' GUNNORP!

Sådär, nu är allt fixat & klart!
Så om ungefär en halvtimme åker jag, maja & louize till gunnorp! Gud så kul de ska bli och träffa alllla mina brudar igen och arrac!
Jag är taggad till tusen och detta ska bli den bästa sommaren någonsin, right?
haha, men ni får ha de så bra här hemma, för det ska jag ha!
Svarar nog bara på sms på kvällen, men smsa på :)
är tillbaka 7 juli, sakna mig inte för mycket! haha
pussss

' stort jävla hjärta!

jag ska gifta mig med honom, så är det bara.
nu vetni!

' give me fire

Halloj
tillbaka för en stund,
alicia och hennes familj var somsagt här över helgen, va sjukt kul att få träffa dom igen! hon & jag va bästakompisar när vi va små och va typ såhääär tighta! ;o haha. Så henne har jag känt hela livet :). Men de va sjukt länge sen vi sågs, så det va kul! Vi va ute och gick på fredagen lite, åt gott och mycket och sånt, igår va vi i berg och åt glass och några av oss badade. Sen på kvällen va vi ute, kolla fotboll o lite sånt. Sen satt jag och alicia och ladda ner bilder på våra män, taylor lautner & cristiano ronaldo (h). Haha fyfan va desperata man kan va :o haha! Men kul hade vi!
Sen idag åkte dom hem, tack för helgen! De va grymt kul & de får vi göra om snart!
Sen efter de hade åkt åkte jag och Maja till stallet, red i hagen. Gick riktigt bra och spider va faktiskt lugn, sen gjorde vi som morgan sa i torsdags att trava över ett litet kryss ett par gånger så hon inte blir rädd eller ngt efter att hon halka. Det gick bra det med, eller i början hoppa hon kaninskutt över, men efter ett tag lugna hon sig och trava / galoppera över fint! Jag kommer sakna min hesti när jag är borta.. men de är nog bara bra att va borta från henne lite, så inser man sen att man inte klarar sig utan pållen särskilt länge :')
Nu har jag kollat lite fotboll och börjat packa till gunnorp, för imorgon smäller det! Men det blir nog ett inlägg imorgon innan jag åker, sen får ni va utan mig till nästa onsdag (7juli). Men det fixar ni nog utmärkt, haha :D
jag ska ha det bääääst iallafall, men vi hörs imorrn, för nu ska jag återgå till packningen! :)
/j♥

' midsommmar!

Hejj
hinner nt skriva mycket nu, förutom att uppdateringen kommer att vara sämst under helgen för vi har gäster. Men vi hörs igen på söndag kväll, tror jag det blir!
men ni får ha en trevlig midsommar, för det ska jag!
/j

' hoppträning

Hoppträning idag då, i början va min hest pigg, spänd och stark, men när jag drog fram höfterna och bak axlarna haha så funkade de fint. Visst hon va fortfarande pigg, men sån är den hästen! haha. Men övningen va nog bra för både mig och spider, i början va de slalom och sen ett hinder sen sväng. Sen va de hinder och sen slalom och sist skulle vi göra en vält runt varje slalom stubbe ;) haha. Morgan höjde till typ 90 för mig och spider, första skuttet tveka hon inte alls, duktiga hesten. Men halka i själva avsprånget, så vart ett kanin hopp. Andra gången vi skulle ta de hade hon tydligen blivit lite rädd eftersom hon halka så hon stanna och jag fick smaka på gräset, haha men jag klara mig fint och hästen med. Så morgan la ner hindret lite, men hon va fortfarande lite rädd, så vi la ner ett kryss, då hoppa hon men hon fortsatte typ hoppa på 90 höjden över ett typ 40 kryss :p haha sötnosen. Men hon va iallafall helt grym min älskling! ♥
här får ni lite bilder!




första ca 90cm hoppet, ser ni hennes bakben? haha stackarn ;) kanin hopp vart de med ;)

ja.. så här gick de andra gången :p haha.. denna bilden är bara till er söta bloggläsare, för egentligen vill jag nt visa den. men kolla på henne, öronen förtfarande frammåt, hjärtaaat ♥

gulle hesti ♥

fint som tusan.. haha!
så nu får det räcka,
pössss/j♥


' <3

juste, min fina kisse fyllde hela 7 år igår med,
jag älskar dig majsan


hon är underbar min lilla katt, har haft henne i stortsett halva mitt liv, & ja, jag älskar henne väldiigtväldiigt mycket!♥


