för dagen emmmaa! jag älskar dig!
Nu ska vi snart ha gäster och sådär, så blir nog inget mer inlägg ikväll, jo ett med alla bilder!
ha det bra

lördag

nu ska jag snart iväg på öppethus till mtu och jb, så ska stressa lite, men vi hörs sen


ANDREAS WEISE



weiseee :(
han är grym iallafall och påminner mig om allahelgona 2010! haha ANDREAS WEISE wohohoooo! <3


idoooowwwwl

olle & weise är ganska så jätte bra & ganska så jätte snygga faktiskt!

fast inte bättre& snyggare än daniel, men lätt värda varsin röst ikväll!


' you're so one in a million, you are


älskling ett par dagar innan sommarlovet på hoppträning inför morgan!
jag är hemma!
för i helvete vad kallt det är, helt sinnessjukt! mina händer kommer ramla av snart :o inte okej alls.. men va ute i stallet somsagt, gick nästan inte att rida, stenhårt och halt, äääcccklliiigt! jag vill kunna rida! ushusssh. Men spider va fin och sen fick jag skjuts hem av karro.
Nu väntar jag på pizza och ikväll ska jag inte göra något speciellt, bara ta det lugnt, kolla idol och såntdär som hör till fredags kvällar. man kan inte annat än älskat!
puss


inget ljus utan mörker

fredaaag!
jag älskar det, skolan rulla på rätt slappt idag för att vara fredag, idrott,matte,engelska (film) och sen var det lucia så slapp spanskan, sen h-tid. Så nu har min klass valt tryck till klasströjan, haha vi har haft stora problem med det,men aja. Det blir nog bra! Nu kommer jag förhoppningsvis snart ut till stallet och sen ikväll blir det idol.
Men ni får ha det jätte bra och lyssna på daniel norberg - high and dry på spotify! nu finns den där, woho!
jaja, ha det bra! för andra gången

daniel adams-ray & oskar linnros


daniel adams-ray - lilla lady


daniel adams-ray - förlåt att jag aldrig sagt förlåt


daniel adams-ray - gryningspyromanen


oskar linnros - din mamma

finns galet mycket mer bra musik från dessa killar, grymma är dom! sök på dom på spotify eller youtube!


Sprickor blev hål i fasaden, Någonstans emellan var jag



skolan rulla på idag, va sjukt trött och mina ögon sved HELA dagen, haha. men min klass är bäst så va gör man inte, musikprovet gick sådär och so förhöret fick jag alla rätt på! Efter skolan va jag med cornelia, vi åt körde yoga (duktigaaa!?) och åt igen, haha fett ♥ Nu är jag hemma och har inget plugg, kärlek på det. Nu ska jag kolla på harrypotter bakom kulisserna, jag älskart.



thursday morning



Jag kom upp idag, grattis jenny!
nej men känner mig inte helt frisk idag heller, men får överleva det och åka till skolan, får inte missa mer nu. Efter skolan ska jag iallafall till stallet och spisan, mys!
jaaa.. i helgen blir det 2st öppethus, på lördag. Det blir på jb & mtu så ska vi se om det är något för mig!
ha en bra dag


PHOTOSHOP


såhär kul kan man ha i ps, haha, va väldigt slarvig så min tröja där nere vart CP, haha men aja. bilden är tagen när jag och emma letade efter fula kläder längst ner i min garderob.. haha

här har ni orginalblden, ser ni vad som ändrats? haha


hjärtahjärtahjärta




oj va liten bilden blev, men världens finaste daniiel norberg <3


igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför



Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser
Hur små saker blir stora på nära håll
Det fanns en tid då ingenting kändes som mycket mer
Är det här allt, tror jag nog att jag vänder om
Igår var jag högst upp. Imorgon är jag nedanför
Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd
Jag vill känna mer, Se mer än jag ser. Något kommer brännas ned
En miljon på banken men ingenting att leva för


jag saknar mitt paradis gunnorp så jävla mycket, alla otroligt fina människor, alla underbara hästar, vakna helt död på morgonen, stapla muggar, äta ostmackor, skratta, borsta chanel, rida, busa i skogen och ha det hur bra som helst

