16e bilden: En tokig bild.


Måndag

Tjabbbba! Tillbaka till skolan efter ett långt och välbehövt sportlov, nu börjar helvetet igen. Fyllt med plugg om kvällarna, nationella prov, stress, gymnasieskit, tidiga mornar och 0 fritid. Lockande ellerhur? Näe ush, men överlevde dagen utan att somna, starkt!
Efter skolan rullade jag och syster ut till stallet, testade mina nya ridstövlar, puss på dom! Verkligen hur sköna som helst och jag fick verkligen stadigare skänkel kändes det som! grymt !
Nu har jag pluggat och kollat ponnyakuten, hoppas ni har en fin kväll så hörs vi

Göteborg Horse Show 2011

Fredags: Vi kom till göteborg runt 1 tror jag, gick runt lite på stan, inhandlade en tröja på weekday och en tjocktröja och mössa på bikbok. Sen åt vi på hard rock café. Vid ca 5 gick vi ner mot scandinavium och in på mässan, galet mycket folk så vi går in på arenan och inväntar showen. Haha! Det börjar med hoppning, tror det var 1.50, jag minns inte vad vinnaren hette, men ingen svensk var det iallafall. Efter hoppningen var det voltige, grymt duktiga! Att man vågar göra sånt på en häst? Heltsjukt! Sen eftersom flyinge har 350 års jubileum iår, så var det en liten show därifrån, med galet fina hästar! Sist var det höjdhoppning som slutade på 185 cm! Marco Kutscher vann den, tror jag det var! :) Köpte ingenting på fredagen, blev sugen på alllt som fanns där, men tyvärr så är man inte gjord av pengar. Justja, såg både jacob (nivet han i ponnyakuten förra året) och  dressyrmupparna (ingrid & linn) på mässan.
Lördags: På lördagen gick jag och maja ensamma, det började med young riders KRAFT cup, efter det var det GP ponnyn, där t.ex nicholai i årets ponnyakuten tävlade. Galet hur duktiga ponnyryttare det finns! Vann gjorde 12 åriga Evelina Lindh, nicholai kom förresten 3a om nån undra. Efter GP-ponnyn var det stipendium där bland annat Pontus Lidsell (pontuslidsell.blogg.se) fick stipendie. Efter det var det agility och gymkhana! Sen var det en paus, då gick jag och maja runt på mässan, såg då bland annat Linn (som bloggar på teamsl) och pontus igen. Jag köpte äntligen ett rosa schabrak + matchande rosa lindor till spisan. Tänkte köpa withaker ridbyxor, men kunde inte bestämma mig, så det blev inga. Sen gick vi in igen och då var det dags för poänghoppning, där gick det bra för svenskarna, douglas lindelöw kom 2a och peder fredricsson 3a! Efter det var det en lite längre paus, sen var det dags för 1.55 hoppning, då kom angelica augustsson 2a och alexander zetterman 4a! Sist men inte minst var det världskupp i dressyr med kür. Verkligen otroligt fina hästar, det är galet!

Där var mina dagar på horse showen, grymt kul var det och tog över 1000 kort som måste rensas. Justja påvägen hem stannade vi på hööks och köpte mina ridstövlar med snörning, hur sköna som helst!
Bilder lägger jag upp på tjejornas.webblogg.se för jag orkar inte lägga upp dom på olika ställen :)

ingen uppdatering

Nu åker jag mot göteborg för horseshow. Ska försöka fotografera mucho, men den där listan "en bild på..." fortsätter jag med på söndag. Men vi hörs
puss

torsdag

Hejsan hoppsan, är fortfarande sur för imorgon, blä. Men en tjej som heter mia som jag pratat med på facebook lovade iallafall att hälsa daniel från mig. Snäll tjej. Sitter iallafall och lyssnar på musik, ska snart upp och fixa mig lite, sen ska jag på hockey med cornelia, najs. Har inte vart på hockey på ganska länge, så ska bli kul. lhc - modo blir det ikväll, trevlans.
Justja, imorgon åker jag till göteborg för gbg horseshow, ska bli grymt kul iallafall, även om jag missar daniel, haha. Massa häst bara, ska även försöka shoppa lite på mässan om jag hitta något. Det betyder ingen update i helgen. Kanske lyckas få in något om jag inte tidsinställer, men förvänta er inte något. Men jag kommer hem på söndag, då hörs vi.
puss