' kissssemissen

godmorgon!
vakna typ nyss, och flög ner till soffan och hade en viss liten katt på släptåg. haha nu har jag klappat på henne jätte länge men nu när jag tog fram datan tröttna hon på mig och vände rumpan mot mig :/ haha ja, jag att jag blev dissad är inget jag förnekar..haha. men jag tycker om henne ändå!
idag ska jag börja med att dammsuga mitt rum -.- men alicia och hennes familj kommer imorrn :) sen kommer madde runt 2 och vid 4 halv 5 drar vi mot hoppträning. skönt att den är i vanliga stallet, även om vi nt har fixat så mycket hindermaterial än.. men ändå! haha
men ni får ha en fin dag så hörs vi
/j♥


' sunshiiine

Tjaa snyggingar
hoppas att ni vart ute mycket idag? för det har jag, har legat på baksidan och solat, lyssnat på musik & läst eclipse. fast den svenska verisionen. Ska försöka fixa de engelska böckerna nu när jag läst de svenska ett par gånger ;)
men nu har jag fått lite färg iaf, brände mig tom lite på låren (H) haha!
ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, kolla lite fotboll oså, men imorrn kommer madde hit och sen blir det hoppträning. men vi hörs nog innan dess, haha ni får ha en fin dag/kväll så hörs vi somsagt!


/j♥


' after all, you're my wonderwall

godmorgon
jag måste bara säga en sak, att min mamma va såhääääär nära på att få biljetter till mig och min syster till twilight fan event, men de hade precis sålts när hon skulle köpa... hur sorligttt? aja, no matter, de har ju redan varit.. buhu

nu har jag vaknat iaf, idag ska jag kanske träffa någon, annars ska jag nog sola lite om de är lagom varmt, är fortfarande blekfis oh de är långt inne i juni? dåligt värre.
men nu är det bara 5 dagar kvar till gunnorp och det gör mig överglad & när jag kommer hem kommer jag ha en fin bonnebränna (h) snöööggggt! eller inte. men jaja jag får va på världens bästa ridläger med världens bästa brudar, så va gör man inte? :D
ni får ha en fin dag, så hörs vi & här har ni ett litet bildspel jag gjorde till spiseluskan igårkväll med :)



                                                                               /j ♥

' :(

tänkte boka biljetter till eclipse, men sf's hemsida har damp :(
så nu ska jag kolla på new moon för att fortsätta trösta mig själv att jag inte va i stockholm igår :'(

' rubriker är jobbiga.

halloj snyggos
kom nyss hem från stallet, spider va helt cp, vet inte va de va med henne haha. hon brukar inte va så cp? haha ve de pga av vilodagen igår kanske? haha aspigg& stark va hon. hon är aldrig stark? va är detta? haha.
aja, men jobba mycket på 8or och då lugnade hon sig lite grann. sölve har nog en ny medr. pågång med :D underbart :D en duktig med! =)
nu är jag rätt sur för att jag inte kom till twilight-event igår.. jävla bajs att man inte kunde köpa biljetter i lkpg. gahhh, min man va ju där? höhö. men arghhh va ville ju dit, men hörde att alla skrikit så man nt hört ngt av intervjuen och typ miljoner hade svimmat.. men ändå, hur värt? åhhhhh hoppas dom kommer igen nån gång, ja hoppas kan man ju alltid göra.. nu ska jag försöka trösta mig lite med lite go musik och chillleftermiddag, emma hann nt idag heller, menmen
här får ni en bild på min man iallafall ;)

♥♥♥

pussspusss /j♥


' slowly

godmorgon sötnosar
jag är upppe! haha nej men jag va tvungen att gå upp, för vi ska ta 10bussen till stallet -.-
haha fast jag är pepp på att rida, men inte att åka buss.. haha nej men slutsnackat om mina problem.
men idag blir det iallafall stallet, sja ta ett dressyrpass i hagen, hoppas att pållen sköter sig, fast det brukar hon ju :) hon vila ju igår så det ska nog gå finfint! :)
blev ju inte att träffa emma igår, men vi kanske skulle ses en stund idag istället, för hon åker ju ikväll igen.. dissarN her self.
aja ni får ha en fin dag så hörs vi nog ikväll.
+ att det är bara 6 dagar kvar tills jag lämnar er här för 10 dagar på gunnorp!