SOMMAREN 2007 - TRIXON ♥
SOMMAREN 2008 - CYLWIA ♥
ALLHELGONA 2008 - EPOZA ♥
SOMMAREN 2009 - ARRAC ♥
ALLHELGONA 2009 - ARRAC ♥
SOMMAREN 2010 - CHILA ♥
ALLHELGONA 2010 - CHANEL ♥




förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Jag har inte haft internet på hela dagen, därför så dålig uppis. Men stanna hemma idag också, kände mig inte alls särskilt bra imorse, är fortfarande inte riktigt 100 men ska allt ta och pallra mig iväg till skolan imorrn. Musik prov väntar och det får jag inte missa. Men idag va syster också hemma, vi kolla på hp och sånt där. Spela även lite sims 3, haha sjukt länge sen jag spelade det. Men allt stängdes ner och då blev jag sur och det vart inget mer spelande för mig.. Har pluggay endel också, ska försöka få in rockens historia i skallen vilket inte är det lättaste måste jag säga. Men nu har jag precis duschat och ska snart äta, haha nu har ni fått tagit del av min väldigt intressanta dag! Ni får ha det jätte bra, så hörs vi!

gråt inte mer - magnus weideskog

allt känns bak och fram
in och ut och upp och ner
det känns som att något har gått snett
men jag vet inte vad
jag hatar att missförstå, dig som jag förstår så bra


jag är tillbaka!

Nu är jag tillbaka!
har fixat en ny header som jag är ganska nöjd med, förutom bilden, den är ful, men hade ingen som passa på headern, så den fick duga. haha. Idag är jag sjukling.se, ont lite överallt, seg och förkyld, ush de suger! Men har hunnit plugga rätt mycket iallafall vilket känns bra. Har sett en massa filmer också, harry potter t.ex, haha peppar upp för nästa film som kommer nästa vecka tror jag? här har vi koll. Nu ska jag plugga lite till tror jag, om jag orkar och här får ni en rätt så bra låt att lyssna på sålänge!

Ni får ha det jätte bra


' tillbaka

jag tror att jag är tillbaka snart, ska fixa ny header och desigt och sånt, sen är jag nog tbx!
men håll ut!
haha pussss


' inte riktigt tillbaka, men har inget bättre för mig



Jag hade:
 
Chanel <33
Hästen var: underbar !
Jag önskade: chila <33
Gruppen du red i: 
stooora
Din grupps ledare var: klara och Lisa !
Jag bodde med: bästa!
Någon jag tyckte var konstig: haha alla är lite konstiga! :D
Någon som var rolig: alla, men speciellt alla i 8 rummet!
Den som du saknar: ALLT!
Den som hade hästen i boxen/spiltan brevid dig: Josefine & irko tara
Den som du hoppas möta nästa år igen: alla :)
Den som red finast i din grupp: alla red bra, men rebecka på butler är riktigt duktig!
Den som hade snyggast hoppstil på hela lägret: FELICIA när hon typ hoppa innan hästen och hamna nästan framför sadeln! :D de va snyggt!
Den som hade snyggast ridstil av alla: allihoppa!
Hur många sommrar innan har du vart på Gunnorp? 4 somrar och 3 allahelgona
Vilket år var roligast? alla, fast förra årets läger och detta årets är nog bland de bästa! både sommar & allah!
Saknar du (nästan) alla på lägret? allihoppa!
Kommer du tillbaka samma vecka nästa år? japp, första 10 dagars på sommaren och andra allah på hösten! :)

' hejhej hemskt mycket hej

jag orkar inte med bloggen alls nu
men lägret va UNDERBART, hade världens bästa chanel som jag saknar för mycket.
men vi hörs ngn annan gång
PUSS


' måndag

om ungefär 1 och en halv timme landar mina gunnorptjejer här!
så galet kul kommer det bli, men det blir nog segt på bloggen, kommer kanske ett inlägg innan vi åker på onsdag, men förvänta er inte för mycket.
men ni får ha det jättejätte bra
PUSS


RSS 2.0