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


min älskade havanna, fan vad jag saknar dig mitt hjärta ♥

arg tjej


fan.. daniel kommer till lkpg imorrn, men vafan, kockan 5???? Jag ska bort klockan 1 och hoppades som ett djur att det var typ klockan 12 eller nått. Men näe, nu är det klockan 5 och jag är ledsen. Ush jag saknar honom, han är så jävla bäst och nu när jag pratat rätt mycket med honom på fb skulle det vara galet kul att får träffa honom. BLÄ, det är min vanliga otur.. ni som har chansen, gå och se honom på ikano imorrn, för ni kommer inte ångra er. Han är underbar.


stalllllet









Maja fick rida spisan idag!


men jag skritta av henne

Orkar inte lägga upp fler, men maja har iallafall fotat bilderna i hagen, resen har jag fotat, förutom den sista :)
Mitt nya objektiv (bilderna i hagen) är kalasbra

13e bilden: Du och någon klasskompis.


hade ingen bra, så fick bli en på klassen på fotbollsturneringen i åttan :)

du är allt och så mycket mer


jag vill ha sommar, eller vår iallafall

himlen luktar plast

godmorgon sunshines vaknade för en stund sen och har fetaste huvudvärken, ush. Men ska i vilket fall som helst ta mig ut till stallet och motionera pållen. Det kan hon behöva eftersom jag inte är hemma i helgen sen. Haha, nivet bilden jag la upp på bloggen igår, la upp den på fb och daniel kommentera direkt, hur bra är det inte att han svarar på sina fans mejl, kommenterar statusar och bilder? Sånna borde alla kändisar vara, han är bäst. Men nu borde jag nog gå upp och väcka min sömntuta till lillasyster, men vi hörs

rubrik


kolla va jag trixa ihop för en stund sen! Haha, ja ibland har man för mycket fritid, nej men jag tycker att det är så grymt kul att redigera och sånt så varför inte? Blev faktiskt ganska nöjd också, haha ;)

fusk

Sitter och kollar på bilder från alla som spenderar sitt sportlov i fjällen. Jag är avundsjuk.. jag vill också vara uppe i tandådalen och susa ner för backarna. jag älskar att vara i fjällen, jag älskar att åka skidor. det är fanimig något av det bästa som finns, åka snowboard är inte helt fel det heller. Att bara koppla bort allt hemma och bara carva ner för backarna och spana på snygga liftkillar hehehe.. Nej men jag älskar det!






jullovet / nyår 2010/11 i älskade tandådalen

12e bilden: En bild på din vardag.



22 Februari

Hola Amigos, sorry för dålig update idag men har haft fullt upp. Vaknade tunt kvart i tolv, sen kom cornelia. Så idag har jag vart med henne, vi och maja åkte in till tornby och jag kollade på ridstövlar och köpte en t-shirt. Sen åkte vi hem, gick till henne och hämtade häst filmen klara, jag var glad. För jag har velat se den så länge eftersom man som liten läste dom böckerna. Den va ursöt och hur bra som helst. Sen åt vi och tog det lugnt. Hon åkte för en stund sen och nu sitter jag och syster och kollar på sofias änglar. Imorgon ska jag och maja till stallet, jag rider och ska försöka få henne att plåta lite, haha. Men vi hörs, puss

i love you like a pshyco

Hemma efter en mysig kväll på kniv och gaffel med familjen, nu sitter vi allihoppa och kollar på i rymden finns inga känslor, puss på den. Jag är galet nöjd med min födelsedag, skönt att mest ta det lugnt och inte göra så mycket och nu damer och herrar är jag jenny gustafsson 16 år, score! Imorgon ska jag träffa cornelia, vi ska typ åka pulka, hihi. Hon var förresten här en sväng idag och jag fick ett paket kinder maxi av henne, mums. haha!
vi hörs, puss

