på fyra ben går den som jag gillar allra mest


Var somsagt i stallet idag med mami, red inte för det spöregna och bajs. Sen hade hovis vart där idag så det var nog bara skönt för pluttan att chilla lite. Prata en stund med fia osv, när jag kom hem var det att äta fett från donken som gällde, BÖRJA TRÄNA JENNY! Nu har jag gjort lite spanska och ska snart hoppa in i duschen, vi höres, puss på er

dag 03 – en låt som gör dig glad


Håkan Hellström - Kom igen Lena

Jag älskar den här låten, helt klart en av håkans bästa. Den har hängt med sen man var liten och kan man bli annat än glad och går det att inte sjunga med? KÄRLEK

torsdag


sooooeeeeeettttttaaaa

tjabba
, idag har det varit en bra dag. kalasade för camilla som fyller 16 idag (GRATTIS) med kladdkaka på lunchrasten. Annars en dag fylld med skratt och sånna där roligheter.
Nu är jag hemma och väntar på att mamma ska komma hem och joina mig till stallet eftersom majabaja är sjuk. Men jag återkommer ikväll, haha pusshej

ge mig



Någon som vet vart man kan hitta dessa snyggingar? Låga vinröda, gemig. Om nån vet så får ni supergärna kommentera, kanske att den som har en bra sida där dom finns kan få en länkning! :)

there's nothing my heart can't do


Linne: Zara Shorts: Bikbok Strumpbyxor: Lindex tror jag.

Idag har varit en ganska så bra dag, skolan rullade på. Efter skolan åkte jag och maja till stallet somsagt, red ut en kortis på fina hästen. Hon var pigg och studsa och höll på i traven, men va fin ändå! Hon är så fin. 
Nu har jag ätit och ska kolla lite hockey på tvn nu, men vi hörs, pusss


dag 02 – din hatlåt

Denna var svår, för musiken jag lyssnar på tycker ju jag om, lyssnar ju inte på låtar jag hatar? haha! Men en låt som jag tycker är så jävla uttjatad är den här



men förr tyckte jag om den, men när man hör den 2639723682 gånger varje gång man sätter på radion blir det lite jobbigt, haha!

onsdag

Godmorgon, idag var jag snabb, är redan färdigfixad. Drog på strumpbyxor, shorts, linne och kofta idag. Somrigt värre, om man tog bort strumpbyxorna och koftan, haha! Idag är jag avundsjuk på min syster som har utvecklingssamtal och ledig resten av dagen, tror även 8orna är det. stackars oss 9or.
Nej nu ska jag lyssna på lite musik innan jag drar mig mot skuulan, efter skolan blir det stallet och fina hästen för hela slanten.
pusss

new

Tänkte börja med denna lista, den där hästlistan va så jobbig, så gör den lite då och då. Denna va bättre :)
dag 01 – din favoritlåt
dag 02 – din hatlåt
dag 03 – en låt som gör dig glad
dag 04 – en låt som gör dig ledsen
dag 05 – en låt som påminner dig om någon
dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe
dag 07 – en låt som påminner dig om ett speciellt tillfälle
dag 08 – en låt som du kan hela texten till
dag 09 – en låt du kan dansa till
dag 10 – en låt som får dig att somna
dag 11 – en låt av ditt favoritband
dag 12 – en låt av ett band du hatar
dag 13 – en låt som är guilty pleasure
dag 14 – en låt som ingen tror att du skulle älska
dag 15 – en låt som beskriver dig
dag 16 – en låt som du brukade älska men nu hatar
dag 17 – en låt som du ofta hör på radio
dag 18 – en låt som du önskar att du fick höra på radio
dag 19 – en låt från din favoritplatta
dag 20 – en låt du lyssnar på när du är arg
dag 21 – en låt du lyssnar på när du är lycklig
dag 22 – en låt du lyssnar på när du är ledsen
dag 23 – en låt du vill ha på ditt bröllop
dag 24 – en låt du vill ha på din begravning
dag 25 – en låt som får dig att skratta
dag 26 – en låt du kan spela på instrument
dag 27 – en låt du skulle vilja kunna spela på instrument
dag 28 – en låt som får dig att känna dig skyldig
dag 29 – en låt från din barndom'
dag 30 – din favoritlåt från den här tiden förra året

Jag har otroligt många favoritlåtar och det varierar hela tiden, men tar den låten som aldrig blir dålig!


fix you - coldplay

dream unitl your dream has come true


halvt överredigerad bild

Hemma! efter en jobbig dag i skolan fylld med nervositet, BLÄ. Men det första att vara nervös för om man heter jenny var en hemkunskapsredovisning om italiens matkultur. Skulle sen leda en grupp och göra pasta carbonara och fruktsallad, tror att det blev ganska lyckat? Men tusan va nervös jag var, haha! Sen fick jag reda på att jag skulle göra no nationella idag med, där va nervositeten tillbaka lika snabbt som den försvann. great. Men jag tror att det oxå gick helt okej, jag har i vilket fall som helst en jävligt bra klass så alla vet lixom.
Nu sitter jag hemma och lyssnar på justin, haha ja jag har blivit en belieber.. inte okej jenny! Men tusan va fina texter han har, tralala. Okej, nu ropar skolböckerna på mig, no och projektarbete står på schemat, mysigt
Nej ni, nu måste jag plugga, pusshejs


i was born to be somebody


en bild


en ful tjej i mitten och två sötnosar på kanterna från idag. I look like sveriges äckligaste fjortis, men skulle ha äckelpäckel ruffshår så jaa, hah

The reason I love you is you being you, just you

Jag älskar denna häst mest i hela världen, ha överseende med att spisan hade koll på allt utom mig när det blåste som fan. så för att få lite uppmärksam behövdes det fjäskas med en morot, hah!








never say never

Nu är jag hemma efter mina utflykter eller nått. Men tänkte berätta vad som pågått när jag inte skrivit här.