/j♥


' EN VECKA

OM EXAKT 1 VECKA ÄR JAG PÅ GUNNORP
helt jävla sjuuukt, jag är så himlans pepppad & längtar som ett svin :o
kolla hur vädret skulle bli, och de ser ut som sol 20 - 25 grader, perfekt
hoppas bara att de håller,
haha förvänta er många pepp-inlägg nu i veckan, för jag är helt jävla överglad.
 haha nyss va de 130 dagar typ och nu är det 7 och snart 6. haha :D
okej, nu ska jag sluta.

finaste arracbus & jag förra sommarn!

pössss


' let's laugh until we cry

tjabba
idag fyller somsagt min syrra 13 år, (och kaninen 2 år ;) ) så vi har firat maja hela dagen typ. på morgonen fick hon presenter& grejjor. Sen fixx och sen till staden, vi åt på mozarella & sen bowla. HAHA fyfan så sämst jag va, aldrig spelat så dåligt, haha typ när jag va 5 år kanske? haha fail på mig. Sen gick vi och bytta en tröjja & en bikini till mig. Nu sitter  vi i soffan och degar & checkar lite fotboll & nu blir det pannkaks tårta för hela slanten (h) haha! ikväll får jag se om emma kanske skulle dyka upp en sväng om hon hann, annars ska jag nog bara ta de lugn & kolla fotboll, spanien spelar ju! (y'
ni får ha en fin dag
/j ♥


' jordens finaste



jag är så otroligt glad att jag har dig mitt hjärta, förr när jag kom ut i hagen ville du nt komma in eller bara sket i mig. men nu har du börjat komma fram med öronen spetsade, den känslan jag får då är obeskrivlig. sen när man börjar gå mot stallet då du går med mulen i nacken och blåser på mig.
du är helt jävla underbar gumman, att jag får dela så otroligt många fina minnen med just dig och att just du fanns när jag växt ur sölve.
du ska veta att allt jag gör med dig är saker jag inte glömmer och att du betyder hur jävla mycket som helst för mig. det går inte att beskriva med ord.
jag älskar dig sweet spider, nu och föralltid




grattis till min lillasyster maja som fyller 13 år idag! gratttisgratttiis!


' clearround

Tjaoo
Sorry för bad update, men madde sov här inatt & dag var det clearround på spisan, jag tävlade först 50cm, hon va peppad och jag red inte särskilt bra, men felfria vart vi. Så jag är jätte nöjd med henne. Sen tog maja henne i en klass, där va hon ännu mer pepp, men de vart med felfria.
Sen körde jag 60cm oxå, det gick mycket bättre än första rundan, och spider va grym. Så felfria där med, så spider gick alltså felfritt på alla sina rundor. Duktig hesti ♥
så jag är sjukt nöjs med pållen idag och nästa gång det är cr så ska vi ta lite högre klasser. För 50&60 är lite lågt för henne, hon kan så mycket mer! Men det var ju bara första gången så :) ♥
För madde & sigge gick det jätte bra med, en riving!
martina&sigge va oxå duktiga, vet inte riktigt hur många&hur några vägringar, men duktiga va de iallafall.
för filippa&simba gick det inte lika bra, simba va dum i huvvet och slängde först av filippa när de red fram, sen slängde han av maja 2 gånger? sär. Men ingen ofrivillig avsittning inne på banan iallafall & filippa va duktig!
för josse&royal gick det med finfint, felfria i cr 60cm & kom 3a i 70cm bed. :)
här kommer lite picccs!
jag& spider 50cm
martina&sigge 50cm
filippa&simba 50cm
madde&sigge 50cm
maja&spider 50cm
jag&spider 60cm
josse&royal prisutdelning 60cm
stolta spider på prisutdelning 60cm
spiders rosetter :)
/j♥