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

emma och cornelia, emma bilder blev plutteliten, men ah :)

sweet sixteen


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA DANIEL, som fyller 21 idag!
Japp och jag fyller sexton idag, har fått en massa fina grejer, kamera objektiv (<3), wii spel haha, t-shirtar, 1500kr, foundation borste, kroppsgrejer, film, godis, fotoalbum, fotopapper, fina pennor att skriva i fotoalbumet och sånt. Hur nöjd som helst! Nu har jag och syster spelat lite wii och nu sitter jag här. Ikväll får vi se vad vi hittar på, men det är sånt som märks! Ha det hur bra som helst!


sista dagen som 15 åring

Gokväll snyggingar, sitter i soffan och har precis kollat klart på solsidan, puss på ove. Har även ätit gott och fått två presenter, tre stycken nagellack av farmor och farfar och morgontofflor av mamma och pappa. tacktacktack! Snart ska vi äta efterrätt, chokladpannacotta! Sen blir det wallander, hoppas ni har en fin söndags kväll, för det har jag. Imorrn är det födelsedag för både mig och världens bästa, vetni vem? :)

10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.


Loppan! :)

without saying a word you can light up the dark


Här har ni bilderna från idag, jag orkade inte lägga upp alla på annat sätt, men i stort format finns dom på tjejornas.webblogg.se & min facebook. jag älskar dig spisan

Halloj bloggen, va i stallet idag ja, spisan är bäst. Red i ca en halvtimme i hagen, hon lyckades på något sätt bli svettig, haha söt. Vi tog det väldigt lugnt med mest skritt och trav och en liten galopp. Men det var nog för att hon var så galet pigg och tagga, och studsa och blablabla. Men lyckades hålla henne, hon är så snäll min pålle, sticker aldrig :) Hon fick också in en helt okej galopp i högervarvet, inga travsteg här inte, duktig flicka!
Nu är jag hemma och kollar lite skidor, ikväll ska vi äta lite födelsedagsmiddag med farmor och farfar eftersom dom inte äter med oss imorrn, trevlans. Nu ska jag gå och duscha,
puss

eerriiiic saaaadee


bara för att han är så jävla snygg

Kollat melodifestivalen nu, eric saade är snygg, mums. Men the playtones, pinsaaaamt. Sebastian va braaaa.
Men imorrn ska jag ta en tidig tripp till stallet och rida, pappa fotograferar så bilder kommer imorgon. Sen ska vi fira mig lite i förskott, eftersom farmor och farfar åker på måndag eftermiddag. Så blir lite god mat och sånt, låter rätt bra faktiskt. Men ni får ha en fin lördagskväll så hörs vi

jag villll ..





TRÄNA
, nu blir det bara att man rider ett icke ordentligt dressyrpass å underlaget suger. Jag vill komma igång ordentligt med både dressyren och hoppningen, nu.

9e bilden: Någon i din släkt.


Hade dåligt med bilder på min dator, men fick bli en bild på kusin, farfar och farmor från min konfirmation :)

i don't want to know


fin låt

Godmorgon sunshines, idag är det lördag om nån missat det. Jag har inga riktiga planer idag, eller jo kanske skulle in till stan med familjen? Jag vet inte. Drömde en helt sjuk dröm inatt med, var typ på malexander ridläger och skulle kolla lite med gunnorp felicia. Vi gick typ runt och så såg jag gulliver, hästen jag hade på läger där 2006 och som är död nu.. Jag blev hur glad som helst och hoppa av lycka. Sen efter en stund så ville jag gå till stallet och hälsa på honom, så insåg jag att han faktiskt var död och tusan vad jag grät. Alla i drömmen typ "halllååå du hade han på ett läger, det spelar väll ingen roll" och garvade. Då grät jag ännu mer och alla ville att jag skulle dit på läger, även felicia. Haha, men jag ville verkligen inte.. för i drömmen var alla hästar sura och stallet va asskabbigt (så är det inte i verkligheten) ush, vaknade av att jag grät :(
jag saknar gulliver ♥

Okej, nu är det slutpratat om mina drömmar, haha. Men vi hörs nån gång
puss



8e bilden: En person som du saknar.