Söndag: Var somsagt i stallet, hade med maja som privatfotograf och tog på spisan allt rosa jag hittade utom lindor och gick ut och fotografera. Finaste hästen, hon är världens bästa, utan att tveka! Efter stallet duscha och åt jag supersnabbt och åkte sen in till stan med cornelia och såg på justin bieber - never say never! Var lite små skeptisk innan, men när man väl börjar kolla var man fast! Så grymt bra, fin, underbar och ja super grym film! Gåshud och gråten i halsen var ordet! Jobbiga är ju att jag jenny gustafsson sitter och lyssnar på justin bieber nu... haha men han är fan grym den killen! När man ser filmen, alltså helt galet att han lyckas och hur jävla bra han är! Det kallar jag talang, super! Efter filmen sov jag hos c tills idag! :) Bilderna från stallet kommer i nästa inlägg.

Idag: Vaknade hos cornelia, fixade lite oså. Sen tog vi bussen till skolan, i skolan fixades det inför spexfoto! Min klass var tomteverkstaden på julafton nivet! Jag, cornelia och natalia skulle vara dockorna som skräms med spindeln, så vi var i steg. Jag var den tråkiga med trollhår och så, sen natalia var den när håret stog rätt upp och cornelia var den fina och klara! haha. Tror att bilden blev ganska bra, fast fytusan va ful jag kände mig! haha. Annars rulla skoldagen på med fetaste huvudvärken, men annars så. Nu är jag hemma och det är bäst att jag sätter igång med hemkunskapen, för jag har redovisning imorgon, men vi hörs.

hugs.

mot stallet

godmorgon sunshines, vaknade för en stund sen och nu ska jag och systeryster snart ut till stallet. Maja har ingen häst idag, så jag ska ta med henne och spisan på en promenix så vi kan få lite nya mysbilder!
När jag kommer hem blir det snabbt in i duschen, sen ska jag och cornelia se never say never. Inte för att vi är några stora justin bieber fans, men vem vet vi kanske blir? haha nejdå, men man måste typ se den! :)
Får se om det blir med update idag, för jag och cornelia ska sova över nånstans, för imorgon har vi spexfoto i skolan! :) ha en fin söndag, puss


bästa vänner

Har haft en super fredag+lördag med undebara tjejer, jag, cornelia, madde och emma o sov hos mig inatt! Gårkvällen var super, tjocka oss, spela kort, skratta, prata, kolla på film osv. Somnade runt 3, imorse vaknade vi halv 1, emma var tvungen att gå på en gång. Men jag cornelia och madde gjorde scones och åkte in till stan och såg underbara eric saade igen! Grym kille! Hade bara med mig digitalkameran så bilderna suger, men ändå! Jag och cornelia såg även zackrisson (såååhäääär snygg) och tony mårtensson, woho. haha! Men sen satte vi oss på donken, åt och prata! Tack för dagarna tjejer, jag älskar er!

Här har ni 2 bilder !



tillbaka, liten iallafall..

Jag saknar faktiskt att blogga lite, men är så galet skönt att inte känna att man måste blogga. Men jag ska försöka blogga lite, men kommer bara blogga när jag känner att jag har lust och vill. Så kan bli så att det blir några inlägg en dag, sen skriver jag inget på nån dag. Men ska göra så gott jag kan, har supermycket i skolan nu sista terminen, mycket hästar och vill hinna träffa mina vänner också. Men jag ska försöka! :)

Va iallafall i stallet idag, jag och maja tog en sväng. supermysigt, skrittade länge på långa tyglar och hästarna var super fina, sen travade vi lite på en väg och efter det skritta vi mest. Träna mycket sidförflyttande från sida till sida, spisan var grym! hon är grym.
vi hörs, puss

buhu

jag och cornelia surar, ZACKE LÄMNAR LHC.
för er som undrar har jag och min kära vänn dreglat över honom på matcherna, galet snygg och galet bra.. men får hoppas att han kommer tillbaka efter sin ryssland tripp, han är grym.

jag är inte tbx än, ni är bäst

nån liten paus

JAG HAR 0 BLOGG LUST, inte okej alls. Men så är det och ingenting att göra åt det, men jag tar en liten paus, kanske är tillbaka imorrn, kanske om en vecka, kanske om en månad. Det är sånt som märks, ni är bäst, puss

nääe

idag orkar jag inte blogga, men vi hörs typ... imorgon

du är värd mer än allt som fåglarna har samlat

Tjabba, mår ni bra? Jag mår finfint, fast fortfarande lite småsur för matchen igår, men ingenting att göra, haha. Men har haft en fin dag idag med idrott, h-tid, engelska, no och matte. Efter skolan gick jag och cornelia in till stan och fikade på eh, mysigt värre. Efter det rulla vi hem mot my place och pluggade lite, pratade lite, skrattade lite, åt lite osv. haha. Nu ska jag lyssna på lite musik osv, ha en bra måndagskväll,
puss på er

Dag 6

Dag 1 - Presentera mig och min häst
Dag 2 – Det bästa/sämsta med min häst
Dag 3 – Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan
Dag 4 - Favoritbilderna på min häst
Dag 5 – Något annorlunda med min häst
Dag 6 -
Det här shoppar jag helst i hästväg
Dag 7 - Min favoritgrej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardagsoutfit
Dag 9 – Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet och omgivningen
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 – En ny tagen bild och 5 punkter som beskriver min häst
Dag 14 – Varför får ridning mig att må bra
Dag 15 – Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över
SCHABRAK - LINDOR - TRÄNS bla

Svar på frågestunden

Vilken kamera använder du? Jag använder en Nikon D40 och sen ett teleobjektiv (vet inte riktigt va de är för nått)

Vem är din förebild (ej inom hästsporten)? Hm, denna va svår, men jag tycker att kenza är en bra förebild. Men jag vet faktiskt inte, bara att rolf göran bengtsson är inom ridsporten!

vilket läger på gunnorp har varit roligast ? Hm, alla läger jag varit på har varit roliga, men båda lägren 2009 och 2010 har nog varit bäst ändå!

har du något du har svårt med i ridningen ? Ja, jag har lätt för att hamna för långt bak i sadeln och för att råka luta mig framåt, sen har jag världens fulaste hoppsits ! haha

Vad är ditt/dina tips till andra ryttare? Det är nog att alltid fokusera på det som går bra, aldrig ge upp och att inte ta åt sig om andra snackar skit om dig om din häst. Finns så mycket konstigt hästfolk!

