Gunnorp 2011 <3

Nu är jag hemma från ännu ett oförglömligt läger på Gunnorp, paradiset på jorden. Har haft det så underbart och har verkligen levt livet, gått runt och lett hela dagarna! Jag kan inte sitta och berätta om lägret utan och innan, men ska berätta lite grann iallafall. När vi kom dit förra måndagen fick jag och maja rida på Chila och jag ville såklart ha henne. Men när jag sitter på chila kommer gisela fram och säger att Chanel kommer komma på kvällen eller nästa morgon. Jag blev så glad, helt sjukt! Jag skulle få träffa Chanel igen!! Men vem ville jag ha, Chila eller Chanel?
.
På kvällen kom Chanel och jag var så lycklig, glädjetårarna var inte långt borta, fina chanel. Då hade jag bestämt mig för att satsa på Chanel eftersom jag rider Chila på i stortsett varje lektion när det är ridskola. Så nästa morgon fick jag rida på Chanel och behövde inte byta någongång och Chanel var min detta läger. Underbara Felicia i vårt gäng fick bästa Chila så det kändes bra att någon duktig fick henne, Felicia var btw grym på Chila!
.
Annars hände många fina och minnesvärda händelser, en speciell som kanske inte var så fin men man kommer minnas länge var i lördags förmiddag när vi i stora gruppen skulle till skogshagen. När vi red dit åskade det lite, inte alls mycket så vi valde att rida dit ändå, men när vi tränat på kadriljen började det bli riktigt mörkt så Lisa ringde Gisela och kollade vad vi skulle göra. Hon sa att vi skulle stanna ett tag och vänta om det gick över, men sen började åska rätt mycket så hon ringde och sa att vi skulle rida hem. Precis när vi är påväg ut ur skogshagen kommer en blixt och en galet hög åsksmäll, pistolskott typ! De flesta hästar flög i luften, men ingen ramlade av som tur var. Så vi började gå i rask takt hemmåt, Chanel höll sig hyffsat lugn, men det blixtrade verkligen över huvudet på oss. Det kom smällar hela tiden, jag tror inte jag vart med om något sådant åskväder förrut! Inte nog med det började det spöregna och då menar jag verkligen spöregnade. Vi var genomblöta allihoppa efter ca 3 sekunder. Vi gick mittimellan två ängar och åskan var precis över oss, så gissa om jag var rädd att få den i huvudet med. Just då var detta riktigt obehagligt, men nu efter kan man kalla det ett litet äventyr, haha!
.
Dressyren på min fina gick i början lite halvt, men mot de sista dressyrlektionerna började jag hitta henne mer och mer och den sista dressyrlektionen gick som en dans. Ett av de bättre ridpassen jag ridit, jag var så glad. Hoppningen gick bättre än bäst verkligen, hon hoppar verkligen som en gud! Åh jag är så nöjd med allt! I skogshagen tyckte hon allt var superkul,chokladhästar, chokladhästar, chokladhästar och apelsin arrac, mmmm marabou apelsinkrokant. haha! I hopptävlingen fixade hon en 6e placering till oss, fina hästen.
.
Ja detta lägret är verkligen minnesvärt, alla kvällar i rummet när vi kört spel, skrattat oss hesa, ätit godis, lyssnat på musik osv osv. Varje morgon när hedvig kört på musik på sin högtalare så alla vaknar med ett leende på läpparna. Varje gång jag kom in till Chanel i boxen och hon kör in sin mule i nacken på mig eller lägger sitt huvud på min axel. Våran sagan om ringen sketch i skogshagen. Muggstaplande. Potatistaberas. Stalltjänster. Vår failade talangjakt, vi har en gubbe i skogen, någon gungar på logen, för på gunnorp kan allting hända. Badet. Åka traktor och skrika sig hes på gunnorp är livet, vi vill inte åka hem, flickorna som busar osv.

Jag får passa på att tacka alla som gjorde detta lägret så grymt bra, mina favorittjejer såklart, gisela för att hon är min idol, lätt! Lisa & Karin för att ha varit riktigt bra ledare som bjudit på sig själva och fått oss att skratta många gånger, alla andra grymma lägerkompisar, Loppan & Lusen för att dom alltid får en på bra humör, hela familjen bjärhusen för att dom gör Gunnorp till paradiset på jorden och självklart min stjärna, Chanel ♥
Chanel, jag hoppas vi ses snart igen, vi kommer ses snart igen. Det var hemskt att stå där i boxen med din mule på min axel och säga hejdå. Men tack för allt, jag älskar dig så mycket hjärtat, utan dig är jag inte hel.

Jag kommer skriva en massa mer om gunnorp och hur mycket jag saknar allt, vill bara sätta mig och gråta lite nu. Haha nej men gunnorp är världens bästa ställe, utan att tveka. När man är där är man lycklig på riktigt!
Bilder kommer komma i delar, när jag orkar.


Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Måste säga att jag verkligen diggar din sida. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar vad jag gör för fel. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2011-07-20 @ 00:25:07
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0