Finns många jag saknar men här har ni några:


mina bästa gunnorp tjejer

emmaaa, eller träffar henne varje dag typ. Men saknar oss två

pussis


Bild från vintern 09/10

bild från vintern 10/11
Ser ni någon skillnad? Jag känner iallafall stor skillnad, har verkligen börjat hitta knapparna på min prinsessa nu. Det har tagit ett tag och jag har fått slita och känna mig som världens sämsta ryttare ett x antal gånger. Men det har fanimig vart värt slitet, för känslan jag får när jag rider henne nu, underbart. Har verkligen försökt följa henne mer nu och "lyssna" på henne och göra som hon vill. För hon är ingen häst man bara kan åka på, man måste verkligen lyssna på henne och vad hon tycker känns rätt, för då blir det en sån fin känsla. Hon är bäst, min häst!

Okej, tillbaka till det andra, sitter och glor på let's dance, weise är ju inte kvar buhu, men alexander rybak och helena lundbäck måste jag nästan fortsätta kolla på. Taha. Nu ska jag snart sova. Vi hörs imorrn

loooooov

NU har jag sportlov, ska bli så grymt skönt att släppa allt skolarbete och bara göra sånt man vill göra och kunna göra lite spontana grejjer utan att behöva planera för alt skolarbete. Eller måste plugga lite hemkunskap och svenska, men annars så.
Skolan idag var helt okej annars, ett mattetest som gick åt helvete, ett no läxförhör som gick ganska bra och en fin klass. Nu är jag hemma och njuter av att veta att jag har lov! Ikväll ska jag typ ta det lugnt och ja, inte gör något jobbigt alls, hihi. Bloggar mer ikväll, puss

rubrik


snodde bilden från emma, issa,madde,jag,emma och sara i romme igår :) <3
Va i stallet innan, spisan va pigg och småstegra när hon ville springa i 190 och jag inte. haha söthäst. Men annars gick det bra då hon inte ridits på ett tag. Nu är jag hemma och jag ätit och pluggat no, justja, farmor och farfar är här med, haha. Nu ska jag glo på tv och ta det lugnt
puss

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


TANDÅDALEN PÅ JULLOVET!
hade typ inga bilder, men ah


toorsdaag

Är dödstrött, efter romme igår som tog död på mig och en seg skoldag idag kan man inte vara annat. Men annars va skoldagen ändå helt okej, tog bussen hem med min sakna bästavän ändå sen början på mellanstadiet, emma, saknad tjej. Men nu ska jag snart iväg till stallet och hoppas att jag kan rida. Men annars hörs vi ikväll mina vänner, ni är bäst

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


jag saknar dig lite för mycket bästavän :(

romme

Hemma från romme nu men skriver imorgon, är så galet trött
puss

faller fritt

Skolan tar död på mig, helt seriöst.
Men imorgon ska jag och resten av berzans högstadium till romme och åka skidor, eller inte alla i 7 8 & 9an, men dom som vill. haha. Så snart ska jag, syster och mamma ner till konsum och köpa lite till bussresan upp dit och sen kommer cornelia hit och sover här. Så förvänta er ingen uppdatering imorgon, kanske på kvällen -om jag orkar, för jag ska  upp 4 och kommer hem vid 8 typ. Men vi hörs nog ikväll
puss

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


när jag skulle sluta på sölve och börja på spisan som jag då knappast klarade av, haha knepppt!

Bloggtips


Tycker ni borde kika in på denna bloggen www.ebbabjarestrand.blogg.se, jätte fin blogg och snäll tjej. Hon hade somsagt också chila i somras på lägret efter mig och var på samma allhelgona som jag. Hon var snäll och länkade mig också! :)

daniel " världens bästa " norberg <3


daniel svara på mitt mejl där jag fråga om han kom hit snart, han svarade idag att han och minnah kommer hit den 25 och att jag skulle höra av mig nån dag innan då han vet exakt vart. Jag och Cornelia ska dit och JAG ÄR GLAD ! ♥
Glad alla ♥ dag förresten, helt okej dag i skolan idag, fin klass gör det hela helt okej. Nu är jag med cornelia, vi skulle plugga - gick sådär. Men vi har det bra ändå, haha. Hoppas ni också har det bra så lägger jag upp dagens bild sen, ni är bäst



haha, jag dör

Gå in på tjejornas.webblogg.se och kolla på min och majas video vi gjorde idag, haha.
Va iaf i stallet idag, skulle ha gått att rida, men jag tog inte med ridgrejer för jag trodde det skulle vara halt, smart chey.. Jaja, spisan va söt och ja de var allmänt mysigt oså. Nu är jag hemma och har kollat på ponnyakuten på svt play, jag älskar när nicholai säger " jag och nicoles ponny är jätte kära ivarann" hahaha! Nej nu ska jag snart kolla på solsidan och bara ta det lugnt,
poosss