Vad gillar du mest dressyer eller hoppning? Jag har alltid tyckt att hoppningen är det bästa, men för att hoppningen ska fungera så måste dressyren fungera. Men jag måste säga hoppningen! :)
 
Hur många medryttarhästar har du haft?
Jag har haft två medryttarhästar, ett gotlandsruss vid namn Sölve och nu har jag ju Spisan! :)

Hur länge har du ridit? Jag red ponnyridning när jag var typ 4-6, sen började jag rida seriöst när jag var 7, så i ungefär 9 år blir det nog! :)

Vem är din förebild inom ridsporten? Somsagt, Rolf-Göran Bengtsson, sen finns det många andra jag tycker rider grymt fint, bland annat Douglas Lindelöw, Malin Baryard och Edwina Alexander. Det finns många duktiga häst människor, Tobbe larsson är ju inte dålig han heller!

Ja, några frågor fick jag iallafall, haha men här har ni svaren! :)


hata hata hata

jag hatar skellefteå, kräks på dom. bajs.

ush ush ush, inte okej någonstans. nu är jag sur, ingen mer hockey ivår, pga av äckelskellefteå, sorry för mina ordval, men FYFAN.
nu bloggar jag inte mer för nu, för då blir nog min blogg barnförbjuden.
men stora stolta linköping <3

hejdå

inte ett moln, så långt ögat kan nå

Heej, haft en mysig dag såhär långt, en sväng ut till världens finaste häst. Fast gick inte så bra idag, ingen av oss var riktigt fokuserade och hon var lite små stel och pigg som attan. Men gjorde mest skrittarbete och hon blev fin mot slutet! UNDERBART VÄDER, sol och varmt! Kunde rida utan vantar och i bara tjocktröja, mysigt!


min fina, mobilbild så lagom bra kvalite, men hon är finast ändå!

Nu är jag hemma och ska kolla på hockey, en riktig nagelbitare blir det nog! Men får hoppas att lhc fixar det här nu, men det gör dom! PUSS

Dag 5

Dag 1 - Presentera mig och min häst
Dag 2 – Det bästa/sämsta med min häst
Dag 3 – Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan
Dag 4 - Favoritbilderna på min häst
Dag 5 – Något annorlunda med min häst
Dag 6 -
Det här shoppar jag helst i hästväg
Dag 7 - Min favoritgrej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardagsoutfit
Dag 9 – Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet och omgivningen
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 – En ny tagen bild och 5 punkter som beskriver min häst
Dag 14 – Varför får ridning mig att må bra
Dag 15 – Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över

Denna var lite knepig, men en sak som är lite skumt med spisan är att hon är mycket piggare på banan än ute i skogen! Slå den ni, haha! Eller just nu när hon stått ett tag är hon bockig ute men inte på banan. Men i vanliga fall är hon mycket piggare på banan! :)

Lördag


jag och sigge nån gång för länge sen

Tjabba
, jag mår finfint, hoppas ni med gör det. Eller jag är lite snorig fortfarande, men ikväll ska jag och familjen iväg till familjen ressner. Trevlans. Annars idag har jag bara slappat, kollat lite skidor osv.
Ikväll blir det lite seg bloggning från min sida, men om vi inte hörs ikväll så hörs vi imorgon, glöm inte frågestunden. Avslutar den imorgon klockan 20.00, så fråga på! :)

eric saade 18/3











ja här har ni mina bilder, fina eric !

bästa ponny

Insåg igår när jag gjorde detdär lilla bildspelet hur mycket jag faktiskt saknar att få ha arrac på läger.. att veta att det är "arrac och jenny". Att alla visste det. Visst, jag tror att han är en ponny som man älskar eller hatar, men jaa.. jag älskar honom, så jävla mycket. Lägren med honom var de bästa på gunnorp och vi hade så galet roligt tillsammans, vi va perfekta för varandra du och jag. När jag praoade på gunnorp red jag också istortsett bara dig i två veckor, när man då hade en hel paddock för oss själva, (han sparkar mot andra hästar) det var underbart. fina du. Jag skulle göra istortsett vad som helst för att få ha dig på läger igen, få vara några centimeter kortare.
Men det finns inte ord för hur underbar du är och hur mycket jag saknar dig mitt hjärta, du betyder så otroligt mycket och utan dig är jag ingenting. Du kommer alltid vara min gunnorp nummer 1, no matter what.

Jag älskar dig arrac


förlåt för kanske helt ointressanta inlägg för er, men det är ändå min blogg!

Dag 4

Dag 1 - Presentera mig och min häst
Dag 2 – Det bästa/sämsta med min häst
Dag 3 – Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan
Dag 4 - Favoritbilderna på min häst
Dag 5 –
Något annorlunda med min häst
Dag 6 - Det här shoppar jag helst i hästväg
Dag 7 - Min favoritgrej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardagsoutfit
Dag 9 – Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet och omgivningen
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 – En ny tagen bild och 5 punkter som beskriver min häst
Dag 14 – Varför får ridning mig att må bra
Dag 15 – Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över

Denna var grymt svår, men tar några som jag tycker mycket om!