' i will never forget

Halloj!
Idag vart de stallet, maja red spider för hon ska antagligen ta en klass på henne på söndag. De gick finfint även om pållen min va piggelin :) haha. Sen red jag lite oxå, trava bara av henne, och ja hon va pigg ;) haha
filippa & martina red med, för dom gick de oxå bra. karro red med en sväng. sen bussen hem med dom & maja, sen hem och äta ohså, sen åkte jag,syster&mamma ut till travshopen, hitta ett par strumpor, för ska nt köpa mer nu. haha hitta ett par sjukt söta benlindor & pad, som jag ska köpa sen ngn dag ^^ haha
ikväll orkar jag nog inte göra så mycket, så ska nog mest va hemma, men ni får ha en fin kväll!
& här har ni lite bilder från dagen!



maja&spider

filippa&simba

martina&sigge

karro&mirexo

sen vart de inga jätte fina bilder på mig& spider, men kmr några från efter ridturen


du är helt jävla fucking underbar gumman, jag älskar dig mitt hjärta
/j♥


' miss u

jag saknar min emma ganska så väldigt mycket, nu tycker jag att du får ta och komma hem!

' im in miami bitch. hahaa

Halloj
rubriken va tuff, ja jag vet!
idag red jag,maja&madde ut, storskogen vart det. Va sjukt länge sen vi red där!
Spider va lugn som alltid just nu? haha men sånt gillas! Lite spänd ibland, men jättefin! När vi kom tbx till stallet vart det att spola av dem, första gången för säsongen, känns verkligen som sommar nu! :)
+ att tränset passa jätte bra, men förbygeln va för liten -.- så om ngn vill köpa en sån här förbygel : http://www.hooks.se/product.aspx?
productid=390201&deptid=96&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
fast svart, jag har lite problem med länkar.
den är iallfall sprillans ny och inte använd & storlek COB. Pris kan diskuteras, men skriv om ni är intresserade, :)
kvällen ska iallafall spenderas med en b&j's, låter fint!
/j♥

' i need to be both

godmorgon snygggingar!
nu ska jag & syster börja gå mot bussen, vi ska somsagt rida ut en sväng idag & testa de nya grejsen! :)
ni får ha en fin dag i solen, så hörs vi!
/j


' sunshine

Tjaoo,
sorry för världens sämsta uppdatering. men jag njuter för fullt av sommarlovet & har nt haft tid för bloggen. men nu är jag tillbaka.
Söndags:
sov catharina här, vi kolla på film & tjocka oss & cattis, du vet att jag alltid finns om de är ngt!
Måndag:
vaka runt 8, tog bussen till stallet vid 10, red till paddocken med madde,maja,julia& filippa. Spider va sjuuukt duktig, så lugn har hon inte varit på länge, så höjde hindret lite så det låg på 70. och fick till några riktigt fina språng, tyvärr va de ingen kamera med. menmen. Sen tälta jag & madde på en ö utan för henne, fyfan, de spöregna hela kvällen & natten, så ca 2h sömn i ett dyngsurt tält & allllt va verkligen blött.. men vi klara det (h'
Tisdag:
Vi åkte hem från ön på halv 6 för vi hade ju nt sovit ngt typ. men natten klara vi med vindruvor, ostbågar, cola & musik. haha. sen kom vi hem till hennes mormor&morfar & decka direkt.. haha sen hem till henne, chillla galet till typ klockan 1. klockan 2 tog vi bussen till stan, sen till mig, sen tbx till stan sen till hööks. jag köpte ett träns till spider & ett shabrak till arrac. halva priset så ;) sen hem till madde igen & sova hos henne. Vi somna typ 10 &
Onsdag:
vakna 12 idag, haha hej sova bort hela dagen. men aja, gick bort till slottet och åt pastasallad i solen. Sen låg vi & sola ett tag & åt glass. sen kom mamma & maja och hämta mig runt 4. Vi åkte in till hööks igen, fick ett par ridbyxor& strumpr & så köpte jag sen matchande förbygeln med löstagbar martingal till spisan för halv priset med. haha man ska passa på som sagt ;) haha ikväll ska jag absolut inte gör någonting utan bara ta det lugnt.
imorrn blir det iallafall stallet och testa grejorna. sen rida ut med maja & förhoppningsvis madde, vi ska ta en lite längre runda, tror att det blir storskogen :)
pusss / j♥

' ny header

nu har jag fixat en ny header som ni ser, är halv nöjd, men det får duga. haha :)

' längtar så jag spricker!