3e bilden: En bild på någon i din familj.


min lillasyster maja :)

spisan <3

Hemma från en mysig men kall stund i stallet, ska ner mot affären nu med syster. Bloggar sen
puss

det är så jag säger det


jag saknar denna ponny så otroligt mycket, måste åka ut till ånestad och hälsa på henne snart !

Hej alla goa och glada, kexchoklad <3
haha okej, sitter och lyssnar på håkan nu, så jävla bra.

För du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

fintfintfint. Nu ska jag fortsätta göra ingenting och vara hungrig, buhu, okej nu babblar jag bara på igen, skärp dig jenny! gaah jag vet inte vad jag ska skriva, men tryck på länken så finns min spotify med listan med nästan alla låtar på alla listor jag har, klicka här




2a bilden: En bild på dig själv.



Godmorgon sweetmets, haha.
idag har jag ingenting planerat alls, eller jo ikväll kommer det folk hit. Men inga jag känner, haha. Så idag ska jag nog bara chilledilla om jag inte ska träffa nån. Men det är sånt som märks, imorrn ska jag iallafall till stallet. Men har ingenting mer att säga, vi hörs!

ögonen svider och hjärtat det bränns


Hemma efter en seg skoldag, startade med idrott och boxersize eller vaddet heter, boxnings grej iallafall, sen matte, engelska, spanska och h-tid. Nu är jag hemma och är så galet trött så ska snart hoppa i myskläderna och mysa runt hela kvällen. gillar. Så ska typ se let's dance och äta fett, haha nä men typ.
Hoppas att läsarna som va här förrut kommer tillbaka nu när jag bloggar här med.
Är ganska skönt att ha en egen blogg med. haha

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


du är lite för bra du kompis !


nån lista

Jag tänkte göra en sån här lista som min vän sarah, (sarahbs.blogg.se) för att komma igång och blogga här med, första bilder kommer när jag kommer hem från skolan.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En tokig bild.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
29e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

saknar






Jag skulle hur gärna som helst ha tillbaka den kvällen, den 14 januari. Så glad som jag var där, så glad har jag inte vart på länge, tårarna som rann när daniel sjöng don't look back in anger och alla rysningar, allt hoppande,all glädje, alla fina människor. jag saknar det. jag saknar daniel

blogga här eller inte ?



Hm, jag funderar på om jag kanske ska blogga lite här ändå.. jo jag tror nog att jag bloggar här när jag har tid. Ha det fint!

-

ni hittar mig på tjejornas.webblogg.se tillsvidare
kommer kanske upp en inlägg här då och då
puss

hemma

Halloj alla glada.
Hemma från Vreta nu, har varit en riktigt rolig helg. Igår red vi först ett dressyrpass, då fick jag rida en häst som hette Biscuit eller Kakan som han kallades. En pigg och ganska stark häst, men det gick helt okej. Sen på eftermiddagen hoppade vi, då fick jag rida en häst som hette Nova. Gud va fin hon var, hoppa en liten bana på typ 70 - 80. Hon vart riktigt taggad mot slutet, men hur fin som helst. Åt sedan pizza och åkte till vandrarhemmet där vi sov, sov med isabella och tjej som hette emma.
Idag körde vi ponnys på förmiddagen, jag och isabella körde en liten ponny som hette fred. Mycket roligare än vad jag trodde, skitkul faktiskt! Sen nu på eftermiddagen red vi ett till dressyrpass och jag red ett litet sto som hette Filippa!