Här va några, men jag tycker om måååååånga fler!



fucking perfect, to me


min älskling, jag saknar dig så mycket. du är bäst

Förlåt för min sega update idag, men nog vänja er nu när jag börjar bli frisk igen. Men har suttit och fixat detta lilla bildspel på min och världens bästa arrac ikväll. jag saknar den ponnyn, mer än allt. men iallafall, LHC vann med 4-2 och fixade  en 7de avgörande på söndag, braa!
Imorgon skulle jag testa på zumba med några kompisar, men hoppar det då jag känner mig lite dålig fortfarande. Men jag litar på dom, så dom får testa och se om det är roligt, jag måste börja röra på mig mer än stallet. Kommer bli ett fläskberg hallå!?
Nej nu ska jag sova, imorrn kommer eric saade bilderna, pepp??
pusshej

snygg kille . com


hjärta

Hej, hemma efter en underbar eftermiddag /kväll med cornelia och hanna på ikano. Vi åt först på Chili, sen var det eric saade för hela slanten! Först sjöng han ett par låtar, sen signera han, fick min lilla autograf på armen. Grymt gullig människa som tog sig tid att försöka prata lite med alla som kom förbi, han är fin!
Tog massa bilder, men cornelia fick med sig min kamera hem, men hon kommer och lämnar den imorrn, så bilderna kommer upp här imorgon!
Men nu är jag hemma och ska chilla hela kvällen, ha det fint!

Dag 3

Dag 1 - Presentera mig och min häst
Dag 2 – Det bästa/sämsta med min häst
Dag 3 – Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan
Dag 4 -
Favoritbilderna på min häst
Dag 5 – Något annorlunda med min häst
Dag 6 - Det här shoppar jag helst i hästväg
Dag 7 - Min favoritgrej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardagsoutfit
Dag 9 – Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet och omgivningen
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 – En ny tagen bild och 5 punkter som beskriver min häst
Dag 14 – Varför får ridning mig att må bra
Dag 15 – Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över

Eh, denna va svår.. men det är väll schabrak, jag älskar schabrak i alla former och färger. Får aldrig nog av schabrak, har en hel del hemma. Men vill ha fler, det är iallafall det jag lägger mest pengar på inom ridsport! Sen älskar jag mina nya ridstövlar med!
Redskap i stallet som jag inte klarar mig utan är nog grepar, hatar när man mockat ut halm och så ligger det några bollar kvar och så har någon annan spångrepen! det kan göra mig irriterad, haha! Sen skulle det vara jobbigt om man inte hade någon hovkrats eller borste med.. haha


besöksrekord

Besöksrekord idag igen, superkul! Tror att det finns en anledning, att bli länkad på teamsl.blogg.se är superbra för min statistik! Kan ju samtidigt om det är någon som missat den bloggen tipsa om den bloggen. Intressant och välskriven, grymt!

Äcklig Jenny


en ful bild som är cirkus 1 år gammal om jag tänker rätt.

Sitter i soffan och ruttnar snart bort, äcklig är jag med. Men idag har jag typ inte gjort nått, legat och velat bli frisk bara. Känner mig faktiskt lite bättre nu och jag ska till skolan imorrn, vare sig jag är sjuk eller inte. För imorgon är det fredag och efter skolan ska jag, cornelia och hanna till ikano och se snygge vid namn eric saade! haha, jag har med kameran så lite bilder ska jag nog kunna fixa! Så imorrn blir det nog ingen super update, men några inlägg ska jag nog få in iallafall. Men ni är grymma på att kommentera, men snälla kom på lite frågor och ställ också så blir jag superglad, puss på er


Rosa ponny outfit


GLÖM INTE

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN ETT PAR INLÄGG NER, ALLA KAN VÄLL FRÅGA NÅGOT? :)

Dag 2

Dag 1 - Presentera mig och min häst
Dag 2 – Det bästa/sämsta med min häst
Dag 3 –
Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan
Dag 4 - Favoritbilderna på min häst
Dag 5 – Något annorlunda med min häst
Dag 6 - Det här shoppar jag helst i hästväg
Dag 7 - Min favoritgrej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardagsoutfit
Dag 9 – Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet och omgivningen
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 – En ny tagen bild och 5 punkter som beskriver min häst
Dag 14 – Varför får ridning mig att må bra
Dag 15 – Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över

Det finns mycket som är bäst med Spisan, men en sak är att hon alltid försöker göra sitt allra bästa och tycker inte om att göra fel. Att hon verkligen försöker förstå och om hon inte riktigt förstå visar hon det eller hittar på något annat som kanske är rätt. Sen att hon är så otroligt snäll med, hon är aldrig dum, verkligen aldrig.

Någon dåligt med henne.. kommer inte på något dåligt eftersom hon är världens bästa häst. Men om man ska komma på något sämre är väll att hon kan bli väldigt pigg och rätt stark ibland och då blir hon ganska jobbig att rida. Men hon är bäst iallafall!

101 DAGAR KVAR


knäpp bild på mig och chila från galoppsträckan

bästa chila, ful sits

vetni!? det är bara 101 dagar kvar till jag är på gunnorp med världens bästa brudar och rider världens finaste hästar, åh jag taggar! Någon mer som ska på läger 3 / 10-dagars i sommar?

Sjuk idag med, men imorgon ska jag i vilket fall som helst till skolan! För på eftermiddagen tror jag att jag coh några kompisar skulle till ikano och se eric saade, haha han är så snygg.. jag saknar förresten min pålle mest, skulle till henne idag med. men nej, äckelbajs förkylning.
Nu ska jag dricka te så min hals överlever, vi hörs
puss

äe, vi kommer igen!

Kollat på hockey med mamma ikväll, tyvärr vart det förlust pga av missar i början. Men jag tror fanimig att cluben kommer igen och vinner denna serien, eller hoppas det iallafall. Nu ska jag sova och hoppas jag att frisk imorrn, hoppas kan man ju alltid.. men godnatt och glöm för i guds skulle inte frågestunden!


Frågestund?