godmorgon soetnosar!
idag vet jag ingenting vad som händer, men de är sånt som märks
men en sak jag vet är att det bara är 15 dagar kvar tills jag åker på ridläger, jag längtar bara mer och mer när alla andra åker idag :(
jag älskar att vara på ridläger, bara skita i allt här hemma, träffa en massa underbara människor man typ aldrig träffar aldrig, skratta tills tårarna sprutar, rida världens finaste arracbebi, va uppe sent på natten och typ dö på morgonen, ja bara älska livet helt enkelt! gunnorp är verkligen världens bästa ställe, de enda som är dåigt är när man ska hem.. då är det hemskt. fyfan. men nu har nt ens lägret börjat, så nu ska jag börja peppppaaaa & kanske börja skriva packlista? hehehehehhe.
så nu ska ni få en bild från förra året.


nu ska jag somsagt fortsätta peppppa!
/j♥


' don't tell me I'm the only one

Hold your head up high
and this pain will die
somehow, somewhere, just try


gokväll snyggos
kvällen har spenderats med cornelia, va ett tag sen så det va najsigt, hon är väldans bra den bruden! vi tog det mest lugnt, satt vi datan, kolla film och lite sånt! tack för kvällen, loveu!
imorgon har jag verkligen ingenting inplanerat, emma åker på ridläger iallafall, dissarN med stort N på henne.. :( ska se om jag kan få tag på ngn annan som vill hitta på nge? annars blir det nog en lugn dag hemma och nt göra någonting, kan va rätt skönt det med :) men jaja, slut pratat om det, haha
ni får ha en fin kväll/natt & dag imorrn så hörs vi,
love /j♥


' världens bästa

hola guapas
red ju sölve idag, gick helt okej. eller han va jätte duktig, lite små seg men annars så ;) haha men jobba mke på bussen volter och åttor, i slutet gick han i en rätt fin form. duktig hesti!
fota oxå lite så här har ni lite picss!



hej jag är drogad.se

spider sprang runt & styla inför kameran, fin är hon iallafall!


jabbbedabbe <3

/j


' det finaste jag sett


When my world is falling apart
When there's no light to break up the dark


godmorgon sunshines
jag älskar sommarlov, så nu vet ni
idag ska jag ut till stallet först som jag sa igår, rida sölve & fota lite ohså. sen ikväll tror jag att jag ska träffa cornelia? aja, de är sånt som märks.
nu ska jag surpla i mig min smootie, sen drar jag mot stallet, ni får ha en fin dag så hörs vi!
+ att min fina havanna fyller 24(!) år idag. du är bäst gullet & jag älskar dig!
hade ingen bild på henne på denna datan, men det kommer :)♥
/j♥


' fantasin är på topp... not

tjaao
först va vi och fira louise för hon tog studenten, trevlanstrevlans. sen stallet, red ut en sväng i regnet på spisan, hon va asfin, jätte lugn och gick fint i form istortsett hela turen. duktig pålle!
ikväll skulle jag träffat emma, men det blev ändrat.. aja jag hittar nog på ngt annat.
& imorrn blir det at rida min finasteälskadesaknadeunderbaraste sölve, maja har även lovat att fota oss lite. måste ha lite nyare bilder ;) haha
Jag & min finaste på en tävling, för snart ett år sen .. ♥
/j♥

' someday

jag saknar dig
jag saknar oss


' rubriker är jobbiga

godmorgon snyggos
gårkvällen spenderades somsagt i trädgårn, åkte dit med emma,cornelia,tilda&lovisa. men träffa en hel del fint folk där. som tilda sa, vissa stunder va värda andra inte. fintfolk iaf.
idag ska jag hem till catharina, för hennes syster tar studenten idag, så ska fira henne lite :) sen ska jag ut till stallet med maja, vi ska nog rida ut en lite längre runda, de blir nog finfint!
ni får ha en fin dag, första dagen på sommarlovet (H)
/j♥

' betygen

juste betygen har kommit, jag är faktiskt ganska nöjd, har höjt mig i ganska många ämnen
har nu VG i
- Matte
- Religion
- Spanska
- Biologi
- Teknik
- Slöjd  (VG+)
resten är G, haha men jag är nöjd, för förra terminen hade jag bara VG i teknik. Sen Svenska höjdes i stortsett ingen eftersom vi ska ha ny lärare i höst. men hoppas på ett VG då :)

' sommarlov!

