ingen bra dag

Det jag hade pågång som jag inte ville säga förrens jag visste hur det blev var att jag kanske skulle ta Chanel på foder. Eller jag och Maja skulle ha henne tillsammans. Övertalade föräldrar och nästan allt planerat. Mamma ringde idag och skulle kolla pris osånt, men nej. Någon annan var snabbare och köpte henne. Aldrig mer får jag träffa min stjärna.. Känns förjävligt rentutsagt. Aldrig mer får jag ha hennes mule mot min kind, aldrig mer får jag borra in mitt ansikte i hennes mjuka päls, aldrig mer får jag sitta på hennes rygg och känna den underbara känslan när allt fungerar. aldrig mer. Men jag har så jävla mycket att tacka den här hästen för, det finns nästan inget jag inte kan tacka henne för, så tack för allt min älskade Chanel. Jag glömmer dig aldrig.
Hoppas du får det bra hos dina nya ägare och att de tar hand om dig väl, för du är värd allt i världen. Världens finaste häst.
jag älskar dig så mycket, min älskade Chanel ♥
jenny ♥ chanel, föralltid






det är inte lätt när det är svårt, just nu suger livet rätt hårt alltså.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hej!

Just nu har vi en utlottning på bloggen eller vad man kan kalla det. Men kommentera din blogg i detta inlägget: http://teampf.blogg.se/2011/july/veckans-lankar.html#comment. Så har du chansen att bli länkad inför 100 tals läsare, vem vill inte ha mer besökare?

Lycka till fina du! :)

2011-07-13 @ 17:44:46
URL: http://teampf.blogg.se/
Postat av: Natalie

supersnygg header =)

2011-07-13 @ 22:42:36
URL: http://hastochponnyryttarna.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jätte gullig blogg:)

2011-07-13 @ 23:07:07
URL: http://ponnybrudarnaa.blogg.se/
Postat av: Elin

fin blogg du har :)

allt bra?

2011-07-14 @ 16:48:43
URL: http://elinlagervall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0