Funderar på att ha en liten frågestund där ni kan fråga om allt ni kommer på, eller jag kanske inte svarar på allt för privata saker, men om ni vill så svarar jag så gott jag kan! :) Ni kan fråga i detta inlägg!
FRÅGA PÅ! avslutar när jag fått tillräckligt många frågor!


tröttis

Hej alla fina, har vart lite segt ifrån min sida idag jämfört med igår, men blogg.se har inte gått att logga in på förrens nu och sen har jag mått piss. Orkar inte skriva mer nu, men vi hörs. typ ikväll.
 

ge mig sommar och snygga bikinis



Ny dagsak

Snodde den här från julishala.blogg.se, tänkte att jag borde fortsätta med en sån här så jag har nått att skriva om, men dock inte "min häst" utan "min medryttarhäst" haha :)

Dag 1 - Presentera mig och min häst
Dag 2 –
Det bästa/sämsta med min häst
Dag 3 – Redskap/utrustning jag inte klarar mig utan
Dag 4 - Favoritbilderna på min häst
Dag 5 – Något annorlunda med min häst
Dag 6 - Det här shoppar jag helst i hästväg
Dag 7 - Min favoritgrej i stallet
Dag 8 - Min hästs vardagsoutfit
Dag 9 – Mitt bästa hästminne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet och omgivningen
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 – En ny tagen bild och 5 punkter som beskriver min häst
Dag 14 – Varför får ridning mig att må bra
Dag 15 – Något jag och min häst har gjort som jag är stolt över

Ja ni, mig själv har jag väll presenterat ett par gånger. Men kan presentera mig lite mer hästmässigt. Jag heter iallafall Jenny Gustafsson och har ridit i ca 9år. Eller jag red lite halvseriöst och av och till när jag var typ 4-6. Men började iallafall rida på Linköpings fältrittklubb och red där i ca 7 och ett halvt år, sen dess har jag varit medryttare i ett litet stall utanför skeda i linköping. Jag har alltid varit en sån som fastnar för lite speciella hästar, tycker om busiga hästar som hittar på lite små bus ibland.
Min medryttarhäst är iallafall ett varmblodsto född 2000 vid namn Sweet Spider. Världens snällaste häst, med också pigg som attan ibland och har mycket i sitt lilla huvud. Men om man hittar knapparna är hon urfin och hon hoppar superduper fint! Vi har tävlat lite clearrounder och bedömningar, som högst 70, men ska nog försöka köra någon 80 iallafall iår. Har fått 2/3 möjliga cr rosetter och en fjärde placering i 70 bedömning. Det är jag nöjd med då jag inte riktigt hade hittat knapparna på henne då. Men hon är iallafall världens finaste häst!





livet leker, verkligen

godmorgon, kom inte iväg till skolan idag heller, känner mig febrig och har galet ont i halsen + snorig. Inte kul att missa ett nationellt prov.. men känner att jag inte vill att min "sjukdom" eller vad man ska kalla det ska förstöra mitt resultat för att ja inte kan koncentrera mig. Då gör jag hellre provet när jag är frisk och kan prestera så bra som jag faktiskt kan! Så idag ska jag satsa stenhårt på att bli frisk, vill åka till skolan imorrn, för jag ska rida då. Saknar min pålle väldigt mycket!
Men jag hoppas att ni mår bättre än mig, men vi hörs under dagen, puss

Bättre sent än aldrig

Kom på att jag sa att jag skulle försöka få tag på bilderna från vreta, men lyckades inte. Men har istället hittat andra bilder på två av de tre hästar jag red. Bilderna är lånade av http://vretahast.webs.com/.
Vet inte om detta är så intressant, men ändå, haha!


"Nova" Gulliver - Chirac Född 1990 Nova har tävlat 140 hoppning och gått JSM 3 gånger. Kom till Vreta år 2005.
Hoppade denna, riktigt härlig var den! :)


Filippa, Elfenspuk - Marabou * Född 1994 Fillippa har tävlat debutant fälttävlan. Kom till Vreta år 2000.
Detta var en av de två som jag red dressyr på, söthäst som gick superfint när man hittade knapparna!



jag ler mot dig, för det finns ingenting som passar mig

Gokväll, hoppas ni mår bättre än mig, för jag mår inte bra nånstans. Idag har jag ju somsagt vart hemma, kollat film, lyssnat på musik och misslyckats med att bli frisk. Det värsta av allt är att jag har världens ångest över att jag känner att jag måste till skolan imorrn, för vi har nationella i fysik. Tanken att jag måste sitta där i aulan med rinnande näsa, svidande hals och bultande huvud och försöka skriva ett svårt nationellt prov i fysk lockar inte särskilt. Jag tror inte att ångesten gör mig frisk heller, ush.
Har förresten en såndär dagslista pågång, denna gång är det en "hästlista", vill ni ha en till sån? Lättare om man har lite bloggtorka, men vad tycker ni? :)
ha det fint, vi hörs

Brun hoppoutfit


Trixade ihop en liten outfit till er, blev av denb lite "lyxigare" varianten, ska försöka variera lite med "lyx&budget" tänkte jag. Men vad tycker ni om denna outfiten? Är den snygg eller blir den för mycket? Själv tycker jag att den är snygg, men på rätt häst!


29e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


du är allt och så mycket mer

Musik Tips !