Tjosan alla glada
nu har jag sommarlov! underbartttt! ♥
först samlades klassen i klassrummet och fikade, pratade och hade allmänt trevliigt (h' sen vart det själva avslutningen i aulan, där sjöng vissa, delades ut priser & vi vann utklädningstävlingen so var igår iår igen ('y ja vi är bäst! ♥
sen vart de lite kramkalas o sånt, jag kommer förövrigt sakna min klass, fast som tur är har vi ett helt år kvar tsm! :) ♥ efter avslutningen gick jag en sväng på stan med tjejorna, vi gick mest runt, in på donken och åt glass och sen bussen hem. Ikväll blir det antagligen trägårn med fint folk. så vi hörs antingen ikväll eller imorrn.
/j♥

' skolavslutning!

ja, ni hörde rätt, idag är det skolavslutning och alltså sommarlov!
gudars va skönt det ska bli, men kommer sakna klassen och annat fint folk, kommer ju förmodligen nt träffa alla under sommarn. nu måste jag jalla lite, men vi hörs nog ieftermiddag/kväll,

pusss / j♥


' fotbollsturnering

halloj
fotbollsturnering i skolan idag, varje klass skulle ha ett speciellt tema, min klass var clowner, haha snygga som tusan var vi (h' måste ju leva upp till att vi vann utklädningstävlingen förra året, vi får hoppas på att vi gör det igen. men det får vi veta imorrn. Fotbollen gick väll sådär, va nära att komma till semi, men nt för vi hade släppt in ett mål för mke. men aja vi brydde oss nt så mke om fotbollen.
nu kommer lite bilder, som antingen jag tagit med mobilen, men de flesta har jag fått av tilda :)
de blir ganska många bilder, men aja ^^


8D ♥












så, de får räcka, haha
men tack för dagen min fina klass, ni är för bra!
& alla andra :))♥
/j♥


' hoppträning (tisdag)

Här får ni inlägget som egentligen skulle kommit igår, men de hanns nt med.
hoppträna somsagt, i början va hon sjukt överpigg och hade himlans mycket överskotts energi, så vart tvungen att galoppera runt banan ca 5 varv i båda varven, så ca 10 varv runt. Då blev hon lite lugnare, men jag red som en kratta ibland.. men aja, det gick bättre mot slutet och pållen va urfin! bäst är hon!
här har ni lite bilder från träningen
här va några bilder,
kommer ett inlägg från idag sen med
/j

' glass i stora lass

hola
skolan idag va grymt slapp, typ fim & lekar på alla lektioner (h)
efter skolan va jag en stund med cornelia, sedan pallra jag mig ner till kyrkan, följde med ungdomsgruppen till smultronstället. Va grymt kul även om de va kassst väder, asså dessa peoples, dom är grymma allihoppa.
Nu borde jag duscha, men jag orkar verkligen nt och mitt hår e nt allt för skabb, så gör det imorrn efter hoppträningen. Så nu ska jag sova,
så godnatt snyggos, så hörs vi!
/j♥

' summertime

godkväll snyggingar
dagen har spenderats med emma, vi tog det bara lugnt, typ sola, va ute och tog kort och lite sånt. som vanligt vart det väldigt mycket skratt och prat. & jesus va solen skiner här i lkpg, känns verkligen att det blir sommarlov på torsdag! awesome!
tack för dagen min bästavän, jag älskar dig! ♥
här har ni lite bilder från dagen
/j♥

' imagine

godmorgon solstrålar (H)
söndag morgon och man väcks av mammas mobiltelefon.. så nu är jag skapligt sur och sådär. men det går väll över. ska antagligen träffa emma idag, vi ska typ bara tade lugnt i solen och fota lite och så, blir nog finfint! :) hoppas att ni oxå får en fin dag, så hörs vi nog ikväll!
puss /j ♥