Nu är jag alltså hemma, så nu ska jag försöka tänka igenom detta ordentligt.. vad vill jag egentligen? Vill jag ha en bred utbildning, rida mycket, bli duktigare med hästar osv + åka längre till skolan eller vill jag få en sam utbildning, bli en bättre fotograf och skriva men ha närmare till skolan...?
/jennyy

DISS


Jag skulle vilja dissa dessa schabrak från hööks för deras otroligt dåliga passform. Dom är riktigt snygga och har ett själv, men hela "bakdelen" av schabraket glider upp så schabraket ligger jätte konstigt.
Vad tycker ni? Hiss eller Diss?

-

But i gottaa keep trying
keep my head held high

Ny header

Woho, Jenny har tagit tummen ur röven och gjort en ny header, en applåd tack!
Nejmen den får duga för ett tag iallafall!
Nu sitter jag i soffan, lyssnar på min håkan lista och är glad men trött. Måste packa för helgen, men jag orkar inte. Får sista minuten packa sen istället. Hoppas ni har en lika mysig fredagkväll som jag har!

Justja, det blir håkan i slottskogen i gbg i sommar med mina fina gunnorp tjejer, det låter ganska så jätte bra!

Pusss

fredag



Haha, jag kanske borde satsa på ljusare hår? Hahaha, fast nåäe.. haha, jackan är bajs slarvigt gjord, men ah ändå.
Idag är jag trött, men glad. ingen bloggning i helgen, för jag ska på prova på läger på vreta.
pusshej

gymnasiebesök

Var på Klara gymnasium på prova på dag med cornelia och ellinor. Sam-media. Det verkade faktiskt riktigt bra, fick lyssna lite, bli fotograferade och fota, trixa i photoshop, gå på rundvandring och ställa en massa frågor. Nu är det bara vreta kvar som jag ska på prova på läger hos i helgen med isabella. Det är nog klara och vreta som får fajtas om mitt första handsval, kommer aldrig kunna välja.. Men det går nog tillslut.
Var i stallet nu i eftermiddags, slapp mocka och fixa mat, så gosa mest med henne, det går typ inte att rida nu heller, sen var det storm med. Sen hämta pappa oss och vi käka donken. Nu har jag gjort spanska och nu sitter jag och gör ingenting. Imorrn är det fredag och vi har gymnastik och redskap på idrotten, ångest. och cornelia bajs ska till tandläkaren på matten, buhu. Jaja, har natilus, haha! Nej nu ska jag sluta babbla
puss på er

jag hade hoppats på något


FINT

Skolan var inte alls rolig idag, gick runt och var nervös i stort sett hela dagen, först för ett no prov som gick åt helvete, eller klarar nog G, men inte mer. Sen för en äcklig retorik redovisning som jag faktiskt överlevde.. haha. Sen ett mvg på min slöjdkudde gjorde mig lite gladare iallafall. Efter skolan va jag med cornelia, vi åt, plugga och gjorde kladdkaka, fett <3
Nu på kvällen gjorde världens bästa daniel norberg min kväll igen, genom att svara på mitt mejl! Åh, han är för fin. Ush, jag saknar den 14 januari och 4 december.. han är bäst.
Nu ska jag vara glad, svejs

håkan in my <3

Håkan hellström är så jävla bra och jag hoppppas som ett djur att jag och brudarna kommer iväg till gbg i sommar och får se honom.

Dagen har varit helt okej, faktiskt. Var i stallet, ingen ridning dock då det var isbana ända upp till stalldörren. Blööhh. Men putsa, mocka och va ute i hagen och gosa med snuttan. Nu ikväll har jag pluggat till no provet imorrn och nu ska jag snart duscha.
puss

februari och studiedag


Jag och denna snygging fyller år om cirkus 21 dagar !

Ni hörde rätt, det är den första februari idag och jag har studiedag och börjar bli frisk! Så snart ska jag och maja ta bussen ut mot stallet och klappa hästar! Sen när jag kommer hem ska jag duscha, plugga och ta det hur lugnt som helst! Imorgon har jag no prov och retorik redovisning, aaah panik. Men jag överlever nog ska ni se. Haha, ha det bra sötpluttar ( kom på det utmärkta ordet i morse när jag pratade med min kisse (?) stackars katt som får stå ut med mina miljoner smeknamn till henne.. ) Okej jag ska sluta babbla
hejdå, vi hörss

RSS 2.0