Tänkte att jag skulle bjuda på lite musik som jag tycker om att lyssna på, jag är en såkallad allätare inom musik haha. Jag lyssnar på allt mellan håkan hellström till flo rida, haha! Men tänkte att ni skulle få lite musik tips iallafall!

håkan hellström - det är så jag säger det


ulrik munther - born this way (lady gaga cover)


jessie h - price tag


veronica maggio - jag kommer


här har ni en av mina spotifylista också!



ill


stora stolta linköping - lånad från lhc.eu

Halloj goingar, sitter hemma och är sjuk med världens förkylning och ont i hela kroppen, blä.
Men iallafall, var ju på hockey igår med mammsen, mycket folk och helt ok stämning! Men seg match, blev inte mål förrens i sista perioden och då ifrån fel lag. blä. Men jag tror minsann att lhc kommer igen och vinner den här kvartsfinal serien! Fick även en snyggis go blue tröja, hur mysig som helst att sova i, puss på den!
Idag är jag sjuk iallafall, skulle kanske kunne gå till skolan, men kan verkligen inte koncentrera mig när näsan rinner, halsen svider och sen så mår jag ju inte bra. Så ska kanske försöka plugga lite hemma idag.
Men imorgon måste jag i vilket fall som helst till skolan, har nationella i fysik på morgonen, får se om jag stannar kvar hela dagen eller tar mig hemmåt efter provet. Tror nog jag stannar då jag bara har h-tid. Men det är sånt som märks!
Vi hörs! , puss

28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.


måndag



we<3it

 skoldagen på mycket länge, snoret har runnit och har haft 0 koncentrations förmånga, inte okej. BLÄ! Men om man bortser från min feta förkylning och seg skoldag mår jag fint, sitter och dricker mitt älskade vaniljte nu, smaskens. Ikväll mina vänner kommer min update inte vara bra alls, för jag ska iväg på hockey med mina käre mor. Trevlans, men fixar kanske ett inlägg, annars hörs vi imorrn! :)

Hiss



Jag känner att jag bara måste hissa GUNNORP, världens underbaraste plats för hästälskare på sommarlovet! Har varit där på 7 läger nu och alltid lika nöjd! Underbara människor som man inte kan annat än älska, hjälpsamma och alltid med ett leende på läpparna. Ridläraren Gisela är hur grym som helst och när jag red på ridskola lärde jag mig mer på 10 dagar på gunnorp än en termin på ridskolan. Hon är konkret och ger en alltid peppande tips och hon kan säga "lägg bak skänkeln lite" så funkar plötsligt allt! En av de bästa ridlärare jag ridit för och så är hon alltid super glad!
Hästarna på gunnorp är också underbara hela högen, finns allt från shettisar till stora biffiga halvblod, fullblod osv. Det finns verkligen en häst för alla smaker, sen är dom väldigt måna när dom delar ut hästar och man får ibland prova flera stycken innan man hamnar på den man ska ha och även om man kanske inte är nöjd med hästen från början så gråter man ändå alltid floder när man ska lämna den!
Hoppningen avslutas med en hopptävling och dressyren med en kadrilj.
Så om ni någon gång ska på ridläger och inte vet vart ni ska, åk till gunnorp! Det ligger en bit utanför Linköping och inte allt för dyrt. 10 dagar kostar 4550 ungefär, vilket vissa läger kostar för 7 dagar, grymt!




Jag och Arrac på läger sommaren 2009


27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.


Haha, hon ser verkligen ut som en hund!

hemmaa


snygg

Nu är jag hemma efter en fin kväll, natt och förmiddag hos cornelia. Igårkväll tog vi det superlugnt, kolla melodifestivalen, dregla över eric saade och danny, skrattade osv. Följde sen natalia en bit, sen sov jag hos cornelia. Idag vaknade vi jätte tidigt och jag hade sjukt ont i halsen och snora som tusan! Men vi har mest tagit det lugnt, ätit överdrivet mycket fett och bara haft det bra! Kollat farsan och i taket lyser stjärnorna med, trevlans!
Nu är jag hemma med ont i halsen och en näsa som rinner, men ska pallra mig iväg till skolan imorrn, hinner inte vara sjuk i nationella prov tider. blä.

Tack för era tips om vad jag ska skriva, var lite om att berätta lite om ridpass, lite tips både inom photoshop och ridning (jag är inget proffs så har inte så mycket tips, men nått ska jag väll kunna få fram). Hiss / Diss och mycket bilder. Så ska ta till mig av detta och köra på,
ha det fint, vi hörs

TIPS

Detta inlägg hade jag tidsinställt igår, men nej det finkade icke, så här kommer det!
Fick frågan om hur man gör en bild över de andra bilderna i t.ex en header så den blir lite genomskinlig, så här kommer det! Om ni int fattar, skriv då så ska jag försöka förklara!

1. När man har gjort sin header eller vad det nu är så öppnar man bilden man vill ha


2. När man gjort det klistrar man in den på den andra bilden / headern och fixar den så som man vill ha den och så den passar.


3. Sen markerar du lagret som bilden ligger på


4. Nu kommer själva grejjen som gör bilden genomskinlig, ni ser där jag har ringat in? Där ändrar man till hur genomskinlig man vill ha den, jag brukar ta mellan 40-60. Men det är helt upp till en själv.


5. KLART, eller man kan sudda kanterna om det blev lite vitt under, men somsagt det gör man som man vill.


Jag gör mina bilder i photoshop elements 4.0, sen är jag suuuuperdålig på att förklara. Men säg till om ni inte fattar. PUSS

rubrik

Halloj, kom hem från stallet typ nyss! Red ut en sväng, skritt och trav fick de bli idag. Spisan var pigg som attan och kickade i traven, vilken hon aldrig brukar göra. Tror att det är brunsten som spökar haha. Annars var hon fin, pigg och lite stark ibland, men annars snäll! världens bästa häst!
Nu är jag hemma och väntar på att min syster blir klar i duschen så jag kan få duscha, sen ska jag fixa mig och gå till cornelia. Som sagt ska jag vara där ikväll, men har ett tidsinställt, sen hörs vi imorgon.
Puss

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

typ 72937398123 gammal bild och så är den pytte liten, men b-rudarna på bilden  är grymma!

and then you



godmorgon sunshines,
sitter i soffan och har ont i halsen. Inte bra alls då jag har en del planerat idag, men jag ska trotsa halsen och åka ut till stallet! Tror att vi tänkte rida ut en lite längre sväng idag och spisan måste nog springa av sig lite då hon bockar som en vildtjur just nu, haha busan.
När jag varit i stallet ska jag snabbt duscha och fixa mig, sen rullar jag mot cornelia för melodifestival kväll med henne och natalia, super. Så inte tänker jag ligga och deppa idag för att jag är lite sjuk! Får hoppas att det inte blir värre bara!
Men ha det fint,

Vi testar nu igen då..



