Hiss



Jag känner att jag bara måste hissa GUNNORP, världens underbaraste plats för hästälskare på sommarlovet! Har varit där på 7 läger nu och alltid lika nöjd! Underbara människor som man inte kan annat än älska, hjälpsamma och alltid med ett leende på läpparna. Ridläraren Gisela är hur grym som helst och när jag red på ridskola lärde jag mig mer på 10 dagar på gunnorp än en termin på ridskolan. Hon är konkret och ger en alltid peppande tips och hon kan säga "lägg bak skänkeln lite" så funkar plötsligt allt! En av de bästa ridlärare jag ridit för och så är hon alltid super glad!
Hästarna på gunnorp är också underbara hela högen, finns allt från shettisar till stora biffiga halvblod, fullblod osv. Det finns verkligen en häst för alla smaker, sen är dom väldigt måna när dom delar ut hästar och man får ibland prova flera stycken innan man hamnar på den man ska ha och även om man kanske inte är nöjd med hästen från början så gråter man ändå alltid floder när man ska lämna den!
Hoppningen avslutas med en hopptävling och dressyren med en kadrilj.
Så om ni någon gång ska på ridläger och inte vet vart ni ska, åk till gunnorp! Det ligger en bit utanför Linköping och inte allt för dyrt. 10 dagar kostar 4550 ungefär, vilket vissa läger kostar för 7 dagar, grymt!




Jag och Arrac på läger sommaren 2009


Kommentarer
Postat av: http://hastryttaren.blogg.se

Hoppas du har haft en trevlig helg!



Va gärna med i min blogg tävling!

http://hastryttaren.blogg.se/2011/march/bloggtavling-vinn-ett-par-roeck-grip-sommar-f.html#comment

2011-03-13 @ 23:03:17
URL: http://hastryttaren.blogg.se/
Postat av: Adina

Åh vad roligt med ridläger! Min ridskola la ner förra våren så jag har inget ridläger att åka till längre, dock har jag väl kurser och ett "eget" ridläger hela sommaren lång, men ;)

2011-03-14 @ 09:44:36
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: kajsa

Var med och tävla på skrh.blogg.se om HELT nya ridbyxor från Gersemi ! :)



Mer info finns på bloggen :)



// skrh.blogg.se

2011-03-14 @ 11:29:54
URL: http://skrh.blogg.se/
Postat av: lovisa

Godmorgon är allt bra?:D

2011-03-14 @ 11:42:30
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0