' om och om igen

Halloj
dålig update från min sida ja. men igår va de friluftsdag, jag va kung på golf. verkligen (h' nej, men de va slappt, följde sen med madde hem, låg och sola på hennes framsida, alfred & felix joina oss en stund med. sen åkte vid till hennes pappa, felix va med dit med. Vi typ va nere vid sjön ohså, sen på kvällen kolla jag&madde på paronormal activity.. jesus va läskig :o vi typ kissa på oss.. nej, men sjukt läskigt!
idag va vi först i stallet, madde hoppa lite och ja skritta runt lite i hagen barbacka, det va så sjukt varmt så jag orkade nt sitta och nöta en massa dressyr. stackars pålle då ju.. haha :) men spisan va grymt duktig, mjuk i båda sidor och ja, hur bra som helst gick de!
kvällen har jag spenderat hos emma, vi har mest segat, töntat oss med tv-spel och kollat på film :) pratat & skrattat har vi med gjort, va sjukt länge sen vi va :o ♥ men de får vi ändra på tycker jag!
nu vart det ett väldigt långt &stökigt, men de får ni leva med!
varsegod felix, här har du bilden jag lovade för att du hoppa i vattnet (h'
ni kan nt klaga på min pålles trav iaf, ja hon är ett varmblod ;)
bilderna dampar& går ni att rotera.
/j♥

' even the best fall down sometimes

godmorgon soetnosar
ja, idag är det friluftsdag, solen skiner & det är varmt! sånt gillas starkkkt!
efter golfgrejjen ska jag sova hos madde, emma kunde nt. men det blir nog najsbajs, nu ska jag och min kära vän bli bruna! :D wihooo!
jappjapp, ni får ha en fin dag och gå ut i solen nu!


förra sommaren
jag saknar våra tider bebis, & glöm aldrig att jag älskar dig mest, vad som än händer!


' never say never,

tjaa dudeees (h'
skolan idag rulla på, nu börjar verkligen allt leda mot sitt slut, väldigt mycket film blir det om dagarna, gör nt mig någonting faktiskt! :)
efter skolan vart de stallet, min pålle hade såklart nt grimman på sig i hagen.. daaaamp! när hon har grimma kommer hon fram och är asglad, men när hon nt har grimma springer hon iväg och bara leker med henne.. jag får dampet! men efter ca 1 h fick vi in busfröet.. haha :)
skritta ut en kortis babacka, red i shorts! haha vetni hurskönt, förutom skavsåren.. haha ^^ imorrn är det friluftsdag och min vän madeleine svensson har lurat med mig att spela golf, bra gjort jenny, jätte bra.. aja bara att lära sig att leva med att jag kommer att skämma ut mitt liv och så. menmen, madde har lovat att jag ska få färg iaf.. haha :D efter golfen.. så ska jag och emma sova hos madde, najsigt (h'
så ni får ha en finfin kväll snyggos, så hörs vi ngn dag, får se om jag hinner uppdatera imorrn, annars hörs vi på lördag!



min finaste, jag älskar dig sweet spider ♥

pussss / j ♥


' nattinatti

nu är jag aptrött och ska gå och sova så jag pallar med skolan imorrn.. haha
men här har ni en bild från berlin som jag förövrigt saknar en helt del!



nattinatti sötnosar! /j

' because,

Tjaa
kom nyss hem från stan med mamma och syster. fick med mig 2 tröjor/linnen att ha i sommar, ett armband, ett diadem, bodylotion& lite småsaker. tack så mycket mamii :))
skolan idag gick snabbt, fick reda på lite betyg med. jag är faktiskt nöjd! :) ni får se när jag fått hem alla betyg.
Nu när jag kom hem hade bilderna från konfirmationen kommit, visar de här ngn dag när pappa hjälpt mig att scanna dom. nu ska jag hoppa in i duschen, kanske uppdaterar ikväll, vi får se :)
pussss/ j ♥

' utan dig är jag ingenting

Hola amigos
skolan idag gick rätt snabbt, vet att jag har G i idrott och ett starkt VG i slöjd, känns rätt så bra :))
efter skolan följde jag med hanna & cornelia till stan, vi gick runt och lite sådära, åt gjorde vi med .. haha ;) sen följde cornelia med mig hem och vi har mest suttit här och degat, haha tjockt som faen. men de får vi leva med. resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt, imorgon blir det iallafall stan med mamma och kolla om jag kan hitta ngt att ha på skolavslutningen, men ni får ha världens bästa kväll
en liten bild på mig, lovisa & lovisa sen i söndags, tagen av jonnnnna :) & skratta nt för mycket åt mig.
pöössss / j ♥

RSS 2.0