Någon som har lite bloggtips om vad jag kan skriva om, kan vara allt mellan himmel och jord! Bara skriv, kan vara frågestund, hiss/diss, nån tävling, kläder, bildbomb, photoshop tips eller vafan vad som helst! Kom igen nu! :) hur kul är det att blogga när cirka 3 sötnosar kommenterar? haha kom igen ni andra :)

checka in

Såg att nicholai valt ut min header till en av dom 5 bästa, blev superglad! jätte kul att han gillade min header, då blir man glad! Gå in på Nicholaihollesen.blogg.se för att se den :)
Besöksrekord idag med, ni är grymma!!


25e bilden: En person som alltid gör dig glad.


bästa cornelia, cirkus ett år gammal bild men hon är lika bra för det!

el fin de semana


we<3it

I'm Back, efter min korta paus eller vad man ska kalla det i typ 2 dagar haha. Men igår var det vanlig skola på förmiddagen, sen på eftermiddagen skulle alla 9or dansa i a-salen. I början var det sjukt pinsamt, men det släppte sen och blev faktiskt ganska kul sen :) På kvällen var det dans för halva lkpgs 9or i cupolen, roligare än vad man trodde och blev en fin kväll med fint folk! 
Idag har det varit en ganska seg dag, men med en fin klass. Nu är jag iallafall hemma, ska bara ta det lugnt ikväll. Men imorgon har jag rätt så fullt upp, ska först till stallet sen ska jag träffa cornelia och natalia på kvällen, blir grymt! :) Men vi hörs, puss


Hiss



Jag skulle vilja hissa mina nya ridstövlar jag köpt från hööks, (de på bilden är junior modellen, inte riktigt de jag har). Dom är verkligen grymt sköna, mjukt läder och hela faderullan, de skaver pytte lite i knävecken när man går, men det går nog över! Hur bra som helst, än så länge iallafall! :)

24 bilden, En bild som gör dig glad

Det finns många bilder som gör mig glad, så jag tänker inte bara lägga upp en, utan flera :D haha


mina bästa b-rudar

ser ut som en potatoooo

finaste

jag och bebis efter en 4e placering i 70cm

bästa arracccc

Orkar inte leta fram mer bilder, skulle vilja lägga upp en massa på mina andra fina vänner och fina pållar, men har inte så många på denna dator. Sen orkar jag inte men ändå :)


så länge våra hjärtan orkar slå


jag älskar dig mest i helahelahela världen

Halloj,
idag har jag varit glad, haha. Nej men skolan var helt okej, den rulla på som vanligt. Sen åkte jag och maja till stallet och gosa med hästarna, red inte då vi hade det lite stressigt. Men fixade det vanliga och borsta lite extra, hann även med att borsta lite på lilleman eller ja, sölve. Sinnessjukt va liten ponnyn är, knäppt att jag ridit på honom haha. Men nu är jag hemma och har inget plugg, härligt! Men imorrn är det dans på eftermiddagen med alla 9or, sen på kvällen ska vi dansa i cupolen med andra skolor. JA, linköping är normalt. Men nu ska jag tugga vidare på mitt muffins, eller min muffin eller vafan. haha! pusshej

.

fuck, kolla nyss klart på hockeyn vilket blev förlängning och förlust.. men det tar dom igen!
jag städade mitt rum, starkt? Japp, okej nu är jag trött godnatt!

23e bilden: En bild från i somras.


fet-tisdagen


jag och finaste chila i somras, jag saknar dig lite smått sådär fina

Har ni någon rolig idé om vad jag kan skriva om på bloggen, har ingen inspiration och sen suger ni fett på tt kommentera, kom igen nu! jag vet att ni kan! :D

Hola guapas, hr haft en helt okej dag i skolan med spanska, hkk (vg på provet, tjoho), svenska och h-tid. Nu är jag hemma och känner att jag verkligen måste städa mitt rum, ser förjävligt ut rentutsagt. Så ska nog pallra mig upp för trappan och göra det, med lite musik ska det nog funka. Annars kommer nog kvällen bli lugn, ska somsagt städa mitt rum och duscha, inget plugg som måste göras heller för den delen. Sen ska jag nog koll lite hockey på tv4 sport, tror det iallafall. Ni får ha en fin fet-tisdag eftermiddag och glöm inte att äta överdrivet mycket fett! Det har jag gjort, tss.
puss

22e bilden: En bild på en tid du saknar.


sölve & jenny = föralltid tider

att slå tillbaka, det är det inte värt


min finaste idag innan vi skulle ut och rida. Går inte att rotera bilden, cppp

Gokväll, Har haft en helt okej dag idag, efter skolan drog jag och maja till stallet och red ut en sväng barbacka. Min pålle var superglad idag, öronen pekade rätt fram heeeela tiden, super fin var hon i traven med. Bara jag som behöver träna på min balans på henne. Hon är ganska vinglig och lite småskumpig, så har lätt för att hamna på sidan av hennes rygg och inte mitt över. Så ska försöka att rida lite barbacka nu ivår eller iallafall sitta ner mycket i traven även med sadel. För både jag och spisan tycker om att rida barbacka, fritt och härligt! haha :) Maja lyckades bli avbockad idag med, haha förra gången var det min tur och idag hennes, tss. Fast nu har vi båda ramlat av, så får hoppas att vi slipper det ett tag framöver. Våra pållar har fetaste vårkänslorna, sötnosar! Men nu ska jag kolla lite tv, men vi hörs, puss

du är allt för mig


det finns ingen i hela världen som förstår mig så bra som du och som jag litar på så mycket. Du är det bästa jag har, utan att tveka en sekund. Tack för att du finns, jag älskar dig mest.

våga hoppas våga tro


we<3it. Å jag vill ha sommar
Halloj, Nu har jag fixat om lite på bloggen, orkar inte mer nu. För det första är jag så trött så jag skulle kunna somna när som helst och för det andra värker min hand. Synd om mig. Nej nu ska jag inte klaga, utan peppa solsidan, ponnyakuten och wallander ikväll.
Förresten har jag 0 inspiration just nu, så därför tycker jag att ni kan få skriva lite grejer ni vill läsa om. Skriv bara en liten kommentar så ska vi se vad jag kan ordna :)

John Withaker Ridbyxor



Hur snygga är inte dessa två? De helröda är inte heller helt fel! Har även hört att dom ska vara riktigt bra. Så nu ska det sparas så nästa gång jag inhandlar något i hästväg ska det vara dom här!
Vad tycker ni? HISS ELLER DISS?


21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


emmmmaa,
finns fler, men orkar inte leta upp bilder waaaahh..

röra

IDAG MINA VÄNNER, KOMMER MIN BLOGG VARA RIKTIGT RÖRIG OCH FUL, MEN JAG TÄNKTE FIXA OM DESIGNEN OCH HEADER OCH SÅNT, SÅ SKRATTA INTE OM DET SER FULT UT :o HAHA, PUSS

superdupermega trött


världens bästa ponny!
Ja ni, rubriken säger allt, är så galet trött och har ont överallt, haha. Men kvällen igår var jätte mysig med mat, skratt, prat, godis, chips, melodifestivalen och tusen gånger starkare. charlie gustafsson är snygg. Kom hem runt halv 12, då hade jag ont i handen och somnade på 3 sekunder typ, haha.
Vaknade för en stund sen och sitter och dricker te nu, idag ska jag inte göra något alls. Bara ta det jätte lugnt och vila upp mig för ännu en skolvecka, kanske ska välja lite bilder till fotoalbumet jag fick när jag fyllde år. Den som lever får se, men vi hörs nån gång, puss på er


20e bilden: En bild på dina närmaste.

Hoppar denna, både vissa vänner, familj, släkt och hela faderullan kan inte vara med. haha puss

cause god makes no mistakes

Heej, är hemma nu. Hade en mysig och lugn kväll med cornelia, grymt mycket skratt, prat och sånt kul. Du är bra du! Åkte hem runt halv 12 idag och åkte direkt mot stallet, jag och maja kunde rida ut, woho! Red kvarten och lite fram och tillbaks, haha spisan var grymt pigg och glad. Så jag tänkte att hon skulle få galoppera lite grann, men hon var så galet pigg och ville bara rusa, så skulle jag hålla in henne. Då tog hon chansen och gjorde fetaste bocksprånget.. haha och jag lyckas ramla av. Men ingen skada skedd mer än blåmärke på höften och en ömmande finger, haha men jag trodde inte spisan kunde göra sånt. bushäst!
Nu är jag hemma, men ska snart iväg till catharina och hennes mamma med familjen, så ingen bloggning ikväll. Men här har ni de två grejorna jag inhandlade på mässan på ghs :)

shabrak 250:-


Benlindor 99:-


tjabba tjena hallå

soeta
Sover hos puddingen på högra delen av bilden, finfint. Så ingen bloggning från min sida, men vi hörs imorrn.
pusss

NÅGON HÄSTMÄNNISKA?

Finns det någon där ute (som jag helst känner eller iallafall vet vem det är) som är sugen på att starta en hästblogg med mig? Jag är lite småpepp på det. Ser alla mina kompisar starta hästbloggar, så jag undrar som nån hästmänniska som har något att skriva om och som jag vet vem det är vill starta hästblogg med mig?? :) Är inte helt 100 än, men om nån kanske är intresserad så skriv! :)


sometimes, all you need is one

godmorgon, är hemma med sprängande huvudvärk och magont idag. Inte okej, för jag mår inte bra alls. Jag skulle egentligen åkt och ridit min spider idag, men såklart lyckas mitt bajsiga immunförsvar svika mig. BLÄ. Okej, klaga lite till jenny. Men idag ska jag bara sega framför tvn och dricka te och bli frisk. Får se hur mycket bloggning det blir, men det är sånt som märks, puss

19e bilden: En person som är snygg.


bästa daniel

18e bilden: En bild på din fritid.


min pärla

jag dör


jag ryser, längtar som en gris på att få höra hela låten. jag är så glad

Faktiskt haft en riktigt bra dag idag, no,so,h-tid och h-tid. Efter skolan gick jag, emma,emma,cornelia,madde och issa till bibblan för att låna böcker. Sen gick jag, emma och cornelia till bussen och jag och emma åkte vidare till hennes stall. Hjälpte henne lite i stallet och sådär, mysigt! Efter det tog vi bussen till centrum, mötte ett par av hennes kompisa och hämtade en nyckel, sen hem. Galet kul att träffa henne igen, var så länge sen vi va. Inser att hon nog alltid kommer vara en av mina allra närmsta och bästa vänner, vi har så grymt kul tillsammans. Skrattade så jag fick ont i magen i vissa stunder. hon är bäst.
Nu är jag hemma och har duschat och sånt. ska nog snart sova och läsa i min frida tidning. Men vi hörs

17e bilden: En ovanlig bild.


Ibland kan vi ha roligt i photoshop, söta vaaa??

give a little bit

Hemma nu efter en fin dag, ett vg+ och ett vg i so satt fint. Sen donken med cornelia, emma och madde på eftermiddagen och en kväll med cornelia va inte helt fel det heller! Fina brudar.
Nu är jag hemma och glor på sofias änglar, inga läxor, slapppppt!
puss

RSS 2.0